رفتن به مطلب

فرکانس سی پی یو که هنگام بازی داره روان اجرا میشه میاد پایییین به صورت شدید کمک کنید!!!!!!!!!!!!!!!!

alone_manx86
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

اولش که دارم خیلی اوکی پلی میدم با اف پی اس بالا

یهو فرکانس سی پی یو از 4 میاد رو 0.75 و زیر 1 همه چی لگه اف بی اس میشه 1 یا 2 و تا خاموش روشن نکنم درست نمیشه حتی بخاطرش رفتم دادم سرویس کردن خمیر سیلیکون سی پی یو رو عوض کردن بیشتر وقتی هم این مشکل میشه که هم کارت گرافیک داره کار میکنه هم سی پی یو هم زمان مدل سی پی یو : 11th Gen Intel(R) Core(TM) i5-1135G7 @ 2.40GHz   2.42 GHz

لینک به دیدگاه

8 ساعت قبل، alone_manx86 گفته است:

اولش که دارم خیلی اوکی پلی میدم با اف پی اس بالا

یهو فرکانس سی پی یو از 4 میاد رو 0.75 و زیر 1 همه چی لگه اف بی اس میشه 1 یا 2 و تا خاموش روشن نکنم درست نمیشه حتی بخاطرش رفتم دادم سرویس کردن خمیر سیلیکون سی پی یو رو عوض کردن بیشتر وقتی هم این مشکل میشه که هم کارت گرافیک داره کار میکنه هم سی پی یو هم زمان مدل سی پی یو : 11th Gen Intel(R) Core(TM) i5-1135G7 @ 2.40GHz   2.42 GHz

درود بر شما

مدل لپ تاپ چیه؟

نگفتی خمیر چی میزنن؟

حتما تست دما از سی پی یو و گرافیک بگیر

مشکلات شارژر و شارژ که نداره دستگاه؟

البت این مشکلات اغلب بحث درایور و ویندوز و اینچیزاس

ویندوز چیه؟

یه تغیراتی هم تو بحث پاور اپشن و پرفرمنس

بهتره اول درایورها رو غیر از گرافیک با ویندوز (ویندوز 10 البت)بروز رسانی کنید و بعد داریور گرافیک رو هم از سایت سازنده دانلود و نصب کنید و نتیجه رو اعلام کنید

ویرایش شده توسط مهرزاد قائم مقامی
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...