رفتن به مطلب

راهنمایی برای ارتقا سیستم و مانیتور

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام بر دوستان و ساتید محترم

من سیستمم از نسل 3 اینتل هست که میخوام یه ارتقا خفیفی بدم به نسل دوازده که البته بودجه برای سه قلم مادربرد و سی پی یو و رم 10 تومن بود که با گرون شدن این چند روز اخیر خیلی شرایط رو برام سخت کرد😑

به هر حال قطعاتی که انتخاب کردم از پایه ای ترین هاست که البته کاربری هم گیم هست میدونمم حتی اینهایی که انتخاب کردم گلوگاه داره ولی نسبت به نسل سوم اینتل که بهتر هست؟

cpu پردازنده بدون باکس اینتل Core i3 12100F Alder Lake  حدودا 4 تومن

مادربرد: مادربرد ایسوس PRIME H610M-E D4-CSM حدودا 4200

رم VENGEANCE LPX 16GB 8GBx2 3200MHz CL16 

2100 تومن

مجموع:10300 تومن قیمت فعلی

البته احتمال اینکه بتونم یه مقدار بودجه رو افزایش بدم یا اینکه بعدا این پردازنده i5 12400  رو بخرم هست فقط سوال اینجاست این مادربردی که انتخاب کردم i5 12400 روش جواب میده؟

پاور هم هنوز یک ماه نشده خریدم دیپ کول 700 وات برنز یدونه 8 پین پردازنده داره

کیس رو هم موقتا همون قدیمی (گرین مگنوم 2) رو استفاده میکنم تا بعدا اونم ارتقا بدم

گرافیک هم فعلا از همون rx 580 میخوام استفاده کنم

SSD M2 هم بعدا میخرم چون فعلا از توان مالی خارجه ولی دوتا SSD 2.5 اینچی دارم موقتا ازونها استفاده میکنم. البته این مادربردیکه انتخاب کردم M2 PCI EXPRESS نسل سوم فقط پشتیبانی میکنه

کولر cpu هم یدونه gammaxx 300B خریده بودم برای 1155 اگر براش براکت پیدا نکردم یا نتونستم رو این مادربرد وصل کنم به نظرم باید این کولر رو بخرم : خنک کننده پردازنده دیپ کول GAMMAXX 400XT  فقط نمیدونم با این مادربرد و رمی که انتخاب کردم به رم ها برخورد داره یا نه اگر کسی میدونم لطف کنه بگه.

میرسیم به مانیتور

برای مانیتور 4500 در نظر گرفته بودم که مانیتور هم متاسفانه گرون شده اون چیزی که خودم انتخاب کردم مانیتور گیمینگ 23.8 اینچ ایسر NITRO QG1 QG241Y که تقریبا با بودجه من سازگاره ولی سوالی که هست در مورد این مانیتور اینه که از فاصله نزدیک پیکسل هاش دیده میشن؟ کیفیت تصویرش چطوره ؟ چون الان مانیتوری که دارم 20 اینچ سامسونگه که 10 سال پیش خریده بودم که امروز خیلی افتضاح به نظر میرسه چون TN هست پنلش و زاویه دید افتضاح در گیم هم پارگی تصویر داره و مشکلات دیگه که جوابگو امروز نیست

گرچه دنبال 27 اینچ 2K بودم که خب حداقل 10 تومن هزینه داره که اگر این 10 تومن جور بشه همینجا اعلام میکنم در غیر این صورت در همون حدود 4.5 تا 5 تومن یه مانیتور ترجیها هم از سایت لیون پیشناهادتون رو بدید.

منتظر نظراتتون هستم

ویرایش شده توسط sina-sarhadi
لینک به دیدگاه

1 ساعت قبل، sina-sarhadi گفته است:

البته احتمال اینکه بتونم یه مقدار بودجه رو افزایش بدم یا اینکه بعدا این پردازنده i5 12400  رو بخرم هست فقط سوال اینجاست این مادربردی که انتخاب کردم i5 12400 روش جواب میده؟

جواب میده

1 ساعت قبل، sina-sarhadi گفته است:

تا مدل معلوم نباشه نمیشه قضاوت کرد.

