رفتن به مطلب

تاپیک در مورد درایورهای رسمی و درایورهای مود شده برای کارت گرافیکهای شرکت AMD ( اعلام بروز رسانی درایورهای جدید)

Recommended Posts

• کاربر ویژه

به نام خدا

درود دوستان پس از ماه ها دوری از ارائه مقالات تخصصی سخت افزاری برای انجمن امروز داشتم داخل یوتیوب دور میزدم چشمم به یک کلیپ راجع به درایورهای مود شده یا بهتر بگم اصلاح شده برای کارتهای گرافیک شرکت AMD افتاد که گفتم خوبه با دوستان انجمن هم به اشتراک بزارم شاید به درد بخوره و کسی که خواست استفاده کنه یه مقدار اطلاعات ازش بدست بیاره ....

این درایورها توسط تیمی تحت عنوان ATI Omega Drivers به صورت ماد شده در اومدن . این گروه در حقیقت میاد درایورهایی که توسط تیم درایور نویسی  اصلی AMD نوشته میشه رو مورد بازنگری و اصلاح قرار میدن و پس از انجام تست های مختلف اون رو منتشرش میکنن خوبی این کار اینه که حتی نسخه های جدید هر درایوری که میاد حتی کارتهای گرافیک قدیمی مثل سری HD2000 به بالا رو تحت پوشش خودش قرار میده و کسی که داره از این مدل گرافیک ها روی سیستم خودش استفاده میکنه میتونه درایور جدید رو با انبوهی از امکانات و مهمتر از اون بهینه سازی شده نصب کنه و حداقل از بازیهای به روز تر( نمیگم بازی جدید ها ولی بازیهایی با پشتیبانی از DX 9 و DX 10  ) لذت ببره !!

جهت بالاتر رفتن اطمینان کاربران این تیم حتی درایورهایی که مورد عنایت خودشون قرار میدن رو به لابراتوارهای سخت افزاری معروف و مشهوری چون Linus Tech Tips میفرستن تا اونها با دقت بیشتری بررسی کننو نتیجه کار رو داخل کانال یوتیوبشون منتشر کنن... Linus Tech Tips در مورد این درایورها میگه از نصب و آسیب زدن سخت افزاری که ممکنه برای سخت افزار شما به وجود بیاد مطمئن نیستیم ولی کسانی که کارت گرافیک قدیمی دارن  یه شانس برای بدست اوردن فریم ریت بیشتر و حتی اجرای بازیهای به روز تر رو دارن!!! این یوتیوبر معروف خودش پس از نصب این درایور شگفت زده شده طوری که نتیجه اون رو داخل این کلیپ منتشر کرده !!

https://www.youtube.com/watch?v=0YDy6ygIjfY

( Linus Tech Tips خودش یک نمونه کارت R9 380X داره که خیلی وقت هست پشتیبانی درایورهای جدید از اون قطع شده و دیگه ارائه نمیشه ... اما با نصب این درایورهای اصلاح شده بازی HALO INIFITI رو به راحتی و با فریم ریت مناسب به اجرا دراورده در اخر هم لیست بازیهای قابل  اجرا با این درایورها رو با ریز معماری GCN نشون میده ...) ... پس از بررسی که انجام داده عنوان میکنه که این درایورها حتی با استفاده از یک سیستم لایه گذاری سازگار جهت ترجمه  نرم افزاری با عنوانهای DXVK یا D3DVK بازیهایی که برای اجرا به پشتیبانی از DX 12.2  یا API والکان   توسط کارت گرافیک نیاز دارند رو به اجرا درمیاره !!!! در اخر هم میگه که ما نتونستیم یک همچین چیزی رو برای کارت های انودیا حتی مشابهش رو پیدا کنیم..

وب سایت رسمی جهت دانلود ...

https://www.amernimezone.com/#reviews

این گروه مود کار درایور گفته که از بابت امنیت کاربران نگران نباشن چرا که درایورهای اصلاح شده ما گواهی امضای دیجیتال WHQL به صورت شبیه سازی شده به همراه درایور وجود داره .. این به شما اجازه میده که از اکثر اپلیکیشن هایی که از سیستم امنیتی DRM استفاده میکنن رو بدون نگرانی اجرا کنید... حتی بازیهای انلاین رو هم بدون هیچ گونه نگرانی میتونید انجام بدید و لذت ببرید...

