رفتن به مطلب

معضل فاصله قیمتی زیاد وضرر هنگفت بابت ارتقا کارت گرافیک

Recommended Posts

سلام خدمت دوستان

عرضم به خدمتتون که بنده یک عدد کارت 3080 دارم و قصد ارتقا به 4080 دارم. حدود پارسال بود که در تب و تاب ماینینگ و اوج قیمت کارت گرافیک( روزی 1000 بار به ماینرا لعنت میفرستم). یک عدد کارت 3080 ایسوس تاف به مبلغ 50 میلیون تومان خریداری کردم که کاش نمی کردم. درست دو ماه بعد از خرید بنده قیمت کارت گرافیک تا ته کشید پایین و بنده دو و نیم برابر رفت تو پاچم. جالبه که این اتفاق هر نسل داره تکرار میشه. سوال بنده اینه که چرا الان با وجود اینکه ماینینگ خوابیده . باز هم قیمت کارت های نسل جدید خیلی زیاده و بنده باز هم برای ارتقا باید ضرر سری قبل رو مجدد متحمل بشم؟ الان بنده بخوام این کارت رو بفروشم 15 تومن ازم بیشتر نمیخرن در حالی که برای 4080 باید 50 تومن هم روش بزارم برای پرفومنس دو برابری. اینطوری دیگه باید گیم رو ببوسیم بزاریم کنار.

لینک به دیدگاه

• ارسال 94
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

• کاربر ویژه

سلام 

اگر الان داستان ماینینگ بود 

باید ۴۰۸۰ رو ۱۶۰ تومن میخریدید!

ویرایش شده توسط ferdosi
  • لایک 8
  • ممنونم 4
  • حالم خوب شد 3
  • قلبم گرفت 1
لینک به دیدگاه

ارادت
باز فن بوی های انویدیا مارو هیت ندن ی وقت
مشکل از قیمت گذاشتی انویدیا هم هست واقعا شورش رو در اورده ...!!!

واقعا هم باید پی سی گیمینگ رو گذاشت کنار ...
اگر فقط گراف واس گیم میخای من پیشنهادم تهیه یک کنسول هست خوشبختانه یا بدبختانه ...

پ ن :
اگر بودجه کافی برای تهیه 4080 رو دارید دریغ نکنید
اگرم نیست و باید جور شه کمی صبر کنید یکم وضعیت دلار انشالله ثبات پیدا کنه  تا ببینیم بعدش چی میشه
ب قول یکی از عزیزان الان قطعات داره با قیمت 50 60 تومن وارد بازار ایران میشه ...!!!!!

لینک به دیدگاه

من ۳۰۶۰ti tuf رو خریدم ۲۷تومن تو اوج تب ماین! الان ۱۰ تومان هم نیست.کاریش نمیشه کرد هیچ کس نمیتونست پیش بینی کنه . به نظرم بهتره فعلا دست نگه داری. چه بازی میخوای انجام بدید که ۳۰۸۰ واست جواب نیست و ۴۰۸۰ حتما باید باشه؟ به نظرم بیشتر از نیاز اینکه نسل جدید اومده و حتما باید کارت نسل جدید داشته باشیم یه نوع بحث روانی و وسواس فکری هستش.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
2 ساعت قبل، Gazer گفته است:

سلام خدمت دوستان

عرضم به خدمتتون که بنده یک عدد کارت 3080 دارم و قصد ارتقا به 4080 دارم. حدود پارسال بود که در تب و تاب ماینینگ و اوج قیمت کارت گرافیک( روزی 1000 بار به ماینرا لعنت میفرستم). یک عدد کارت 3080 ایسوس تاف به مبلغ 50 میلیون تومان خریداری کردم که کاش نمی کردم. درست دو ماه بعد از خرید بنده قیمت کارت گرافیک تا ته کشید پایین و بنده دو و نیم برابر رفت تو پاچم. جالبه که این اتفاق هر نسل داره تکرار میشه. سوال بنده اینه که چرا الان با وجود اینکه ماینینگ خوابیده . باز هم قیمت کارت های نسل جدید خیلی زیاده و بنده باز هم برای ارتقا باید ضرر سری قبل رو مجدد متحمل بشم؟ الان بنده بخوام این کارت رو بفروشم 15 تومن ازم بیشتر نمیخرن در حالی که برای 4080 باید 50 تومن هم روش بزارم برای پرفومنس دو برابری. اینطوری دیگه باید گیم رو ببوسیم بزاریم کنار.

