رفتن به مطلب

درخواست راهنمایی برای نصب ایرکولر برای سوکت ۱۷۰۰

اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

سلام خدمت عزیزان

بنده ایرکولر کولرمستر gamaxx gt rgb دارم برای سوکت ۱۲۰۰ خریدمش

الان که میخوام ببندم رو سوکت ۱۷۰۰ 

باید چه کیت تبدیلی بخرم ؟ جواب میده ؟

لینک به دیدگاه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
۱ ساعت قبل، rahman1700 گفته است:

مرسی عزیز

لینک به دیدگاه

سلام

بعضی از مادربرد ها نیاز به براکت ندارند

از طرفی خیلی از کولرهای موجود در بازار نیز با براکت فروخته میشن

عزیزجان در وحله اول مدل دقیق مادربرد شما چیه؟

در وحله دوم محتویات داخل کولر رو به دقت بررسی کنید ببینید براکت 1700 داخل پک هست یا خیر

در هر حال اگه هم براکت نبود می تونم رهنماییتون کنم همون براکت قدیمی همراه این فن رو برای نصب ویرایش کنید براحتی هرچه تمام و دیگه نیاز به براکت نخواهید داشت

لینک به دیدگاه

زمانی که مادربرد های 1700 به بازار اومده بودن معضل نبود براکت در کل بازار بود که ما تو فروشگاه به فکر این افتادیم که آیا میشه براکت قبل رو با توجه به جنس پلاستیکی بودنش برای نسل جدید ویرایش کرد یا خیر

که خوشبختانه براحتی انجام دادیم و به دیگر همکارها هم آموزش دادیم و خیلی کار رو آسون کرد

برای بررسی صحت و سلامت کار نیز در پایان با براکت مخصوص و نسخه ویرایش شده کولر ها رو نصب و تست گرفتیم که در هر دو آزمایش کارایی کاملا برابر و یکسان بود

ویرایش شده توسط rajah
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
6 ساعت قبل، rajah گفته است:

سلام

بعضی از مادربرد ها نیاز به براکت ندارند

از طرفی خیلی از کولرهای موجود در بازار نیز با براکت فروخته میشن

عزیزجان در وحله اول مدل دقیق مادربرد شما چیه؟

در وحله دوم محتویات داخل کولر رو به دقت بررسی کنید ببینید براکت 1700 داخل پک هست یا خیر

در هر حال اگه هم براکت نبود می تونم رهنماییتون کنم همون براکت قدیمی همراه این فن رو برای نصب ویرایش کنید براحتی هرچه تمام و دیگه نیاز به براکت نخواهید داشت

درود عزیز

مادربرد asus b660 plus هست

و کولری که دارم قدیمیه یعنی اون موقع که اصلا سوکت ۱۷۰۰ نیونده بود خریدم طبعا هم براکت همراهش نیست

6 ساعت قبل، rajah گفته است:

زمانی که مادربرد های 1700 به بازار اومده بودن معضل نبود براکت در کل بازار بود که ما تو فروشگاه به فکر این افتادیم که آیا میشه براکت قبل رو با توجه به جنس پلاستیکی بودنش برای نسل جدید ویرایش کرد یا خیر

که خوشبختانه براحتی انجام دادیم و به دیگر همکارها هم آموزش دادیم و خیلی کار رو آسون کرد

برای بررسی صحت و سلامت کار نیز در پایان با براکت مخصوص و نسخه ویرایش شده کولر ها رو نصب و تست گرفتیم که در هر دو آزمایش کارایی کاملا برابر و یکسان بود

بسیار عالی ممنون میشم توضیح بدید که چه کار کردید

لینک به دیدگاه

دقیقا من همین هفته پیش این کولر رو روی همین مین بستم با روشی که برات توضیح میدم

اصولیش اینه اول باید اول براکت و کولر رو روی مین نصب کنید بعد مادربرد رو تو کیس پیچ کنی تا بهتر بتونی در مرحله نصب تسلط کافی داشته باشی

حالا ویرایش براکت برای نصب بری روی lga 1700

اول با دقت خمیر سیلیکون رو روی پردازنده بمالید بطوری یک سطح کاملا یکنواخت و صاف روی سطح پردازنده پوشیده شود

دوم پلیت های اتصالی پایه خنک کننده را با پیچ های ریز موجود در پک متصل کنید

سوم پلاستیک و برچسب موجود بر روی بخش مسی کولر که در تماس با پردازنده هست رو جدا کنید

چهارم بخش علامت زده شده رو با دقت به وسیله تیزبر یا هر وسیله تیز دیگری به آرام ببرید تا زایده ها حذف بشن و محل قرارگیری پیچ ها یکدست بشه

پنجم 4 عدد پیچ  بلند موجود در پک رو در چهار قسمت مربوطه در محل خود قرار دهید باید پیچ ها کاملا عمودی باشن تا در مرحله بستن مهره ها به مشکل برنخورید

ششم واشرهای سفید پلاستیکی ریز موجود در پک را روی پیچ ها  روی مین سوار کنید(تا از تماس مهره ها با مادربرد جلوگیری شود)

هفتم هیت سینک کولر را به دقت بر روی مادربرد قرار داده بطوری که وضعیت هر چهار پیچ با در پلیت های اتصالی هیت سینک نسبت بهم همدیگر متناسب باشد(فواصل مشابه از لبه ها داشته باشن)

