رفتن به مطلب
  • 0

مشاوره برا خرید بین سامسونگ a13 , a23  4g , a23 5g

maysamsina
 اشتراک گذاری

سوال

مشاوره برا خرید بین سامسونگ a13  , a23  4g  , a23 5g   کدومش بهتره ... شصخی از این مدلها داشته ,  تجربه شخصی ؟

مشخصاتشو دیدم انگار سر یپیو یه خرده بالا پایین فرق دارن ... بهتره a23 5g یا a23  4g  ؟؟؟

لینک به دیدگاه

Recommended Posts

• 1
3 ساعت قبل، maysamsina گفته است:

ساتی هس که بشه چیپست و سیپو موبایل رو بصورت ریز و جزیاتشو ببینیم ؟مثل مین و سیپیو کامیپوتر که همه مشخصاتش دیده میشه

عزیز شما هنوز. در گیر خرید گوشی هستی تو بازه قیمت 9 میلیون بهترین انتخاب realme 8 pro هست سامسونگ  فقط داره پول برند را میگیره مخصوصا تو گوشی های سری A و F و M. 

ویرایش شده توسط zen
لینک به دیدگاه

• 0

اگر تونستید a23-5g تهیه کنید .

مورد دیگه ای هم هست oneplus nord n10 هست اونم از مشخصات خوبی برخوردار هست.

لینک به دیدگاه

• 0
28 دقیقه قبل، yasin1380 گفته است:

اگر تونستید a23-5g تهیه کنید .

مورد دیگه ای هم هست oneplus nord n10 هست اونم از مشخصات خوبی برخوردار هست.

انگار سیپو  a23  4g   از مدل 5g  قویتره ؟ هنگ  ندارن و مشکل خاص مال خوده کارخونه ؟

کارکرده بخام بخرم باید به چه چیزهایی توجه کنم که ایراد نداشته باشه ؟

لینک به دیدگاه

• 0
58 دقیقه قبل، maysamsina گفته است:

انگار سیپو  a23  4g   از مدل 5g  قویتره ؟ هنگ  ندارن و مشکل خاص مال خوده کارخونه ؟

کارکرده بخام بخرم باید به چه چیزهایی توجه کنم که ایراد نداشته باشه ؟

a23-5g: sd695

a23 4g: sd680

ن ضعیف تر هست طبق بنچ ها

درمورد کارکرده اطلاعی ندارم ولی گوشی برام جزء مواردی هست که دست دوم هیچ وقت سمتش نمیرم.

لینک به دیدگاه

• 0
16 دقیقه قبل، yasin1380 گفته است:

a23-5g: sd695

a23 4g: sd680

ن ضعیف تر هست طبق بنچ ها

درمورد کارکرده اطلاعی ندارم ولی گوشی برام جزء مواردی هست که دست دوم هیچ وقت سمتش نمیرم.

این مال  4 جی هستش : CPU هشت هسته ای (4x2.4 GHz کریو 265 گلد & 4x1.9 GHz کریو 265 سیلور)  کلا 17.2

این مال  5 جی هستش :core (2x2.2 GHz Kryo 660 Gold & 6x1.7 GHz Kryo 660 Silver)   .. کلا 14.6

هرتز 4 جی بیشتر نیس ؟

چرا دس دوم مگه مشکل داره بلد باشی ؟

لینک به دیدگاه

• 0
5 ساعت قبل، maysamsina گفته است:

مشاوره برا خرید بین سامسونگ a13  , a23  4g  , a23 5g   کدومش بهتره ... شصخی از این مدلها داشته ,  تجربه شخصی ؟

مشخصاتشو دیدم انگار سر یپیو یه خرده بالا پایین فرق دارن ... بهتره a23 5g یا a23  4g  ؟؟؟

گوشی های رده پایین سامسونگ اصلا ارزش خرید ندارم یه نگاهی به این دو تا گوشی بنداز .‌

Realme 7pro

Honor 50lite

لینک به دیدگاه

• 0
1 ساعت قبل، zen گفته است:

گوشی های رده پایین سامسونگ اصلا ارزش خرید ندارم یه نگاهی به این دو تا گوشی بنداز .‌

