رفتن به مطلب

انتخاب شرکت ارائه دهنده اینترنت Adsl (فوری)

MiladZQ
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام 

دوستان در حال حاضر از شاتل سرویس میگیرم ، اوایل راضی بودم منتها بعد جریانات اخیر و شدیدتر شدن فیلترینگ خیلی داره اذیتم میکنه.. میخواستم بدونم همه شرکتا همینطوری هستن؟ فیلترینگش یه چیزی در حد و حدود همراه اول هست میشه گفت

برای شهر کرمانشاه عزیزی هست که از آسیاتک استفاده کنه؟ اونم چند سال پیش داشتم حجم دزدی داشت و فقط هم اوایلش خوب بود بعد کلا سرویس دهیش خیلی ضعیف شد ، الان چطوره هنوزم همون وضعیتو داره؟ در کل امشب سرویس اینترنتم تموم میشه اگر دوستان زودتر نظری داشتید بگید ممنون میشم 🙏♥️

لینک به دیدگاه

1 ساعت قبل، MiladZQ گفته است:

سلام 

دوستان در حال حاضر از شاتل سرویس میگیرم ، اوایل راضی بودم منتها بعد جریانات اخیر و شدیدتر شدن فیلترینگ خیلی داره اذیتم میکنه.. میخواستم بدونم همه شرکتا همینطوری هستن؟ فیلترینگش یه چیزی در حد و حدود همراه اول هست میشه گفت

برای شهر کرمانشاه عزیزی هست که از آسیاتک استفاده کنه؟ اونم چند سال پیش داشتم حجم دزدی داشت و فقط هم اوایلش خوب بود بعد کلا سرویس دهیش خیلی ضعیف شد ، الان چطوره هنوزم همون وضعیتو داره؟ در کل امشب سرویس اینترنتم تموم میشه اگر دوستان زودتر نظری داشتید بگید ممنون میشم 🙏♥️

درود عزیز🌹

والا شاتل طبق شنیده ها وضعیت خوبی داره (حالا شاید فقط برای تهران اینطوریه)

آسیاتک هم متاسفانه زیاد راضی نیستم

اخیرا دارم از صبانت سرویس میگیرم که بسیار سرعتش راضی کننده بوده برای من / ممکنه اواسط روز یک مقدار سرعت کاهش پیدا کنه اما محسوس نیست و اکثر اوقات خوبه بخصوص شب ها

گیم هم باهاش تست کردم ، مشکلی نبوده تا الان

ویرایش شده توسط M-AMIN
لینک به دیدگاه

16 ساعت قبل، MiladZQ گفته است:

سلام 

شاتل تخلیه کن دوباره شاتل بگیر به عنوان مشتری جدید چندوقتی خدمات خوبی بهت میدن😁

لینک به دیدگاه

18 ساعت قبل، M-AMIN گفته است:

درود عزیز🌹

والا شاتل طبق شنیده ها وضعیت خوبی داره (حالا شاید فقط برای تهران اینطوریه)

آسیاتک هم متاسفانه زیاد راضی نیستم

اخیرا دارم از صبانت سرویس میگیرم که بسیار سرعتش راضی کننده بوده برای من / ممکنه اواسط روز یک مقدار سرعت کاهش پیدا کنه اما محسوس نیست و اکثر اوقات خوبه بخصوص شب ها

گیم هم باهاش تست کردم ، مشکلی نبوده تا الان

اتفاقا منم با سرعت شاتل مشکلی ندارم ، خوشبختانه از وقتی داشتمش به اون صورت قطعی نداشته و سرعتش هم میشه گفت ثابت (حدود 500-600 کیلوبایت) بوده .

منتها سر فیلترینگ گفتم شاید بقیه شرکت ها کمتر سختگیری داشته باشن..

صبانت یکی از دوستان داره (توی شهر خودمون) ولی تا جایی که میدونم اصلا راضی نبود ، فکر نمیکنم گزینه مناسبی باشه

3 ساعت قبل، Rorschach گفته است:

شاتل تخلیه کن دوباره شاتل بگیر به عنوان مشتری جدید چندوقتی خدمات خوبی بهت میدن😁

واقعا تاثیر داره؟ 9_9

ویرایش شده توسط MiladZQ
لینک به دیدگاه

۱ ساعت قبل، MiladZQ گفته است:

اتفاقا منم با سرعت شاتل مشکلی ندارم ، خوشبختانه از وقتی داشتمش به اون صورت قطعی نداشته و سرعتش هم میشه گفت ثابت (حدود 500-600 کیلوبایت) بوده .

منتها سر فیلترینگ گفتم شاید بقیه شرکت ها کمتر سختگیری داشته باشن..

صبانت یکی از دوستان داره (توی شهر خودمون) ولی تا جایی که میدونم اصلا راضی نبود ، فکر نمیکنم گزینه مناسبی باشه

ظاهرا کیفیت نت در تهران و سایر شهرها کاملا با هم تفاوت داره / شما به استفاده از همون شاتل ادامه بده که تقریبا شرایط برای همگی یکسانه و چاره ای نداریم :(

من خودم با صبانت سرعت 1 مگ در روز رو دارم اما گاها به 700/800 کیلوبایت هم کشیده میشه / به هرحال کیفیت نت سرویس دهنده های adsl خیلی بهتر از همراه اول و ایرانسل هست ، از هیچی بهتره😔

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...