رفتن به مطلب

راهنمای برای خرید خنک کننده cpu

Recommended Posts

19 دقیقه قبل، matrix.trixx گفته است:

عزیز مدل 13700kf قیمتش از 18 میلیون شروع میشه شما بالا گفتید 12600k که الان خریدش عاقلانه نیست اگرم منظورتون 13600kf هست بازم این مدل 6 هسته P داره و مدل 12700 با 8 هسته P آینده نگرانه تر هست و طول عمر بیشتری رو به مصرف کنندش میده اون موقع که ملت برای 4790k از سر و کول هم بالا میرفتن من رفتم 5820k خریدم و اون 2 هسته در آینده خودش رو نشون داد حسابی پس از سر تجربه حرف میزنم

دادا بچه ها درست میگن، 13600K(F) ارزش خرید بیشتری داره و آینده نگرانه تره.

لینک به دیدگاه

هم اکنون، ARMIN گفته است:

کمی بدبینم به آینده پردازنده های 6 هسته ای آرمین جان و ترجیح میدم پردازنده زیر 8 هسته سفارش نکنم به کسی شما خودت توی این حوزه فعالیت کردی و از سرنوشت 4790k در مقابل 5820k اطلاع داری که 4790k بعد 2 3 سال چه طوری همش استاتر و لگ بود برای فریم ریت های بالا وگرنه از بنچمارک حال حاضر اطلاع دارم و می دونم ipc بهتری داره نسل 13

لینک به دیدگاه

24 دقیقه قبل، ARMIN گفته است:

دوستان بحث آینده شد من به خاطر کم بود بودجه و دوست نداشتن واتر بلاک اگه درست گفته باشم اگر  این ak620که دوستان معرفی کردند قادر به خنک کردن 13600 باشه همین پردازنده رو بگیرم.

فقط این پاور من که فقط یک کابل هشت پین  سی پیو دارد آیا مشکل ساز میشه

لینک به دیدگاه

1 دقیقه قبل، HEGMATANE گفته است:

دوستان بحث آینده شد من به خاطر کم بود بودجه و دوست نداشتن واتر بلاک اگه درست گفته باشم اگر  این ak620که دوستان معرفی کردند قادر به خنک کردن 13600 باشه همین پردازنده رو بگیرم.

فقط این پاور من که فقط یک کابل هشت پین  سی پیو دارد آیا مشکل ساز میشه

خیر عزیز مشکل ساز نمیشه نهایتا شما دستی ولتاژ پردازنده رو میاری پایین(اندرولت) و حسابی خنکش می کنی

لینک به دیدگاه

اینم به عنوان رفرنس بگذارم برای کسانی که 13600k دارن ۷۵ میلی ولت میانگین چیزی هست که میشه ولتاژ رو پایین آورد

https://www.reddit.com/r/hardware/comments/ympxw8/intel_i513600k_undervolting_my_results_on_power/

لینک به دیدگاه

6 دقیقه قبل، matrix.trixx گفته است:

خیر عزیز مشکل ساز نمیشه نهایتا شما دستی ولتاژ پردازنده رو میاری پایین(اندرولت) و حسابی خنکش می کنی

چه مادربردی بگیرم فقط این پاور من که یک هشت پیا سی پیو داره

لینک به دیدگاه

3 دقیقه قبل، HEGMATANE گفته است:

چه مادربردی بگیرم فقط این پاور من که یک هشت پیا سی پیو داره

عزیز بستگی به کل بودجتون داره از چه رمی می خواید استفاده کنید؟ مادربرد از برند ایسوز تهیه کنید حتی پایین ردش هم به نظرم کیفیت خوبی داره 

لینک به دیدگاه

2 ساعت قبل، matrix.trixx گفته است:

عزیز بستگی به کل بودجتون داره از چه رمی می خواید استفاده کنید؟ مادربرد از برند ایسوز تهیه کنید حتی پایین ردش هم به نظرم کیفیت خوبی داره 

بودجه که دارم زیاد نیست.  حداکثر 8 برای مین در نظر دارم. دوستان گیگابایت معرفی کردند نزدیک 8 میلیون است. نظر خودم ایسوس بود. با این قیمت چیز خوبی گیر نمیاد

drr4 یا ddr5 باشد خیلی فرق می کند؟

الان 16گیگ رم ddr4  باس 2400 دارم.