Realme 7pro

Honor 50lite

مقدار سیپیو Honor 50lite پیدا نکردم چنده ؟

به چه دلیل ارزش نداره پایین رده ؟

ویرایش شده توسط maysamsina
لینک به دیدگاه

• 0
2 ساعت قبل، maysamsina گفته است:

این مال  4 جی هستش : CPU هشت هسته ای (4x2.4 GHz کریو 265 گلد & 4x1.9 GHz کریو 265 سیلور)  کلا 17.2

این مال  5 جی هستش :core (2x2.2 GHz Kryo 660 Gold & 6x1.7 GHz Kryo 660 Silver)   .. کلا 14.6

هرتز 4 جی بیشتر نیس ؟

چرا دس دوم مگه مشکل داره بلد باشی ؟

Sd695 از ipc بهتر برخوردار هست ،درکل تفاوت این ۲ بسیار ناچیز هست ولی خب سرعت آپلود و دانلود ۶۹۵ بیشتر هست که خب برای من مهم بود.

گوشی اونم پایین رده عمری نداره ،حالا چه برسه که دست دوم بخواد تهیه بشه.

من خودم ۲-۳هفته پیش به دلیل نیاز همون مدل وان پلاس مذکور رو تهیه کردم که هم تجربه متفاوت داشته باشم و هم ببینم این همه که از رابط کاربری اکسیژن حرف زده میشد چطور هست ،برام جالب بود از شیاعومی که سرتر بود و تو یه رده با رابط کاربری سامسونگ میبینمش ،یه چیزاییش مختص به خودش هست که متمایزش میکنه.

کیفیت نمایش تصویرش  نزدیک به  a52s هست و از a32 بهتر هست

تو موضوع لگ هم باز بهتر از a32 بود برام .

شارژر ۳۰ واتیشم چیزی کم نمیزاره برای این گوشی در مدت کوتاهی شارژ میشه،سامسونگ تو این مورد واقعا اذیت میکنه.

مشکلی که الان داره فقط تا اندروید ۱۱ آپدیت شد،اگرn20 بود تو بازار میخریدمش.

گوشی realme7pro هم گوشی خوبیه ،نکته مثبتشم این هست که oled  هست ،اندروید ۱۲ داره ،شارژرشم که گویا ۶۵واتی هست

درکل من موقع خرید بین این ۲ گوشی گیر کردم ریلمی و وان پلاس ولی اون موقع ۷۰۰-۸۰۰تومن ریلمی گرون تر بود الان تو یه قیمتش شدن.

سامسونگ هم نکته مثبتش فقط آپدیت بیشترش هست ولی گوشی تو این سطح ته عمرش ۴سال هست اینقدری لگ بزنه بعدش که فقط بدرد تماس گرفتن بخوره .

سامسونگ رو الان تو هیچ موردی نمیشه پیشنهاد داد مگر از s21fe به بالاش مخصوصا اگر چیپ دراگون روش باشه.

لینک به دیدگاه

• 0
9 دقیقه قبل، maysamsina گفته است:

مقدار سیپیو Honor 50lite پیدا نکردم چنده ؟

به چه دلیل ارزش نداره پایین رده ؟

https://www.zoomit.ir/product/honor-50-lite/

لینک به دیدگاه

• 0
47 دقیقه قبل، yasin1380 گفته است:

Sd695 از ipc بهتر برخوردار هست ،درکل تفاوت این ۲ بسیار ناچیز هست ولی خب سرعت آپلود و دانلود ۶۹۵ بیشتر هست که خب برای من مهم بود.

گوشی اونم پایین رده عمری نداره ،حالا چه برسه که دست دوم بخواد تهیه بشه.

من خودم ۲-۳هفته پیش به دلیل نیاز همون مدل وان پلاس مذکور رو تهیه کردم که هم تجربه متفاوت داشته باشم و هم ببینم این همه که از رابط کاربری اکسیژن حرف زده میشد چطور هست ،برام جالب بود از شیاعومی که سرتر بود و تو یه رده با رابط کاربری سامسونگ میبینمش ،یه چیزاییش مختص به خودش هست که متمایزش میکنه.

