رفتن به مطلب

کیفیت 1440p در مانیتور 1080p

No Body
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

درود..

رفقا من جدیدا کارت 6700xt رو گرفتم اما چون باندال فعلیم قدیمی هست گلوگاه میکنه..

این وسط cpu مشکل سازه... و 11 درصد Bottleneck داره

i7 4790k  که بخاطر دما روی فرکانس 4.5ghz قفلش کردم...

حالا این وسط cpu اذیت میکنه بخاطر رزولویشن 1080p... 

من خواستم مانیتور 1080 خودم رو با سیستم virtual super resolution  به کیفیت 1440p تغییر بدم... اما صفحه blurry یا مات میشه... 

خیلی تحقیق کردم که انگار بخاطر فشرده شدن پیکسل ها این مشکل به وجود میاد، حالا گفتم ببینم ایا واقعا راه خاصی نداره که این ماتی به وجود نیاد؟

(میدونستم این گلوگاه به وجود میاد ولی بعدا باندال رو ارتقا میدم اما برای بعد از عیده میره)

تست گرفتم  در گیم و کیفیت 1440p  تقریبا 20 fps بیشتر دارم اما مشکل blurry هست ..

لینک به دیدگاه

۱ ساعت قبل، Mr.jalilpour گفته است:

در گیم و کیفیت 1440p  تقریبا 20 fps بیشتر دارم

رو 1440 فریم بیشتری میگیرید؟ مگه میشه؟ گلوگاه سیپیو تو این موارد مگه  تو بازی یکسان و شرایط یکسان بر حسب fps نیست؟ بقیه فشار که روی گرافیکه.

پ ن : چرا بجای افزایش رزولوشن از فریم اسکیل استفاده نمیکنی؟

لینک به دیدگاه

27 دقیقه قبل، Lawrence گفته است:

رو 1440 فریم بیشتری میگیرید؟ مگه میشه؟ گلوگاه سیپیو تو این موارد مگه  تو بازی یکسان و شرایط یکسان بر حسب fps نیست؟ بقیه فشار که روی گرافیکه.

پ ن : چرا بجای افزایش رزولوشن از فریم اسکیل استفاده نمیکنی؟

توی گیم با 1080 cpu کامل و نزدیک به 100 درصد درگیر میشه اما کارت روی 60 یا 70 درصد بازی میکنه....توضیحش سخته اما توی 1440 دراپ fps های ناگهانی خیلی کمتره یا اصلا وجود نداره..

.... موردی که گفتی رو تست نکردم.. میرم تست کنم ببینم چی میشه

...

من دیویژن 2 رو تست گرفتم در حالت 1080

میانگین fps 95. بود.. و کارت هم 70 درصدش استفاده میشد 

اما روی حالت 1440 میانگین fps 110 بود و کارت هم 94 درصدش درگیر بود

ویرایش شده توسط Mr.jalilpour
لینک به دیدگاه

13 دقیقه قبل، Mr.jalilpour گفته است:

توی گیم با 1080 cpu کامل و نزدیک به 100 درصد درگیر میشه اما کارت روی 60 یا 70 درصد بازی میکنه....توضیحش سخته اما توی 1440 دراپ fps های ناگهانی خیلی کمتره یا اصلا وجود نداره..

.... موردی که گفتی رو تست نکردم.. میرم تست کنم ببینم چی میشه

...

من دیویژن 2 رو تست گرفتم در حالت 1080

میانگین fps 95. بود.. و کارت هم 70 درصدش استفاده میشد 

اما روی حالت 1440 میانگین fps 110 بود و کارت هم 94 درصدش درگیر بود

مشخصات بقیه سیستم دقیقا چیه؟

اگر میتونی دوتا شات از مانیتورینگ با افتربرنر هم بگیر هم 1080 هم 1440. جزییات سیپیو رم مموری و گرافیک داشته باشه.