سلام 

علتش که واضح هست :دی جدا از کاهش شدید ارزش ریال تعداد کارت های سری ۳۰ به شدت در بازار زیاد و اشباع هست دلیلش هم که دیگه میدونی ماینرا هستن دیگه اونی که ۱۰۰ تا کارت داره و ۱/۲ سال هم ماین کرده صرفا می خواد از فروش کارت هاش یک سود جانبی هم ببره چون همون موقع پول کارت هارو در اورده و الان واسش فرقی نداره کارت رو چقدر بفروشه صرفا می خواد بفروشه چون نیازی بهشون نداره

از اون طرف انویدیا هم می دونه که بازار به شدت اشباع شده از سری ۳۰ برای همین تولید سری ۴۰ رو محدود نگه داشته

به نظر شخصی خودم الان بهترین زمان برای خریدن کارت های سری ۳۰ هست پرفورمنس به کارایی حساب کنی سری ۴۰ غارته :دی 

لینک به دیدگاه

یادش بخیر کارت گرافیک 1060 6 گیگ قیمتش بود 900 تومن زمان ورودش به بازار 

7 ساله سیستم نبستم الانم میشه با یه کانفیک خوب و کارت دست دو مثل سری 580 سیستم بست اما خوب از ماینر نمیخرم 

یجور قول به خودمه خلاصه امثال من بین ماینرا و دلال ها + نوسان دلار گیر کردن 

لینک به دیدگاه

درود قیمت کارت ۴۰۸۰ انویدیا دزدی توی روز روشنه این کارت بد قیمت ترین کارت تاریخ سری ۸۰ بوده اگر کسیم بخواد کارت نسل جدید انویدیا بخره صرفا کارت ۴۰۹۰ ارزش خرید داره اونم اگر کانکتور ۱۲ پینش ذوب نشه!

استارتر عزیز کارت گرافیک کالایی نیست حتما ما همیشه جدیدترین مدلش رو تهیه کنیم شما اگرم دوست داری ارتقا بدی بگرد یک ۳۰۹۰ بخر ۲۵ میلیون برای خودت با حجم رم بالاش و عملکرد بهترش از کارتت عشق کن یاد بگیریم دنبال کارایی به قیمت باشیم نه اینکه چشم بسته هر شرکتی هر قیمتی گفت ماهم بگیم چشم مصرف کننده خودش باید دلش به حال خودش بسوزه

لینک به دیدگاه

امیدوارم آیندگان سر همین قضایا بهمون انگ اسگل بودن رو نزنن:) البته بلانسبت شما دوستان بزرگوار..لطفا دوستان هوادار ارز دیجیتال بهشون برنخوره

بگن عجبا از اون زمان که یچیزی اومد من دراوردی اسمشو گذاشتن ارز دیجیتال،یکی تو دوماه بارشو بست و یکی هم تو دو ماه به خاک نشست! یکی گرافیک وارد کرد دو ماه چند برابر فروخت یکی گرافیک وارد کرد رو دستش موند یکی توییت کرد فلان ارز دیجیتال دوبرابر شد یه توییت دیگه زد نصف شد..الانم از بالا به حکایت ارز دیجیتال نگاه کنین یه جور جک هست..جکی که بیت کوین تا 1.5 میلیارد رسید و تو یه سال نصف شد.

یاد یه قضیه هم افتادم ..یه خبری که طرف مایه دار بوده اگه اشتباه نکنم چندین هزار یا حتی چند میلیون دلار ارز دیجیتال داشته، مرده و از ارزها خبری نیست چون ارز دیجیتال کمتر از باد هوا تشریف داره و یه پسورد بوده که خدابیامرز به گور برده و خلاصه نه خانی اومده نه خانی رفته فقط پیدا کنین پرتغال فروش را!

