رفتن به مطلب

کوچ به سوی مانیتور 4K

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان من تصمیم دارم بعد از چند سال استفاده از مانیتور 2K برم سمت 4K

مدل مانیتوری که مد نظرم هست Asus ROG XG 27UQR هست.

هم از خوبیهاش میگم و هم از ایرادهایی که شاید داشته باشه :

خب پنل سایز ۲۷ اینچ و 4K و با توجه به انواع بررسی هایی که من انجام دادم پنل IPS هست و 144hz و یک میلی ثانیه که این مورد رو که ۱ میلی ثانیه باشه قطعا نمیشه باور کرد. 

پنل 10 bit

HDR 400 رو ساپورت میکنه که به نظر من فقط سیگنال HDR رو میشه ازش استفاده کرد چون برای اینکار حداقل به 600 نیازه (ولی کاچی بهتر از هیچی)

در مورد ورودی های تصویر HDMI 2 دو عدد و display port 1.4 هم دو عدد داره

و HDMI 2.1 نداره ولی ما pc گیمرها کمبودشو احساس نمی کنیم چون display port 1.4 داره و به اون کابل نیازی احساس نمیشه.

Free sync داره که با nvidia به صورت compatible میشه که چون من مانیتور خودم gsync بوده نمی دونم خوب باشه یا نه ؟

باتوجه به بازه قیمتی که داره به نظرم گزینه خوبی به حساب بیاد .

دوستان لطفا در این نظر سنجی شرکت کنن و اگر که خودشون تجربه کار با این مانیتور رو دارن بگن که ایا راضی هستن یا نه؟

کارت من 3080 هست و بله می دونم که همه بازیها رو 4k نمی تونم شاید در اینده کارتم رو عوض کنم ولی خیلیها رو هم میشه و البته به همراه فیلم که میشه از اون استفاده کرد.

منتظر نظرات شما هستم

سپاس.

• لایک 1
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

من هم به تازگی مدل پایینتر 60 هرتز رو گرفتم که الان پشیمون هستم
بنا به دلایلی هنوز برای بودجه کم 4k رو توصیه نمیکنم و سال دیگه سال OLED 4K هست و جایگزین این IPS ها میشن

تنها نکته ایی که این مدل مانیتور شما توی این 4 تا 6 ماه گذشته برام جای تعجب داره قیمتش هست در بازار
اصلا تغییری نداشته ولی برای مثال مدل TUF 28 اینچ 4K 144 هرتز از 25 تا 40 تومن رفته که حتما دلیل خیلی خاصی داره

ویرایش شده توسط mInI_ClockEr
لینک به دیدگاه

2 ساعت قبل، mInI_ClockEr گفته است:

من هم به تازگی مدل پایینتر 60 هرتز رو گرفتم که الان پشیمون هستم
بنا به دلایلی هنوز برای بودجه کم 4k رو توصیه نمیکنم و سال دیگه سال OLED 4K هست و جایگزین این IPS ها میشن

تنها نکته ایی که این مدل مانیتور شما توی این 4 تا 6 ماه گذشته برام جای تعجب داره قیمتش هست در بازار
اصلا تغییری نداشته ولی برای مثال مدل TUF 28 اینچ 4K 144 هرتز از 25 تا 40 تومن رفته که حتما دلیل خیلی خاصی داره

بله OLED که جای خودش رو داره ولی قیمت زیادتری هم خواهد داشت 

TUF فقط HDMI 2.1 داره و یک اینچ بزرگتره مثلا فرق دیگه ای نداره

دوستان نظرات خودشون رو بگن

کسی نیست که از این مانیتور تهیه کرده باشه ؟ یا تجربه ای؟

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...