لینک به دیدگاه

2 دقیقه قبل، ARMIN گفته است:

تا مدل معلوم نباشه نمیشه قضاوت کرد.

ممنونم آرمین جان منتظر شما بودم.

مدل دقیق پاور این هست: پاور 700 وات دیپ کول DA700 Bronze

لینک به دیدگاه

1 دقیقه قبل، sina-sarhadi گفته است:

ممنونم آرمین جان منتظر شما بودم.

مدل دقیق پاور این هست: پاور 700 وات دیپ کول DA700 Bronze

خوب این پاور جالبی نیست، موقت میشه استفاده کرد تا یه پاور درست و حسابی تهیه کنی.

لینک به دیدگاه

1 دقیقه قبل، ARMIN گفته است:

خوب این پاور جالبی نیست، موقت میشه استفاده کرد تا یه پاور درست و حسابی تهیه کنی.

خب شما چیزی رو که میدونید به درد من میخوره پیشنهاد کنید باید اینم اضافه کنم گرافیک رو هم بعدا میخوام عوض کنم احتمالا به 3080 یا 6800 پس با توجه به در نظر گرفتن این گرافیک ها پاور پیشنهاد بدید تا بره تو لیست خرید چند ماه دیگه.

لینک به دیدگاه

3 دقیقه قبل، sina-sarhadi گفته است:

خب شما چیزی رو که میدونید به درد من میخوره پیشنهاد کنید باید اینم اضافه کنم گرافیک رو هم بعدا میخوام عوض کنم احتمالا به 3080 یا 6800 پس با توجه به در نظر گرفتن این گرافیک ها پاور پیشنهاد بدید تا بره تو لیست خرید چند ماه دیگه.

اگر هدف نهایی 3080 هستش پیشنهاد من ایناست:

پاور 850 وات کورسیر HX850 Platinum Full Modular

پاور 1050w مدل OCDG گرین

پاور Asus Strix 850W Gold

لینک به دیدگاه

کاش اول تکلیف بودجتون رو مشخص میکردید ،چون حس میکنم یه مقدار بستن h610 که بعدش روش یه 3080 نصب بشه یه طوری هست ،میدونید..

اگر درآینده نزدیک قصد تهیه گرافیک دارید پس همین الان rx580 رو رد کن بره و i5-12400box رو تهیه کن.

لینک به دیدگاه

2 ساعت قبل، sina-sarhadi گفته است:

سلام بر دوستان و ساتید محترم

من سیستمم از نسل 3 اینتل هست که میخوام یه ارتقا خفیفی بدم به نسل دوازده که البته بودجه برای سه قلم مادربرد و سی پی یو و رم 10 تومن بود که با گرون شدن این چند روز اخیر خیلی شرایط رو برام سخت کرد😑

به هر حال قطعاتی که انتخاب کردم از پایه ای ترین هاست که البته کاربری هم گیم هست میدونمم حتی اینهایی که انتخاب کردم گلوگاه داره ولی نسبت به نسل سوم اینتل که بهتر هست؟

cpu پردازنده بدون باکس اینتل Core i3 12100F Alder Lake  حدودا 4 تومن

مادربرد: مادربرد ایسوس PRIME H610M-E D4-CSM حدودا 4200

رم VENGEANCE LPX 16GB 8GBx2 3200MHz CL16 

2100 تومن

مجموع:10300 تومن قیمت فعلی

کیس رو هم موقتا همون قدیمی (گرین مگنوم 2) رو استفاده میکنم تا بعدا اونم ارتقا بدم

گرافیک هم فعلا از همون rx 580 میخوام استفاده کنم

SSD M2 هم بعدا میخرم چون فعلا از توان مالی خارجه ولی دوتا SSD 2.5 اینچی دارم موقتا ازونها استفاده میکنم. البته این مادربردیکه انتخاب کردم M2 PCI EXPRESS نسل سوم فقط پشتیبانی میکنه

کولر cpu هم یدونه gammaxx 300B خریده بودم برای 1155 اگر براش براکت پیدا نکردم یا نتونستم رو این مادربرد وصل کنم به نظرم باید این کولر رو بخرم : خنک کننده پردازنده دیپ کول GAMMAXX 400XT  فقط نمیدونم با این مادربرد و رمی که انتخاب کردم به رم ها برخورد داره یا نه اگر کسی میدونم لطف کنه بگه.