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

از یه سال قبلش مثل روز روشن بود ماینینگ با کله میخوره زمین و دقیقا داستان 2017/18 تکرار میشه. حالا یه عده به جای صبر برنامه ریزی و پول جمع کردن کارشون قُرقُر کردن بود. این افراد برای هر کالایی این فیلمو در میارن. ماشین، موبایل، ملک و... یکی اینا ضرر کردن یکی ماینرایی که آخر بازی وارد کار شدن. من خودم کارت 3080ti که دست گزاشته بودم موقع وردوش 70 میلیون بود رو، خریدم 15 چند ماه پیش. هرچند نیاز خاصی نداشتم و همون 1080ti هم جواب بنده رو میداد، ولی رقم خوبی بود و زدم تو گوشش. پولی هم که برای واتر بلاکش در نظر داشتم دادم استیم گیفت کارت خریدم چون خودش واتر داشت.

خلاصه الان مارکتینگ = نیاز تراشی بی جا. طرف نمیشینه بازی PS3 که سال 2023 داده تو بازارو اپتیمایز کنه، به گیمرا میگه برید 4090 بخرید. یوزر باید زرنگ باشه گول این چیزارو نخوره. حالا صبر کنید پلی5 پرو بیاد روز اول 60 میلیون سال بعدش نصف قیمت فروش میره. از این چیزا زیاده هممونم در جریانشیم.

لینک به دیدگاه

الان ۳۰۸۰ که خیلی قویه و فریم ریت بالا میده مگه چه رزولوشنی و چه فریم ریتی میخوای بگیری ازش ؟

لینک به دیدگاه

13 دقیقه قبل، میلاد بهرامن گفته است:

الان ۳۰۸۰ که خیلی قویه و فریم ریت بالا میده مگه چه رزولوشنی و چه فریم ریتی میخوای بگیری ازش ؟

فکر کنم وسواسه بیشتر
من خودمم همینطوریم چند وقت پیش 6900 گرفتم ک البته تقریبا اکثر گیمارو رو 60 فریم میده
منتها با معرفی سری جدید انویدیا ای ام دی یکم دلم چرکی شد !!!!
باور کن 10 تا گیم رو سیستم هست نگاهم نمیکنم در کمال تعجب و از داشته ی خودم ک سال ها براش تلاش کردم لذت نمیبرم ..!!! این هست ک بده

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

اساتید یجور برخورد کردن بنده خدا استارتر کلا از ارتقاء که هیچ، از سیستم داشتن منصرف شد😅

آقا به نظر من بهترین و بی دردسرترین گزینه درحال حاضر یه 3080ti تمیز و خوشگل هست.

لینک به دیدگاه

1 دقیقه قبل، rahmanshahi گفته است:

اساتید یجور برخورد کردن بنده خدا استارتر کلا از ارتقاء که هیچ، از سیستم داشتن منصرف شد😅

آقا به نظر من بهترین و بی دردسرترین گزینه درحال حاضر یه 3080ti تمیز و خوشگل هست.

حاجی همینم ارزو شده خب من میخاستم بگیرم یهویی رفت بالا 25 تومن 😂

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
14 دقیقه قبل، Death Reaper گفته است:

حاجی همینم ارزو شده خب من میخاستم بگیرم یهویی رفت بالا 25 تومن 😂

6900xt  که خیلیم عالیه🙂

لینک به دیدگاه

1 دقیقه قبل، ferdosi گفته است:

6900xt  که خیلیم عالیه🙂

حق با شماست استاد
نمیدونم شاید درکش سخت باشه اما این نفسمان بسی سرکش شده ...

لینک به دیدگاه

1 دقیقه قبل، Death Reaper گفته است:

حق با شماست استاد
نمیدونم شاید درکش سخت باشه اما این نفسمان بسی سرکش شده ...

ببین من یک نفر رو میشناسم کارت 480 amd رو داره.... یعنی یک عشقی میکنه وقتی توی گیم هست که نگو..... آنلاین که پلی میدیم اونی که روی low داره پلی میده از منی که دارم روی حالت ultra  پلی بدم خوشحال تره !!!.... صفا میکنه برا خودش....

