رفتن به مطلب

راهنمایی در مورد مودم کردن لپتاپ

ted mosby
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان من میخوام یکی از اداپتور های لپتاپم رو
به شکل هات اسپات در بیارم تا با گوشی بهش وصل بشم و ازش استفاده کنم
برای اینکار از نرم افزار my public wifi استفاده کردم و همچنین تنظیمات CMD خود ویندوز 8.1 ( تو ویندوز 8.1 باید از cmd مودم درست کرد )
ولی وقتی 2 تا گوشی وصل میشن بهش اصولا بهم میریزه و جفت گوشی ها رو میندازه بیرون و دیگه هم نمیشه بهش وصل شد تا لپتاپ ریستارت بشه
کسی میدونه مشکل چیه ؟
روی obtaining ip address میمونه

ویرایش شده توسط ted mosby
لینک به دیدگاه

12 دقیقه قبل، ARMIN گفته است:

اگر فقط یک گوشی بهش وصل بشه، مشکلی نداره؟

دیشب حدود 10 ساعت یک گوشی بهش وصل بود اوکی بود

صبح که 2 تا گوشی بهش وصل کردم دیگه اجازه نمیداد کلا هیشکی بهش وصل بشه

الان هم که لپتاپ رو ریستارت کردم که دوباره کار بکنه کلا توی obtaining ip address میمونه

فقط وقتی ip رو روی استاتیک میزارم و دستی بهش میدم وصل میشه ولی اینترنت نمیده اینطوری به گوشی

کلا 2 3 تا دیوایس بهش وصل میشن حدود 10 دقیقه درست کار میکنه بعدش دیگه فقط تو لیست wifi نشونش میده وگرنه وصل نمیشه بهش

لینک به دیدگاه

57 دقیقه قبل، ted mosby گفته است:

دیشب حدود 10 ساعت یک گوشی بهش وصل بود اوکی بود

صبح که 2 تا گوشی بهش وصل کردم دیگه اجازه نمیداد کلا هیشکی بهش وصل بشه

الان هم که لپتاپ رو ریستارت کردم که دوباره کار بکنه کلا توی obtaining ip address میمونه

فقط وقتی ip رو روی استاتیک میزارم و دستی بهش میدم وصل میشه ولی اینترنت نمیده اینطوری به گوشی

کلا 2 3 تا دیوایس بهش وصل میشن حدود 10 دقیقه درست کار میکنه بعدش دیگه فقط تو لیست wifi نشونش میده وگرنه وصل نمیشه بهش

خوب همون دیگه، فقط 1 دستگاه رو میتونی وصل کنی، مودم-روتر که نیست. همینم که یکی رو میتونی وصل کنی خوشحال باش.

لینک به دیدگاه

21 دقیقه قبل، ARMIN گفته است:

خوب همون دیگه، فقط 1 دستگاه رو میتونی وصل کنی، مودم-روتر که نیست. همینم که یکی رو میتونی وصل کنی خوشحال باش.

اخه همون یکی هم الان وصل نمیشه روی obtaining ip address میمونه 😅

لینک به دیدگاه

1 دقیقه قبل، ted mosby گفته است:

مودم بخر داداشم، این جور حرکت ها یه حالت اضطراری و موقته که کارت راه بیفته. اصلا به عنوان راهکار دائمی نمیشه روش حساب کرد.

اگر اینطوری میشد ادامه داد که شرکت هایی که مودم-روتر میسازند تاحالا صد بار ورشکست شده بودن.

لینک به دیدگاه

6 دقیقه قبل، ted mosby گفته است:

احتمالا جایی مشکل آی پی دهی دارید. یا آی پی استاتیک بدید بهش در رنج آی پی لپتاپ یا آی استاتیک رو از موبایل بردارید. بذارید خود لپتاپ آی پی بده

ویرایش شده توسط mohammad7966
لینک به دیدگاه

21 دقیقه قبل، ARMIN گفته است:

مودم بخر داداشم، این جور حرکت ها یه حالت اضطراری و موقته که کارت راه بیفته. اصلا به عنوان راهکار دائمی نمیشه روش حساب کرد.

اگر اینطوری میشد ادامه داد که شرکت هایی که مودم-روتر میسازند تاحالا صد بار ورشکست شده بودن.

نه اشتباه متوجه شدی

من مودم asus دارم این کار رو میخواستم انجام بدم که بتونم قند شکن لپتاپ رو برای موبایل و کنسول share کنم

لینک به دیدگاه

21 دقیقه قبل، mohammad7966 گفته است:

احتمالا جایی مشکل آی پی دهی دارید. یا آی پی استاتیک بدید بهش در رنج آی پی لپتاپ یا آی استاتیک رو از موبایل بردارید. بذارید خود لپتاپ آی پی بده

والا هیچ تنظیمی بهم نخورده که بگم مشکل دار شده

ولی ای پی استاتیک هم بهش میدم تو رنج بازم کلا میزنه اینترنت نداری

دیشب تا صبح اوکی بود

لینک به دیدگاه

10 ساعت قبل، mohammad7966 گفته است:

خوب درست و درمون سرچ کردم فهمیدم باید کلا ip دستی داد عادیه 

و اینکه حدود ۸ دستگاه هم میتونه اینطوری وصل بشه به لپتاپ و ۱ دستگاه نیست 

11 ساعت قبل، ARMIN گفته است:

با ip دستی دادن تا ۸ دستگاه رو میشه به لپتاپ متصل کرد عزیز مشکل سیستم من دقیقا همین ip دستی بود 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...