رفتن به مطلب

هدست گیمینگ کورسیر VIRTUOSO RGB Wireless Carbon

اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

عرض سلام خدمت عزیزان و اساتید، با فروش هدست فوقالعاده کورسیر مدل (VIRTUOSO RGB Wireless Carbon 7.1) در خدمتتون هستم.

لینک محصول در لیون کامپیوتر:

lioncomputer : CORSAIR-VIRTUOSO-RGB-Wireless-Carbon-7-1-Surround-Gaming-Headset

هدست در سلامت کامل، فاقد گارانتی، کم کار همراه با Ear Pads و Headband زاپاس از جنس پارچه میباشد که از مالتینا خریداری شده است (به ارزش 3 میلیون تومان)

لینک مالتینا

قیمت 5500

IMG_20221227_110154.thumb.jpg.290129004eec2bd4b403603e56d9f437.jpg

IMG_20221227_105746.thumb.jpg.2d928985d55a4f8d2f1c43e0c42a82f7.jpgIMG_20221227_105801.thumb.jpg.f6ead37dbe5dfb1143953ba770741b2b.jpg

IMG_20221227_105848.thumb.jpg.4c7a3f48a593c9e18741a74f8c7843fb.jpgIMG_20221227_110106.thumb.jpg.0d5acbb45846f4093909daaf118f0fb4.jpg

با هدست بی سیم گیمینگ VIRTUOSO RGB Carbon کورسیر در دنیای هیجان‌انگیز بازی‌ها غرق شوید و از درایورهای صوتی اختصاصی و ۵۰ میلی‌متری Neodymium، صدای فراگیر ۷.۱ کانال، و میکروفون این هدست با قابلیت ضبط صدا از همه ‌جهات و حساسیت -40 دسی‌بل لذت ببرید. این هدست با بدنه‌ای آلومینیومی وزنی برابر با ۳۷۲ گرم (با پدهایی از جنس فوم شکل‌پذیر) دارد و با طراحی زیبا و راحت خود در استفاده‌های طولانی آسایش شما را تحت تأثیر قرار نمی‌دهد. فرکانس پاسخگویی این هدست از ۲۰ هرتز تا ۲۰ کیلوهرتز بوده و حساسیت آن هم ۱۰۹ دسی‌بل است. هدست گیمینگ Virtuoso به سه صورت بی‌سیم، اتصال USB و جک ۳.۵ میلی‌متری به طیف گسترده‌ای از دستگاه‌های مختلف متصل می‌شود و باتری لیتیوم یون آن تا با هر بار شارژ تا ۲۰ ساعت همراه شما خواهد بود. این هدست با نورپردازی RGB و عملکرد فوق‌العاده خود می‌تواند به عضو جدیدی از سیستم گیمینگ شما تبدیل شود و به بهترین نحو از پس برقراری ارتباطات صوتی شما بر بیاید.

کیفیت باورنکردنی صدا

با هدست بی سیم Virtuoso RGB هیچ صدایی از گوش شما پنهان نمی‌ماند، از صدای قدم‌های رقیب محتاط در بازی‌های آنلاین گرفته تا صداهایی با پایین‌ترین فرکانس ممکن. درایورهای ۵۰ میلی‌متری Neodymium با تراکم بالا و تنظیم دقیق دامنه فرکانس ۲۰ هرتز تا ۴۰ کیلوهرتز را با نهایت شفافیت به شما ارائه می‌کنند. این دامنه فرکانس نسبت به اکثر هدست‌های گیمینگ تا دو برابر بیشتر است.

از اهمیت راحتی غافل نشوید

فوم شکل‌پذیر به کار رفته در ساخت پدهای گوشی این هدست با بهترین کیفیت تهیه شده و برای راحتی بیشتر، پس از مدتی شکل سر و گوش شما را به خود می‌گیرد. این پدها در کنار هدبند بسیار سبک، تجربه‌ای نرم و سرشار از آسایش به شما تقدیم می‌کنند تا طی ساعات طولانی بازی یا کار احساس خستگی نکنید.