لطفا در این مورد راهنمایی کنید پاور من یک کابل هشت پین دارد مشکل ساز نمیشه  مدل پاور 700 hp+ است

لینک به دیدگاه

2 ساعت قبل، HEGMATANE گفته است:

بودجه که دارم زیاد نیست.  حداکثر 8 برای مین در نظر دارم. دوستان گیگابایت معرفی کردند نزدیک 8 میلیون است. نظر خودم ایسوس بود. با این قیمت چیز خوبی گیر نمیاد

لطفا در این مورد راهنمایی کنید پاور من یک کابل هشت پین دارد مشکل ساز نمیشه  مدل پاور 700 hp+ است

مادربردهای 

H670tuf

H670tomhawk

عالی هستن و قیمتشون حدود ۷.۵ هست

رم ها رو هم حتما در آینده تعویض کنید با باس بالاتر 

در خصوص پاور، اگه می تونید تعویض کنید به ۷۵۰-850 وات برای کارت گرافیک هم دستتون تو انتخاب آزادتر خواهد بود، در غیر اینصورت چون مصرف پردازنده 13600kf بالاست باید سراغ آندرولت برید 

پاور خودتون حدود 1.4 می‌ره اگه یه مقدار بذارید روش مشکل حله

ویرایش شده توسط rajah
لینک به دیدگاه

6 ساعت قبل، HEGMATANE گفته است:

ارادت صبحت بخیر باشه دوسته عزیزم
ب نظر من سراغ ddr 5 نرو اول راهه باگ زیاد داره اما ddr 4 ب بلوغش رسیده
اما خب اینده نگری ddr 5 نسبت ب ddr 4 خیلی بیشتره ک خودتم میدونی
دیگ اینجا تصمیم با خودته ک میخای چیکار کنی
16 گیگ رم ddr 4 داری ک البته خوبه تقریبا تا 1 2 سال دیگ 16 گیگ دیگم از همین برند همین فرکانس و مدل تهیه کن اما فرکانسش کمه برای 13600 یا هم بفروشش حداقل ی فرکانس 3200 بگیر یا 4200
مادربردتم ddr 4 ساپورت بگیر ک خرجش زیاد نشه 
سی پی یوتم ک اگر انتخابت 13600k باشه خیلی خوبه
در مورد کولریم ک انتخاب کردی مطمئن باش خنک میکنه قیمتی نداره اما پرفرمونس قابل توجهی داره ak620

ویرایش شده توسط Death Reaper
لینک به دیدگاه

7 ساعت قبل، HEGMATANE گفته است:

پاور ۷۰۰ گلد گرین رو اوایلش که اومده بود کیلویی برای ریگ ماین استفاده می کردم پاور خوبیه سوال اصلی گرافیک هست شما گرافیکت می خوای چی باشه و مهم تر اینکه مانیتورت چند هرتز هست؟ اگر ۶۰ هرتز می خوای بازی کنی همین رم های الانت رو نگه دار جواب میدن ولی اگر ۱۴۴ هرتز می خوای بازی کنی رم هات رو بفروش و حتی اگر رم ۴۸۰۰ مگاهرتز بدون هیت سینک معمولی DDR5 هم بخری پرفورمنسش میرزه که تعویض کنید وقتی تصمیم قطعی رو گرفتی کل بودجه رو بگو تا دقیقتر راهنماییت کنم

لینک به دیدگاه

11 ساعت قبل، matrix.trixx گفته است:

https://www.shahrsakhtafzar.com/fa/news/graphic-card/43792-gpu-motherboard-brands-warranty-score

باورکن همه اینها چند تا برند چینی هستند ،خط مونتاژاشونم بسته به مدل یه کیفیت مشابه دارند حالا یه ضرره پایین تر یا بالاتر ،مهم اینه تو بودجه ای که هرکس داره کدوم مدل از کدوم برند بهتره نسبت به قیمتش تو ایران .

