رفتن به مطلب

قطع شدن مکرر موس در usb hub

Recommended Posts

با سلام. من برای اتصال موس و کیبورد و مانیتور به وردی type-C لپتابم از usb hub بایسوس استفاده می کنم.

فقط وقتی کامپیوتر را روشن می کنم. بعد از بالااومدن موس مانیتور به خوبی تصویر رو نشون میده ولی موس و کیبورد تقریبا هر یک دقیقه یکبار قطع و وصل میشن. وقتی یک بار usb hub را از لپتاپ جدا کرده و دوباره وصل کنم ان مشکل رفع میشه.

این دلیلش چی می تونه باشه که وقتی usb hub به لپتاپ وصل است و روشنش می کنم بعد از روشن شدن، مدام موس قطع و وصل مشه.

لینک به دیدگاه

• 1 ماه بعد...
  • 2 هفته بعد...
در ۱۴۰۱/۱۱/۲۱ در 00:18، عزیز گفته است:

با سلام.

این دلیلش چی می تونه باشه که وقتی usb hub به لپتاپ وصل است و روشنش می کنم بعد از روشن شدن، مدام موس قطع و وصل مشه.

سلام،

وقت به خیر.

به احتمال زیاد ایراد از تداخل آدرس درگاه اختصاص داده شده به درگاه USB با دیگر درگاه‌های مصرفی است. به طوری که درگاه USB مورد استفاده شما به احتمال بالا به صورت اشتراکی ار پهنای باند مشترکی با درگاه دیگری استفاده می‌کند. برای رفع این مشکل بهتر است در گام نخست آدرس درگاه USB را مشخص کرده و پس از آن بررسی نمایید که آیا این درگاه با درگاه دیگری به صورت مشترک از پهنای باند پردازنده یا Motherboard استفاده می‌کنند؟ پس از آن به دنبال راه‌حل باشید. (در اینترنت عبارات Hardware conflict - IRQ conflict - I/O ports conflict و DMA conflict را جست‌وجو نمایید.)

در صورتی که USB Hub مورد استفاده شما دارای قابلیت PD باشد و توان مصرفی‌اش را از منبع تغذیه جداگانه‌ای تامین ننماید، پیشنهاد می‌کنم از USB Hub دیگری با منبع تغذیه بیرونی استفاده نموده و بررسی نمایید که آیا مشکل حل می‌شود یا نه. شاید درگاه USB مصرفی‌تان قابلیت تامین توان کافی را ندارد.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...