رفتن به مطلب

تفاوت 12100 و 12400

Recommended Posts

• کاربر ویژه

با سلام خدمت عزیزان

من بین انتخاب این دو مورد مردد هستم

خب اختلاف قیمتشون تقریبا 2.5 هستش (البته سری f هر دو مدل مدنظرمه )

آیا ارزش داره من 2.5 بیشتر هزینه کنم 12400 بخرم ؟ عمده کار من گیم فول اچ دی هست و کاربری ویندوز

لینک به دیدگاه

ارادت
2023-02-05_170601.thumb.jpg.ccaeaa223d9acd3bc3ccca9198cd8236.jpg

2023-02-05_170614.thumb.jpg.6b843891bd80137370a93b7512897281.jpg

اینم تو بحث گیمینگ
2023-02-05_171115.thumb.jpg.d8770d2a70d4c329ecf5098410f51fa3.jpg
ب نظرم ک ارزش نداره 2.5 بیشتر خرج کنی 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
11 دقیقه قبل، Death Reaper گفته است:

ب نظرم ک ارزش نداره 2.5 بیشتر خرج کنی 

مرسی عزیز
نظر منم همین هست 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

باز ممنون میشم بقیه عزیزان نظر بدن

لینک به دیدگاه

درود

برای گیم تفاوت زیادی ندارن و اگر بودجتون محدود هستش همون 12100 هم بسیار راضی‌کننده خواهد بود اما در برنامه‌هایی که به تعداد هسته اهمیت بیشتری میدن قطعا 12400 به دلیل داشتن هسته‌های بیشتر عملکرد بهتری خواهد داشت. همچنین اگر قصد ارتقا در آینده نزدیک ندارید 12400 مقداری از 12100 عملکرد بهتری در طولانی مدت از خودش نشان خواهد داد.

لینک به دیدگاه

تا منظور از گیم چی باشه،منی که هم دیسکوردم بازه ،هم موزیکم داره پلی میشه از اون طرفم کروم با اوپرام همزمان بازه تو پس زمینه گیم ،سمت 12100 نمیرم.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
3 ساعت قبل، Ehsan_PCI گفته است:

درود

برای گیم تفاوت زیادی ندارن و اگر بودجتون محدود هستش همون 12100 هم بسیار راضی‌کننده خواهد بود اما در برنامه‌هایی که به تعداد هسته اهمیت بیشتری میدن قطعا 12400 به دلیل داشتن هسته‌های بیشتر عملکرد بهتری خواهد داشت. همچنین اگر قصد ارتقا در آینده نزدیک ندارید 12400 مقداری از 12100 عملکرد بهتری در طولانی مدت از خودش نشان خواهد داد.

درود در برنامه ای مثل پریمایر که میکس فیلم انجام میشه چقد اختلاف دارن به نظرتون؟

3 ساعت قبل، yasin1380 گفته است:

تا منظور از گیم چی باشه،منی که هم دیسکوردم بازه ،هم موزیکم داره پلی میشه از اون طرفم کروم با اوپرام همزمان بازه تو پس زمینه گیم ،سمت 12100 نمیرم.

درسته

نه من چیزی باز نمیکنم همراه گیم

همون خود گیمه

لینک به دیدگاه

5 دقیقه قبل، PowerElectron گفته است:

درود در برنامه ای مثل پریمایر که میکس فیلم انجام میشه چقد اختلاف دارن به نظرتون؟

اگر منظورتون adobe premiere هست، تقریبا تفاوت 30 درصدی خواهند داشت البته در نظر بگیرید این عدد رو کاملا از روی دانش شخصیم گفتم و بنچمارکی برای ثابت کردنش ندارم. 😁

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
8 ساعت قبل، Ehsan_PCI گفته است:

اگر منظورتون adobe premiere هست، تقریبا تفاوت 30 درصدی خواهند داشت البته در نظر بگیرید این عدد رو کاملا از روی دانش شخصیم گفتم و بنچمارکی برای ثابت کردنش ندارم. 😁

درسته ممنونم

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوستان کسی از این سی پی یو ها برای رندر استفاده کرده؟

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...