نتیجه :

بنده خودم نسخه 22.11.2 رو دانلود و نصب کردم ... نصبش هم ساده هست .. شما ابتدا دایرو اصلی سیستم رو به صورت معمول پاک کنید و پس از رفتن به حالت SAFE MOD هم با نرم افزار DDU رجیستری ویندوز رو از داریور قبلی پاک سازی کنید... درایور مود شده مورد نظر خودتون رو پس از دانلود و خارج کردن از حالت فشرده با اجرای فایل SETUP نصب کنید... گزینه های انتهای نصب هم اختیاری هست ....

موارد قابل توجهی که من پس از نصب دیدم :

1- فریم تایم بازیها به شدت برای بنده بهبود پیدا کرد....

2 : مینیمم فریم ریت بازی ها هم به طرز قابل توجهی بهبود از خودشون نشون دادن

این بازیهایی بود که بنده روی سیستم بود و تست کردم :

GOD OF WAR  ، کرایسیس 3 ریمستر با اخرین تنظیمات حتی RAYTRACING !! اسپایدر من و DAYS GONE و ...

در اخر ممنون میشم نظراتتون رو به اشتراک بزارید....

لینک به دیدگاه

درود

اتفاقا چند روز پیش میخواستم در موردش مطلب بزارم...

من تو فکرم تا درایور رو برای 6700xt تست کنم..اگه حوصلم بشه امشب نصب میکنم....کنجکاوم چقدر تاثیر داره..!

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود دوستان

یه مورد دیگه هم هست گفتم   شاید  به درد دوستان بخوره

و اون اینکه میتونید از درایورهای radeon pro به جای ادرنالین جهت گیمینگ استفاده کنید... درایورهای  رادئون پرو به دلیل اینکه برای افراد حرفه ای پولیش میشن و میبایستی دارای کمترین میزان باگ و  مشکل باشن میتونن جهت گیمینگ هم مورد استفاده قرار بگیرن ... کاریکه بنده الان خودم در حال تست اون هستم....... فعلا روی بازی گاد اف وار خوب جواب داده ...

لینک به دیدگاه

• 3 هفته بعد...
  • کاربر ویژه

درایور جدید  AMD Radeon Software Adrenalin 23.2.2 WHQL با پشتیبانی از بازیهای

لینک دانلود درایور نسخه قبلی به صورت ماد شده :

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...
  • کاربر ویژه

درایور  پایدار نسخه 23.3.1 WHQL  

https://www.amd.com/en/support/kb/release-notes/rn-rad-win-23-3-1

لینک به دیدگاه

ارادت داش گلم
میگم این درایور ها ماد شده صدمه ب کارت نمیزنه؟
استفاده ازش مشکلی نداره؟
اگر نه ک ی توضیح مختصری در مورد نصبش و استفاده ازش بدی ممنونت میشم
چون لینک های  ک دادی یوتیوبه و وضعیت مملکت رو ک میدونی
و اینکه ایا صرفا برای کارت های پایین ردست یا بالا رده ها هم میشه ازش استفاده کرد در قبال افزایش پرفرمونس قابل توجه؟

ویرایش شده توسط Death Reaper
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
8 ساعت قبل، Death Reaper گفته است:

ارادت داش گلم
میگم این درایور ها ماد شده صدمه ب کارت نمیزنه؟
استفاده ازش مشکلی نداره؟
اگر نه ک ی توضیح مختصری در مورد نصبش و استفاده ازش بدی ممنونت میشم
چون لینک های  ک دادی یوتیوبه و وضعیت مملکت رو ک میدونی
و اینکه ایا صرفا برای کارت های پایین ردست یا بالا رده ها هم میشه ازش استفاده کرد در قبال افزایش پرفرمونس قابل توجه؟

درود

درایورهای ماد شده رو دتا تیم داره پولیش میکنه یکی همون تیم ati omega driver یکی هم به اسم Xtreme G

در مورد صدمه زدن به کارت که تا الان موردی گزارش نشده چون اگر میبود قطعا در موردش توی ردیت غوغا میشد مخصوصا همون نسخه تیم XTREME G

جهت نصب هم نسخه AMERNIME ZONE توی همون لینک دانلود صفحه رسمیش توضیح داده ساده هست  و در مورد XTREME G هم شما باید امضای دیجیتال ویندوز ور غیر فعالش کنی ... که با گرفتن کلید shift و ریست کردن سیستم به بخش تنظیمات startup میری و غیر فعال میکنی بعد از ریست شدن سیستم اقدام  به نصب میکنی

این درایورها برای تمامی سری هایی که درایور جدید براشون خود amd میده قابل نصبه وکارت رده بالا یا پایین نداره