میرسیم به مانیتور

برای مانیتور 4500 در نظر گرفته بودم که مانیتور هم متاسفانه گرون شده اون چیزی که خودم انتخاب کردم مانیتور گیمینگ 23.8 اینچ ایسر NITRO QG1 QG241Y که تقریبا با بودجه من سازگاره ولی سوالی که هست در مورد این مانیتور اینه که از فاصله نزدیک پیکسل هاش دیده میشن؟ کیفیت تصویرش چطوره ؟ چون الان مانیتوری که دارم 20 اینچ سامسونگه که 10 سال پیش خریده بودم که امروز خیلی افتضاح به نظر میرسه چون TN هست پنلش و زاویه دید افتضاح در گیم هم پارگی تصویر داره و مشکلات دیگه که جوابگو امروز نیست

گرچه دنبال 27 اینچ 2K بودم که خب حداقل 10 تومن هزینه داره که اگر این 10 تومن جور بشه همینجا اعلام میکنم در غیر این صورت در همون حدود 4.5 تا 5 تومن یه مانیتور ترجیها هم از سایت لیون پیشناهادتون رو بدید.

منتظر نظراتتون هستم

سلام عزیز بجای اینکه 4200 بدی مادربرد h610m-e ایسوس بخری میتونی با 3900 مادربرد b660m-p MSI بخری که خیلی بهتر هست . مانیتور هم 

تو رنج پنج میلیون aoc 27b2h

تو رنج هشت میلیون اگه بودجه جور شد قطعا Philips 275m8.

لینک به دیدگاه

11 دقیقه قبل، yasin1380 گفته است:

کاش اول تکلیف بودجتون رو مشخص میکردید ،چون حس میکنم یه مقدار بستن h610 که بعدش روش یه 3080 نصب بشه یه طوری هست ،میدونید..

اگر درآینده نزدیک قصد تهیه گرافیک دارید پس همین الان rx580 رو رد کن بره و i5-12400box رو تهیه کن.

راستش هنوز بودجه تکمیل نشده ولی تخمین این هست تا دو هفته دیگه بین 15 تا 17 میلیون تکمیل بشه. و چند ماه پیش هدف روی z690 بعد دیدم مانیتور جالبی هم ندارم ولی فکر کنم برای 1080p همون rx580 کافی باشه ولی برای بالاتر خیر البته همون هم ماین شدست زیاد نمیخرنش حالا فرض میگیرم که فروختمش و شرایط هم طوری نبود که بتوتم گرافیک جدید بخرم خیلی جالب نمیشه . کلا چه مشکلی داره h610 با 3080 ؟ پهنای باند pci e  اش پایینه یا مشکل دیگه ای ایجاد میکنه؟

لینک به دیدگاه

3 دقیقه قبل، sina-sarhadi گفته است:

راستش هنوز بودجه تکمیل نشده ولی تخمین این هست تا دو هفته دیگه بین 15 تا 17 میلیون تکمیل بشه. و چند ماه پیش هدف روی z690 بعد دیدم مانیتور جالبی هم ندارم ولی فکر کنم برای 1080p همون rx580 کافی باشه ولی برای بالاتر خیر البته همون هم ماین شدست زیاد نمیخرنش حالا فرض میگیرم که فروختمش و شرایط هم طوری نبود که بتوتم گرافیک جدید بخرم خیلی جالب نمیشه . کلا چه مشکلی داره h610 با 3080 ؟ پهنای باند pci e  اش پایینه یا مشکل دیگه ای ایجاد میکنه؟

