رفتن به مطلب

صدای وحشتناک هارد لپ تاپ

MehranPlt
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام . 

چند هفته میشه از هارد لپ تاپ صدای خر خر وحشتناک بیرون میاد . که چندین ثانیه ای ادامه داره و قطع میشه . 

اگه فرمتش کنم یا کلا جداش کنم خوب میشه .  نگرنه هی طی بازه های زمانی نامشخص تکرار میشه .  اگه فرمت کنم هم برای چند روز خوب میشه . 

مشکل چیه ؟ هاردش دیگه به درد نمیخوره ؟ کنار هارد یک ssd با حافظه 120 گیگ هم داره . 

لینک به دیدگاه

55 دقیقه قبل، Mdev2123 گفته است:

سلام . 

چند هفته میشه از هارد لپ تاپ صدای خر خر وحشتناک بیرون میاد . که چندین ثانیه ای ادامه داره و قطع میشه . 

اگه فرمتش کنم یا کلا جداش کنم خوب میشه .  نگرنه هی طی بازه های زمانی نامشخص تکرار میشه .  اگه فرمت کنم هم برای چند روز خوب میشه . 

مشکل چیه ؟ هاردش دیگه به درد نمیخوره ؟ کنار هارد یک ssd با حافظه 120 گیگ هم داره . 

هارد روکلا در بیار جاش اس اس دی بگذار

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

صدای هارد، عموما از تکون خوردن سریع سوزن روی دیسک هست، دلیل جابجایی زیاد سوزن هم پراکنده بودن دیتا یا مخدوش بودن دیسک هست، اگر دیتای آنچنانی روی هارد ندارید و باز هم صدای زیادی میده، دیسک بدسکتور داره و نمیشه کاریش کرد. با فرمت هم چون یه بخشی از هارد که سالمه، خالی میشه، تا زمانی که اون قسمت سالم پر بشه صداش میفته و زمانی که به قسمت بدسکتور ها برسه، دوباره شروع به سر و صدا میکنه

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...