رفتن به مطلب

به نظرتون RX 580 ماین شده بخرم؟

اشتراک گذاری

Recommended Posts

دوستان در جریان هستید که با توجه به سقوط رمز ارز ، ماینرها شروع به فروش گرافیک خودشون کردن اکثرا هم RX 580 استفاده میکردن ، الان با 2 تومن کمتر یا بیشتر میشه RX 580  نسخه 8 گیگ خرید ، اگر نتایج سایت techpowerup قبول داشته باشید ، از 1060 شش گیگ هم قویتره ، به نظرتون ارزش داره آدم همچین ریسکی کنه ، یا اینکه آدم عاقل زیر بار همچین کارتی نمیره که ممکنه دو سری باهاش ماین شده و پدر جد کارت دراومده ، کارتی که ممکنه 2 سال بدون وقفه روشن بوده و با حداکثر توان و حداکثر سرعت فن کار کرده ، از کارکرد گرافیک اطلاعی در دست نیست فقط اینکه باهاش ماین شده چه مدت نمیدونم در چه شرایطی نمیدونم فقط میدونم قیمتش ارزونه ، به قولی دوستی در پرشین تولز میگفت مثلا کارت RTX 3060TI LHR با حافظه هاینکیس که وقتی ماین بشه حافظه هاش نابود میشن وتوی بازار هم که فوقالعاده زیاده و با وجود این خرابی در مموری اکثر تست ها رو بدون مشکل انجام میده ولی در واقعیت این گرافیک معیوب هست 

RJTC9372.JPG

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

با قیمت 2 تومن ارزش ریسک داره این در نظر داشته باشید پا گذاشتن رو میدان مینه و هر لحظه ممکنه منفجر بشه

اما میتونید 1660 سوپر تهیه کنید با قیمت 2 برابر که قویتره هم رنج 1070 ، و مدت کمتری ماین شده

ویرایش شده توسط Hassan.SK
لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز

همونطوری که کاربر عزیز Hassan.SK گفتن اگه توان خرید کارت های ماین شده ی به روز تر مثل GTX 1660 و RX 5500 و . . . رو دارین حتما انتخاب بهتری هستن نسبت به کارت های RX570/580؛ ولی کارت RX580 بخصوص نسخه ی 8GB با این برچسب قیمت 2 میلیونی کارت قابل قبول و ارزنده ای هست، ولو اگه حسابی ماین شده باشه؛ تا چند وقت پیش با این پول GT 1030 کارکرده هم نمیشد خرید! 😑

من یه تجربه ای دارم در این زمینه که تجربه ی شخصیم هست و ممکنه برای بقیه صدق نکنه؛ ولی خب به هر حال می نویسم شاید تاثیر داشت تو تصمیم گیری شما:

حدودا سه سال پیش که ماینینگ هنوز طرفدار داشت یکی از دوستانم که دانشجوی شهرستان بود از تهران یه کارت XFX RX 580 8GB آکبند سفارش داده بود که وقتی به دستش رسید دید کارت نه تنها آکبند نیست، بلکه به شدت فرسوده و ماین شده است. بایوس کارت دستکاری شده بود و مموری ها زیر اورکلاک ماین شده بودن، فن کارت حسابی صدا میداد و دمای کارت بالا بود، حتی فروشنده زحمت تعویض خمیر یا حتی تمیز کردن کارت رو هم نداده بود به خودش و همونطوری کارت رو پر از خاک و با خمیر فابریک خشک شده و پد های حرارتی داغون فرستاده بود و بعد هم خطش رو خاموش کرده بود. دوستم به شدت حالش گرفته شد و به جای استفاده از اون کارت برای خودش یه کارت آکبند دیگه خرید. من تو اون برهه ی زمانی سیستمم گرافیک نداشت و برای رهایی موقت از گرافیک آنبرد که حتی پخش فیلم هم در توانش نبود کارت RX 580 8GB فرسوده و ترکیده ی مذکور رو ازش قرض گرفتم و اونم برام فرستادش.
اون کارت گرافیک خیلی آشکار ایراد مموری داشت؛ بعضی وقت ها موقع وب گردی بلواسکرین میداد، گاهی اوقات موقع روشن کردن سیستم با خط های سبز و قرمز و تصویر شطرنجی روی مانیتور مواجه میشدم که البته با یه ریستارت موقتا رفع میشد و از همه بدتر نویز فن ها و دمای 87 درجه ایش که حسابی روی اعصابم بود. ولی همه ی تست های پایداری رایج رو پاس و همه ی بازی ها رو به نحو احسن اجرا میکرد. قرض گرفتن موقت اون کارت برای من تبدیل شد به نگه داشتنش و استفاده ی یک سال و نیمه ی من ازش. بایوس فابریکش رو با یه درخواست ساده از ساپورت آنلاین XFX گرفتم و فلش زدم روش، حتی برای سرویس بازش نکردم و صرفا دور فن ها رو یه کم بالا بردم که دما معقول تر بشه. جدا از بلواسکرین ها و کرش هایی که گاهی اوقات برام پیش میومد کلی بازی باهاش بازی کردم و آخر سر هم یکی دیگه از دوستانم با علم به خرابی کارت ازم خریدش و هنوز که هنوزه با یه تعویض خمیر ساده داره باهاش گیم میزنه و با توجه به اندک پولی که داده خیلی هم راضی هست! 🤔