منم نظرم همینه. شما بودجه نهایی و رزولوشنی که قصد دارید پلی بدید رو مشخص کنید و درنهایت تمام قطعات رو متناسب باهم تهیه کنید. رو مانیتور 1080 قصد دارید گرافیک درحد و اندازه 3080 استفاده کنید؟

لینک به دیدگاه

12 دقیقه قبل، zen گفته است:

سلام عزیز بجای اینکه 4200 بدی مادربرد h610m-e ایسوس بخری میتونی با 3900 مادربرد b660m-p MSI بخری که خیلی بهتر هست . مانیتور هم 

تو رنج پنج میلیون aoc 27b2h

تو رنج هشت میلیون اگه بودجه جور شد قطعا Philips 275m8.

aoc 27b2h فول اچ دی برای 27 اینچ کم نیست؟ پیکسل ها از نزدیک دیده نمیشن؟ اون فیلیپس از هر نظر بهتره

اون مادربردی که شما گفتید از هر نظر بهتره  اتفاقا دنبال مادربردی میگشتم که که m2 gen4 باشه

لینک به دیدگاه

8 دقیقه قبل، Lawrence گفته است:

منم نظرم همینه. شما بودجه نهایی و رزولوشنی که قصد دارید پلی بدید رو مشخص کنید و درنهایت تمام قطعات رو متناسب باهم تهیه کنید. رو مانیتور 1080 قصد دارید گرافیک درحد و اندازه 3080 استفاده کنید؟

به اون مرحله برستم به احتمال زیاد مانیتور روهم عوض میکنم ولی در حال حاضر شما فرض رو بذارید رو 1080 و 2k . برای 1080 چه گرافیکی پیشنهاد میدید به نظرتون برای این رزولوشن rx 580 کاملا جوابگو هست؟ برای 2k چطور کدوم گرافیک کاملا جوابگو هست؟

با اون بودجه ای که من در نظر گرفتم(15-17 میلیون) به احتمال 80 درصد روی 1080p هستم.

لینک به دیدگاه

دوست عزیز با این بودجه دست وپا شکسته که واقعا تصمیم گیری سخته من حس میکنم تا تامین بودجه با این وضعیت ارز تو کشور بودجه شما در حد یه 3070(ti) بشه ،خب باتوجه به این قضیه پیشنهاد خودم برای 1080 این مانیتور از lg هست،اگر تونستید که تهیه کنید چه خوب اگرم ن،بازم عیبی نیست.

دوبار هزینه کردنم ،هزینه سنگین تر و زمان بیشتر از شما برای تهیه قطعات میگیره اگر مصمم برتهیه قطعات هستید بازم میگم 580 رو رد کنید بره و سی پیو رو همین الان 12400 بگیرید .

ویرایش شده توسط yasin1380
لینک به دیدگاه

6 دقیقه قبل، yasin1380 گفته است:

دوست عزیز با این بودجه دست وپا شکسته که واقعا تصمیم گیری سخته من حس میکنم تا تامین بودجه با این وضعیت ارز تو کشور بودجه شما در حد یه 3070(ti) بشه ،خب باتوجه به این قضیه پیشنهاد خودم برای 1080 این مانیتور از lg هست،اگر تونستید که تهیه کنید چه خوب اگرم ن،بازم عیبی نیست.

دوبار هزینه کردنم ،هزینه سنگین تر و زمان بیشتر از شما برای تهیه قطعات میگیره اگر مصمم برتهیه قطعات هستید بازم میگم 580 رو رد کنید بره و سی پیو رو همین الان 12400 بگیرید .

ممنونم از شما. اون لینک رو مثل اینه اشتباه لینک کردید.

در مورد دوباره هزینه کردنم حق با شماست متاسفانه دست و بالمون خیلی بستست. همین بودجه هم به سختی جور میشه ولی تو خرید این چهار قلم(cpu main ram monitor) مصمم هستم.

