رفتن به مطلب

مشاوره برای خرید دوربین تولید محتوا و عکاسی آماتور

سید دیوانه
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام من برای کارهای یوتیوب و تولید محتوا و همچنین عکاسی پرتره خانگی و فضا باز شخصی میخاستم دوربین تا رنج 35 بخرم

بین مدل های canon 80d کارکرده با لنز 24-135 و دوربین جدید sony zv e10 16 50 موندم . به نظرتون کدومش بهتره. دوربین سونی e10  نو یا کنون 80d کارکرده؟

البته فکر کنم عکاسی مدل کنون بهتر از سونی باشه.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام. کلا داخل ایران کنون خیلی جواب تره تا سونی. اگر سونی کراپ تهیه میکنید فقط 6400 و بالاتر اما کنون هر مدلش رو بگرید ضرر نکردید. شاید از لحاظ کارایی کمی عقب تر یا جلو تر از سونی باشه ولی راحت خریدو فروش میشه و لنزاش خیلی راحت تر پیدا میشه. مخصوصا لنز های کراپ. لنز فول فریم سونی من تو بازار زیاد دیدم ولی کراپ خیر، مخصوصا third party ها که اصلا نمیاد براشون.

لینک به دیدگاه

برای تولید محتوی بدون هیچ شکی ZV-E10 ,برای استفاده عکاسی و ترکیبی 80D
باز هم اگر استفاده تولید محتوی بیشتره ZV-E10 ,قابلیت های کاربردی و بی نظیری که ZV-E10 برای تولید محتوی به یوزر میده هیچکدوم رو کنون نداره.
توی ایران هم هر دو برند ساپورت کامل دارن

لینک به دیدگاه

4 ساعت قبل، Ali Alborz گفته است:

برای تولید محتوی بدون هیچ شکی ZV-E10 ,برای استفاده عکاسی و ترکیبی 80D
باز هم اگر استفاده تولید محتوی بیشتره ZV-E10 ,قابلیت های کاربردی و بی نظیری که ZV-E10 برای تولید محتوی به یوزر میده هیچکدوم رو کنون نداره.
توی ایران هم هر دو برند ساپورت کامل دارن

من چون هم میخام عکاسی کنم هم تولید محتوا انجام بدم. ایا با دوربین sony zv e10 نمیشه عکسهای خوبی گرفت؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
11 ساعت قبل، Gazer گفته است:

من چون هم میخام عکاسی کنم هم تولید محتوا انجام بدم. ایا با دوربین sony zv e10 نمیشه عکسهای خوبی گرفت؟

چرا دوست عزیز. میشه، خوبم میشه. مهارت شما و لنز شما مشخص میکنه چه "سطحی" عکاسی میکنید.

لینک به دیدگاه

5 ساعت قبل، Devileytion گفته است:

چرا دوست عزیز. میشه، خوبم میشه. مهارت شما و لنز شما مشخص میکنه چه "سطحی" عکاسی میکنید.

حقیقت لنز فابریک روی خود دوربین 35-16 هست که فکر کنم برای عکاسی پرتره مناسب نیست درسته؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
9 ساعت قبل، Gazer گفته است:

حقیقت لنز فابریک روی خود دوربین 35-16 هست که فکر کنم برای عکاسی پرتره مناسب نیست درسته؟

بله ولی دقت داشته باش که شما خودت نوشتی آماتور. یعنی قراره تازه کارو یاد بگیری. درگیر جزئیاتش نباش. قرار نیست یک دفعه کلی هزینه تجهیزات بدی و اصلا ندونی چه جوری و کجا باید ازشون استفاده کنی. روی سنسور کراپ 50 تا 100 برای پرتره مناسبه. مثلا لنز 50-100 آرت سیگما اف1.8 که خداست برای aps-c ولی هم قیمت بادی (حتی شاید بیشتر) برات تموم میشه و اون وقت با پول بادی کراپ و لنز خوب میتونی بری روی فول فریم بدون لنز و بعد باید بگردی دنبال لنز فول فریم و... ته نداره خلاصه. استارتو بزن ببین چند چندی.

من باشم برای ستاپ آماتور بیشتر از 20 هزینه نمیکنم. 30 اگه خیلی دستم باز باشه. چون یه چیز حرفه ای زیر 100 میلیون جمع نمیشه.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...