کیفیت نمایش تصویرش  نزدیک به  a52s هست و از a32 بهتر هست

تو موضوع لگ هم باز بهتر از a32 بود برام .

شارژر ۳۰ واتیشم چیزی کم نمیزاره برای این گوشی در مدت کوتاهی شارژ میشه،سامسونگ تو این مورد واقعا اذیت میکنه.

مشکلی که الان داره فقط تا اندروید ۱۱ آپدیت شد،اگرn20 بود تو بازار میخریدمش.

گوشی realme7pro هم گوشی خوبیه ،نکته مثبتشم این هست که oled  هست ،اندروید ۱۲ داره ،شارژرشم که گویا ۶۵واتی هست

درکل من موقع خرید بین این ۲ گوشی گیر کردم ریلمی و وان پلاس ولی اون موقع ۷۰۰-۸۰۰تومن ریلمی گرون تر بود الان تو یه قیمتش شدن.

سامسونگ هم نکته مثبتش فقط آپدیت بیشترش هست ولی گوشی تو این سطح ته عمرش ۴سال هست اینقدری لگ بزنه بعدش که فقط بدرد تماس گرفتن بخوره .

سامسونگ رو الان تو هیچ موردی نمیشه پیشنهاد داد مگر از s21fe به بالاش مخصوصا اگر چیپ دراگون روش باشه.

دوس عزیز ممنون بایت پاسخ و راهنمایتون 
شما الان  Realme 7pro  ,Honor 50lite  رو با سامسونک a23  مقایسه کردید ؟

رابط کاربری و لگ چی هس ؟

رابط کاربری و لگ و کیفیت نمایش وان پلاس از  a52s و a32  وa23  بهتره ؟

مشکلی که الان داره فقط تا اندروید ۱۱ آپدیت شد،اگرn20 بود تو بازار میخریدمش  : مال وان پلاس ؟

لینک به دیدگاه

• 0
3 ساعت قبل، maysamsina گفته است:

دوس عزیز ممنون بایت پاسخ و راهنمایتون 
شما الان  Realme 7pro  ,Honor 50lite  رو با سامسونک a23  مقایسه کردید ؟

رابط کاربری و لگ چی هس ؟

رابط کاربری و لگ و کیفیت نمایش وان پلاس از  a52s و a32  وa23  بهتره ؟

مشکلی که الان داره فقط تا اندروید ۱۱ آپدیت شد،اگرn20 بود تو بازار میخریدمش  : مال وان پلاس ؟

از آنر خوشم نیومد،

لگ یعنی مثلا گوشی در عملکرد معمولی مثلا هر از چند گاهی به دستوری که شما میدید بهش همون لحظه عمل نمیکنه و مقداری طول میکشه و....

رابط کاربری که اسمش روش مشخصه 🙂 

nord n10 گفتم نزدیک به a52s هست کیفیت نمایش تصویرش ولی خب قطعا تفاوت این 2 به چشم مشخص هست.

بله کیفیت نمایش تصویر وان پلاس از a32 ای که حداقل من زیر دست دوستم دیدم بهتر هست،سامسونگ رنگش متمایل به رنگ زرد یا طیف رنگ گرم هست و رنگ هایی که نمایش میده بالانس نیست اینو حتی تو a51 هم دیدم حالا شاید مدلی که شما مدنظر داری اینطوری نباشه.

بله وان پلاس nord n10 اخرین اپدیت اندرویدیش تا 11 هست چون شرکت براش یه اپدیت درنظر گرفته بود ،مدل جدید ترش N20 هست که نیست تو بازار ایران به هرحال.

این مواردی که حالا گفتم تجربه شخصیم هست ،احتمالا شخص دیگه ای نظر متفاوتی داشته باشه ،این مواردی که بیان داشتم از مقایسه نزدیک این مدلها بوده.

پیشنهاد من با توجه به رنج بودجه ای که مدنظر قرار دادید بین همین 2 گزینه هست : oneplus nord n10 & realme 7 pro  هست .

لینک به دیدگاه

• 0
44 دقیقه قبل، yasin1380 گفته است:

از آنر خوشم نیومد،

لگ یعنی مثلا گوشی در عملکرد معمولی مثلا هر از چند گاهی به دستوری که شما میدید بهش همون لحظه عمل نمیکنه و مقداری طول میکشه و....