در مورد گرافیک هم بگم فکر نکنم بتونم نو بخرم چون حتی 3070 هم همین الان حدود قیمتی بین 30-40 داره البته همون 3080 هم همینطور اونم تو برنامه دسته دو بود با توجه به اینکه اصلا تو برنامه فعلی هیچ بودجه ای برای خرید گرافیک و پاور در نظر نگرفتم.

در مورد 12400 هم باید بگم سعی میکنم بدون فرختن 580 بخرمش. مگر اینکه به گفته شما مجدد تو فکر خرید گرافیک باشم

سوال اینجاست با مانیتوری که فرض بگیریم 1080 و 75هرتز باشه rx580 تو اکثر بازی ها چند فریم میده؟ حدودا البته؟ بخاطر همین میگم اگر جوابگو باشه یه مدتی نگهش دارم

لینک به دیدگاه

...

ویرایش شده توسط amir13
لینک به دیدگاه

12 ساعت قبل، sina-sarhadi گفته است:

ممنونم از شما. اون لینک رو مثل اینه اشتباه لینک کردید.

در مورد دوباره هزینه کردنم حق با شماست متاسفانه دست و بالمون خیلی بستست. همین بودجه هم به سختی جور میشه ولی تو خرید این چهار قلم(cpu main ram monitor) مصمم هستم.

در مورد گرافیک هم بگم فکر نکنم بتونم نو بخرم چون حتی 3070 هم همین الان حدود قیمتی بین 30-40 داره البته همون 3080 هم همینطور اونم تو برنامه دسته دو بود با توجه به اینکه اصلا تو برنامه فعلی هیچ بودجه ای برای خرید گرافیک و پاور در نظر نگرفتم.

در مورد 12400 هم باید بگم سعی میکنم بدون فرختن 580 بخرمش. مگر اینکه به گفته شما مجدد تو فکر خرید گرافیک باشم

سوال اینجاست با مانیتوری که فرض بگیریم 1080 و 75هرتز باشه rx580 تو اکثر بازی ها چند فریم میده؟ حدودا البته؟ بخاطر همین میگم اگر جوابگو باشه یه مدتی نگهش دارم

https://www.lg.com/us/monitors/lg-24gq50f-b

1080 رو بسته به بازی در تنظیمات مدیوم 24-120 فریم  میشه گرفت

مثلا برا وارزون با تنظیمات high میتونستم 50-70 فریم بگیرم و در اپکس به صورت 2k-high هم میشه 60-80 فریم گرفت.

لینک به دیدگاه

خب همونطور که دوستان پیشنهاد دادن میخوام یه تغییراتی تو خرید پردازنده و مادربرد بدم میخوام سری b660 رو بردارم به جای h610 و پردازنده رو هم هم همون i5 12400f برمیدارم از 16 گیگ رم هم 8 گیگ رم میخرم چون دیگه پول نمیرسه حالا بعدا میشه رم رو خرید به نظرم پردازنده و مادربرد مهمترن. احتمالا فردا پسفردا پول جور بشه و خرید بزنم.

ولی چند تا سوال دارم باز هم  به نظرتون ازونجایی که پول برای خرید کولر برای پردازنده باقی نمی مونه اگر باکس بخرم کولر استوکش از پس خنک کاریش بر میاد تا مدتی؟ که بعدا پول دستم اومد یه کولر بادی بخرم یا اینکه دوباره بردازنده تری بخرم و یدونه کولر gammaxx 300b ؟ چون اختلاف قیمتی این دو حالت حدودا صد تومنه. پردازنده باکس 7 تومن و پردازنده تری + کولر 7.1 تومن

بین این سه مادربرد b660 کدوم رو انتخاب کنم؟ به نظرم خیلی تفاوتی ندارن

مادربرد ایسوس PRIME B660M-A D4
مادربرد گیگابایت B660 DS3H DDR4
مادربرد ایسوس PRIME B660 PLUS D4

لینک به دیدگاه

14 دقیقه قبل، sina-sarhadi گفته است:

خب همونطور که دوستان پیشنهاد دادن میخوام یه تغییراتی تو خرید پردازنده و مادربرد بدم میخوام سری b660 رو بردارم به جای h610 و پردازنده رو هم هم همون i5 12400f برمیدارم از 16 گیگ رم هم 8 گیگ رم میخرم چون دیگه پول نمیرسه حالا بعدا میشه رم رو خرید به نظرم پردازنده و مادربرد مهمترن. احتمالا فردا پسفردا پول جور بشه و خرید بزنم.