لینک به دیدگاه

11 ساعت قبل، matrix.trixx گفته است:

پاور ۷۰۰ گلد گرین رو اوایلش که اومده بود کیلویی برای ریگ ماین استفاده می کردم پاور خوبیه سوال اصلی گرافیک هست شما گرافیکت می خوای چی باشه و مهم تر اینکه مانیتورت چند هرتز هست؟ اگر ۶۰ هرتز می خوای بازی کنی همین رم های الانت رو نگه دار جواب میدن ولی اگر ۱۴۴ هرتز می خوای بازی کنی رم هات رو بفروش و حتی اگر رم ۴۸۰۰ مگاهرتز بدون هیت سینک معمولی DDR5 هم بخری پرفورمنسش میرزه که تعویض کنید وقتی تصمیم قطعی رو گرفتی کل بودجه رو بگو تا دقیقتر راهنماییت کنم

کل بودجه که دارم 21 تومان است یه مانیتور 27 اینچ فورکی دارم به احتمال زیاد بفروشم یه مانیتور 24 اینج هرتز بالا بگیرم

مادربردهای که دوسنتان معرفی کردند رو سرچ زدم این قیمت ها بودند

TUF GAMING B660-PLUS WIFI D4  7045000 

ROG STRIX B660-A GAMING WIFI D4  8070000 

Gigabyte z690 gaming x  8000000

Msi z690 tomhawk  9000000

MAG H670 TOMAHAWK WIFI DDR4   7300000

GIGABYTE B660 AORUS MASTER DDR4  8300000    

کدام از این مدلها بعدا بهتر فروش می روند؟

1. کدام یک کارت صدای بهتری دارند؟ میدونم نمیشه روی کارت صدا مادربرد زیاد حساب کرد ولی این مورد رو بدونم بهتر است

کارت گرافیک احتمالا 6800xt  بگیرم در صورتی که مانیتور رو نفروشم. غیر از این گرافیک 3070 یا 6700xt

ویرایش شده توسط HEGMATANE
لینک به دیدگاه

MAG H670 TOMAHAWK WIFI DDR4 

کارایی به قیمت بسیار خوبی داره

لینک به دیدگاه

1 ساعت قبل، HEGMATANE گفته است:

کل بودجه که دارم 21 تومان است یه مانیتور 27 اینچ فورکی دارم به احتمال زیاد بفروشم یه مانیتور 24 اینج هرتز بالا بگیرم

مادربردهای که دوسنتان معرفی کردند رو سرچ زدم این قیمت ها بودند

TUF GAMING B660-PLUS WIFI D4  7045000 

ROG STRIX B660-A GAMING WIFI D4  8070000 

Gigabyte z690 gaming x  8000000

Msi z690 tomhawk  9000000

MAG H670 TOMAHAWK WIFI DDR4   7300000

GIGABYTE B660 AORUS MASTER DDR4  8300000    

کدام از این مدلها بعدا بهتر فروش می روند؟

1. کدام یک کارت صدای بهتری دارند؟ میدونم نمیشه روی کارت صدا مادربرد زیاد حساب کرد ولی این مورد رو بدونم بهتر است

کارت گرافیک احتمالا 6800xt  بگیرم در صورتی که مانیتور رو نفروشم. غیر از این گرافیک 3070 یا 6700xt

کارت گرافیک رو حتما Rx 6800xt تهیه کنید کارایی فوق العاده ای داره در مقایسه با حتی ۴۰۷۰ti ویدیو مقایسش در یوتوب هست مادربردهایی که لیست کردید همشون قیمت به کارایی خوبی دارن کارت صدای مدلی مثل b660 ماستر گیگابایت که alc1220 هست برتری صدا داره نسبت به مدل های Alc 887 مانیتور هم سعی کنید ips تهیه کنید که برتر هست نسبت به پنل va هر چند خودم g5 سامسونگ با پنل va رو الان دارم استفاده می کنم

لینک به دیدگاه

27 دقیقه قبل، matrix.trixx گفته است:

کارت گرافیک رو حتما Rx 6800xt تهیه کنید کارایی فوق العاده ای داره در مقایسه با حتی ۴۰۷۰ti ویدیو مقایسش در یوتوب هست مادربردهایی که لیست کردید همشون قیمت به کارایی خوبی دارن کارت صدای مدلی مثل b660 ماستر گیگابایت که alc1220 هست برتری صدا داره نسبت به مدل های Alc 887 مانیتور هم سعی کنید ips تهیه کنید که برتر هست نسبت به پنل va هر چند خودم g5 سامسونگ با پنل va رو الان دارم استفاده می کنم

حرف g5 اومد وسط  تو بازی وارزون 2 کفتر های تو آسمون نگاه میکنم پشتشون مثل شبه کشیده میشه وقتی از روی فری سینک برمیدارم حذف میشه( با کابل دیسپلی هم همینه)

میخوام ببینم شما با چه تنظیماتی استفاده میکنید

🥰

لینک به دیدگاه

38 دقیقه قبل، matrix.trixx گفته است:

منظور شما 3070ti است. اگه مانیتور خودم رو نگه دارم. گرافیگ 6800xt حالت فورکی رو پاسخ می دهید.

