رفتن به مطلب

باتلنک گلوگاه ایا ضرری دارد؟

Sobhan manu
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

وقت بخیر

دوستان من قصد دارم گرافیک بخرم ولی توان زیادی برای خرید سی پی یو مناسبی برای گرافیک رو ندارم.

مثال اگه من گرافیک 6900xt بخرم با سی پی یو ryzen 5 3600 ,5600 بالای 15 درصد باتلنک داره من خودم 5 3600 دارم ولی شاید بتونم 5600 هم تهیه کنم میخواستم بدونم این باتلنک در طولانی مدت به قطعات اسیبی وارد نمیکنه؟ 

لینک به دیدگاه

40 دقیقه قبل، Sobhan manu گفته است:

وقت بخیر

دوستان من قصد دارم گرافیک بخرم ولی توان زیادی برای خرید سی پی یو مناسبی برای گرافیک رو ندارم.

مثال اگه من گرافیک 6900xt بخرم با سی پی یو ryzen 5 3600 ,5600 بالای 15 درصد باتلنک داره من خودم 5 3600 دارم ولی شاید بتونم 5600 هم تهیه کنم میخواستم بدونم این باتلنک در طولانی مدت به قطعات اسیبی وارد نمیکنه؟ 

لینک به دیدگاه

2 ساعت قبل، Sobhan manu گفته است:

وقت بخیر

شما فقط از توانایی کامل کارت گرافیک ات بهره نمیبری ، آسیبی نمیرسه

لینک به دیدگاه

4 ساعت قبل، Sobhan manu گفته است:

وقت بخیر

هیچ آسیبی نمیزنه، حتی چون گرافیک فول لود نمیشه دماش پایینتر هم هست و فشار کمتری روش میاد، اما خب دیگه فریم کمتر میگیری...

لینک به دیدگاه

سلام اتفاقا عمر کارت بیشتر میشه چون گرافیک کمتر زیر فشار میره

لینک به دیدگاه

خب چه کاری هست عزیز، یکی دو مدل گرافیک رو بیاین پایین ، پردازنده بهتر بردارید خب

لینک به دیدگاه

مشکلی ایجاد نمیکنه اما اگه آدم حساسی باشید و همیشه عملکرد سیستم رو مانیتور کنید، ممکنه اعصابتون بهم بریزه..!!! مثل خودم!!

بنده پردازنده قدیمی دارم  i7 4790k 4.6ghz 

قبلا مشکلی باهاش نداشتم اما از وقتی که کارت 6700xt رو خریدم، همش cpu توی مرز فول لود شدن هستش ، گاهی اوقات هم میشه 100 درصد اما کارت گرفیک 60 درصد درگیره!! و این تو مخی شده برای من...

در کل اگه حساس نباشی مشکلی نیست....

ویرایش شده توسط Mr.jalilpour
لینک به دیدگاه

4 ساعت قبل، MSF_SE7EN گفته است:

خب چه کاری هست عزیز، یکی دو مدل گرافیک رو بیاین پایین ، پردازنده بهتر بردارید خب

جناب والا از این دست دوم ماینینگیا میخوام بخرم حدود ۱۴ ۱۵ زدن . میگم حیفه اگه اینو نخرم دیگه گیرم نمیاد 

4 ساعت قبل، Mr.jalilpour گفته است:

مشکلی ایجاد نمیکنه اما اگه آدم حساسی باشید و همیشه عملکرد سیستم رو مانیتور کنید، ممکنه اعصابتون بهم بریزه..!!! مثل خودم!!

بنده پردازنده قدیمی دارم  i7 4790k 4.6ghz 

قبلا مشکلی باهاش نداشتم اما از وقتی که کارت 6700xt رو خریدم، همش cpu توی مرز فول لود شدن هستش ، گاهی اوقات هم میشه 100 درصد اما کارت گرفیک 60 درصد درگیره!! و این تو مخی شده برای من...

در کل اگه حساس نباشی مشکلی نیست....