هشتم مهره ها رو بصورت ضربدری ببندید دقت کنید مهره ها باید با حوصله  و در حالی که از پشت با انگشتتون سر پیچ ها رو محکم گرفتید بسته شوند (تا از دور خوردن پیچ ها موقع سفت کردن مهره جلوگیری بشه بسته بشن ) دقت کنید بعد از بسته شدن پیچ ها هیت سینک باید کاملا قرص و محکم باشد

نهم کانکتورهای مخصوص pwm فن و argb رو نصب کنید

این مراحل باید توسط شخصی که به امور اسمبل تسلط داشته باشد انجام گردد

مسئولیت انجام کار باشماست و این توضیحات کاری هست که بنده انجام دادم و جواب گرفتم

اگر شد یک عکس از کیس اسمبل شده براتون بعدا میزارم

عکس 1 محل برش

عکس 2 راهنماست و برای این سوکت نیست بخاطر این گذاشتم که منظورم رو متوجه بشد

1.jpg

2.jpg

لینک به دیدگاه

9 ساعت قبل، rajah گفته است:

دقیقا من همین هفته پیش این کولر رو روی همین مین بستم با روشی که برات توضیح میدم

سلام منم سوال مشابهی داشتم بخاطر همین اینجا میپرسم البته با اجازه استارتر تاپیک

آقا من گولر deepcool gammaxx 300b خریده بودم حدودا یک ماه پیش  برای سوکت 1155 که اون زمانی که من خریدم براکت برای سوکت 1200 و 1700 نداشت به نظرتون چطور میشه این کولر رو روی سوکت 1700 وصل کرد چون براکت جدا نداده بیرون شرک محترم دیپ کول. خلاصه که زور داره پول برا کولر جدید آدم بده .

لینک به دیدگاه

2 ساعت قبل، sina-sarhadi گفته است:

سلام منم سوال مشابهی داشتم بخاطر همین اینجا میپرسم البته با اجازه استارتر تاپیک

آقا من گولر deepcool gammaxx 300b خریده بودم حدودا یک ماه پیش  برای سوکت 1155 که اون زمانی که من خریدم براکت برای سوکت 1200 و 1700 نداشت به نظرتون چطور میشه این کولر رو روی سوکت 1700 وصل کرد چون براکت جدا نداده بیرون شرک محترم دیپ کول. خلاصه که زور داره پول برا کولر جدید آدم بده .

به همین روشی که توضیح دادم 

لینک به دیدگاه

8 دقیقه قبل، rajah گفته است:

به همین روشی که توضیح دادم 

آخه اصلا از این براکتی که پشت مادربرد وصل میشه هم نداشت کلا غیر از دو عدد پایه که به هیتسینک پیچ میشه چیزی نداره خودم تو این فکرم اون دوتا پایه رو ببرم و دو سوراخ جدید روشون بزنم و یه فاصله ای بینشون ایجاد کنم تا به اون قسمتی که قراره خار کولر بره داخل سوراخ های مادربرد برسه. نمیدونم منظورمو درست رسوندم یا نه ولی تا مادربرد دستم نیاد نمیتونم این مورد رو تست کنم.

لینک به دیدگاه

18 دقیقه قبل، sina-sarhadi گفته است:

آخه اصلا از این براکتی که پشت مادربرد وصل میشه هم نداشت کلا غیر از دو عدد پایه که به هیتسینک پیچ میشه چیزی نداره خودم تو این فکرم اون دوتا پایه رو ببرم و دو سوراخ جدید روشون بزنم و یه فاصله ای بینشون ایجاد کنم تا به اون قسمتی که قراره خار کولر بره داخل سوراخ های مادربرد برسه. نمیدونم منظورمو درست رسوندم یا نه ولی تا مادربرد دستم نیاد نمیتونم این مورد رو تست کنم.

درست می گید برای شما نمیشه چون مکانیزم نصبش گیره ای هست

لینک به دیدگاه

درود

برای گرین نوتوس 400 هم میشه همچین روشی بکار برد

مادربرد msi pro z690

لینک به دیدگاه

در ۱۴۰۱/۱۱/۴ در 23:21، koorosh kabir گفته است:

درود

برای گرین نوتوس 400 هم میشه همچین روشی بکار برد

مادربرد msi pro z690

اگه براکت پشت مادربرد پلاستیکی باشه و بتونید براحتی زائده های مزاحم رو با وسیله تیز به دقت حذف کنید به نحوی که پیچ ها در موقع نصب به درستی در جای خود محکم بشن بله

بنده روی این کولر امتحان نکردم

برای کولرهای گرین براکت lga 1700 تو بازار موجوده و فکر کنم قیمت مناسبی هم داشته باشه آخرین بار که قیمت داشتم حدود 150 بود

لینک به دیدگاه

2 ساعت قبل، rajah گفته است:

اگه براکت پشت مادربرد پلاستیکی باشه و بتونید براحتی زائده های مزاحم رو با وسیله تیز به دقت حذف کنید به نحوی که پیچ ها در موقع نصب به درستی در جای خود محکم بشن بله

بنده روی این کولر امتحان نکردم

برای کولرهای گرین براکت lga 1700 تو بازار موجوده و فکر کنم قیمت مناسبی هم داشته باشه آخرین بار که قیمت داشتم حدود 150 بود

بله موجوده یه مورد سفارش دادم ممنون

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...