کلا انسان همینه، آدم باید از داشته خودش لذت ببره، وگرنه تا زمان مرگ باید حسرت این و اون رو بخوریم.....

• لایک 14
  • ممنونم 2
  • حالم خوب شد 2
  • قلبم گرفت 2
لینک به دیدگاه

۱ ساعت قبل، Death Reaper گفته است:

باور کن 10 تا گیم رو سیستم هست نگاهم نمیکنم در کمال تعجب و از داشته ی خودم ک سال ها براش تلاش کردم لذت نمیبرم ..!!! این هست ک بده

همین حس رو منم دارم، تا وقتی چیزی رو نداری برات ارزشمنده زمانی که بهش رسیدی هیچ لذتی نداره

لینک به دیدگاه

27 دقیقه قبل، Mr.jalilpour گفته است:

ببین من یک نفر رو میشناسم کارت 480 amd رو داره.... یعنی یک عشقی میکنه وقتی توی گیم هست که نگو..... آنلاین که پلی میدیم اونی که روی low داره پلی میده از منی که دارم روی حالت ultra  پلی بدم خوشحال تره !!!.... صفا میکنه برا خودش....

کلا انسان همینه، آدم باید از داشته خودش لذت ببره، وگرنه تا زمان مرگ باید حسرت این و اون رو بخوریم.....

شایدم دیگ مث گذشته حوصله ای نیست
باور نمیکنی روز اولی ک خریدمش 20 ساعت پلی دادم ولی فرداش هیچ ..

لینک به دیدگاه

تایپک رفت سمت صحبت های دلی.... XD.. با عرض پوزش از صاحب تاپیک

20 دقیقه قبل، valizadeh گفته است:

همین حس رو منم دارم، تا وقتی چیزی رو نداری برات ارزشمنده زمانی که بهش رسیدی هیچ لذتی نداره

دقیقا همینه، من یک زمان میخواستم فلان موتور بخرم، وقتی نمونه هاش رو تو خیابون میدیم، با خودم میگفتم عه عه ببین چه بلای سر بدبخت آوردن، چقدر کثیفه، چرا بهش نمیرسه طرف و از این حرفها.... وقتی خودم خریدم، بعد از چند وقت افتاد به همون روز... دیگه حوصله نداشتم تمیزش کنم،....... حسش از بین میره، دیگه باید خیلی عاشقش باشی یا فکرت آزاد باشه تا بتونی اون حس رو زنده نگهداری..

15 دقیقه قبل، Death Reaper گفته است:

شایدم دیگ مث گذشته حوصله ای نیست
باور نمیکنی روز اولی ک خریدمش 20 ساعت پلی دادم ولی فرداش هیچ ..

انقدر فکرها درگیره که آدم نمیدونه رو چی تمرکز کنه، من از steam  میرم تو Epic از epic میرم تو Uplay، همینجوری هی چرخ میزنم بلکه یه چی پیدا بشه پلی بدم.... 2 ترا هارد درگیر گیم هست،  بعد هی میگم من هی چی ندارم پلی بدم، قضیه خانم ها هستش که هیچی ندارن بپوشن اما کمد لباسشون داره منفجر میشه XD....

ویرایش شده توسط Mr.jalilpour
لینک به دیدگاه

4 ساعت قبل، Peyman.S گفته است:

من ۳۰۶۰ti tuf رو خریدم ۲۷تومن تو اوج تب ماین! الان ۱۰ تومان هم نیست.کاریش نمیشه کرد هیچ کس نمیتونست پیش بینی کنه . به نظرم بهتره فعلا دست نگه داری. چه بازی میخوای انجام بدید که ۳۰۸۰ واست جواب نیست و ۴۰۸۰ حتما باید باشه؟ به نظرم بیشتر از نیاز اینکه نسل جدید اومده و حتما باید کارت نسل جدید داشته باشیم یه نوع بحث روانی و وسواس فکری هستش.

