رفتن به مطلب

کدام پاور و چه رمی برای رایزن 7 خرید کنم

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام قصد خرید رایزن 7600x و مین 650 پلاس تاف ایسوس رو دارم 

چه رمی بگیرم که به مشکل نخورم حداکثر 16 گیگ باشه شنیدم amd با هر رمی خوب راه اندازی نمی شود. 

بین پاور کدام رو انتخاب کنم 

https://www.lioncomputer.com/product/kv553/FSP-HYDRO-G-PRO-750W-Gold-Full-Modular-Power-Supply

https://www.lioncomputer.com/product/mwpm7/GREEN GP800B-HP-EVO-800W-GOLD-Semi-Modular-Power-Supply

لینک به دیدگاه

سلام
مبارک باشه
این رم ها

Best RAM For Overall PerformanceG.Skill Trident Z5 Series2x16GB6000MHz

Best RAM For PerformanceCorsair Dominator Platinum RGB DDR52x32GB5200MHz

Best RAM For GamingAORUS Memory DDR52x16GB5200MHz

Best RAM For AestheticsKingston Fury Beast DDR52x16GB6000MHz

Best RAM For Budget BuildTEAMGROUP T-Force Delta2x16GB6400MHz

Best RAM For Non-RGB BuildPNY Performance 16GB DDR516GB4800MHz
اینام هست

G.Skill Trident Z5 Neo RGB AMD Expo 32 GB (2×16 GB) DDR5-6000MHz

G.Skill Trident Z5 RGB 32 GB (2×16 GB) DDR5-6600MHz

Corsair Dominator Platinum RGB 32 GB (2×16 GB) DDR5-5600MHz

G.Skill Flare X5 Series AMD Expo 32 GB (2x16GB) DDR5-6000MHz

Patriot Signature Line 32 GB (2×16 GB) DDR5-4800MHz
بی شک پاور اولی اگر بودجه بیشتر شد کورسیر از سری rx ب بعد

لینک به دیدگاه

درود

دوست خوبم میشه قبل از هر چیزی بگی که کارت گرافیک مورد استفادت و بودجت برای رم و پاور چقدر هستش؟ (حداکثر) 

لینک به دیدگاه

30 دقیقه قبل، Zeref گفته است:

درود

دوست خوبم میشه قبل از هر چیزی بگی که کارت گرافیک مورد استفادت و بودجت برای رم و پاور چقدر هستش؟ (حداکثر) 

گرافیک که الان دارم 1030 است برای سیستم نمی خواهم زیاد هزینه کنم. اما بعد می خواهم گرافیک برای بازی فول اچ دی  بگیرم رم 16 گیگ باشه البته دوال چنل باشه

45 دقیقه قبل، Death Reaper گفته است:

سلام
مبارک باشه
این رم ها

Best RAM For Overall PerformanceG.Skill Trident Z5 Series2x16GB6000MHz

Best RAM For PerformanceCorsair Dominator Platinum RGB DDR52x32GB5200MHz

Best RAM For GamingAORUS Memory DDR52x16GB5200MHz

Best RAM For AestheticsKingston Fury Beast DDR52x16GB6000MHz

Best RAM For Budget BuildTEAMGROUP T-Force Delta2x16GB6400MHz

Best RAM For Non-RGB BuildPNY Performance 16GB DDR516GB4800MHz
اینام هست

G.Skill Trident Z5 Neo RGB AMD Expo 32 GB (2×16 GB) DDR5-6000MHz

G.Skill Trident Z5 RGB 32 GB (2×16 GB) DDR5-6600MHz

Corsair Dominator Platinum RGB 32 GB (2×16 GB) DDR5-5600MHz

G.Skill Flare X5 Series AMD Expo 32 GB (2x16GB) DDR5-6000MHz

Patriot Signature Line 32 GB (2×16 GB) DDR5-4800MHz
بی شک پاور اولی اگر بودجه بیشتر شد کورسیر از سری rx ب بعد