میدونم که خرید کارت گرافیک ماین شده با توجه به غیر قابل پیش بینی بودن مدت و شرایط کارکردش و طول عمر باقی مونده اش واقعا ریسک محسوب میشه ولی این قیمت های خوب شون در مقابل قیمت های عجیب کارت های آکبند رو هم نمیشه نادیده گرفت! 🤑 از همه بدتر کلی کارت کارکرده ی گرون تر و واقعا تمیز هم به اسم «ماین نشده» یا «به قرآن فقط سه ماه زیر کولر گازی ماین شده» هست تو بازار که معلوم نیست واقعا کارکرد واقعی شون چی بوده و این هزینه ی بیشتر برای خرید شون واقعا فرقی به حال خریدار می کنه یا نه! 🤬

ویرایش شده توسط Poori_CAPITAL
لینک به دیدگاه

3 ساعت قبل، Hamed.Madadi گفته است:

به نظرتون ارزش داره آدم همچین ریسکی کنه ، یا اینکه آدم عاقل زیر بار همچین کارتی نمیره که ممکنه دو سری باهاش ماین شده و پدر جد کارت دراومده ، کارتی که ممکنه 2 سال بدون وقفه روشن بوده و با حداکثر توان و حداکثر سرعت فن کار کرده ، از کارکرد گرافیک اطلاعی در دست نیست فقط اینکه باهاش ماین شده چه مدت نمیدونم در چه شرایطی نمیدونم فقط میدونم قیمتش ارزونه

نکن داداش، هر چی ارزونه رو که قرار نیست بخری.

لینک به دیدگاه

اگه بخواین با قیمت ۲ تا ۲.۵ گرافیکی بگیرین که برای گیم مناسب باشه، هیچ انتخاب دیگه‌ای ندارین چون حتی ۱۰۶۰ ۳گیگ رو کسی به این قیمت نمیده. باید ریسک کنید یا اینکه بیشتر هزینه کنید و کارت بهتری بگیرین...

لینک به دیدگاه

سلام رفیق حقیقت من چند وقت پیش گرافیک نداشتم مجبور شدم از دوستم کارت قرض بگیرم اتفاقا کارت هم ماین شده و درب و داغون بود و فناش هم صدا میداد ولی در مجموع خوب بود و کارمو راه مینداخت حتی تو گیم!

پیشنهاد من با این مبلغ همون 580 هست منتهی سعی کن کارت برند خوب و ادیشن با کیفیت بگیری ، msi و asus  به نظرم مرگشون کمتره!

البته تا میتونی تایم تست اینا بگیر و خوب تستش کن! 

یه چیز دیگه که یادم رفت بگم همون 1060 ها هم ماین شدن 

موفق باشی

ویرایش شده توسط KAYA
لینک به دیدگاه

580 2تا دوره ماینینگ رو به چشم دیده پولتو داری دور میریزی

یکم دیگه جمع کن حداقل 3050 بگیر

لینک به دیدگاه

درود
ببین دوسته خوبم همه چی بستگی ب شانس شما داره
ترجیحا تمامی کارت های اک ب معنی درست بودن نیست خیر من خودم مورد زیاد داشتم اک بودن اما مشکلات خاص خودشونو داشتن
از طرفیم گارانتی های الان مث قدیم نیست ک مشکل بخوره سریع برات عوضش کنن ...
کلا هر چیزی ک با برق سرو کار داره مث بمب ساعتی میمونه ربط ب ماین و اک بودن کالا نداره ..!!
در مورد کارت ماینی هم خب 580 کارت بسیار خوبی هست منتها خیلی وقته ک ماین شدس کارت هاش اما با بودجه 2 تومن ک یک هارد 1 ترا بلو وسترن بهت میدن ب نظرم ارزشش خریدش رو داره
اما من خودم پیشنهاد میکنم اگر براتون مقدوره کمی بودجه بو بالا ببرید اگر قرار بر خرید کارت ماینی هست لااقل کارت های سری 5 یا 6 ای ام دی یا 2 و 3 انویدیا گزینه ی بهتریه چون کمتر ماین شدن
من خودم چند وقت پیش کارت ماینی خریدم ی سری ایرادات ظاهری کوچیک داشت اما پرفرمونس بسیار قابل توجهی داشت و تا الان ک نزدیک 2 ماه میشه اخ نگفته
حالا شما میتونی کارت رو تهیه کنی مگر مهلت تست نداره؟ با ایشون صحبت کن ک اگر مشکلات نظیر کوین واین زیاد صدای فن بالا و پرفرمونس غیر قابل قبول هست کارتو بهش پس میدی(من خودم همینطوری خریداری کردم البته از فروشنده بسیار معتبر)
و چیزی ک طبق تجربه بدست اوردم کارت های ماینی یهویی اف اس پی دراپ خیلی شدیدی دارن و صدای فنشون بالاست سوای از دمای بسیار بالا کارت ب خاطر سرویس نشدن و خشک شدن سیلیکون زیر چیپ و پد های حرارتی اگر داشته باشن این مدل 
بگیر تست کن همه چیشو دوره فنو خودت دستی بالا پایین کن
بازی کن با نرم افزار خوده ادرالین یا ام اس ای افتر برنر FPS رو چک کن ببین دراپ خیلی شدیدی داره  یا نه
دمای چیپو مموریو و هات اسپات کارتو چک کن ی وقت میبینی با ی سرویس ساده کارتش برای مدت ها برات کار میکنه

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...