اقا تشکر وقت گذاشتی

لینک به دیدگاه

درود

هیچ ارزونی بی دلیل نیست

به قول یکی از دوستان کارت ماینی زوار در رفته👍😅

با سی پی یو های نامبرده شما گلوگاه ندارید علاخصوص ۵۶۰۰ مگر اینکه رفرش ریت بالا میخوای باز کنی مثلا ۱۰۸۰ ۲۴۰هرتز

که البته باز بستگی به بازی داره

ولی سی پی یو های ۶هسته ۱۲ترد برای بازی عالین و حداقل ۴هسته و ۸ترد برای بازی های امروزی لازمه

گرافیک پرچمدار با سی پی یو متناسب باید برداشت و تعادل رعایت کرد

ویرایش شده توسط adele72
لینک به دیدگاه

ارادت

با کانفیگ 5600 و 6900
شما در فول اچ دی نزدیک ب 30 و اندی درصد گلوگاه داری 
در 2 کی نزدیک ب 19 درصد
و در 4 کی کلا گلوگاه نداری
در مورد اسیب زدن ب گرافیک یا سی پی یو
خیر اصلا اینطور نیست همونطور ک رفقا گفتن برعکس چون کمتر میشه فشار رو هر کدوم از قطعاتی ک گلوگاه کرده در نتیجه عمرش هم بیشتر میشه
اما فریم خیلی کمتری میگیری
اینم در نظر بگیر گلوگاه فقط مختص ب گرافیک یا سی پی یو نیست
هارد اس اس دی و رم هم میتونه گلوگاه کنه

در هر حال
از نظر بنده
اگر فکرت خرید 6900 و 5600 برای فول اچ دی هست کلا این کانفیگ ب درد این رزولوشن نمیخوره اللخصوص گرافیک ک اورکیل هست برای این رزولوشن و اشتباه محض
اما اگر فکرت از خرید این قطعات و در اینده ای نزدیک ارتقا مانیتور ب 4 کی هست اگر نداری خیلی هم عالی هست
در غیر این صورت پول الکی هدر نده اگر فول اچ دی بازی میکنی و تو فکرت 4 کی نیست
برو دنبال کارت های ک برای این رزولوشن مناسب هست  تیم قرمز و سبزم نداره و باقی پولتو یا خرج سیستمت کن یا بنداز تو قلک خخ :) شوخی
مگر اینکه گرافیک شکار باشه ...

لینک به دیدگاه

26 دقیقه قبل، Death Reaper گفته است:

ارادت

با کانفیگ 5600 و 6900
در 2 کی نزدیک ب 19 درصد
خیر اصلا اینطور نیست همونطور ک رفقا گفتن برعکس چون کمتر میشه فشار رو هر کدوم از قطعاتی ک گلوگاه کرده در نتیجه عمرش هم بیشتر میشه

در هر حال
از نظر بنده
اگر فکرت خرید 6900 و 5600 برای فول اچ دی هست کلا این کانفیگ ب درد این رزولوشن نمیخوره اللخصوص گرافیک ک اورکیل هست برای این رزولوشن و اشتباه محض
اما اگر فکرت از خرید این قطعات و در اینده ای نزدیک ارتقا مانیتور ب 4 کی هست اگر نداری خیلی هم عالی هست
برو دنبال کارت های ک برای این رزولوشن مناسب هست  تیم قرمز و سبزم نداره و باقی پولتو یا خرج سیستمت کن یا بنداز تو قلک خخ :) شوخی

سلام.

هارد اس اس دی عبارت نادرستی هست که در میان مردم داره رواج پیدا میکنه و باید از کلمه اس اس دی به صورت تنها یا درایو حالت جامد استفاده کرد.

لینک به دیدگاه

۱ ساعت قبل، Death Reaper گفته است:

ارادت

با کانفیگ 5600 و 6900
در 2 کی نزدیک ب 19 درصد

در هر حال
از نظر بنده

دوست عزیز am4 برای گرافیک 6900xt چه پردازنده ای پیشنهاد میشه ؟ برای رزولوشن 1440

الان 3600xt دارم اگه بخوام ارتقا بدم چی بگیرم ؟ 

ویرایش شده توسط arvin_393
لینک به دیدگاه

33 دقیقه قبل، DM.JAGUAR گفته است:

سلام.

هارد اس اس دی عبارت نادرستی هست که در میان مردم داره رواج پیدا میکنه و باید از کلمه اس اس دی به صورت تنها یا درایو حالت جامد استفاده کرد.