۱ ساعت قبل، Mr.jalilpour گفته است:

1 ساعت قبل، Death Reaper گفته است:

فکر کنم وسواسه بیشتر
من خودمم همینطوریم چند وقت پیش 6900 گرفتم ک البته تقریبا اکثر گیمارو رو 60 فریم میده
منتها با معرفی سری جدید انویدیا ای ام دی یکم دلم چرکی شد !!!!

ممنون از همه دوستانی که نظر دادن. حقیقتش جملات شما دوستان گرامی تداعی وضعیت کنونی منه که از چند سال پیش شروع شده. حقیقیت بنده اولین سیستم گیمینگ حرفه ای مو از سال 94 با کارت gtx 970 و پردازنده 6700k بستم . خداییش با اون سیستم تا سال 98 یه لذتی میردم که نگو. بازی نبود نکرده باشم( افلاین داستانی میزدم) اصلا پیگیر اینکه کدوم قطعه و کدوم کارت جدیدا وارد شده و به فکر ارتقا باشم نبودم. موس و کیبورد ساده و غیر گیمینگ داشتم و ظاهر سیستمم هم داغون بود اما اصلا اهمیت نمی دادم . فقط به فکر این بودم که چه بازی اومده و اونو نصب کنم حتی شده با تنظیمات low به قول دوستان. اما از سال 98 که کارتمو به 1080 ارتقا دادم ورق برگشت. فکر و ذکرم شد ارتقا و تعویض قطعه. شاید سالی 5 تا هم بازی تموم نمی کردم. به شدت وسواس شدم . الان یه اتاق گیمنگ دارم و تمام لوازم جانبیم هم حرفه ای و rgb هست ولی دریغ در یه بازی در یک ماه. حوصلم هم نمی کشه. فقط فکر و ذکرم این شده که پیگیر دنیای سخت افزار باشم. الان هم با این که سیستم 3080 با پردازنده 11700k هست و تمام  بازی ها رو تو رزولوشون 2k می تونم بدون مشکل بازی کنم. اما وقتی نسل 13 و نسل 4 گرافیک وارد شده یه جوری احساس عقب موندگی از قافله دارم. احساس می کنم دیگه سیستمم به درد نمی خوره. نیازی هم بهش ندارم ولی نمیدونم چرا اینطوری شدم.😭
فکر کنم یه بیماری روانی باید معرفی بشه به نام مرض ارتقا سخت افزارو هدر دادن پول بدون نیاز و کاربرد😂
به نظر خودم احساس می کنم یکی از دلایل این مشکل که خیلیا درگیرش هستن تبلیغ و جو رسانه ای که از سال 98 تو فضای مجازی در مورد سیستم های گیمینگ و پز دادن با اون شکل گرفت ، می تونه باشه. یه جورایی حس اظهار فضل با سیستم گیمینگ. موردی که تو سال های گذشته وجود نداشت و بنده راحت بودم. الان جوری شده که بشنوم کسی 4080 داره و من هنوز 3080 دارم شاید به هر قیمتی شده میخرمش.

لینک به دیدگاه

برادر من در یک جمله خلاصه میشه تشویق به مصرف گرایی

از سال 2010 کارخانه های مختلف شروع کردند به تبلیغات چشم نواز و تبلیغ به مصرف گرایی

در نقاطی دیدن جواب نمیده حتی شروع کردن به دست کاری آپدیت ها که پرفورمنس رو بیارند پایین و شما رو مجاب به خرید بکنند که اپل و انویدیا رو شاهدش بودیم

با اومدن اینستاگرام و بعد تیک تاک وضعیت وحشتناک تر هم شد چون حالا دیگه میتونستند با لعاب بیشتری شما رو ترغیب به خرید کنند

من نمیدونم شما با کارت هاتون چگار میکنید ولی من انتظار دارم اگر انقدر هزینه برای کارت میکنم  صبح پاشه چایی بگذاره بعد بره نون بخره و صبحانه رو آماده کنه و در مدت زمان نبودنم ناهار درست کرده باشه

تولید کننده ها به شدت در حال هایپ کردن شما هستند و هر سال یک تغییر مسخره کوچک رو میکنند در بوق

