رفتن به مطلب

ریست شدن تنظیمات تیونینگ AMD

Hossein.E
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام

من یک گرافیک XFX RX580 دارم که تو تنظیمات درایور بخش tuning هر چیزی رو تغییر میدم از اورکلاک یا آندرکلاک تا سرعت فن، بعد از ریستارت کردن سیستم به حالت default برمیگرده و خطای پایین رو میده. 

راه حلی براش هست؟

Screenshot_2023-02-21-15-05-22-152_com.miui.gallery.jpg

لینک به دیدگاه

سلام
درست تیون نمیکنی ک اینطوری میشه
ی جای کارت ایراد داره تو تیونینگ
خوده سنسور های گرافیک و درایور اونو ب حالت دیفالت در میارن ک ی وقت گرافیک ب مشکل جدی برنخوره

لینک به دیدگاه

12 دقیقه قبل، Death Reaper گفته است:

سلام
درست تیون نمیکنی ک اینطوری میشه
ی جای کارت ایراد داره تو تیونینگ
خوده سنسور های گرافیک و درایور اونو ب حالت دیفالت در میارن ک ی وقت گرافیک ب مشکل جدی برنخوره

تعیین سرعت فن با حالت پیش فرض خود درایور هم به حالت اول برمیگرده!

هر تنظیمی انجام بدم ریست میشه.

ویرایش شده توسط Hossein.E
لینک به دیدگاه

2 دقیقه قبل، Hossein.E گفته است:

تعیین سرعت فن با حالت پیش فرض خود درایور هم به حالت اول برمیگرده!

هر تنظیمی انجام بدم ریست میشه.

داش شما تیون میکنی اون ب حالت دیفالت در میاره 
مگر اینکه تیونینگت تغییر دور فن گرافیک باشه !!! اگر اینطور باشه و فقط این مورد رو عوض کنی و ریست شه گویا درایورت ایراد داره 
بهتره با ddu پاکش کن کلا و اخرین درایور برای این گراف و سرتیفیکت ویندوز بگیر و عوضش کن 
حتما و حتما تیک ریست فکتوری تو نصب اولیه رو هم بزن
چک کن ببین چی میشه

لینک به دیدگاه

درود برای رفع این مشکل سیستم windows fast startup رو غیرفعال کنید... توی بخش power options  ویندوز هستش

برای بنده هم همین مشکل بود که به این صورت رفع شد..

Untitled.png

ویرایش شده توسط Mr.jalilpour
لینک به دیدگاه

36 دقیقه قبل، Death Reaper گفته است:

داش شما تیون میکنی اون ب حالت دیفالت در میاره 
مگر اینکه تیونینگت تغییر دور فن گرافیک باشه !!! اگر اینطور باشه و فقط این مورد رو عوض کنی و ریست شه گویا درایورت ایراد داره 
بهتره با ddu پاکش کن کلا و اخرین درایور برای این گراف و سرتیفیکت ویندوز بگیر و عوضش کن 
حتما و حتما تیک ریست فکتوری تو نصب اولیه رو هم بزن
چک کن ببین چی میشه

درایور آخرین ورژنه و ورژن قبلی هم همینطور بود. فرقی نداره...

4 دقیقه قبل، Mr.jalilpour گفته است:

درود برای رفع این مشکل سیستم windows fast startup رو غیرفعال کنید... توی بخش power options  ویندوز هستش

برای بنده هم همین مشکل بود که به این صورت رفع شد..

Untitled.png

ممنون، من اینکارو قبلا انجام دادم، بعد از شات داون اوکیه، اما بعد ریستارت تنظیمات ریست میشه.

لینک به دیدگاه

9 دقیقه قبل، Mr.jalilpour گفته است:

درود برای رفع این مشکل سیستم windows fast startup

داخل بایوس هم fast boot رو disable کردی؟

لینک به دیدگاه

7 دقیقه قبل، Death Reaper گفته است:

داخل بایوس هم fast boot رو disable کردی؟

به طرز عجیبی الان دوگولم(مغزم) یاری نمیکنه....... باید چک کنم...

لینک به دیدگاه

بقیه دوستان با چنین مشکلی روبرو نشدن؟!

لینک به دیدگاه

۱ ساعت قبل، Mr.jalilpour گفته است:

به طرز عجیبی الان دوگولم(مغزم) یاری نمیکنه....... باید چک کنم...

ضمن عرض پوزش از صاحب تاپیک
عزیزه دل منظورم صاحب تاپیک بود چون فست بوت هم تو ویندوز نوشته بود باید غیر فعال شه هم داخل بایوس 

ویرایش شده توسط Death Reaper
لینک به دیدگاه

38 دقیقه قبل، Death Reaper گفته است:

ضمن عرض پوزش از صاحب تاپیک
عزیزه دل منظورم صاحب تاپیک بود چون فست بوت هم تو ویندوز نوشته بود باید غیر فعال شه هم داخل بایوس 

تو بایوس MSI Z68A G45 نگاه کردم، چنین گزینه ای وجود نداره. 

لینک به دیدگاه

19 ساعت قبل، Hossein.E گفته است:

با سلام

من یک گرافیک XFX RX580 دارم که تو تنظیمات درایور بخش tuning هر چیزی رو تغییر میدم از اورکلاک یا آندرکلاک تا سرعت فن، بعد از ریستارت کردن سیستم به حالت default برمیگرده و خطای پایین رو میده. 

