رفتن به مطلب

مورد عجیب واتر کولر، خریداری شده از لیون!

Recommended Posts

سلام من مدل جدیدشون یعنی LS720 همین برند رو تهیه کردم و واقعا عالی و بی سر و صدا هستش 

خودم اسمبلش کردم و جای پیچش همینه یعنی فقط یه دایره س با یه رِزوِ که اوکیه، پیچ رو ببندی خودش فن رو میکشه و تو جاش محکم فیکس میشه

بنظرم شما بد نصبش کردی که به مشکل خوردی

لینک به دیدگاه

درود بر همه دوستان

از دید من دیپکول برند بی کیفیته و اصلا قابل مقایسه با برندهای مطرح نیست

این بخاطر تعصب یا لج با کسی یا اسرار رو حرفام نمیگم

دلیل زیاد دارم

چند مدل گولینگ گرافیکشو دارم،( انداختمش تو کالاهای بلا استفاده)انقدر ضمخت و بد ساختن که بعد از سه سال خرید نتونستم یک مشتری رو راضی کنم جا فن گرافیک خرابش ببندم یا خودم چنتا گرافیک درام نتوستم رو گرافیکا بزارمش(از بس فضا میگیرن)

یه کیس سفیدش دستم رسید برا سرویس بسیار بد ساخت و حتی بد رنگ بود(مدلش یاد نیست)

پاور هاشم مشکلاتی دارن

اینم دست گل جدیدش که دوستان رونمایی کردن احتمالا مبحث خط تولید و کنترل کیفیفت پایانی هست

نا گفته نماند چند تا از محصولاتشم کار کردم راضی کننده بود(خودم نخریدم دوستان اوردن و بستم)

.........................................

برند خوب و اصیل تو تمام محصولاتش خوب کار میکنه

یا حداقل طراحی بد و یا ایرادهای فاحش نداره

لینک به دیدگاه

5 ساعت قبل، Alien87 گفته است:

سلام

تشکر از توضیحاتتون، والا رو یوتوب v2 هایی که هست رو فن همشون عکس لوگو کسل هست و هیچکدوم ننوشته دیپ کول!!

کم صداترین فنی که بشه با قیمت خوب خرید چیه عزیز؟ لااقل فنهاشو عوض کنم

شما دور فن تا دمای 70 بذارید 900 باشه بعدش تا 1500 بذارید بیاد بالا مکس

لینک به دیدگاه

در ۱۴۰۱/۱۱/۱۷ در 10:19، Alien87 گفته است:

کم صداترین فنی که بشه با قیمت خوب خرید چیه عزیز؟ لااقل فنهاشو عوض کنم

کورسیر سری LL 

لینک به دیدگاه

شما دیدید جای پیچ نیست بزور فشار دادی جاش کنی؟ خوب شاید رادیاتور سوراخ میشد بی احتیاطی کردی 

لینک به دیدگاه

4 دقیقه قبل، Hamed.Madadi گفته است:

شما دیدید جای پیچ نیست بزور فشار دادی جاش کنی؟ خوب شاید رادیاتور سوراخ میشد بی احتیاطی کردی 

درود

جای پیچ که بود ولی داخل اون دایره مارپیچ نداشت! یکی از دوستان همینجا گفته بخاطر اینه که مرحله آخر رنگ میکنن! در کل کیفیت این مدل خیلی پایینه! ارزش نصف قیمتشو هم نداره!

لینک به دیدگاه

11 ساعت قبل، Alien87 گفته است:

درود

جای پیچ که بود ولی داخل اون دایره مارپیچ نداشت! یکی از دوستان همینجا گفته بخاطر اینه که مرحله آخر رنگ میکنن! در کل کیفیت این مدل خیلی پایینه! ارزش نصف قیمتشو هم نداره!

به اون مارپیچ میگن رزوه rezve

بحث فنی رو دوستان گفتن فقط یه نکته هم من بگم اینکه دیپ کول برندی نیست که کسی بخاد براش فیک بزنه و بنظرم نگرانی ت بی مورده 😅

لینک به دیدگاه

40 دقیقه قبل، Arthur گفته است:

به اون مارپیچ میگن رزوه rezve

بحث فنی رو دوستان گفتن فقط یه نکته هم من بگم اینکه دیپ کول برندی نیست که کسی بخاد براش فیک بزنه و بنظرم نگرانی ت بی مورده 😅

درود 

اره متوجه شدم، خودش کلا تو کار فیکه😅

لینک به دیدگاه

در ۱۴۰۱/۱۱/۱۷ در 12:14، مهرزاد قائم مقامی گفته است:

درود بر همه دوستان

از دید من دیپکول برند بی کیفیته و اصلا قابل مقایسه با برندهای مطرح نیست

این بخاطر تعصب یا لج با کسی یا اسرار رو حرفام نمیگم

دلیل زیاد دارم

https://www.tomshardware.com/reviews/deepcool-lt720-aio-cooler

Cooling loads of up to 315W, DeepCool’s LT720 provides the strongest cooling performance we’ve seen yet when paired with Intel’s i9-13900K