ویرایش شده توسط Lawrence
لینک به دیدگاه

11 دقیقه قبل، Lawrence گفته است:

مشخصات بقیه سیستم دقیقا چیه؟

اگر میتونی دوتا شات از مانیتورینگ با افتربرنر هم بگیر هم 1080 هم 1440. جزییات سیپیو رم مموری و گرافیک داشته باشه.

6700xt

I7 4790k

Asus h87 pro

Ram 2*8g 

650 uk plus

بزار برسم به سیستم مجدد چک میکنم...

سیستم مشکلی نداره با 1080p هم اوکیه ...حالا اگه راهی بود که 1440p تصویر و متون صفحه مات نمیشد بهتر بود.. 

لینک به دیدگاه

سلام رفیق
منم دقیقا این گرافیک رو دارم برند استریکس
پردازنده هم 9400 اف هست
رم هم مثل شما
روی مانیتور 1080 توی دسکتاپ تصویر خوبی نمیده روی vsr تعریف کردن ! من خیلی بهش ور رفتم توی نت هم زیاد گشتم
مورد بدتر اینه که شما وقتی با مانیتور 1080 vsr رو فعال کنید و رزولوشن بالاتر از فول اچ دی براش تعریف کنید مثلا روی 2k که بزارید توی گیم این رزولوشن آزاد میشه اما مموری کلاک گرافیک همیشه در دسکتاپ تا آخر درگیره ! ظاهرا این یک باگ هست و من با نصب درایورهای مختلف بازم مشکلم حل نشد و روی مانیتور فول اچ دی 75 هرتز این مشکل رو داشتم
روی رزولوشن فول اچ دی همه چی میزونه اما روی بالاتر مموری درگیر میشه
بخاطر همین یه مانیتور فیلیپس 2k با 144 هرتز گرفتم و کاملا این مشکل برطرف شد
از مات بودن صفحه هم دیگه خبری نیست
مشکل اصلی همون جیبی بود که مانیتور برای من دوخته بود .... 😅

لینک به دیدگاه

در ۱۴۰۱/۱۱/۵ در 13:09، Mr.jalilpour گفته است:

خیلی تحقیق کردم که انگار بخاطر فشرده شدن پیکسل ها این مشکل به وجود میاد، حالا گفتم ببینم ایا واقعا راه خاصی نداره که این ماتی به وجود نیاد؟

اگه مانیتور CRT بود همچین اتفاقی نمی افتاد ،lcd اینجوریه ،هرچیزی غیر از رزولوشن اصلی غیر شفاف در میاد ،راهی براش نیست 

این قضیه هم ربطی به انویدیا و amd نداره ،با انویدیا هم قبلا تست کرده بودم همین شکلیه 

لینک به دیدگاه

در ۱۴۰۱/۱۱/۵ در 15:14، Mr.jalilpour گفته است:

6700xt

I7 4790k

Asus h87 pro

Ram 2*8g 

650 uk plus

بزار برسم به سیستم مجدد چک میکنم...

سیستم مشکلی نداره با 1080p هم اوکیه ...حالا اگه راهی بود که 1440p تصویر و متون صفحه مات نمیشد بهتر بود.. 

بیا یه مانیتور lg f700p crt دارم بهت بدم 1440p ساپورت میکنه از شفافیت تصویر کیف کن😁

لینک به دیدگاه

2 ساعت قبل، alirezamrl گفته است:

سلام رفیق
منم دقیقا این گرافیک رو دارم برند استریکس
پردازنده هم 9400 اف هست
رم هم مثل شما
روی مانیتور 1080 توی دسکتاپ تصویر خوبی نمیده روی vsr تعریف کردن ! من خیلی بهش ور رفتم توی نت هم زیاد گشتم
مورد بدتر اینه که شما وقتی با مانیتور 1080 vsr رو فعال کنید و رزولوشن بالاتر از فول اچ دی براش تعریف کنید مثلا روی 2k که بزارید توی گیم این رزولوشن آزاد میشه اما مموری کلاک گرافیک همیشه در دسکتاپ تا آخر درگیره ! ظاهرا این یک باگ هست و من با نصب درایورهای مختلف بازم مشکلم حل نشد و روی مانیتور فول اچ دی 75 هرتز این مشکل رو داشتم
روی رزولوشن فول اچ دی همه چی میزونه اما روی بالاتر مموری درگیر میشه
بخاطر همین یه مانیتور فیلیپس 2k با 144 هرتز گرفتم و کاملا این مشکل برطرف شد
از مات بودن صفحه هم دیگه خبری نیست
مشکل اصلی همون جیبی بود که مانیتور برای من دوخته بود .... 😅