ولی چند تا سوال دارم باز هم  به نظرتون ازونجایی که پول برای خرید کولر برای پردازنده باقی نمی مونه اگر باکس بخرم کولر استوکش از پس خنک کاریش بر میاد تا مدتی؟ که بعدا پول دستم اومد یه کولر بادی بخرم یا اینکه دوباره بردازنده تری بخرم و یدونه کولر gammaxx 300b ؟ چون اختلاف قیمتی این دو حالت حدودا صد تومنه. پردازنده باکس 7 تومن و پردازنده تری + کولر 7.1 تومن

بین این سه مادربرد b660 کدوم رو انتخاب کنم؟ به نظرم خیلی تفاوتی ندارن

مادربرد ایسوس PRIME B660M-A D4
مادربرد گیگابایت B660 DS3H DDR4
مادربرد ایسوس PRIME B660 PLUS D4

عزیز تو این بودجه دوتا انتخاب خیلی بهتر هم هست. 

Gigabyte b660m ds3h ax که وای فای نسل 6 داره قیمت 5800

MSI b660m-a wifi که اینم قیمتش حدود 5900 هست. 

لینک به دیدگاه

18 دقیقه قبل، zen گفته است:

عزیز تو این بودجه دوتا انتخاب خیلی بهتر هم هست. 

Gigabyte b660m ds3h ax که وای فای نسل 6 داره قیمت 5800

MSI b660m-a wifi که اینم قیمتش حدود 5900 هست. 

ممنونم که برام وقت میزارید

مشکل اصلی اینه که من شهرستانم و نهایتا باید از نت بخرم سایت قابل اعتماد دیگه ای غیر از لیون نمیشناستم گزینه بعدی سایت دیجیکالاست که خیلی  نظارتی تو ارسال نداره جنس دسته دو جای نو فرستاده(طبق نظر کاربران زیادی). ریسک داره خدایی.

این قیمتایی هم که شما میگین احتمالا کف بازار تهرانه چون تو سایت ها گرون تره مثل عزیزی که مانیتور بهم معرفی کرد ولی با سرچی که زدم تو نت قیمتش خیلی بیشتر بود به نظرم از همین لیون پیشنهاد بدید خیلی برام راحت تره .

وایفای اونقدر برام مهم نیست مهم ترین چیز اینه قابلیت نصب  ssd m2 pci e gen4  باشه تا بعدا بتونم ssd سرعت بالا بندازم روش و اینکه حداقل تغذیه برق پردازنده 8 فاز باشه که اون سه تایی که لینک دادم هر دوی اینا رو داره.

لینک به دیدگاه

الان که داشتم دنبال مادربرد مناسب با توجه به بودجه نهایی شما پیدا میکردم به یک مورد کمیاب و عالی باتوجه به قیمت میشه گفت برخوردم که این هست msi b660 mortar max wifi که سایت اگزو موجودش کرده از همونجاهم سی پیو رو میتونید تهیه کنید.

پیشنهاد میکنم تا موجودیش تمام نشده تهیه کنید.

لینک به دیدگاه

باید تشکر کنم از همه ی دوستان و اساتیدی که راهنمایی کردن.🙏

امروز باندل به دست من رسید.

به سرعت نور نصبش کردم جالبه بدونید تو همین چند روز هم این مادربرد گرون شد 

یه نکته ای رو هم بگم کولر gammaxx 300b  بدون نیاز داشتن هیچ براکتی رو این مین نصب شد و دما تو فول لود از 60 رد نمیشه خلاصه خیلی راضی کنندس بخاطر این باکس گرفتم که اگر این کولر نصب نشه لااقل کولر داشته باشم.

