رفتن به مطلب

ایا رندرینگ باعث فرسودگی کارت گرافیک میشه؟

persian.ir
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام 

یک کارت گرافیک 1660ti evo  که به گفته شخص در رندرینگ مورد استفاده قرار گرفته تقریبا 3 سال

بنظرتون فشار روی کارت گرفیک در این مورد استفاده بالا هست ؟ چون خودم اطلاعی ندارم میپرسم

گارانتی هم تمام شده 

و سوال بعدی اینکه ایا این کارت با پاور 430 eud گرین قابل اجرا شدن هست یا نه؟

سی پی یو 5600g

tuf gaming a520m-plus ii  مادربرد 

و دو رم 8 گیگ 3200 و دو هارد یک ترا

ویرایش شده توسط persian.ir
لینک به دیدگاه

سلام 

بله باعث فرسودگی در طولانی مدت میشه چون مدار تغذیه برد کارت در عملایت رندرینگ 100 درصدر زیر لود میره جدا ازی این ها دما کارت هم هست که در رندرینگ مدت طولانی حرارت بالایی تولید میکنه واگر دما کارت کنترل نشه باعث اسیب به چیپ های کارت میزنه 

لینک به دیدگاه

59 دقیقه قبل، persian.ir گفته است:

سلام 

یک کارت گرافیک 1660ti evo  که به گفته شخص در رندرینگ مورد استفاده قرار گرفته تقریبا 3 سال

بنظرتون فشار روی کارت گرفیک در این مورد استفاده بالا هست ؟ چون خودم اطلاعی ندارم میپرسم

گارانتی هم تمام شده 

و سوال بعدی اینکه ایا این کارت با پاور 430 eud گرین قابل اجرا شدن هست یا نه؟

سی پی یو 5600g

tuf gaming a520m-plus ii  مادربرد 

و دو رم 8 گیگ 3200 و دو هارد یک ترا

ایا راه بردن ماشین باعث اسیب به موتور و دیگر اجزار میشه ؟

کاملا شانسیه دوست عزیز

شما گرافیک بگیر تست کن اگر مشلی نداشت یعنی سالمه

ولی اینکه چقدر کار بکنه شما حتی در مورد جنس اکبند هم نمیتونه 100 درصد بگی

مورد بوده 3070 اکبند مارک گیگابات بعد از یک هفته به مشکل خورده که خوشبختانه گارانتی قبول کرده

پاور مناسبه برای این گرافیک اما این گرافیک زیاد جالب نیست من باشم 6600xt میخرم موارد تمیز وسالم زیاد هستند الان توی بازار

البته 100 درصد گرافیکا شما با علم همین بخر که ماین شده

لینک به دیدگاه

24 دقیقه قبل، Amirhossein Azimi گفته است:

سلام 

بله باعث فرسودگی در طولانی مدت میشه چون مدار تغذیه برد کارت در عملایت رندرینگ 100 درصدر زیر لود میره جدا ازی این ها دما کارت هم هست که در رندرینگ مدت طولانی حرارت بالایی تولید میکنه واگر دما کارت کنترل نشه باعث اسیب به چیپ های کارت میزنه 

12 دقیقه قبل، hosin گفته است:

ایا راه بردن ماشین باعث اسیب به موتور و دیگر اجزار میشه ؟

کاملا شانسیه دوست عزیز

شما گرافیک بگیر تست کن اگر مشلی نداشت یعنی سالمه

ولی اینکه چقدر کار بکنه شما حتی در مورد جنس اکبند هم نمیتونه 100 درصد بگی

مورد بوده 3070 اکبند مارک گیگابات بعد از یک هفته به مشکل خورده که خوشبختانه گارانتی قبول کرده

پاور مناسبه برای این گرافیک اما این گرافیک زیاد جالب نیست من باشم 6600xt میخرم موارد تمیز وسالم زیاد هستند الان توی بازار

البته 100 درصد گرافیکا شما با علم همین بخر که ماین شده

پس یجورایی میشه گفت فشار کارت رندرینگ بیشتر از ماین نباشه  ..کمتر هم نیست..

و اینکه کارتی که فقط برای استفاده گیم بوده... اصلا با کارت های ماینی و رندرینگ قابل قیاس نیست

ممنون

ویرایش شده توسط persian.ir
لینک به دیدگاه

19 دقیقه قبل، persian.ir گفته است:

پس یجورایی میشه گفت فشار کارت رندرینگ بیشتر از ماین نباشه  ..کمتر هم نیست..

و اینکه کارتی که فقط برای استفاده گیم بوده... اصلا با کارت های ماینی و رندرینگ قابل قیاس نیست

ممنون

کارت های ماین شده بیشتر چیپ های مموریش فشار بهشون میاد صد البته اگه مثلا یه ریگ ببندی با اوپن لوپ که دما چیپ ها بالاتر از 70 مثلا نره خوب این کارت هیچیش نمیشه

ولی خوب ایرانی ها چجوری ماین میکنن ؟ تو زیرزمین یا تو گاراژ زیر گروخاک بدون هیچ تهویه و ...

رندرینگ و گیمینگ بیشتر چیپ اصلی کارت درگیر میکنه و کلا با ماین تفاوتش زمین تا اسمونه

در کل دوست عزیز هر وسیله ای حتی چینی درجه 2  شما اگر درست استفاده کنی و شرایط مطلوب براش اوکی کنی در صورتی که از اول سالم باشه هیچ موقع به مشکل نمیخوره مخصوصا اگه الکترونیکی باشه

لینک به دیدگاه

دوست عزیز اول ببینید تو چه موتور رندری استفاده میشده

مورد بعدی سطح کارشون چقدر بوده ایا استدویو انیمیشن بوده یا صرفا طراحی معماری

باید کارت رو تست کنید چون بنده هم کار رندرینگ میکنم ولی هفته ایی 2 3 روز زیر رندر هست در حد 1 2 ساعت و گاهی وقتا رو انیمیشن که میذارم حدود 2 روز زیر رندر میمونه ولی دما رو کنترل میکنم

پس حتما تست کنید و اگر اکی بود مشکلی نیست چون در حد ماینینگ نمیتونه باشه

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...