رمی که دوال باشد و 16 گیک به نظرم کفایت می کند اینها بیشتر 32 گیک هستند 

مورد سوال اصلی من این است  از لحاظ بوت شدن سیستم. شنیدم، که با هر رمی راحت کار نمیکند، فکر کنم باید چیپ هاینیکس باشه

لینک به دیدگاه

8 دقیقه قبل، ali m گفته است:

گرافیک که الان دارم 1030 است برای سیستم نمی خواهم زیاد هزینه کنم. اما بعد می خواهم گرافیک برای بازی فول اچ دی  بگیرم رم 16 گیگ باشه البته دوال چنل باشه

مورد سوال اصلی من این است  از لحاظ بوت شدن سیستم. شنیدم، که با هر رمی راحت کار نمیکند، فکر کنم باید چیپ هاینیکس باشه

چیپ هاینیکس لزوما به معنی درست شدن این مشکل نیست و صرفا شانس بیشتری نسبت به بقیه چیپ ها داره

و اگه شما میخواید رم 16 گیگ بخرید بنظر من کلا قید 7600x رو بزنید و یه 13400f با ddr4 بخرید!!

به چند دلیل

1_ شما وقتی یه 13400f بخرید برای مادردبرد حداکثر 9 میلیون هزینه کافیه

2_Ddr4 با باس 3600 یه قدرتی حدود ddr5 باس 6800 به شما میده(همچنان بهینه هم نیست) 

3_ قیمت تمام شده کمتر در میاد

4_ نگرانی بی دلیل درمورد بوت شدن و... ندارید

5_ رم های 16 گیگابایت بازار معمولا از برند های کمتر شناخته شده هستن و اختلاف قیمتی زیادیم با نسخه 32 گیگابایت ندارن( فوقش 2 میلیون) 

6_ رم های 16 گیگابایت بازار اکثرا cl40 هستن(مطمئنا شما 16 گیگابایت میگیری که هزینه کمتر کنید اما اون 16 گیگابایت 4800 cl40 پرفورمنسش اصلااا خوب نیست و توی برنامه های رندرینگ 100% از یه ddr4 3200 ضعیف تره توی گیمینگم همینطور)

لینک به دیدگاه

4 دقیقه قبل، Zeref گفته است:

چیپ هاینیکس لزوما به معنی درست شدن این مشکل نیست و صرفا شانس بیشتری نسبت به بقیه چیپ ها داره

و اگه شما میخواید رم 16 گیگ بخرید بنظر من کلا قید 7600x رو بزنید و یه 13400f با ddr4 بخرید!!

به چند دلیل

1_ شما وقتی یه 13400f بخرید برای مادردبرد حداکثر 9 میلیون هزینه کافیه

2_Ddr4 با باس 3600 یه قدرتی حدود ddr5 باس 6800 به شما میده(همچنان بهینه هم نیست) 

3_ قیمت تمام شده کمتر در میاد

4_ نگرانی بی دلیل درمورد بوت شدن و... ندارید

5_ رم های 16 گیگابایت بازار معمولا از برند های کمتر شناخته شده هستن و اختلاف قیمتی زیادیم با نسخه 32 گیگابایت ندارن( فوقش 2 میلیون) 

6_ رم های 16 گیگابایت بازار اکثرا cl40 هستن(مطمئنا شما 16 گیگابایت میگیری که هزینه کمتر کنید اما اون 16 گیگابایت 4800 cl40 پرفورمنسش اصلااا خوب نیست و توی برنامه های رندرینگ 100% از یه ddr4 3200 ضعیف تره توی گیمینگم همینطور)

اگر بخواهم 32 گیگ رم بگیرم چه طور میشه. همیشه از سیستم اینتل دوری می کنم.  متاسفانه پول دیر به دستم رسید و قیمت رایزن از 10700 رسید 14 و قیمت بورد از 7 به 10700 رسید البته این کم ترین قیمت است که دارم. یک چیز هم بگم فقط می خواهم سیستم بگیرم تا از این گران تر نشده چون بدون سیستم هستم (خومار😁)  بیشتر نظرم خرید amd است. کاهش قیمت پایین می آمد. همه قطعات رو با هم می گرفتم