لینک به دیدگاه

منظور دوستمون این بود که تضمین میکنید بعد نصبش برای قطعه مورد نظر خطری نداره  

بهتره گوشه ای با رنگ قرمز بنویسید  مسئولیت استفاده از درایور به عهده خود کاربر میباشد  

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
3 ساعت قبل، Sabertooth گفته است:

منظور دوستمون این بود که تضمین میکنید بعد نصبش برای قطعه مورد نظر خطری نداره  

بهتره گوشه ای با رنگ قرمز بنویسید  مسئولیت استفاده از درایور به عهده خود کاربر میباشد  

درود

مگر تا الان با درایورهای استاندارد که خود AMD و انودیا میدن بیرون با ضمانت میدن؟

این درایورها هم همون هاس تنها پولیش شده اما هیچ ضمانتی نداره که برای همه کاربرا به درستی کار کنه یا اینکه مشکل سخت افزاری به وجود نیاره ...

هرکسی هم که قصد استفاده از اون رو داشته باشه با مسئولیت خودش اقدام به نصب و استفاده میکنه

توی ویدئوهای یوتیوب هم که گذاشتم اگه دقت کنید همه رو توضیح داده و همین طور داخل سایت رسمیشون

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...
  • کاربر ویژه

درود دوستان

درایور جدید 23.3.2 نسخه پایدار WHQL

https://www.amd.com/en/support/kb/release-notes/rn-rad-win-23-3-2

بهینه شده برای بازیهای رزیدنت اویل 4    ریمیک و THE LAST OF US

لینک نسخه Xtreme G  ماد شده : 23.3.2

https://www.reddit.com/r/XtremeG/comments/11z4uab/xg_amd_2332_win1011_x64/

ویرایش شده توسط hd5870
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود دوستان

درایور مخصوص و بهینه سازی شده AMD برای بازی LAST OF US

https://www2.ati.com/drivers/amd-software-adrenalin-edition-22.40.43.05-win10-win11-thelastofus.exe

احتمالا نسخه بتا هست امضای WHQL نداره و تنها فرقش با نسخه قبل اینه که مخصوص این بازی بهینه سازی شده

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
۱ ساعت قبل، hd5870 گفته است:

درود دوستان

درایور مخصوص و بهینه سازی شده AMD برای بازی LAST OF US

https://www2.ati.com/drivers/amd-software-adrenalin-edition-22.40.43.05-win10-win11-thelastofus.exe

احتمالا نسخه بتا هست امضای WHQL نداره و تنها فرقش با نسخه قبل اینه که مخصوص این بازی بهینه سازی شده

این درایور برای بازی لست آف آس به شدت توصیه میشه من حدود یه ساعتی بازی کردم در حالی که بیلدینگ شیدر در حال نصب هست به ندرت بازی لگ پیدا میکنه و اون پیغام اعصاب خورد کن please wait هم نیومد واسم

لینک به دیدگاه

• 4 هفته بعد...
  • کاربر ویژه

درود

درایور جدید 23.4.3 بهینه سازی شده برای نسخه جدید بازی star wars و همچنین اپدیت جدید بازی last of us

https://drivers.amd.com/drivers/whql-amd-software-adrenalin-edition-23.4.3-win10-win11-apr27.exe

لینک به دیدگاه

• 6 ماه بعد...
در ۱۴۰۱/۱۱/۱۴ در 16:11، hd5870 گفته است:

در اخر ممنون میشم نظراتتون رو به اشتراک بزارید....

درود عزیزان 

اخرین ورژن درایور رو از لینکی ک قرار داده بودین دان کردم 

اول اینکه نصب بسیار ساده ایی داشت و کلا بیشتر از 2 دقیقه طول نکیشد 

و بعد از نصب مدل گرافیکم به rx660تغییر داده شده 😐 ک خوبه حداقل از اینمه بنویسه ای ام دی رادئون گرافیک بهتره😁

و بگذریم اینا خیلی مهم نیست 

توی بازی بین 10تا25 فریم افزایش داشته!

برای گرافیک من ک گرافیک داخلی 7600xعه و با ذغال برابری میکنه از هیچی بهتره 

مثلا توی Call of Duty - Modern Warfare 2 ورژن ریمستر تقریبا 10تا15 فریم افزایش داشته 

توی gtavهم همین طور 

تویCall of Duty Ghosts تقریبا بین 20 تا 25 فریم افزایش داشته 😐10 فریم شده 30_35

خلاصه توی بازی ها افزایش فریم داشتم 

اما باگ های مزخرف مثل درایور های اصلی نداره

خلاصه بد نیست..لاقل فعلا مشکلی نداشتم 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...