دلیل

13 ساعت قبل، yasin1380 گفته است:

https://www.shahrsakhtafzar.com/fa/news/graphic-card/43792-gpu-motherboard-brands-warranty-score

باورکن همه اینها چند تا برند چینی هستند ،خط مونتاژاشونم بسته به مدل یه کیفیت مشابه دارند حالا یه ضرره پایین تر یا بالاتر ،مهم اینه تو بودجه ای که هرکس داره کدوم مدل از کدوم برند بهتره نسبت به قیمتش تو ایران .

داداش شما گیگابات رو پیشنهاد دادید بین b660 و z690 رو پیشنهاد می دهید. b660 قیمت بالا تری دارد

لینک به دیدگاه

در ۱۴۰۱/۱۱/۲۱ در 14:27، HEGMATANE گفته است:

سلام دوستان وقت بخیر دوشنبه برای خرید حضوری سیپیو 13600کا یا اف به تهران می رم

یا سی پیو 13400

سوال دارم

یا خنک کننده بادی جواب گو k13600 است؟

چه مدل خنک بادی بگیرم

یا مادر برد میان رده  این سی پیو خوب پشتیبانی می کند

چه مدلی مادربردی بگیرم

اهل اورکلاک نیستم (بلدم نیستم)

سی پیو

رو فعلا برای بازی فول اچ دی با فریم بالا می خواهم

پاوری که دارم گرین hp پلاس 700 وات است

لطفا نظرتان رو در مورد 13400 بفرماید

خنک کننده آبی تهیه کنید حتما / برند های کولر مستر و NZXT و Corsair جزو خوبها و قوی ترین ها هستند / خنک کننده بادی بخوایین ببندین بعلت حجیم بودن و سنگین بودن هم فضای زیادی رو از کیس اشغال میکنه هم اینکه بعلت وزن لنگر میندازه و احتمال فشار هست

لینک به دیدگاه

29 دقیقه قبل، HEGMATANE گفته است:

منظور شما 3070ti است. اگه مانیتور خودم رو نگه دارم. گرافیگ 6800xt حالت فورکی رو پاسخ می دهید.

https://m.youtube.com/watch?v=8AHHHHkcpQs

لینک به دیدگاه

43 دقیقه قبل، Sabertooth گفته است:

حرف g5 اومد وسط  تو بازی وارزون 2 کفتر های تو آسمون نگاه میکنم پشتشون مثل شبه کشیده میشه وقتی از روی فری سینک برمیدارم حذف میشه( با کابل دیسپلی هم همینه)

میخوام ببینم شما با چه تنظیماتی استفاده میکنید

🥰

درود منم frees sync رو خاموش کردم respone time هم روی حالت faster هست حتما مانیتور رو اپدیت کنید به فریمور 1009.1داخل بازی از تنظیمات بازی هم فریم رو باز میگذارم اپکس فریم ریت ۲۰۰ خبری از پارگی تصویر نیست و تصویر روانی میده  کابل hdmi2 خود مانیتور هم استفاده می کنم مانیتور بدی نیست در کل اقتصادی بود زمانی که من دادم برام اوردن و وضعیت بازار مانیتور هم داخلی ۲ سال پیش افتضاح بود

لینک به دیدگاه

40 دقیقه قبل، HEGMATANE گفته است:

دلیل

داداش شما گیگابات رو پیشنهاد دادید بین b660 و z690 رو پیشنهاد می دهید. b660 قیمت بالا تری دارد

خودم باشم z690 گیگابایت رو برمیدارم.

اگر یه موقع مشکلی پیش اومد به نحوی که نشد تهیش کنید مادربرد مذکور رو ، مادربرد msi b660m mortar max-wifi بردارید از تمام این مادربرد های b وh فعلی که ذکر شده نسبت به قیمتش سرتره .

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...