لینک به دیدگاه

19 دقیقه قبل، ali m گفته است:

اگر بخواهم 32 گیگ رم بگیرم چه طور میشه. همیشه از سیستم اینتل دوری می کنم.  متاسفانه پول دیر به دستم رسید و قیمت رایزن از 10700 رسید 14 و قیمت بورد از 7 به 10700 رسید البته این کم ترین قیمت است که دارم. یک چیز هم بگم فقط می خواهم سیستم بگیرم تا از این گران تر نشده چون بدون سیستم هستم (خومار😁)  بیشتر نظرم خرید amd است. کاهش قیمت پایین می آمد. همه قطعات رو با هم می گرفتم

درکت میکنم😂😂

ولی ببین من کلا ddr5 رو نیستم ینی شما تا وقتی یه رم فوق های اند نگیری تاثیرشو نمیبینی تازه همونم تاثیرش زیاد نیست و هزینه الکیه(لااقل برا الان) 

یه ddr5 اوکی( بازم میگم این داستان بوت تخم مرغ شانسیه)  کم کم 7 میلیون میشه تازه اونم چیپیش سامسونگه( 5600 cl 36)

معمولا توی این فرکانس ها از چیپ هاینیکس استفاده نمیکنن و سامسونگ میزنن( سامسونگ پتانسیل اورکلاکش زیاده از طرفی هاینیکس برا فرکانس بالا استفاده میشه) 

کلا برا اینده خوبه هاا ولی از لحاظ پرفورمنس ارجحیت نداره بشخصه زورم میاد یچی بگیرم که هم جدید باشه هم گرون ولی از نسل قبلیش با نصف قیمت ضعیف تر باشه😂😂

بعد شما میتونی پول ddr4 و مادربرد رو به همراه cpu که یه چیزی حدود 7 میلیون میشه رو سیو کنی برا یه چیزی دیگه مثل همین gpu یا پاور بهتر

راستی چرا سعی میکنی از اینتل دوری کنی؟ تروما خاصی داری؟ 😅

ویرایش شده توسط Zeref
اضافه کردن متن
لینک به دیدگاه

من هم با دوستان موافقم DDR5 توجیه نداره خریدش

یا نسل ۱۳ اینتل بگیرین

یا نسل ۵۰۰۰ رایزن ای ام دی

ولی خب بازهم اگه میخواین سری ۷۰۰۰ بگیرین

من در مورد اینکه چه مدلی بگیرین اطلاع ندارم ولی در مورد پرفورمنس میتونم بهتون بگم بهترین ارزش خرید نسبت به قیمت مربوط به فرکانس   ۵۶۰۰ هست ،و اختلاف پرفورمنس زیادی تو گیمینگ نیست از فرکانس ۵۶۰۰ به بالا

لینک به دیدگاه

59 دقیقه قبل، Zeref گفته است:

راستی چرا سعی میکنی از اینتل دوری کنی؟ تروما خاصی داری؟ 😅

حقیقتش یکی این که دوست ندارم سیستمی بگیرم که بعد نتونم ارتقا بدهم. حس می کنم مدیر عامل اینتل میگه هرچی تولید کنم باز سوکت تغییر بدهم کسی هست خرید کنه. من دوست ندارم یکی از اون ها باشم

1 دقیقه قبل، Mhjch گفته است:

من هم با دوستان موافقم DDR5 توجیه نداره خریدش

یا نسل ۱۳ اینتل بگیرین

یا نسل ۵۰۰۰ رایزن ای ام دی

ولی خب بازهم اگه میخواین سری ۷۰۰۰ بگیرین

من در مورد اینکه چه مدلی بگیرین اطلاع ندارم ولی در مورد پرفورمنس میتونم بهتون بگم بهترین ارزش خرید نسبت به قیمت مربوط به فرکانس   ۵۶۰۰ هست ،و اختلاف پرفورمنس زیادی تو گیمینگ نیست از فرکانس ۵۶۰۰ به بالا

درست می فرماید ولی قیمت 5600x چنان بالا رفته هر کسی به گیره به شور خودش توهین کرده. 

