رفتن به مطلب

تشخیص خرابی سیستم .خیلی فوری

Lawrence
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

24 دقیقه قبل، Lawrence گفته است:

نه تفاوتی نکرد . 

ببینید موقعی که تصویر نمیده اصلا هیچ جوری گرافیک رو سیستم شناسایی نمیکنه .

نه دیوایس منیجر نه درایور حتی argb خود گرافیک هم هنگ میکنه وامیسته.

اون دوباری ک سیستم روشن بود و تصویر نداشت خود سیستم هم  روشن بود یهو وسطش پس زده بود گرافیک رو و گرافیک مجدد شناسایی نمیشد.

ولی خب اکثر دفعات توی تغییر بایوس اینطور میشد .بعدتعییر تنظیمات بایوس و  ریست سیستم دیگه گرافیک رو بالا نمیاورد.

مجبور بودم برق گراف رو قطع کنم  کابل تصویر به برد وصل کنم تا بتونم وارد بایوس بشم

چون اگر برق گراف وصل میبود و کابل به مین برد  تا قبل صفحه لاگین ویندوز  تصویر نمیومد و خب وارد بایوس هم نمیشد.

اگر ssd رو m.2 اول داری برش دار بزار رو دومی ببین چی میشه.

لینک به دیدگاه

24 دقیقه قبل، Lawrence گفته است:

نه تفاوتی نکرد . 

ببینید موقعی که تصویر نمیده اصلا هیچ جوری گرافیک رو سیستم شناسایی نمیکنه .

نه دیوایس منیجر نه درایور حتی argb خود گرافیک هم هنگ میکنه وامیسته.

اون دوباری ک سیستم روشن بود و تصویر نداشت خود سیستم هم  روشن بود یهو وسطش پس زده بود گرافیک رو و گرافیک مجدد شناسایی نمیشد.

ولی خب اکثر دفعات توی تغییر بایوس اینطور میشد .بعدتعییر تنظیمات بایوس و  ریست سیستم دیگه گرافیک رو بالا نمیاورد.

مجبور بودم برق گراف رو قطع کنم  کابل تصویر به برد وصل کنم تا بتونم وارد بایوس بشم

چون اگر برق گراف وصل میبود و کابل به مین برد  تا قبل صفحه لاگین ویندوز  تصویر نمیومد و خب وارد بایوس هم نمیشد.

پس میگیره فروشنده؟

یکی دیگه بگیرید تست کنید گرافیک ماینی همینه روی ریگ داشته مثل آدم کار میکرده میاد روی سیستم خونگی مریض میشه

لینک به دیدگاه

1 دقیقه قبل، Sabertooth گفته است:

پس میگیره فروشنده؟

یکی دیگه بگیرید تست کنید گرافیک ماینی همینه روی ریگ داشته مثل آدم کار میکرده میاد روی سیستم خونگی مریض میشه

برده براش تست کردن سالم بوده ،منطقی نیست که وقتی رو سیستم دیگه سالمه رو سیستم تو مشکل داره بگی کارت مشکل داره!

لینک به دیدگاه

2 دقیقه قبل، yasin1380 گفته است:

برده براش تست کردن سالم بوده ،منطقی نیست که وقتی رو سیستم دیگه سالمه رو سیستم تو مشکل داره بگی کارت مشکل داره!

سیستمی که تست کردن چی بوده؟

یدونه گرافیک دیگه بگیرید تست کنید 

لینک به دیدگاه

39 دقیقه قبل، Sabertooth گفته است:

سیستمی که تست کردن چی بوده؟

یدونه گرافیک دیگه بگیرید تست کنید 

طبق مکاتباتی ک با ایشون داشتم گویا پی سی ای لن رو اشتباهی رو شکاف پی سی ای گرافیک جا زده ...!!! چطوریشو نمیدونم!!
بعیده مشکل از گرافیک باشه ب نظر برد ایراد پیدا کرده
من ی بار ی بنده خدایی میخاستم گراف 390 تست کنه اومد پیشم و در کمال تعجب برداشت برق گرافیک رو وصل کرد ب سی پی یو درست کار میکرد!!!!!!!!!!!!!
چند روز بعد من با سیستمم همچی کاری کردم کلا 2 پل شمالی و جنوبی سوخت  ..!!!!
بهترین کار اینکه گرافیک با یک سیستم دیگه چک بشه غیر از فروشنده 
وگرنه من خودم کارت ماینی دارم ک هیچ اعتقادی بهش نداشتم مثل اسب داره یورتمه میره
استاتر عزیز و دوسته خوبم 
ب نظرم دست بردار تا بیشتر از این ب گرافیک و باقیه قطعات ایرادی وارد نشده 
گرافیک رو با چند تا سیستم دیگ چک کن تا مطمئن شی
یا یک گرافیک دیگه رو سیستمت نصب کن ببین وضعیت چطوره
اگرم از خریدت پشیمون شدی بهتره بری عوضش کنی همون گارانتی داررو برداری اگر فکر میکنی مشکل از گرافیکه
اما اینکه گرافیک رو بنده ی خدا تست کرده و درست بوده رو بخای شما عیب دارش کنی  یا عیب بزاری روش و پسش بدی کاره خدا پسندانه ای نیست ...

ویرایش شده توسط Death Reaper
لینک به دیدگاه

نه مشکل این نبود . اون نصب ماژول وای فای  هم نصبش معمول نیست ولی خب ایرادی هم نداره .

کارت رو سیستم خودمم بدون مشکل کار میکنه منتها روزی ۲ روزی ممکنه این مورد پیش بیاد. 

الان سه روزه کلا سیستم خاموشه تا مین برد بگیرم تست کنم.

ویرایش شده توسط Lawrence
لینک به دیدگاه

21 دقیقه قبل، Lawrence گفته است:

نه مشکل این نبود . اون نصب ماژول وای فای  هم نصبش معمول نیست ولی خب ایرادی هم نداره .

انشالله ک بدون مشکل باشه هم زندگیت هم سیستمت عشقی 
منتها چون ایرادی نداره دلیل نمیشه کاره درستیم باشه ! حتی اگر بدون مشکل کار کنه واست 
مثال میگم من پام الان نمرش 42 هست 40 هم میره داخل پام اما ب زور و ...!!

ویرایش شده توسط Death Reaper
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...