رابط کاربری که اسمش روش مشخصه 🙂 

nord n10 گفتم نزدیک به a52s هست کیفیت نمایش تصویرش ولی خب قطعا تفاوت این 2 به چشم مشخص هست.

بله کیفیت نمایش تصویر وان پلاس از a32 ای که حداقل من زیر دست دوستم دیدم بهتر هست،سامسونگ رنگش متمایل به رنگ زرد یا طیف رنگ گرم هست و رنگ هایی که نمایش میده بالانس نیست اینو حتی تو a51 هم دیدم حالا شاید مدلی که شما مدنظر داری اینطوری نباشه.

بله وان پلاس nord n10 اخرین اپدیت اندرویدیش تا 11 هست چون شرکت براش یه اپدیت درنظر گرفته بود ،مدل جدید ترش N20 هست که نیست تو بازار ایران به هرحال.

این مواردی که حالا گفتم تجربه شخصیم هست ،احتمالا شخص دیگه ای نظر متفاوتی داشته باشه ،این مواردی که بیان داشتم از مقایسه نزدیک این مدلها بوده.

پیشنهاد من با توجه به رنج بودجه ای که مدنظر قرار دادید بین همین 2 گزینه هست : oneplus nord n10 & realme 7 pro  هست .

رابط کاربری : توجه به راحتی، سبک طراحی، دسترسی بهتر و سریعتر از جمله مواردی هستند که می بایست در UI موبایل به آنها توجه شود.!!!

oneplus nord n20 چرا نیس ؟ دلیلش چیه ؟

realme 7 pro مدل جدیدتر نداره ؟
اینا همه برند چین هستن درسته ؟

لینک به دیدگاه

• 0
14 ساعت قبل، maysamsina گفته است:

رابط کاربری : توجه به راحتی، سبک طراحی، دسترسی بهتر و سریعتر از جمله مواردی هستند که می بایست در UI موبایل به آنها توجه شود.!!!

oneplus nord n20 چرا نیس ؟ دلیلش چیه ؟

realme 7 pro مدل جدیدتر نداره ؟
اینا همه برند چین هستن درسته ؟

Realme را برای پدرم و دوستم و خواهرزاده خودم تهیه کردم عالی هست و باگ هم ندارد و بسیار روان هست مدل  realme 8 proهم اومده اگه بتونی پیدا کنید. واقعا از نظر کیفیت ساخت میتونم بگم از سری a سامسونگ بهتره. بهترین گوشی realme هم که وارد ایران شده مدل gt master هست که با مشخصات Samsung a52s یکی هست ولی نایاب شده و پیدا نمیکنی . گوشی های Honor هم بنده چند سال داشتم همه عالی بدون بدون کاهش سرعت و خراب شدن. honor 5x که داشتم هنوز که هنوز مثل روز اول داره کار می‌کنه.

https://www.zoomit.ir/product/realme-8-pro/

لینک به دیدگاه

• 0
4 دقیقه قبل، zen گفته است:

Realme را برای پدرم و دوستم و خواهرزاده خودم تهیه کردم عالی هست و باگ هم ندارد و بسیار روان هست مدل  realme 8 proهم اومده اگه بتونی پیدا کنید. واقعا از نظر کیفیت ساخت میتونم بگم از سری a سامسونگ بهتره. بهترین گوشی realme هم که وارد ایران شده مدل gt master هست که با مشخصات Samsung a52s یکی هست ولی نایاب شده و پیدا نمیکنی . گوشی های Honor هم بنده چند سال داشتم همه عالی بدون بدون کاهش سرعت و خراب شدن. honor 5x که داشتم هنوز که هنوز مثل روز اول داره کار می‌کنه.

https://www.zoomit.ir/product/realme-8-pro/

gt master قیمتش بالاس بدوجه م نمیرسه ... هر چند توایرانم بقول شما پیدا نمیشه ...

realme 9 pro هس ... چرا تو ایران موجود نمیشه ؟

لینک به دیدگاه

• 0
7 دقیقه قبل، maysamsina گفته است:

gt master قیمتش بالاس بدوجه م نمیرسه ... هر چند توایرانم بقول شما پیدا نمیشه ...

realme 9 pro هس ... چرا تو ایران موجود نمیشه ؟

Realme 8 pro از نظر مشخصاتی از realme 9 pro بهتره.

