رفتن به مطلب

دوستان لطفا راهنمایی بفرمایید این باندل چقدر قیمت داره

farhadii
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام به دوستان مهربان لیونی با آرزوی سلامتی و بهروزی و بهتر  برای تک تک شما خوبان

لطفا  راهنمایی بفرمایید این باندل چقدر قیمت داره توضیح  اینکه کارکردش نزدک آک هس  کلا  شاید نهایتا 7 ماه باشه و  دیگه  کلا  از کیس باز شده

MSI B350 TOMAHAWK  

Ryzen 5 1500X

با کارتن و ملحقاتش

• لایک 1
لینک به دیدگاه

36 دقیقه قبل، pedi9004 گفته است:

با سلام. 4 تا 4.5 تومن مناسبه.

مخلصیم مادربرد چند cpu ]چند  برادر

لینک به دیدگاه

8 ساعت قبل، esy2011 گفته است:

۳۵۰۰ الی ۴ تومن

لینک به دیدگاه

3 ساعت قبل، farhadii گفته است:

درود بر شما
برادر این قیمت ک کذب هست
4.5 قیمت مطلوبیه منتها اگر همه چیه باندل تکمیل هست و گارانتیم داره تا 5 تومن راه داره

لینک به دیدگاه

3 دقیقه قبل، Death Reaper گفته است:

درود بر شما
برادر این قیمت ک کذب هست

مخلصیم چرا کذبه برادر جان  دلیلش چیه

شما اگه  ممکنه  یه منبعی بیارین برای ذکر دلیل

بر اساس مستندات و دلیل قیمت بفرمایین

ویرایش شده توسط farhadii
لینک به دیدگاه

1 دقیقه قبل، farhadii گفته است:

مخلصیم چرا کذبه برادر جان  دلیلش چیه

رفیق میبینی ک وضعیت دلار و طلا چطوریه ...!!

لینک به دیدگاه

هم اکنون، Death Reaper گفته است:

برادر قیمت دلاری این الان تو ebay چند هس مگه؟

لینک به دیدگاه

4 دقیقه قبل، Death Reaper گفته است:

بلایکیم پست همو بیا  بیخیال شیم بیخیال برادر

لینک به دیدگاه

4 دقیقه قبل، farhadii گفته است:

برادر قیمت دلاری این الان تو ebay چند هس مگه؟

عزیز من گفتنیا رو گفتم
اینکه ارزش ریال اومده پایین نسبت ب دلار ب بحث دیگست من ب قیمت اینور اونور کار ندارم وگرنه ی زمانی کارت 390x نزدیک 1000 دلار قیمت داشت اما اینجا 2 تومن فروش میرفت
باندل  شماست و شما صاحب اختیار هر چی دوست داری قیمت بزار هر کسیم هر چقدر خرید هر چی بالاتر نوش جانت 
منتها نیا اینجا عزیز بپرس قیمتارو بعد ناراحت باش از اینکه بهت قیمت میدن مثلا 4 5 تومن

لینک به دیدگاه

22 ساعت قبل، Death Reaper گفته است:

منتها نیا اینجا عزیز بپرس قیمتارو بعد ناراحت باش از اینکه بهت قیمت میدن مثلا 4 5 تومن

ازم دوستی قیمتشو  برای  خریدش دیگه میخواست انجمنلیون پرسیدم  خلف وعده نشده باشه مدیونی نباشه

ویرایش شده توسط farhadii
لینک به دیدگاه

تو ebay مدلای کارکردش ۵۹ ۶۰دلارم موجوده بنظر منم با مادربرد قیمت ۴ تا ۴/۵ معقول

لینک به دیدگاه

7 دقیقه قبل، E R F A N گفته است:

تو ebay مدلای کارکردش ۵۹ ۶۰دلارم موجوده بنظر منم با مادربرد قیمت ۴ تا ۴/۵ معقول

ببین فقط cpu  شص دلاره آیا برادر ؟

این باندل ها برادر

کارکردش هفت ماهه تو ebay

این مادربرد چقدره و cpu چقدره

یعنی دلاری مادربرد تو  ebay چنده 

دلاری سیپی یو  تو  ebay قیمتشون چیه

ویرایش شده توسط farhadii
لینک به دیدگاه

من فقط قیمت cpu چک کردم دلاریش کفش ۵۹دلار بوده مادربرد چک نکردم اخه ebay که معیارنمیتونه باشه بنظرمن باتوجه به نسل مادربرد و سی پی یو قیمتش تو بازار ما تواین رنج حالا بقیه دوستان میتونن بهترنظربدن بنظرمن رنج ۴/۵ اوکیه نمیدونم،اگه گارانتی داره تا ۵ تومنم بنظرم اوکیه.

