رفتن به مطلب

برد لپ تاپ میتونه در اثر الکتریسیته ساکن خراب بشه ؟

Recommended Posts

سلام دوستان🙋🏻‍♂️

آیا برد لپ تاپ میتونه در اثر فقط دست زدن و الکتریسیته ساکن خراب بشه؟

لپ تاپم خراب شده بردم یه جا (البته اینجا شهر کوچیکیه) میگه دست زدی به برد الکتریسیته ساکن بدنت به برد آسیب زده.

من قبلا هارد لپ تاپو همینجوری ارتقا دادم الآن فن لپ تاپ به شدت صدا میداد فن رو تمیز کردم، اونم با قلمو حالا میگه دست زدی خراب شده.

میشه همچین چیزی؟

لینک به دیدگاه

الکتریسیته ساکن که بله قطعا میتونه خراب کنه. منتها شما کارایی که کردی رو بفرما. 

درمرحله اول یه تعمیرکار دیگه هم نشون بده. صرفا به حرف یک نفر اکتفا نکن.

ویرایش شده توسط Lawrence
لینک به دیدگاه

به ندرت و به سختی، اونم معمولا قطعه خاصی رو براش مشکل به وجود میاره

دست زدی بهش خرابش کردی = نمیدونم چی شده و بلد نیستم درستش کنم

لینک به دیدگاه

در ۱۴۰۱/۱۱/۱۷ در 15:34، آرتین گفته است:

سلام دوستان🙋🏻‍♂️

لپ تاپم خراب شده بردم یه جا (البته اینجا شهر کوچیکیه) میگه دست زدی به برد الکتریسیته ساکن بدنت به برد آسیب زده.

من قبلا هارد لپ تاپو همینجوری ارتقا دادم الآن فن لپ تاپ به شدت صدا میداد فن رو تمیز کردم، اونم با قلمو حالا میگه دست زدی خراب شده.

میشه همچین چیزی؟

درود بر شما و بر همه دوستان

تو قانون تعمیرات  الترونیک میگه اسیب میزنه و هنگام کار روی برد باید از دستکش انتی استاتیک استفاده شه

ولی به صورت تجربی عرض کنم خدمتتون الکتریسته ساکن زمانی باعث ایراد میشه تو مدار جریان برقرار باشه

تو لپ تاپ هایی که باتری بیرونی دارن معمولا مشکلی پیش نمیاد چون مجبورید قبل از هر کاری باتری رو جدا کنید

ولی بعضی از  مدل لپ تاپا بخصوص لپ تاپای که باتری داخلی دارن اگر قبل از هر کاری باید باتری رو جدا نکنید احتمال اسیب زیاد میشه

مثلا لپتاپی مثل k555 ایسوس که باتری داخلی داره اگر باتری رو جدا نکنید و مثلا اقدام به تعویض هارد کنیدقطعا اسیب میبینه

مدل لپ تاپ چیه؟

ویرایش شده توسط مهرزاد قائم مقامی
لینک به دیدگاه

19 ساعت قبل، Lawrence گفته است:

الکتریسیته ساکن که بله قطعا میتونه خراب کنه. منتها شما کارایی که کردی رو بفرما. 

درمرحله اول یه تعمیرکار دیگه هم نشون بده. صرفا به حرف یک نفر اکتفا نکن.

لپ تاپ رو دادم نمایندگی.

من لپ تاپ رو باز کردم اول باطری رو قطع کردم بعد چون فن در نمیود برد رو هم باز کردم گذاشتم روی میز، بعد با قلمو خیلی آروم همه قطعات رو تمیز کردم. وقتی بستم دیگه برق وارد مدار برد نشد و لپ تاپ روشن هم نشد.

لینک به دیدگاه

4 ساعت قبل، مهرزاد قائم مقامی گفته است:

درود بر شما و بر همه دوستان

تو قانون تعمیرات  الترونیک میگه اسیب میزنه و هنگام کار روی برد باید از دستکش انتی استاتیک استفاده شه

ولی به صورت تجربی عرض کنم خدمتتون الکتریسته ساکن زمانی باعث ایراد میشه تو مدار جریان برقرار باشه

تو لپ تاپ هایی که باتری بیرونی دارن معمولا مشکلی پیش نمیاد چون مجبورید قبل از هر کاری باتری رو جدا کنید

ولی بعضی از  مدل لپ تاپا بخوص لپ تاپای که باتری داخلی دارن اگر قبل از هر کاری باید باتری رو جدا نکنید احتمال اسیب زیاد میشه

مثلا لپتاپی مثل k555 ایسوس که باتری داخلی داره اگر باتری رو جدا نکنید و مثلا اقدام به تعویض هارد کنیدقطعا اسیب میبینه

مدل لپ تاپ چیه؟

ایسوس مدل x541uj

ولی همون اول پیچ جریان باطری رو باز کردم

ویرایش شده توسط آرتین
لینک به دیدگاه

سلام دوستان🙋🏻‍♂️

میشه همچین چیزی؟

نه خراب نمیشه.

محترمانه بگم طرف زر میزنه.

15 ساعت قبل، Sam-j گفته است:

دقیقا. من یه بار مادربرد بردم نمایندگی گفتم بایوس آپدیت کردم دیگه روشن نشد، گفت خوب نباید بایوس آپدیت میکردی دیگه! دلم میخواست مادربرد رو از پهنا بکنم تو حلقش

لینک به دیدگاه

24 دقیقه قبل، آرتین گفته است:

ایسوس مدل x541uj

بفرست یکی از شرکت های گارانتی کننده تا برات بررسی کنند،از دور نمیشه نظر داد،الماس ایران،آواژنگ،حامی ... هستند زنگ بزن ببین کدومش قبول میکنند

لینک به دیدگاه

16 ساعت قبل، Sam-j گفته است:

به ندرت و به سختی، اونم معمولا قطعه خاصی رو براش مشکل به وجود میاره

دقیقا همینه. واقعا نمیدونم از کجا میارن و اینطور میبافن. همین دو روز پیش گرافیکی که خریدمو بردم پیش فروشنده میگم فنش صدا میده .میگه برو بایوس اپدیت کن  تنظیمات دیفالت بزار اون گزینه 4g هم روشن کن درست میشه. اگه نشد کیستو بیار .

سلام دوستان🙋🏻‍♂️

میشه همچین چیزی؟

کدوم شهر هستید شما؟ دوستان شاید تعمیرکار خوشنام و با تجربه معرفی کنن بهتون

لینک به دیدگاه

۱ ساعت قبل، آرتین گفته است:

ایسوس مدل x541uj

پس خودت تا حدودی واردی

تو این مدل اگر او پیچی که با یک ستاره مشخص شده و جا پیچش دوتیکس باز کردی عملا حکم جدا کردن باتری داره و نباید مشکلی باشه

گاهی اشتباحات جزیی در بازو بست لپتاپ باعث نو بوتی یا نو پاوری میشه

همن بهتر دادی جایی برات رفع مشکل کنن

ویرایش شده توسط مهرزاد قائم مقامی
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...