لینک به دیدگاه

8 ساعت قبل، ARMIN گفته است:

https://www.tomshardware.com/reviews/deepcool-lt720-aio-cooler

Cooling loads of up to 315W, DeepCool’s LT720 provides the strongest cooling performance we’ve seen yet when paired with Intel’s i9-13900K

درود بر شما و بر همه دوستان

من منکر محصولات خوبش نمی شم و تو اخر توضیحاتم هم گفتم که بعضی از محصولاتش قابل قبوله

و میدونم نظرم برا خیلی ها از دوستان عجیبه()

برا همین رفتم تو بلا استفادها کولینگای گرافیکو در اوردم

20230212_015007.jpg

20230212_015104.jpg

20230212_015212.jpg

20230212_015139.thumb.jpg.5d297154e8282e2a41c658e47bb71e4f.jpg

اخه اینا چیه که دیپکول برا گرافیک  طراحی کرده(من اینترنتی خریدم و خوب متوجه زمختیش نشدم)

نه خدایی یه برند حرفهای باید تولیدات اینچنینی داشته باشه؟

متاسفانه الان نه کیسش دم دستمه نه پاوراش و گرنه از اونام براتون میزاشتم

ویرایش شده توسط مهرزاد قائم مقامی
لینک به دیدگاه

v

12 دقیقه قبل، مهرزاد قائم مقامی گفته است:

درود بر شما و بر همه دوستان

من منکر محصولات خوبش نمی شم و تو اخر توضیحاتم هم گفتم که بعضی از محصولاتش قابل قبوله

و میدونم نظرم برا خیلی ها از دوستان عجیبه()

برا همین رفتم تو بلا استفادها کولینگای گرافیکو در اوردم

اخه اینا چیه که دیپکول برا گرافیک  طراحی کرده(من اینترنتی خریدم و خوب متوجه زمختیش نشدم)

نه خدایی یه برند حرفهای باید تولیدات اینچنینی داشته باشه؟

متاسفانه الان نه کیسش دم دستمه نه پاوراش و گرنه از اونام براتون میزاشتم

آخه برادر اینطوری که نمیشه یه برند رو قضاوت کرد.

اون روزایی که دیپ کول این آشغالها رو میساخت، کسی ازش دفاع نمیکرد. این شرکت راه درازی رو اومده، از آشغال ساختن و کپی کاری از روی دست برند های دیگه خودشو کشونده بالا. یه زمانی واتر هاش Leak میداد، الان واتر ساخته تامز هاردور تو کفش مونده.

بحث اینه که شما نمیتونی یک برند رو که پیشرفت محسوسی در محصولاتش داشته رو با محصولات اولیه و آشغال سالهای گذشته اش قضاوت کنی.

ما هم عاشق و دلباخته دیپ کول نیستیم، از همین محصولات آشغال دیپ کول منم خریدم، منتها، ملاک و معیار، وضعیت محصولات "حال حاضر" در بازاره، نه محصولات گذشته.

از این جهته که باید شما هم بر اساس محصولات جدیدش این برند رو بسنجی.

در مورد پاور، هنوز این برند خیلی جای کار داره، اما ادعایی هم نداره، خودش هم میدونه پاور هاش به زور در دسته B قرار میگیرن، اما، بحث اصلی دیپ کول بخش کولینگه که انصافه داره خوب و درست جلو میره.

لینک به دیدگاه

47 دقیقه قبل، ARMIN گفته است:

v

آخه برادر اینطوری که نمیشه یه برند رو قضاوت کرد.

اون روزایی که دیپ کول این آشغالها رو میساخت، کسی ازش دفاع نمیکرد. این شرکت راه درازی رو اومده، از آشغال ساختن و کپی کاری از روی دست برند های دیگه خودشو کشونده بالا. یه زمانی واتر هاش Leak میداد، الان واتر ساخته تامز هاردور تو کفش مونده.

بحث اینه که شما نمیتونی یک برند رو که پیشرفت محسوسی در محصولاتش داشته رو با محصولات اولیه و آشغال سالهای گذشته اش قضاوت کنی.

ما هم عاشق و دلباخته دیپ کول نیستیم، از همین محصولات آشغال دیپ کول منم خریدم، منتها، ملاک و معیار، وضعیت محصولات "حال حاضر" در بازاره، نه محصولات گذشته.

از این جهته که باید شما هم بر اساس محصولات جدیدش این برند رو بسنجی.

در مورد پاور، هنوز این برند خیلی جای کار داره، اما ادعایی هم نداره، خودش هم میدونه پاور هاش به زور در دسته B قرار میگیرن، اما، بحث اصلی دیپ کول بخش کولینگه که انصافه داره خوب و درست جلو میره.

به صورت خلاصه ارمین جان دیپ کول برند حرفه ای نیست

خودتم تو همین چند خط بیانش کردی

این واتر کولشم باید گذشت زمان مشخص کنه چند هرده ملاجه(محض مزاح😅)

کلا من به دیپکول بد بینم

ویرایش شده توسط مهرزاد قائم مقامی
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...