عزیز منم میدونم اون درایور جامد هست
نوشتم هارد و اس اس دی :)
وگرنه ک میدونم hdd یعنی hard disk drive 
و ssd ب معنی solid state drive هست
بازم ممنون

13 دقیقه قبل، arvin_393 گفته است:

دوست عزیز am4 برای گرافیک 6900xt چه پردازنده ای پیشنهاد میشه ؟ 

مخلص شما
اول رزولوشن باید تایین بشه
اما کمتر از 3600x یا هم 5600x اصلا حرفشو نزن جالب در نمیاد کانفیگ

لینک به دیدگاه

3 دقیقه قبل، Death Reaper گفته است:

مخلص شما

عزیزی ♥️

پردازنده ای که ارزش ارتقا داشته باشه ،بعدشم فکر میکنم باید فکر ارتقا پاور( الان ۷۵۰وات کولرمستر برنز دارم) و خنک کننده هم باشم 🤦🏻 آدم با این قیمتا پشیمون میشه حتی از سوال کردن

لینک به دیدگاه

15 دقیقه قبل، arvin_393 گفته است:

عزیزی ♥️

پردازنده ای که ارزش ارتقا داشته باشه ،بعدشم فکر میکنم باید فکر ارتقا پاور( الان ۷۵۰وات کولرمستر برنز دارم) و خنک کننده هم باشم 🤦🏻 آدم با این قیمتا پشیمون میشه حتی از سوال کردن

قربانت
نگاه کن ارزش خرید 5600x یا هم اینتل 12600k اگر پیدا کنی خیلی زیاده
750 برنز کافیه برای این گرافیک با سی پی یو های مذکوز نمیخاد الکی خرج کنی
5600x با کولر خودش هم خنک نگهش میداره مصرف بسیار کم و دما خیلی کمی داره رفیق اما اگر ی ایر متوسط هم تهیه کنی واسش کافیه
انشالله ی روز خوبم میاد :)

لینک به دیدگاه

4 ساعت قبل، Sobhan manu گفته است:

جناب والا از این دست دوم ماینینگیا میخوام بخرم حدود ۱۴ ۱۵ زدن . میگم حیفه اگه اینو نخرم دیگه گیرم نمیاد 

اقا تشکر وقت گذاشتی

صحیح والا به نظرم ماین شده تهیه نکنید مگر 100 درصد فروشنده و شرایط ماین رو بشناسید، اون هم من جای شما باشم ای ام دی نمیبندم ماین شده چون بخاطر کیفیت پایین تر زودتر به خرابی میفته زیر فشار ماین تا کارتای انویدیا

البته تا چه حد این موضوع صحت داره رو اطلاع ندارم و صرفا از چندین نفر اهل فن شنیدم

لینک به دیدگاه

1 ساعت قبل، Death Reaper گفته است:

عزیز منم میدونم اون درایور جامد هست
نوشتم هارد و اس اس دی :)
وگرنه ک میدونم hdd یعنی hard disk drive 
و ssd ب معنی solid state drive هست
بازم ممنون

مخلص شما

سلام. چون هیچگونه ویرگول و حرف (و) نگذاشته بودید من به اشتباه افتادم.

خواهش میکنم.

ویرایش شده توسط DM.JAGUAR
لینک به دیدگاه

7 ساعت قبل، MSF_SE7EN گفته است:

صحیح والا به نظرم ماین شده تهیه نکنید مگر 100 درصد فروشنده و شرایط ماین رو بشناسید، اون هم من جای شما باشم ای ام دی نمیبندم ماین شده چون بخاطر کیفیت پایین تر زودتر به خرابی میفته زیر فشار ماین تا کارتای انویدیا

البته تا چه حد این موضوع صحت داره رو اطلاع ندارم و صرفا از چندین نفر اهل فن شنیدم

کیفیت پایین تر؟ شما چه چوری کیفیت رو میسنجید

خرید کارت های مابن شده AMD نسبت به کارت های انویدیا توصیه میشه 

لینک به دیدگاه

13 ساعت قبل، DM.JAGUAR گفته است:

درایو حالت جامد استفاده کرد.

فارسی رو پاس بداریم

ویرایش شده توسط ali m
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...