درود عزیزم..

درسته این مشکل فقط راه حلش همون دست به جیب شدن و خرید مانیتور جدید هستش...

البته من اول باید باندالم رو ارتقا بدم چون cpu دیگه خیلی ضعیف شده، الان توی بعضی از گیم ها با کارت جدید مجبورم بخاطر جلوگیری از دراپ fps، کیفیت رو روی 1440 تنظیم کنم ، چون روی 1080، cpu خیلی مواقع تا 100 درصد درگیر میشه..

2 ساعت قبل، silvermanHHH گفته است:

اگه مانیتور CRT بود همچین اتفاقی نمی افتاد ،lcd اینجوریه ،هرچیزی غیر از رزولوشن اصلی غیر شفاف در میاد ،راهی براش نیست 

این قضیه هم ربطی به انویدیا و amd نداره ،با انویدیا هم قبلا تست کرده بودم همین شکلیه 

درسته، کار خاصی نمیشه کرد، فعلا باید سر کنم تا بعد

۱ ساعت قبل، koorosh kabir گفته است:

بیا یه مانیتور lg f700p crt دارم بهت بدم 1440p ساپورت میکنه از شفافیت تصویر کیف کن😁

هیییی یه زمان من gta iv رو با crt پلی میدادم، چه ذوقی میکردم.... بخدا الان 4k هم دیگه اون لذت اون موقع رو نداره....

لینک به دیدگاه

15 ساعت قبل، Mr.jalilpour گفته است:

درود عزیزم..

درسته این مشکل فقط راه حلش همون دست به جیب شدن و خرید مانیتور جدید هستش...

البته من اول باید باندالم رو ارتقا بدم چون cpu دیگه خیلی ضعیف شده، الان توی بعضی از گیم ها با کارت جدید مجبورم بخاطر جلوگیری از دراپ fps، کیفیت رو روی 1440 تنظیم کنم ، چون روی 1080، cpu خیلی مواقع تا 100 درصد درگیر میشه..

درسته، کار خاصی نمیشه کرد، فعلا باید سر کنم تا بعد

هیییی یه زمان من gta iv رو با crt پلی میدادم، چه ذوقی میکردم.... بخدا الان 4k هم دیگه اون لذت اون موقع رو نداره....

مخلصم
دقیقا شما روی 2k و 4k گلوگاه کمتری داری منتها پردازنده ضعیفه نسبت به گرافیک
انشالا باندل رو عوض کن این گرافیک قدرت خوبی بهت میده توی رزولوشن بالا  ( زودتر هم این کار رو انجام بده چون قیمتا به زودی بالا میره به صورت ناجوانمردانه )
من الان همه بازیارو با این مانیتور جدید روی 2k و با تنظیمات بالا پلی میدم با همین پردازنده که خیلی قوی هم نیست 
منم پردازندم نسبت به گراف ضعیفه باید دنبال 9700 باشم براش
اما گلوگاه خیلی کمی دارم اصلا اذیت نمیکنه و جوابه
والا همه درگیریم منم واسه این مانیتور 2 تومن قرض کردم از دوستی و بهش برگردوندم بعد 1 هفته ..
حالام دنبال کابل دیسپلی با کیفیت هستم واسش چون کابلای خودش بدرد نمیخوره 😄 300 تومنی هم اینجا باید سبک بشم
موفق باشی

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...