به جرات میتونم بگم تو اکثر بازی هایی که تست کردم 10-20 فریم بیشتر از باندل 3770 میداد با همون rx580 .تازه اینجا مشخص میشه که cpu چقدر گلوگاه داشت.

ارتقای مانیتور هم از 20 به 24 واقعا چقدر تاثیر گذاره واقعا داشتم عذاب می کشیدم تا حال 🤣 الان دارم به این فکر میکنم 2k 27 اینچ چقدر میتونه متفاوت باشه .

از مدیران هم میخوام این تاپیک رو ببندن . ارتقای بعدی خرید کیس و m2 هست که هر وقت پولش جور بشه براش تاپیک میزنم.

ممنونم

IMG_20230202_144556.png

لینک به دیدگاه

با سلام مجدد

گفتم دیگه برای کیس و m2 تاپیک جداگانه ای باز نکنم داخل همینجا درخواستمو بنویسم

برای این دو 5 تومن در نظر گرفتم

خودم این کیس هارو پیدا کردم هدف از انتخاب اینها جلوه ظاهری (سه فنه بودن جلوشونه) و حداقل جا واسه کارت گرافیک های بزرگ تر داشته باشه. برای من نصب کولر آبی اصلا مهم نیست چون اصلا علاقه ای به کولر آبی ندارم و حتی پولشم ندارم(حتی داشتمم خرجش نمیکردم😁

دوستان ببینید فقط از بین این چهار تا پیشنهاد بدید کدوم و چرا؟

کیس مسترتک S500 
کیس دیپ کول CG540
کیس گیمینگ مستر‌تک Apachi ARGB
کیس دیپ کول MATREXX 55 MESH ADD-RGB 4F

که به ترتیب قیمتشون 

2800

2895

2900

3215

خودم خیلی از apachi و matrexx دیپ کول خوشم اومده 

آپاچی argb هست خودش هاب داره ولی دیپ کول هاب نداره مادربردی هم که خریدم دوتا هدر rgb و دوتا argb و سه هدر فن کیس داره ولی کیس دیپ کول هاب نداره چون مادربرد فقط سه هدر فن کیس داره به نظرتون همه اون فن هارو میشه مستقیم به مادربرد وصل کرد؟

کیس آپاچی از نظر طول کارت گرافیک فظای بیشتری میده دیپ کول کمتره

مهم ترین چیز غیر اینها کیفیت ساخته دیپکول خب باید کیفیت خوبی داشته باشه ولی مسترتک یه برنده که من حداقل به تازگی بهش برخوردم .یعنی کیفیت ورقش جای سوراخش منطبقه؟ یا اذیت میکنه؟

شاید بگید با این قیمتا چرا LANCOOL 205 Mesh لیان لی رو انتخاب نکردی؟ خب هم گرون تره هم فظای خیلی کمی داره داخلش ولی گزینه خیلی خوبی بود اگر جلوش سه تا فن داشت فکر کنم میگرفتمش گرچه همینطوریشم تمام فن هاش رو مین ای که خریدم راحت نصب میشد

نکته ای هم بود شما بگید

خب با باقی مونده پول هم باید m2  بخرم که در اولویت کمتری هست چون فعلا ویندوز رو ssd 2.5 اینچی نصبه تو 5 ثانیه هم میاد بالا😇 ولی خب مرض داشتن m2  هم اذیت میکنه آدمو🤣 البته pci e gen4 خیلی گرون بود که خب با داشتن سه عدد جای نصب m2  مادربرد این امر موکول میشه به آینده. 

