رفتن به مطلب

افزایش نرخ دلار افزایش نرخ قیمت!

Vikings
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام
دلار که هر روز هزار تومن میزاشت روش میرفت بالا تا 60هم رفت
 این سایتای اینترنتی قیمت لوازم دیجیتال موبایل و لپ تاپو هر روز نسبت به افزایش نرخ دلار  میردن بالا! طوری که لپ تاپ با دلار 46تومن 19تومن بودو کردن  29-30تومن!

الان که دلار هر روز هزار تومن میاد پایین از 60اومده رو 47-48تومن 
 نه قیمت لپتاپو میارن پایین نه قیمت موبایل رو!

الان که روزانه هزار تومن میاد پایین چرا  قیمتارو کاهش نمیدن؟!  اما برعکس بالا که میره ساعت به ساعت قیمتو افزایش میدن! وقتی دلار میاد پایین کاری به نرخ دلارو قیمت ندارن !!

بعد خود همین فروشنده های دزد رو باهاشون حرف ربزنی میان میگن فلانی دزده!

ملت باید تحریم کنن نخرن ازشون بزارن تو دستشون باد کنه تا التماس کنن که مردم بیان ازشون بخرن!

پ.ن: الان یکی میاد میگه باید یه مدت تو اون نرخ ثابت بمونه که قیمتو کاهش بدن! مگه دلار که از 46 تومن رفت رو 60 الان حدودای 47-48تومنه ثابت بود که اینا قیمتو هر روز افزایش میدادن؟! الانم پایین نمیارن!

یا یکی میادمیگه (که اکثرا خود فروشنده هان)  تقصیر فروشنده نیس که گرون فروشی میکنه!  جنسی که  با دلار 40 خریده و با دلار 60 تومنی میفروشه رو فروشنده بی تقصیره!:D

جا داره با دلار 70 و 80 تومنی بفروشه:D

ویرایش شده توسط Vikings
  • لایک 2
لینک به دیدگاه

3 دقیقه قبل، zeratuldota گفته است:

به ایران خوش اومدی

چون میگن فروشنده ها بی تقصیرن نظرتون چیه مثل این فروشنده ها از سال دیگه میخوام یه فروشگاه فیزیکی و اینترنتی لوازم دیجیتال بزنم دقیقا مثل الانه فروشنده ها همه اجناسو تا جایی که ممکنه گرون بفروشم بکنم تو پاچه ملت با دلار 50بخرم با دلار 70تومنی اجناسو بفروشم!با دلار 70بخرم با دلار 90بفروشم! کسی هم  اعتراض کرد! میگم من فروشنده بی تقصیرم!:D
دلارهم بالا بره سریع لحظه ای قیمتو میبرم بالا!! پایین بیاد قیمتو اصلا پایین نمیارم هیچ برعکس یکمم میکشم روش!:D

راضی هستین؟!:D

لینک به دیدگاه

دقیقا همین الانه. دلار رفت بالا قیمت رفت بالا  ، دلار اومده پایین قیمت باز رفته بالاتر.

اون فروشنده های شریفی که منت میزارن سرمون بیان عرض اندام کنن :)))))

• حالم خوب شد 1
لینک به دیدگاه

تاپیک قبلی رفت قاطی باقالیا ؟

دموکراسی و ازادی بیان همینجوری داره فوران میکنه در مملکت

این اتفاقایی که داره میوفته تهش فقط یه چیزیو نشون میده که فکر کنم اکثرا میدونید :)

• حالم خوب شد 2
  • چرا؟! 1
لینک به دیدگاه

1 دقیقه قبل، hosin گفته است:

این اتفاقایی که داره میوفته تهش فقط یه چیزیو نشون میده که فکر کنم اکثرا میدونید :)

از همه طرف سانسور میشیم دیگه. حتی داخل انجمن. جالبه حرف خاصی ززده نشد بنظرم..