بدنه سبک و با دوام

استفاده از تکنیک ساخت خودکار موجب شده بدنه آلومینیومی هدست گیمینگ Virtuoso RGB با وجود وزن سبک بسیار محکم و با دوام باشد و فشار چندانی به سر شما وارد نکند.

هدفون توانمند و جداشونده

کورسیر یکی از با کیفیت‌ترین میکروفون‌های ممکن را برای این محصول در نظر گرفته است. میکروفون به کار رفته در Virtuoso RGB با الگوی ضبط صدای همه ‌جهته و پهنای باند بالا صدای شما را با بهترین کیفیت ضبط و منتقل می‌کند. دامنه داینامیک بالا و شفافیت صوتی خارق‌العاده این محصول با میکروفون‌های استودیویی و حرفه‌ای رقابت می‌کند. میکروفون به کار رفته در این هدست گیمینگ قابل جداسازی است و با یک نوار RGB LED تزئین شده است (این نوار نشان ‌دهنده Mute بودن یا نبودن میکروفون نیز هست).

فعال و غیر فعال شدن هوشمند

شتاب‌سنج درونی تعبیه شده در این هدست در صورتی که Virtuoso RGB را از گوش‌های خود بردارید به صورت خودکار محصول را خاموش می‌کند و وقتی آن را دوباره روی سر بگذارید هدست را روشن خواهد کرد.

تایید شده توسط دیسکورد

با اعتماد به نفس تمام با میلیون‌ها کاربر دیسکورد ارتباط برقرار کنید. درایورها و میکروفون هدست گیمینگ Virtuoso کورسیر برای برقراری ارتباط شفاف و بی‌نقص از طریق این برنامه آزمایش شده و سربلند بیرون آمده‌اند.

ویرایش شده توسط rahmanshahi
لینک به دیدگاه

• 5 ماه بعد...

سلام دوست عزیز

من دنبال یه هدست بودم برای تمرین تو باشگاه،میخواستم ببینم از لحاظ راحتی  و ثبات چطوره؟

پدش دور گوش گردش هوای کافی داره؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
3 ساعت قبل، Mhjch گفته است:

سلام دوست عزیز

من دنبال یه هدست بودم برای تمرین تو باشگاه،میخواستم ببینم از لحاظ راحتی  و ثبات چطوره؟

پدش دور گوش گردش هوای کافی داره؟

سلام بزرگوار

والا از نظر راحتی بخوام بگم، این هدست آخرشه، کمترین وزن در کنار بیشترین استحکام با طراحی ساده ولی حرفه‌ای که اصلا متوجه بودنش رو سر نمیشید، جنس پد های خودشم چرمی هست، ولی شخصاً عرق نمی‌کردم در زمان استفاده ازش، به هرحال پد های پارچه‌ای که براش گرفتم این موضوع رو برطرف میکنه.

فقط یه چیزی که هست، این هدست برای اتصال به گوشی حتما باید با کابل وصل بشه ها، در جریان هستین؟ 

از این بابت عرض میکنم که گفتین توی باشگاه میخواید استفاده بکنید به مشکل نخورید.

لینک به دیدگاه

18 ساعت قبل، rahmanshahi گفته است:

سلام بزرگوار

والا از نظر راحتی بخوام بگم، این هدست آخرشه، کمترین وزن در کنار بیشترین استحکام با طراحی ساده ولی حرفه‌ای که اصلا متوجه بودنش رو سر نمیشید، جنس پد های خودشم چرمی هست، ولی شخصاً عرق نمی‌کردم در زمان استفاده ازش، به هرحال پد های پارچه‌ای که براش گرفتم این موضوع رو برطرف میکنه.

فقط یه چیزی که هست، این هدست برای اتصال به گوشی حتما باید با کابل وصل بشه ها، در جریان هستین؟ 

از این بابت عرض میکنم که گفتین توی باشگاه میخواید استفاده بکنید به مشکل نخورید.

پس به هیچ عنوان امکان اتصال بی سیم به گوشی رو نداره؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
2 ساعت قبل، Mhjch گفته است:

پس به هیچ عنوان امکان اتصال بی سیم به گوشی رو نداره؟

خیر

لینک به دیدگاه

• 1 ماه بعد...
  • کاربر ویژه

فروخته شد، ختم تاپیک 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...