لینک به دیدگاه

9 دقیقه قبل، ali m گفته است:

حقیقتش یکی این که دوست ندارم سیستمی بگیرم که بعد نتونم ارتقا بدهم. حس می کنم مدیر عامل اینتل میگه هرچی تولید کنم باز سوکت تغییر بدهم کسی هست خرید کنه. من دوست ندارم یکی از اون ها باشم

درست می فرماید ولی قیمت 5600x چنان بالا رفته هر کسی به گیره به شور خودش توهین کرده. 

اها پس مشکل اینه😅😅

تو این مورد حرفی برا زدن ندارم مخصوصا با این اشفته بازار

اگه اصرار دارید فقط اینو میگم

این داستان بوت رو بهش عادت کنید بهتره چون فکر میکنم عوض کردن چند رم صبر ایوب بخواد

و اینکه حتما سراغ 32gb برید چون قصد شما اینده هستش و 16 گیگابایت هم داره کم کم جلوی تایتل های جدید کم میاره( جدا از مواردی که بالا برای دلایل نخریدن 16 گیگابایت گفتم) 

لینک به دیدگاه

تو موضوع رمddr5 خرید ظرفیت ۱۶گیگ ارزش ندارد برید رو ۳۲گیگ

حالا رمی که چیپ هاینیکس باشه یکی رم هایkingstonهست بعدی geil هست .

رم کرسیر هم چیپ مایکرون هست.

لینک به دیدگاه

5 دقیقه قبل، yasin1380 گفته است:

ممنونم، خیلی راهنمایی خوبی کردید

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

بابت رم هر رم ddr5 ای بگیرید سازگاره، ناسازگاری رایزن ها، برای نسل اولش بود

لینک به دیدگاه

11 دقیقه قبل، yasin1380 گفته است:

سلام

کورس ایر توی این نسل چیپ های متفاوت استفاده کرده که سردرگمی برای کاربران ایجاد کرده😅

خلاصشو بگم نسخه 5600 که مورد بحث بوده از سامسونگ استفاده کرده اما راه فهمیدنش اینه

V 3xx= میکرون

V 4xx= سامسونگ

V5xx= هاینیکس

11 دقیقه قبل، yasin1380 گفته است:

5 دقیقه قبل، ali m گفته است:

ممنونم، خیلی راهنمایی خوبی کردید

❤️❤️❤️❤️

لینک به دیدگاه

4 دقیقه قبل، MAhmoOD Nazari گفته است:

از این لحاظ که مطمئنا ناسازگاری نیست

بحث روی مسئله بوت بوده که طبق تجربه دوستان یه همچین داستان هایی واقعا وجود داره و صاحب تاپیک هم براش اهمیت داره

لینک به دیدگاه

4 ساعت قبل، ali m گفته است:

عزیز دل اولا ک حساسیت زیاد بخرج نده من دیدم چیپ هاینیکس هم نبوده مث بولدرز کار کرده ی سری از دوستان  اصلا نسل 7 رو نبستن ونه هم دیدن ولی بنده دیدم و بستم نمیدونم چرا ادمو بدبین میکنن الکی ...!!!
بحث 32 16 نیست اونارو فرستادم ک شما بدونی بیشتر باید از چ شرکتی تهیه کنی

3 ساعت قبل، ali m گفته است:

والا من دیدم همون 9 تا 10 تومنی ک از اولش بوده الانم همون قیمته داداش گلم

2 ساعت قبل، Zeref گفته است:

بحث روی مسئله بوت بوده که طبق تجربه دوستان یه همچین داستان هایی واقعا وجود داره و صاحب تاپیک هم براش اهمیت داره