راه حلی براش هست؟

Screenshot_2023-02-21-15-05-22-152_com.miui.gallery.jpg

دکمه دوال بایوس کارت رو جابه جا کن ببین رفع میشه منم با کارت 580 همچین پیامی میگرفتم البته مال من تنظیمات ذخیره میشد ولی با هر ریستارت این پیام میومد. مشکل من پچ خوردن بایوس توسط ماینر محترم برای دریافت رمز ارز بیشتر هم بود .

لینک به دیدگاه

7 دقیقه قبل، sina-sarhadi گفته است:

دکمه دوال بایوس کارت رو جابه جا کن ببین رفع میشه منم با کارت 580 همچین پیامی میگرفتم البته مال من تنظیمات ذخیره میشد ولی با هر ریستارت این پیام میومد. مشکل من پچ خوردن بایوس توسط ماینر محترم برای دریافت رمز ارز بیشتر هم بود .

ممنون، من همون روز اول دکمه بایوس رو حالت اول گذاشتم.(قبلش رو حالت ماین بود) اما باز هم با کوچکترین تغییری بعد از ریستارت به حالت اول برمیگرده! 

رو حالت ماین چپ و راست این خطا رو میداد،اما الان فقط وقتی چیزی رو تغییر میدم و ریستارت میکنم خطا میده.( بعد شات داون مشکلی نیست)

لینک به دیدگاه

4 دقیقه قبل، Hossein.E گفته است:

ممنون، من همون روز اول دکمه بایوس رو حالت اول گذاشتم.(قبلش رو حالت ماین بود) اما باز هم با کوچکترین تغییری بعد از ریستارت به حالت اول برمیگرده! 

رو حالت ماین چپ و راست این خطا رو میداد،اما الان فقط وقتی چیزی رو تغییر میدم و ریستارت میکنم خطا میده.( بعد شات داون مشکلی نیست)

تجربه منم در مورد این کارت همینقدر بود.🙏

قاعدتا وقتی با شات داون مشکلی نداره نباید با ریستارت هم مشکلی داشته باشه خیلی عجیبه .

لینک به دیدگاه

14 دقیقه قبل، Hossein.E گفته است:

اینم یادم رفته بود بگم مال منم مشکل از سمت بایوس گیم بود با سمت بایوس ماین مشکلی ندارم یعنی از شانس بدمون بایوس سمت گیم پچ خورده بود خودمم زیاد وارد نیستم چطور برگردونم به حالت فابریک میترسم بزنم اون سمت بایوس رو به فنا بدم تک بایوس بشه کارتم.

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...

سلام مجدد به دوستان عزیز

چیزی که من امروز متوجه شدم اینه که فقط وقتی که با کلید روی کیس ریستارت میکنم تنظیمات تیونینگ ریست میشه. اما اگه از منوی استارت ویندوز ریستارت کنم تنظیمات هیچ تغییری نمیکنه.

یعنی ریستارت با کلید کیس یا از منوی استارت با هم فرقی دارن؟🤨

لینک به دیدگاه

4 ساعت قبل، Hossein.E گفته است:

سلام مجدد به دوستان عزیز

چیزی که من امروز متوجه شدم اینه که فقط وقتی که با کلید روی کیس ریستارت میکنم تنظیمات تیونینگ ریست میشه. اما اگه از منوی استارت ویندوز ریستارت کنم تنظیمات هیچ تغییری نمیکنه.

فکر کنم چند سالی هست که به صورت فیزیکی سیستم رو ریستارت نکردم.... اصن حالم بد میشه فیزیکی ریستارت کنم... خدا اون روز رو نیاره که بخوام مجبور بشم فیزیکی ریستارت کنم...

اما در کل تفاوتش اینه.....

Hard reboot vs. soft reboot

A reboot may be a cold reboot or hard reboot, which means the power was physically shut off and then turned back on. It can also be a warm reboot or soft reboot, which means the system restarted without loss of power.

نکته :

Users should only perform a hard reboot if the computer is completely frozen or no picture is displayed on the monitor, as it may damage hardware components.

لینک به دیدگاه

منم یه rx580 داشتم اینجوری میشد تنظیمات فن کاستوم میکردم بعد ریست میشد خیلی تو مخ بود من کارت فروختم :)

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
19 ساعت قبل، Hossein.E گفته است:

سلام مجدد به دوستان عزیز

دکمه روی کیس reset   هستش که فرق میکنه با ریستارت

و تا زمانی که مجبور نبودید استفاده نکنید چون گند میزنه به ویندوز (مثلا زمانی که سیستم هنگ کرده استفاده کنید)

لینک به دیدگاه

• 6 ماه بعد...
در ۱۴۰۱/۱۲/۲ در 18:39، Hossein.E گفته است:

بقیه دوستان با چنین مشکلی روبرو نشدن؟!

منم این مشکل رو با  rx 5700 xt  داشتم بعدا فهمیدن هر وقت MSI Afterburner و AORUS_ENGINE فعال بود این مشکل ایجاد میشد برسی کنید ببنید برنامه ای که توی کارکرد گرافیک دخالت داره فعال نیست و اگه فعاله غیر فعالش کنید برای من اینجوری مشکل حل شد

ویرایش شده توسط Mehrdad11
لینک به دیدگاه

درود

من هم این مشکل رو دارم و تنها راهش سیو کردن تنظیمات تیونینگ و هربار دیفالت شد دوباره تنظیم ذخیره شدتون رو وارد کنید...شما تیون مورد نظرتو انجام بده بالا صفحه تیون دوتا فلش هست یکی ایمپورت یکی اکسپورت 

اکسپورت رو برای ذخیره استفاده کن

اینپورت رو برای دوباره وارد کردن تنظیمات سیو شدتون

میتونی برای هر بازی فایل سیو تیون مخصوص داشته باشی...

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...