اس اس دی کروشیال P2 M.2 2280 NVMe 500GB
اس اس دی سامسونگ 970Evo Plus M.2 2280 NVMe 250GB
اس اس دی داهوا E900 M.2 2280 NVMe 512GB
توی اینها سامسونگ سرعت بیشتری داره ولی حجمش کمتره بقیه ها حجم بیشتری دارن ولی سرعتشون کمتره در حد یه گیگ تا دو گیگ در ثانیه کمتره حدودا.
به نظرتون کدوم رو انتخاب کنم؟
لینک به دیدگاه

ارادت 

کیس دیپ کول CG540 خوبه 
یا همون لنکون مش درسته 3 تا فن نداره اما 2 تا فن قوچاق 140 میلی متری با دوره فن خوب داره
بین این این 3 مدل ام 2 هم
اول سامسونگ بعد کروشیال بعد گیگابایت اخریم ک هیچ
دیگه اینجا شما باید تصمیم بگیری ک سرعت رو فدای حجم کنی یا حجم رو فدای سرعت اما تو دوروزمونه ی الان 256 گیگ کمه ب نظر من بهتره بری سراغ 512 
شما ک هم میخای سرعت داشته باشی هم حجم ب نظر من این مدل رو تهیه کن در کنار اینکه پایداری بسیار خوبیم داره
Corsair MP600 GS PCIe Gen 4.0x4 2280 NVMe 500GB M.2 SSD

لینک به دیدگاه

۱ ساعت قبل، Death Reaper گفته است:

ارادت 

کیس دیپ کول CG540 خوبه 
یا همون لنکون مش درسته 3 تا فن نداره اما 2 تا فن قوچاق 140 میلی متری با دوره فن خوب داره
بین این این 3 مدل ام 2 هم
اول سامسونگ بعد کروشیال بعد گیگابایت اخریم ک هیچ
دیگه اینجا شما باید تصمیم بگیری ک سرعت رو فدای حجم کنی یا حجم رو فدای سرعت اما تو دوروزمونه ی الان 256 گیگ کمه ب نظر من بهتره بری سراغ 512 
شما ک هم میخای سرعت داشته باشی هم حجم ب نظر من این مدل رو تهیه کن در کنار اینکه پایداری بسیار خوبیم داره
Corsair MP600 GS PCIe Gen 4.0x4 2280 NVMe 500GB M.2 SSD

اره نظر خودمم داره کم کم متمایل میشه به سمت لیان لی🤗

در مورد m2 احتمالا سامسونگ رو انتخاب کنم چون لود بعضی گیم ها تا دو دقیقه هم حتی رو ssd 2.5 اینچی که سرعت خوندنش ۵۰۰ مگابایته طول میکشه میخوام سرعت لود بازی ها بیشتر بشه و ازونجایی که در آن واحد فقط یک بازی نصب و اجرا میکنم فکر کنم حالا حالا ها جواب بده دیتای بازی ها هم که اکثرا بیشتر ۱۰۰ -۱۵۰ گیگ نیست 

البته بازم همه ی اینها بستگی به این داره اونروزی که دارم میخرم قیمتا تغییر نکنه و بودجه هم تغییر نکنه.

لینک به دیدگاه

20 دقیقه قبل، sina-sarhadi گفته است:

اره نظر خودمم داره کم کم متمایل میشه به سمت لیان لی🤗

در مورد m2 احتمالا سامسونگ رو انتخاب کنم چون لود بعضی گیم ها تا دو دقیقه هم حتی رو ssd 2.5 اینچی که سرعت خوندنش ۵۰۰ مگابایته طول میکشه میخوام سرعت لود بازی ها بیشتر بشه و ازونجایی که در آن واحد فقط یک بازی نصب و اجرا میکنم فکر کنم حالا حالا ها جواب بده دیتای بازی ها هم که اکثرا بیشتر ۱۰۰ -۱۵۰ گیگ نیست 

البته بازم همه ی اینها بستگی به این داره اونروزی که دارم میخرم قیمتا تغییر نکنه و بودجه هم تغییر نکنه.

اره لیان لی ی چیز دیگست...
دیگه تصمیم با خودته اما من باشم ی اس اس دی 1900 رو برای یک بازی ک معمولا به 100 گیگ میرسه فدا نمیکنم لااقل میرم ی 512 میگیرم ک بتونم 3 4 تا بازی روش نصب کنم ...!!

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...