این بوت زیاد هم ب خاطر اینکه مادربرد های جدید سنسور منسور زیاد دارن و باید چک شن از طرفی خیلی خوبه اما ضعفش همینه ک یکم طول میکشه البته بیشتر در برد های رده بالا دیدن میشه تا میان رده و پایین رده

ویرایش شده توسط Death Reaper
لینک به دیدگاه

2 ساعت قبل، MAhmoOD Nazari گفته است:

برادر تقریبا با اکثر رمها کار نمیکنه پلتفرم AMD

لینک به دیدگاه

به نظر منم بهتره برید سراغ اینتل و یه 13400 یا 12600 ببندید با رم DDR4 خوب....اینجوری هزینه کمتر میشه و میتونید کارت گرافیک بهتر تهیه کنید

اگه مصمم هستید AMD بگیرید مجبورید برای رم هزینه کنید...هاردور آنباکسد چند تا ویدو در مورد تاثیر رم روی عمکرد zen4 داره:

https://www.youtube.com/watch?v=qLjAs_zoL7g

https://www.youtube.com/watch?v=MOatIQuQo3s

بطور خلاصه بهتره یه کیت رم 6000 بگیرید و بعدش هم ساب تامینگ ها رو Tune کنید.

من گیمر نیستم ولی با 7900x و رم 6000cl30 کورسیر با دستکاری ساب تایمینگ نسبت به پروفایل EXPO بیشتر از ده درصد بهبود پرفورمنس توی نرم افزار های که استفاده میکنم (کامسول و openFOAM) داشتم

ویرایش شده توسط lucky luke
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
19 ساعت قبل، ARMIN گفته است:

برادر تقریبا با اکثر رمها کار نمیکنه پلتفرم AMD

جدا؟ فکر نمیکردم داستان نسل 1 am4 و ddr4 رو دوباره تکرار کنه!

لینک به دیدگاه

۱ ساعت قبل، MAhmoOD Nazari گفته است:

جدا؟ فکر نمیکردم داستان نسل 1 am4 و ddr4 رو دوباره تکرار کنه!

دهن من که سرویس شد حالا اگر شرکتی که براش ریویو نوشتم اجازه بده توضیح میدم تو بررسی که این موضوع خیلی مهم و حساسه برای دوستانی که AM5 میخوان بخرن.

لینک به دیدگاه

9 دقیقه قبل، ARMIN گفته است:

دهن من که سرویس شد حالا اگر شرکتی که براش ریویو نوشتم اجازه بده توضیح میدم تو بررسی که این موضوع خیلی مهم و حساسه برای دوستانی که AM5 میخوان بخرن.

مطمئنی شما؟
هر چی من میگردم چیزی پیدا نمیکنم تو نت چیزی ک مرتبط با مشکل رم با سری 7 باشه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
1 ساعت قبل، ARMIN گفته است:

عالی، منتظریم پس

لینک به دیدگاه

در ۱۴۰۱/۱۲/۱۳ در 21:31، ARMIN گفته است:

ممنون لطف می کنید. منتظر هستم. 

ویرایش شده توسط ali m
لینک به دیدگاه

سلام نظرتون رو در مورد این پاور خواستم بدونم اینکه سال ساخت برای کی است و اینکه کیفت فن که دارد یا طوری هست به مشکل نخوره. 

MWE Gold 850 V2 Full Modular

پاوری هست از این در همین رنج از تین بهتر باشد

لینک به دیدگاه

۱ ساعت قبل، ali m گفته است:

سلام نظرتون رو در مورد این پاور خواستم بدونم اینکه سال ساخت برای کی است و اینکه کیفت فن که دارد یا طوری هست به مشکل نخوره. 

MWE Gold 850 V2 Full Modular

پاوری هست از این در همین رنج از تین بهتر باشد

https://www.lioncomputer.com/product/xqq16/FSP-HYDRO-G-PRO-1000W-GOLD-Full-Modular-Power-Supply

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...