لینک به دیدگاه

16 دقیقه قبل، farhadii گفته است:

کارکردش هفت ماهه تو ebay مادربرد چقدره و cpu چقدره

کاری به تعداد ماه نداره .  سنش بالاش.  نسل ۱ رایزنه

قدرت سیپیو فکر میکنم در حد ۹۱۰۰ اینتل باشه

من خودم ۳۱۰۰ رو با b450mk دادم ۴۵۰۰

ارتقا دادم به ۱۰۴۰۰ . درحالیکه سیپیو ۱۰۴۰۰ که پارسال گرفتم تا همین الانش گرونتر که نشده ارزون تر هم شده .دلیلش واضحه چرا

ویرایش شده توسط Lawrence
  • لایک 1
لینک به دیدگاه

۱ ساعت قبل، Lawrence گفته است:

کاری به تعداد ماه نداره . 

برادر یه ریز کم لطفی میفرمایید یه جنس استفاده نشده یا خیلی کم استفاده شده استهلاکش با یه  کالای مشابه متفاوته

لینک به دیدگاه

1 دقیقه قبل، farhadii گفته است:

برادر یه ریز کم لطفی میفرمایید یه جنس استفاده نشده یا خیلی کم استفاده شده استهلاکش با یه  کالای مشابه متفاوته

درسته ولی شما الان یه نفر بیاد بگه 3220 اکبند دارم میخری؟نه چرا چون دیگه منسوخ شده. چرا چون رقیب زیاد داره . چرا چون با n تومن کمتر با بیشتر سخت افزار به روز تر میتونه تهیه کنه.

مثالش رو درمورد سیپیو خودم زدم.  این که فقط 2 نسل ازش جدید تراومده.

البته حرفام صرفا روی سیپیوی شماست. مادربرد به خاطر سوکت مشابه رابزن ها کمتر تو سرش خورده.

من درمورد قیمت هیچ نظری ندادم فقط خواستم متوجه بشید دلیل این اختلاف قیمت با چیزی که در ذهن دارید از کجاست.

پ ن : تو بازاری که شما جنس رو فقط از باکس دربیاری خریدار انتظار n درصد تخفیف داره نمیتونی به کسی ثابت کنی سیپیوی چند نسل گذشته فقط چند ماه کارکرده. برای خریدار هم فرقی نمیکنه  بنظرم.

لینک به دیدگاه

7 دقیقه قبل، Lawrence گفته است:

البته حرفام صرفا روی سیپیوی شماست. مادربرد به خاطر سوکت مشابه رابزن ها کمتر تو سرش خورده.

آره باو دمت گرم گفتی

مادربرده تو ebay  الان حدودا  165 دلاره  دست دوش باو

شما هم اگه ebay براتون باز میشه چکک کن

مگه میشه اینقدر  این مادر برد  گروون باشه

اون دوستمون هم راس گفت 1500 ایکس همش 59 تا 60 هس

مادربرده گررووونه دلیلش واقعا چیه

ویرایش شده توسط farhadii
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
2 ساعت قبل، Lawrence گفته است:

کاری به تعداد ماه نداره .  سنش بالاش.  نسل ۱ رایزنه

قدرت سیپیو فکر میکنم در حد ۹۱۰۰ اینتل باشه

با سلام 

دقیقا  

یک نکته  مهم   که  بعضی  دوستان   بهش  توجه نمیکنن       نسل  قطعه ای که دارید  و  اینکه الان معادلش   چی میشه خرید  با همون قدرت ولی بروزتر      قیمت اون قطعه بروز   چنده ؟ 

وگرنه قیمتهایی که برا نسل های قدیمی تر  میزنن  نمیشه ملاک قرار داد (ریالی یا دلاری)  و  سی درصد اونو کم کرد!   مثال  یه  مادربرد های اند   زد 270 که   17 میلیون قیمت زدن (ارزشش اینقدر نیست اصلا)   50  درصدم  کم کنید بشه  8500 بااینحال  قیمت  غیر منطقیه و کسی  نمیخره (عمرا)      هرچند شما از عرفشم خیلی بیشتر کم کردید !🙂

ویرایش شده توسط ferdosi
  • لایک 3
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

در حال حاضر 4100 با قیمت 2.700 موجوده که 20 درصد هم از این سیپیو قویتره، قیمت معقول برای این سیپیو چیزی بین 1500-1800 هست. مادربرد هم b450-f که یه نسل و رده و کیفیت بالاتره، 4 تومنه، پس برای این برد 2.5 و حداکثر 3 تومن مناسبه.

زیاد ملاک رایزن 5 بودنش رو نباید در نظر گرفت، چون باندل 4100 و یه برد a520 ، حداکثر 5 تومن در میاد و 4 نسل بالاتر از این باندل و آکبند هم هست. قدرت بالاتر سیپیو که بماند.