مثلا" در مورد کیفیت تصویر مانیتور به صورت علمی چشم شما از کیفیت 2K به بالا رو اصلا دیگه نمیتونه تشخیص بده و همه چیز به نظرش عالی هست ولی مثلا الان 8K معرفی کردند

آش انقدر شور شده که اتحادیه اروپا قوانیین وضع کرده که باید گوشی ها حداقل 5 سال آپدیت ها رو بگیرند که مردم دست از مصرف گرایی بردارند

بله انسان ذاتا علاقه به پیشرفت داره و یک زمانی هست شما یک ضرر محدودی رو میدی برای ارتقا منطقی

ولی وقتی یک همچین ضرری میدی این برای شما یک هشدار هست که از خواب بیدار شو و این پول رو در جاهای بهترری هزینه کن

شما هر چقدر هم کالای تاپی بخری باز یکی پیدا میشه از شما کالای تاپ تری داشته باشه و بهتون چشمک بزنه

پس بیخیال این رقابت مسخره بشید و فقط به اندازه نیاز خودتون خرید انجام بدید تا این بازی مسخره مصرف گرایی از سمت کارخانه ها پایان پیدا کنه

کارت شما حالا حالا ها برای شما کارت خوبی باقی خواهد موند و واقعا نیازی به آپدیت نیست تا چند سال آینده

• لایک 11
  • ممنونم 4
  • حالم خوب شد 2
لینک به دیدگاه

8 ساعت قبل، Gazer گفته است:

سلام خدمت دوستان

درود دوست عزیز.اقتصاد مملکت دست دلال هاست و اونا همه چی رو انجام میدن. حرص خوردن و اعصاب خوردیش و ضررش میمونه برا ما مثه بقیه چیزای دیگه..من خودمم پارسال اسفند ماه با قرض کردن یدونه 1660TI خریدم 17 تومن الان خودت ببین چند شده.زیاد تو فکرش نباش از همین داشته ها استفاده کن.

لینک به دیدگاه

یه زمانی ارزوم 780ti بود

یعنی اگه داشتمش انگار دنیا بهم داده بودن 

الان اگه ۴۰۹۰ هم داشته باشم اصلا شوقی ندارم

دیگه اینقدر مشکلات زیاده که ...

ولی کلا زات انسان همینه یکی از دوستان ۹۸۰ داره یه عشقی لاهاش میکنه که نگو گیم های انلاین که ترکونده هیچ افلاین هارم اکثرا ۱۰۰ درصد کرده low  high هم براش فرقی نداره فقط اجرا بشه علی علی

در مورد بحث خرید کارت قشنگ معلوم بود ماین میخوره به زمین من کلی ادم جلوشونو گرفتم که میخواستن خرج های زیاد بکنن مثل شما سری ۳۰۰۰ بخرن

یکی از دوستام ۳۰۹۰ میخواست بخره ۱۱۰ میلیون !!!

گفتم بخری باهات برخورد فیزیکی میکنم کارتی هم که داشت ۱۰۷۰ti بود و اوکی بود 

۳۰۹۰ خرید دست دو ۲۷ تومن 🙃

در اخر خدا لعنت کنه اینستاگرام 

یه جوری تب و تاب میدن به اجناسشون حالا تو هر زمینه ای که فکر میکنی چیه حالا !!!!

بخدا بدبخت کرده ملتو این اینستاگرام

ویرایش شده توسط hosin
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
3 ساعت قبل، Mr.jalilpour گفته است:

والا. من رینبو پلی میدم با دوستام، همه گرافیکا خوبه و روی حداکثر تنظیمات پلی میدن،من با vega 8 روی مدیوم، همیشه دارم کری میکنم، خیلی جاها طرف دوره یا بخاطر جزئیات پایین نمیتونم تشخیصش بدم. ولی با همین وضعیت بهتر از اونام.

لینک به دیدگاه

یادش بخیر یه زمانی گرافیک 8500gt داشتم بعد دو سه سال اشک تو چشام حلقه زده بود 8800gtx بگیرم عجب روزایی بود گیمینگ داشت به اوج میرسید با ذوق و شوق دنبال میکردیم اخبار و ریویو هاشونو خاطراتی که دیگه تکرار نمیشه😭

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...