لینک به دیدگاه

• 0
6 ساعت قبل، zen گفته است:

Realme 8 pro از نظر مشخصاتی از realme 9 pro بهتره.

یعنی هیج نقطه ضعفی ندارن ؟

لینک به دیدگاه

• 0
54 دقیقه قبل، maysamsina گفته است:

یعنی هیج نقطه ضعفی ندارن ؟

نمیشه گفت عزیز حتی گوشی 50 میلیونی هم یه ایرادی  داره. ولی مدلی که گفتم نسبت به قیمت ارزش خرید خوبی داره.  هیچ گوشی ای یا وسیله ای را بدون ایراد تولید نمیشه. 

لینک به دیدگاه

• 0

دوستان بنظرتون صبر کنم یا بگیرم .. از بین این گوشی ها

Google Pixel 6a

گلگسی a24 

OnePlus Nord CE 2,  3 

Realme 

لینک به دیدگاه

• 0
در ۱۴۰۲/۱/۴ در 21:16، maysamsina گفته است:

Google Pixel 6a

گلگسی a24 

OnePlus Nord CE 2,  3 

Realme 

اگه دوربین براتون اولویته pixel 6a بهتره، در غیر اینصورت A24

لینک به دیدگاه

• 0
در ۱۴۰۲/۱/۴ در 21:16، maysamsina گفته است:

Google Pixel 6a

گلگسی a24 

OnePlus Nord CE 2,  3 

Realme 

گزینه یک و سه و چهار را پیشنهاد میدم سری a سامسونگ اصلا اصلا ارزش خرید نداره و کیفیتش هم پایین هست.

لینک به دیدگاه

• 0
11 ساعت قبل، zen گفته است:

گزینه یک و سه و چهار را پیشنهاد میدم سری a سامسونگ اصلا اصلا ارزش خرید نداره و کیفیتش هم پایین هست.

برای بنده بیشتر قدرت سی پیو و طول عمرگوشی اولویته و اینکه بعدها هی هنگ نکنه  ... برام دروبین مهم نیس و باتری هم در یه حد هستن ...

لینک به دیدگاه

• 0
9 ساعت قبل، maysamsina گفته است:

برای بنده بیشتر قدرت سی پیو و طول عمرگوشی اولویته و اینکه بعدها هی هنگ نکنه  ... برام دروبین مهم نیس و باتری هم در یه حد هستن ...

دقیقا این چیز هایی که میخوای سری a سامسونگ نداره. سامسونگ فقط فقط سری s و note. وان پلاس یا ریلمی یا آنر تهیه کنید. 

لینک به دیدگاه

• 0
2 ساعت قبل، zen گفته است:

دقیقا این چیز هایی که میخوای سری a سامسونگ نداره. سامسونگ فقط فقط سری s و note. وان پلاس یا ریلمی یا آنر تهیه کنید. 

این مدلهاییکه شما فرموید بد گیر میاد .. این قضیه رجستری و تهیه خارج از کشور چطوریه ؟ ترکیه یا امارت

لینک به دیدگاه

• 0
13 ساعت قبل، maysamsina گفته است:

این مدلهاییکه شما فرموید بد گیر میاد .. این قضیه رجستری و تهیه خارج از کشور چطوریه ؟ ترکیه یا امارت

نهایت بودجه چقدر هست؟

لینک به دیدگاه

• 0
24 دقیقه قبل، zen گفته است:

نهایت بودجه چقدر هست؟

این چندتا مدل که نوشتم همه میان رده هستن و قیمت جهانیش تقریبا یکی هس ولی تو ایران سر به فلک میدن ...بودجه نهایت 8.30 ت یعنی قیمت a23 .... اگه بدم شخصی از خارج برام بیاره گوشی  Google Pixel 6a و OnePlus Nord CE 2,  3 یا realme  هم قیمت a23  میشه ؟

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
Answer this question...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...