رفتن به مطلب

مشکل با ssd adata su630

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان و اساتید محترم

من حدودا دو ماهی میشه این ssd رو از لیون خریدم از همون روز اول نکته ای که نظرمو جلب کرد این بود دمای این درایو روی 40 درجه گیر کرده بود همچنان هم گیر کرده روی اون دما مشخصه دمای واقعی رو نشون نمیده.

الان ولی مشکل دیگه ای رو پیدا کردم اونم اینه که موقع کپی کردن هر فایلی چه حجیم چه غیر حجیم داخل این ssd چه از هارد داخلش کپی بشه چه از  m.2  اول سرعتش درسته ولی بعد بیست دقیقه سرعت نوشتنش میشه 40 مگ که من این مورد رو با تست کریستال مارک هم تست کردم به همین نتیجه رسیدم که سرعتش بالاتر از 40 نمیره انگار که داغ میکنه تراتل میکنه یا مشکل دیگه نمیدونم واقعا. فقط و فقط هم سرعت نوشتنش ایراد داره سرعت خوندن اصلا مشکلی نداره.

کابل ssd هم جنس خوده ایسوس بود که وصله (به ساتای شماره یک) که به نظر با کیفیت میاد فکر نکنم از کابل باشه چون تا بیست دقیقه اول کپی سرعتش بالاست به سرعت اسمی خودش که 450 مگابایته میرسه بعد کم میشه یهو.

اگر اطلاعاتی دارید یاری برسونید

سیستم هم 

core i 5 12400f

asus b660 pluse d4

8gb ram ddr4 3200

Screenshot_20230224_015138.png

Screenshot_20230224_111905.png

Screenshot_20230224_113358.png

Screenshot_20230224_113756.png

لینک به دیدگاه

کمی سرچ کردم مثل اینکه طبیعیه این سرعت

ADATA Ultimate SU630 Review: Entry Level SSD with 3D QLC Flash Memory (digitalproductsreview.net)

And now let’s remember about SLC-caching. The drive shows the maximum speed while the SLC cache is not full. The linear recording test in AIDA64 showed that at first the speed is kept at about 490 MB / s. But after recording about 30 GB (this is our SLC-cache), the speed drops sharply and fluctuates around 50 MB / s with periodic sags up to 30 MB / s and short-term jumps to the maximum speed (attempts to clear the cache). Of course, the speed drop is very impressive, but for everyday use it will be extremely difficult to notice if the drive is used, for example, in a home PC or laptop that is not used for working with large amounts of data

لینک به دیدگاه

31 دقیقه قبل، Sabertooth گفته است:

کمی سرچ کردم مثل اینکه طبیعیه این سرعت

ADATA Ultimate SU630 Review: Entry Level SSD with 3D QLC Flash Memory (digitalproductsreview.net)

And now let’s remember about SLC-caching. The drive shows the maximum speed while the SLC cache is not full. The linear recording test in AIDA64 showed that at first the speed is kept at about 490 MB / s. But after recording about 30 GB (this is our SLC-cache), the speed drops sharply and fluctuates around 50 MB / s with periodic sags up to 30 MB / s and short-term jumps to the maximum speed (attempts to clear the cache). Of course, the speed drop is very impressive, but for everyday use it will be extremely difficult to notice if the drive is used, for example, in a home PC or laptop that is not used for working with large amounts of data

ممنونم. خیالم خیلی راحت شد که حداقل خراب نشده.

اگر درست فهمیده باشم داره میگه کش slc  پر میشه و کند میشه .نمیشه مقداری رم رو بهش اختصاص داد به عنوان کش (یا بافر) تا سرعتش کند نشه؟ چون تو یکی ازین تاپیک ها دیدم یکی مقداری از رم رو به هارد دیسک به عنوان کش اختصاص داده بود یا یه همچین کاری دقیق یادم نیست که سرعت کپی زیاد شده بود.

میشه همچین کاری کرد؟

ویرایش شده توسط sina-sarhadi
لینک به دیدگاه

15 دقیقه قبل، sina-sarhadi گفته است:

ممنونم. خیالم خیلی راحت شد که حداقل خراب نشده.

اگر درست فهمیده باشم داره میگه کش slc  پر میشه و کند میشه .نمیشه مقداری رم رو بهش اختصاص داد به عنوان کش (یا بافر) تا سرعتش کند نشه؟ چون تو یکی ازین تاپیک ها دیدم یکی مقداری از رم رو به هارد دیسک به عنوان کش اختصاص داده بود یا یه همچین کاری دقیق یادم نیست که سرعت کپی زیاد شده بود.

میشه همچین کاری کرد؟

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...