• لایک 1
  • حالم خوب شد 1
لینک به دیدگاه

27 دقیقه قبل، hosin گفته است:

از کی تا حالا توهین و بی احترامی به همدیگه اسمش شده آزادی بیان ؟

• لایک 1
  • ممنونم 3
لینک به دیدگاه

32 دقیقه قبل، m.reza گفته است:

از کی تا حالا توهین و بی احترامی به همدیگه اسمش شده آزادی بیان ؟

هرکی توهین به شخضی کرده کامنتش پاک بشه  چه ربطی داره کلا صورت مسئاله از بین بره

• لایک 1
لینک به دیدگاه

2 ساعت قبل، Vikings گفته است:

سلام
دلار که هر روز هزار تومن میزاشت روش میرفت بالا تا 60هم رفت
 این سایتای اینترنتی قیمت لوازم دیجیتال موبایل و لپ تاپو هر روز نسبت به افزایش نرخ دلار  میردن بالا! طوری که لپ تاپ با دلار 46تومن 19تومن بودو کردن  29-30تومن!

الان که دلار هر روز هزار تومن میاد پایین از 60اومده رو 47-48تومن 
 نه قیمت لپتاپو میارن پایین نه قیمت موبایل رو!

الان که روزانه هزار تومن میاد پایین چرا  قیمتارو کاهش نمیدن؟!  اما برعکس بالا که میره ساعت به ساعت قیمتو افزایش میدن! وقتی دلار میاد پایین کاری به نرخ دلارو قیمت ندارن !!

بعد خود همین فروشنده های دزد رو باهاشون حرف ربزنی میان میگن فلانی دزده!

ملت باید تحریم کنن نخرن ازشون بزارن تو دستشون باد کنه تا التماس کنن که مردم بیان ازشون بخرن!

پ.ن: الان یکی میاد میگه باید یه مدت تو اون نرخ ثابت بمونه که قیمتو کاهش بدن! مگه دلار که از 46 تومن رفت رو 60 الان حدودای 47-48تومنه ثابت بود که اینا قیمتو هر روز افزایش میدادن؟! الانم پایین نمیارن!

یا یکی میادمیگه (که اکثرا خود فروشنده هان)  تقصیر فروشنده نیس که گرون فروشی میکنه!  جنسی که  با دلار 40 خریده و با دلار 60 تومنی میفروشه رو فروشنده بی تقصیره!:D

جا داره با دلار 70 و 80 تومنی بفروشه:D

من خیلی محترمانه به شما پیام دادم که رفتارتون در قبال دیگر کاربران و حمله شخصی که به دیگران داشتین، ناشایست بود و علیرغم این رفتار ناشایست، به شما عرض کردم به دلیل اینکه شب عیده از دادن اخطار به شما خودداری می کنم و صرفا با پاک کردن تاپیکی که - اگر قرار بود باقی بمونه باید حتما به شما اخطار - نه یکی بلکه چند تا اخطار میدادم - سعی کردم از موضوع پیش آمده بگذرم و به قول گفتنی نه خانی اومده باشه و نه خانی رفته باشه اما شما اصلا به گذشت من و ندادن اخطار من، توجه نکردی، مجدد اومدی تاپیک مشابه زدی. به شما دوست خوبم، به دلیل بی توجهی به پیامی که دادم، و تکرار مسیر اشتباهی که رفتین، تا روز اول عید مرخصی اجباری میدم.

اینکه یک فروشنده به چه قیمتی کالایی رو بفروشه به خودش مربوطه، و شما به عنوان خریدار میتونید از میان فروشنده های مختلف، اونی که قیمتش مناسب تره انتخاب کنید، بخرید یا نخرید.

والسلام.

3 دقیقه قبل، hosin گفته است:

هرکی توهین به شخضی کرده کامنتش پاک بشه  چه ربطی داره کلا صورت مسئاله از بین بره

توهین ها یکی دوتا پست نبود، تعداد زیاد بود و شخص توهین کننده استارتر تاپیک بود و دوستانی که پاسخ دادند هم شروع به توهین کردند و تعداد زیادی از کاربران شروع به ریپورت کردن کردند، در چنین شرایطی دستور به پنهان کردن تاپیک داریم.

۱ ساعت قبل، Lawrence گفته است:

جالبه حرف خاصی ززده نشد بنظرم..

تشخیص این موضوع با ناظر انجمنه.

• لایک 10
  • حالم خوب شد 1
لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...