رفتن به مطلب

دو تا سوال (ویروسی بودن فایلهای یک دوره و خرید هارد به جهت آرشیو اطلاعات)

MiladZQ
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام خدمت دوستان عزیز ، ابتدا خواستم دو تا تاپیک جداگونه برای سوال هام بزنم ولی دیدم دیگه جفتشون با همن لزومی نداره الکی فرومو شلوغ کنم.

اول از همه خدمتتون بگم که من مهر ماه پارسال بود که یه دوره از CUNAME ARTWORK (احتمالا دوستانی که توی حوزه فوتوشاپ فعالیت دارن بشناسن ایشون رو) خریداری کردم ، فایلهای دوره از همون پارسال روی سیستم بودن ولی فرصت نکرده بودم نگاهشون کنم تا اینکه یه روز دیدم که با ارور Object deleted آنتی ویروس کسپراسکای که اون روز حداقل 5 ماه بود که روی سیستم بنده فعال بود شروع کرد به قرنطینه کردن فایل های دوره ، با وجود اینکه اولا فایلهای دوره مدت زیادی بود روی سیستم من بودن ، دوما آنتی ویروس شید که قبلتر داشتم اونارو به عنوان ویروس نشناخته بود و سوما همین کسپراسکای 5-6 ماه بود که روی سیستم من بود و در این مدت بارها من فول اسکن کرده بودم سیستم رو ، طبیعتا اگه ویروس بود باید همون موقع پاکشون میکرد ، درسته؟

* ضمنا فایلهای دوره با فرمت EXE هستند و به حالتی که برای هر سیستم رمز مجزای خودشونو دارن.

من با پشتیبان دوره هم صحبت کردم و اطمینان دادن که فایلهای دوره سالم هستند
حالا با این اوصاف ، بنظرتون فایلارو برگردونم؟ اگر آره چطور باید کاری کنم که کلا کسپراسکای با اون فولدر کاری نداشته باشه و باز نزنه فایلارو دلیت کنه؟

2103039278_Screenshot2023-02-01205249.thumb.png.f56bc180ddbf1d467afa5f6ca9509c12.png

1763103057_Screenshot2023-02-01205543.thumb.png.4e36de72f4fbcfce772d637ff8a9c535.png

---

سوال دومم هم همینطور که از عنوان تاپیک معلومه ، میخواستم یه هارد با دوام بالا برای آرشیو اطلاعات مهم سیستم خریداری کنم 

در حال حاضر روی سیستم یه SSD 256 برای درایو سی و دو هارد HDD یکی توشیبا P300 HDWD110EZSTA یک ترابایت برای اطلاعاتی که ازشون زیاد استفاده میکنم مثل بازیام (و همیشه هم متصل به سیستم) و یکی دیگه هم وسترن دیجیتال 500 گیگ بلو اگر اشتباه نکنم (مدلش رو نمیدونم) برای آرشیو اطلاعات مهم سیستم که ازشون استفاده ندارم همیشه (مثل عکسا و فیلمای گوشیم و...) هست ، الان کلا کابل برق و ساتای هارد وسترن رو از سیستم جدا کردم ( بخاطر اینکه این هاردو حدود 13-14 ساله که دارم (اوایل روش ویندوز هم نصب بود ولی در کل زیاد روشن نشده ، حدود 300-400 روز روشن شده بود آخرین بار که چک کردم) و هم اینکه ترسیدم ویروسی بشه و اطلاعاتش آسیب ببینن.. )

سلامتی جفت هاردا 100 درصد هست ولی الان به علت کمبود فضای خالی میخوام یه هارد 1 ترابایت دیگه هم بخرم
ممنون میشم اگر با مدل دقیق پیشنهاداتتون رو بگید بهم چون انقدر هارد هست با سرعتهای مختلف و تفاوت کم آدم گیج میشه xD

اگه پیشنهاد دیگه ای هم دارید بابت نگهداری اطلاعات اون هارد 500 گیگه بگید ممنون میشم ، خودم یه مدت تو ذهنم بود کلا هارد 500 عه رو بذارم کنار چون قدیمی هست و آرشیو اطلاعات مهم توش ممکنه امن نباشه ، یه 2 ترابایت بخرم و توی این یه ترا (توشیبا) هم اطلاعات مهمم رو آرشیو کنم ولی باز بهش کامل اعتماد ندارم... پیشاپیش از همه ممنونم 🌹🙏

ویرایش شده توسط MiladZQ
لینک به دیدگاه

UP

یه مورد دیگه رو فراموش کرده بودم بگم

من سلامتی جفت هاردا رو با نرم افزار Hard Disk Sentinel چک کرده بودم
اگر برنامه دیگه ای وجود داره که بدون خطر از دست دادن اطلاعات میتونم باهاش هارد رو تست کنم معرفی کنید حتما 🌹

ویرایش شده توسط MiladZQ
لینک به دیدگاه

7 ساعت قبل، MiladZQ گفته است:

از دوستان کسی نظری نداره ؟! 

@ARMIN

سلام، نگران نباش، فایل ها رو برگردون سرجاش، و استثنا کن Exception.

کلا ضد ویروس ها نرم افزار های کرکی و ریپک رو به عنوان ویروس شناسایی میکنند. برای همین خاطر باید یک فولدری در سیستم داشته باشید (ترجیحا بیرون از درایو C) که از دست اندازی و حمله ضد ویروس استثناعش کنید. و برنامه ها و سورس فایل ها رو اونجا نگهداری کنید. اگر واقعا ویروسی چیزی باشه، مطمئن باش اول میاد در درایو C، و اونجا ضد ویروس شما ترتیبش رو میده.

در مورد آرشیو فایل، به نظرم یه هارد اکسترنال بگیر، اونجا فایل ها رو نگهداری کن.

لینک به دیدگاه

16 دقیقه قبل، ARMIN گفته است:

سلام، نگران نباش، فایل ها رو برگردون سرجاش، و استثنا کن Exception.

کلا ضد ویروس ها نرم افزار های کرکی و ریپک رو به عنوان ویروس شناسایی میکنند. برای همین خاطر باید یک فولدری در سیستم داشته باشید (ترجیحا بیرون از درایو C) که از دست اندازی و حمله ضد ویروس استثناعش کنید. و برنامه ها و سورس فایل ها رو اونجا نگهداری کنید. اگر واقعا ویروسی چیزی باشه، مطمئن باش اول میاد در درایو C، و اونجا ضد ویروس شما ترتیبش رو میده.

ممنونم اوکیش کردم 🙏🌹

در رابطه با انتخاب هارد پیشنهادی نداری؟

لینک به دیدگاه

8 ساعت قبل، MiladZQ گفته است:

ممنونم اوکیش کردم 🙏🌹

در رابطه با انتخاب هارد پیشنهادی نداری؟

نه واقعیتش هارد هارده خیلی فرق خاصی نمیکنه.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...