رفتن به مطلب

سوال در مورد پاور و بوت شدن سیستم

اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام

من به تازگی یک عدد پاور کورسیر RM750X تهیه کردم و یه اتفاق عجیب موقع بوت شدن سیستم  میوفته که نمیدونم تو این سری طبیعی هست یا خیر ؟

اتفاق به این صورت هست که وقتی پاور رو از رو کلید اصلی روی پاور خاموش و روشن  میکنم و یا برق سیستم رو کامل قطع و وصل میکنم  و سیستم رو روشن میکنم برای یک لحظه پاور برق رو قطع و وصل میکنه و بعدش برق وصل میشه و سیستم نرمال بوت میشه . وقتی هم که از روی سیستم عامل سیستم رو خاموش روشن میکنم این مشکل وجود نداره و فقط زمانی که بطور کامل برق قطع و وصل میشه این اتفاق میافته.

میخواستم بدونم ایا این اتفاق طبیعی هست یا اینکه مشکل از پاور یا قسمت دیگه ای از سیستم هست ؟

ممنون میشم راهنمایی کنید

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
18 ساعت قبل، mohammad.asghari گفته است:

با سلام

من به تازگی یک عدد پاور کورسیر RM750X تهیه کردم و یه اتفاق عجیب موقع بوت شدن سیستم  میوفته که نمیدونم تو این سری طبیعی هست یا خیر ؟

اتفاق به این صورت هست که وقتی پاور رو از رو کلید اصلی روی پاور خاموش و روشن  میکنم و یا برق سیستم رو کامل قطع و وصل میکنم  و سیستم رو روشن میکنم برای یک لحظه پاور برق رو قطع و وصل میکنه و بعدش برق وصل میشه و سیستم نرمال بوت میشه . وقتی هم که از روی سیستم عامل سیستم رو خاموش روشن میکنم این مشکل وجود نداره و فقط زمانی که بطور کامل برق قطع و وصل میشه این اتفاق میافته.

میخواستم بدونم ایا این اتفاق طبیعی هست یا اینکه مشکل از پاور یا قسمت دیگه ای از سیستم هست ؟

ممنون میشم راهنمایی کنید

طبیعیه دوست عزیز. من 850 ROG دارم دقیقا همینه. شما هم دیگه از پشت پاور رو 0/1 نکنید مگر بخواید از قطعات داخل کیس تعویضی انجام بدید یا قصد دارید چند روزی سیستم رو روشن نکنید.

لینک به دیدگاه

۱ ساعت قبل، Devileytion گفته است:

طبیعیه دوست عزیز. من 850 ROG دارم دقیقا همینه. شما هم دیگه از پشت پاور رو 0/1 نکنید مگر بخواید از قطعات داخل کیس تعویضی انجام بدید یا قصد دارید چند روزی سیستم رو روشن نکنید.

خیلی ممنونم از توضیحتون ، لطف کردید دوست عزیز

59 دقیقه قبل، yasin1380 گفته است:

پیشنهاد میکنم باتری سکه ای مادربرد رو تعویض بکنید ،ببینید نتیجه چی میشه

باتری رو یک هفته پیش تعویض کردم و یه 2032 دوراسل جایگزین کردم . 

لینک به دیدگاه

لینک به دیدگاه

۱ ساعت قبل، yasin1380 گفته است:

باتری رو یک هفته پیش تعویض کردم و یه 2032 دوراسل جایگزین کردم . 

لینک به دیدگاه

19 ساعت قبل، mohammad.asghari گفته است:

و فقط زمانی که بطور کامل برق قطع و وصل میشه این اتفاق میافته.

ممنون میشم راهنمایی کنید

مشکل از شماست دوست عزیز که برق پاور رو قطع و وصل میکنید وگرنه رفتار سیستم طبیعیه.

برق پاور رو قطع و وصل نکنید مگر برای چند روز با سیستم کاری نداشته باشید.

برای سیستم محافط برق تهیه کنید.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...