فکر نمیکنم بالای 4 تومن قیمت معقولی براش باشه.

ویرایش شده توسط MAhmoOD Nazari
لینک به دیدگاه

20 ساعت قبل، MAhmoOD Nazari گفته است:

فکر نمیکنم بالای 4 تومن قیمت معقولی براش باشه.

یه حسن این مادر برد   پشتیبانی از  سوکت am4 هس دلیل قیمت بالای مادربرد در  ebay نیز همین امر میباشند

سخن اول اینکه منطق  و استدلال شما که منطق  بازار  را تعیین نمیکنه منطق بازار را قیمت خرید و به عبارت درست تر و دقیق تر قیمت آن کالا و قطعه دسته دوم در  ebay  تعیین میکنه که  بنا بر عرضه و تقاضا تنظیم میشه 

برادر یه ریز  واقعا  گرامی  کم لطفی دیگه  میفرمایید

فقط و فقط مادربردش  تو  ebay  حدود 160 170  دلار  هس  منهای مالیاتش و ارسالش که رقمش دلاریه حساب میشه بماند  تازه مادربرد کارکرده دست دو در ebay و شاید ارسال از کشور دیگه ، حالا اصلا دیگه اصلا cpu بماند

مادربرد هم b450-f که یه نسل و رده و کیفیت بالاتره، 4

نظر من برادر  آدرس دارین غلط میدین TOMAHAWK b 450 لینک قیمت در سایت قیمتیابی emalls :

https://emalls.ir/مشخصات_MSI-B450-TOMAHAWK-MAX-,-AM4-,-DDR4-4133MHZ-,-USB-3-2-GEN2-,-Gaming-Motherboard~id~2795357

برادرکی گفته  b450-f  از  TOMAHAWK b 450 بهتره آخه پس چرا گرونتره برادر؟

بروین و قیمت برد را در سایت فروش ebay جهانی و ایسام ایرانی یه کوچولویی کمی  بررسی بفرمایین

در حال حاضر 4100 با قیمت 2.700 موجوده که 20 درصد هم از این سیپیو قویتره، قیمت معقول برای این سیپیو چیزی بین 1500-1800 هست

مقایسه و استدلال  و منطق شما را  برادر گرامی را با عرض معذرت خیلی از نظرمنطق قیمتی درست و دقیقی نمیدانم ، و لزوما برتری در یک بنچمارک خاص اصلا نمیتواند ملاک بر گرانی و ارزانی باشند چه بسا  به یاد داریم که در سوکت am3 ای ام دی  بعضی بنچمارکها به عنوان مثال بنچمارک آفیس حکایت از برتری am3 بر  هم نسل ها و هم دوره ای های اینتلی بو اما قیمت چیز دیگری بود و تقاضا هم چیز دیگری بود و بازار بیشتر متقاضی اینتل گرانتر بود

spacer.png

در این چارت بنچماک  و مقایسه لطفا به قیمتها ی دو قطعه حتما توجه بفرمایین

یه حسن این مادر برد و  cpu  پشتیبانی از  am4 isj   هس دلیل قیمت بالای مادربرد در  ebay نیز همین امر میباشند

سخن آخر اینکه منطق  و استدلال شما که منطق بازار را تعیین نمیکنه منطق بازار را قیمت خرید و به عبارت درست تر و دقیق تر قیمت آن کالا و قطعه دسته دوم در  ebay  تعیین میکنه که  بنا بر عرضه و تقاضا تنظیم میشه 

ویرایش شده توسط farhadii
لینک به دیدگاه

درود با اجازه استارتر  دوستان این باندل قدیمی ارزشش چقدره؟

asus h87m-e

i5 4440

4x2 8gb 1600 kingston

لینک به دیدگاه

5 ساعت قبل، farhadii گفته است:

ببین فقط cpu  شص دلاره آیا برادر ؟

این باندل ها برادر

کارکردش هفت ماهه تو ebay

این مادربرد چقدره و cpu چقدره

یعنی دلاری مادربرد تو  ebay چنده 

دلاری سیپی یو  تو  ebay قیمتشون چیه

ببین الان احتمالا دقیقن شاید این مدل و آکبندش پیدا نمیشه وباتوجه به پرفورمانس وامکانات پردازنده و مادربرد قیمت گذاری میشه

مثلا این پردازنده پرفرمونس همرده 1011f داره که آکبند ۲۲۰۰ قیمت خورده  مادربرد هم که ۴ نسل قبل رایزن هست اونم تقریبا یاتوجه به کارکرد ۲ الی ۲ونیم قیمت می خوره 

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...