رفتن به مطلب

شرایط مرجوعی دیجی کالا تغییر کرد!

اشتراک گذاری

Recommended Posts

شرایط مرجوعی دیجی کالا تغییر کرد! دیجی پلاس یا بدون دیجی پلاس.

به نظرشخصی خودم به علت سو استفاده بیش از حد از سیستم مرجوعی این اتفاق رخ داده.دیجی پلاس دیگه سرپناهی برای جولان بعضی اقشار با نیت سو استفاده نیست.

LIONDIGISAME234234.thumb.jpg.2d8f2d06dff213e51b57ae309dd7a75e.jpg

دست چین شده :

59e911cb9b2d83186df66f11128966497ef6f064

طلاو کتاب:

6c172b8427d8041a320b9d215854516b3dacec86

لینک به دیدگاه

کار درستی کردن. 

وقتی جنس از دیجیکالا میگیری تو مشما تحویل میدن هرکسی باشه میگه خب پس میخرم تست میکنم آخرشم پس میدم.

هنوز که هنوزه باگ زیاد داره . یا فروشنده جنس معیوب میفروشه یا خریدار تمارض میکنه.

لینک به دیدگاه

در ۱۴۰۱/۱۲/۱۹ در 17:03، Gazer گفته است:

لینکشو بفرستین

لینک در پست اول گذاشتم مدیر/ناظر پاکش کرد فک کنم.

میتونید با شرایط قبل مقایسه کنید.

لینک به دیدگاه

12 ساعت قبل، saeed0c گفته است:

لینک در پست اول گذاشتم مدیر/ناظر پاکش کرد فک کنم.

میتونید با شرایط قبل مقایسه کنید.

چیزی نشون نمیده پاکش کردن

لینک به دیدگاه

اینکه بعضیا ممکنه سو استفاده کنن درسته ولی دیجی کالا خودش خداوندگار سو استفاده از کاربرا هست.

من یه گریپ شاخ گاوی برا دوچرخه از دیجیکالا خریدم.به محض اینکه به دستم رسید دیدم سایزش کوچیکه زدم مرجوعی.

فرداش مامورش اومد بردش.پسفرداش دیدم اس ام اس اومده کالای شما رو برمیگردونیم.مرجوعی رو قبول نکردن.

زنگ زدم دیجیکالا دیدم نفر ۱۸هستم.

مثلا اکانت دیجی پلاس هم داشتم که پاسخگوییشون باید سریع تر میبود ولی باز کلی پشت خط موندم.

آخرش یه خانومی جواب داد گفت کالارو شما خط و خش انداختین یدونه در پوشش هم گم شده.

من گفتم من اصلا نصبشم نکردم.

فقط دیدم سایزش کوچیکه مرجوع کردم چجوری خط افتاده؟اصلا کالا پلمپ هم نبود از اول داخله یه جعبه بود گفت کارشناسای ما برسی کردن 

گفتم الان من دروغ میگم شما راست میگین؟

خلاصه الان قراره برام پس بفرستن کی برسه دیگه نمیدونم ولی برسه خط داشته باشه یا واقعا در پوشش گم شده باشه زنگ‌میزنم مادرشونو میارم جلو چشمشون چون من وقتی مرجوع کردم کامل بود خط و خشم نداشت

لینک به دیدگاه

^ داستان هر روز من.

شورشو در اوردن. تیکه هم میندازن که نگر داشتی تست کنی یا گرون بشه. میگم آخه یه چراغ قوه 50 تومنی هم احتکار کردن داره مگه. سی پی یو نخریدم که.

از بس ملت سو استفاده کردن! میخرن استفاده میکنن بعد یک ماه پس میدن. خراب میشه یکی دیگه میخرن خرابه رو میذارن تو جعبه پس میدن. تیپیکال آشناهای خودم توی بازار کامپیوتر.

ینی یبارم که مثه یک آدم بامون رفتار میشه ظرفیت نداریم.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در ۱۴۰۱/۱۲/۲۱ در 11:43، peto گفته است:

اینکه بعضیا ممکنه سو استفاده کنن درسته ولی دیجی کالا خودش خداوندگار سو استفاده از کاربرا هست.

من یه گریپ شاخ گاوی برا دوچرخه از دیجیکالا خریدم.به محض اینکه به دستم رسید دیدم سایزش کوچیکه زدم مرجوعی.

فرداش مامورش اومد بردش.پسفرداش دیدم اس ام اس اومده کالای شما رو برمیگردونیم.مرجوعی رو قبول نکردن.

زنگ زدم دیجیکالا دیدم نفر ۱۸هستم.

مثلا اکانت دیجی پلاس هم داشتم که پاسخگوییشون باید سریع تر میبود ولی باز کلی پشت خط موندم.

آخرش یه خانومی جواب داد گفت کالارو شما خط و خش انداختین یدونه در پوشش هم گم شده.

من گفتم من اصلا نصبشم نکردم.

فقط دیدم سایزش کوچیکه مرجوع کردم چجوری خط افتاده؟اصلا کالا پلمپ هم نبود از اول داخله یه جعبه بود گفت کارشناسای ما برسی کردن 

گفتم الان من دروغ میگم شما راست میگین؟

خلاصه الان قراره برام پس بفرستن کی برسه دیگه نمیدونم ولی برسه خط داشته باشه یا واقعا در پوشش گم شده باشه زنگ‌میزنم مادرشونو میارم جلو چشمشون چون من وقتی مرجوع کردم کامل بود خط و خشم نداشت

من یه بار ایرپاد qcy گرفتم، وقتی رسید دستم، نه شارژ کیس رو نشون میداد، نه مود هایی که داشت فعال میشد،فروشنده ش هم خود دیجیکالا بود، مرجوعی زدم که فیکه، زنگ زد گفت تو اطلاعات سایت اینایی که میگی رو نزده، پس کالا درسته، بهش گفتم من هندزفری qcy خریدم و ملاکم اطلاعات سازندست، نه دیجیکالا چیز غیر از این میخواید بفروشید باید بزنید متفرقه نه برند یه شرکت دیگه، خلاصه قبول کرد و مرجوع زد.

معمولا تو مرجوعی کالاهایی که فروشنده ش خود دیجیکالا هست سخت میگیرن، کالا هایی که فروشنده دیگست، راحت قبول میکنن، اصلا نگاه نمیکنن.

52 دقیقه قبل، pKasra گفته است:

شورشو در اوردن. تیکه هم میندازن که نگر داشتی تست کنی یا گرون بشه. میگم آخه یه چراغ قوه 50 تومنی هم احتکار کردن داره مگه. سی پی یو نخریدم که.

این دیگه چه وضعشه؟ مگه جنس گرون شه به مبلغ روز مرجوع میکنن؟ همون مبلغ پرداختی رو میزنن دیگه!

لینک به دیدگاه

32 دقیقه قبل، MAhmoOD Nazari گفته است:

من یه بار ایرپاد qcy گرفتم، وقتی رسید دستم، نه شارژ کیس رو نشون میداد، نه مود هایی که داشت فعال میشد،فروشنده ش هم خود دیجیکالا بود، مرجوعی زدم که فیکه، زنگ زد گفت تو اطلاعات سایت اینایی که میگی رو نزده، پس کالا درسته، بهش گفتم من هندزفری qcy خریدم و ملاکم اطلاعات سازندست، نه دیجیکالا چیز غیر از این میخواید بفروشید باید بزنید متفرقه نه برند یه شرکت دیگه، خلاصه قبول کرد و مرجوع زد.

معمولا تو مرجوعی کالاهایی که فروشنده ش خود دیجیکالا هست سخت میگیرن، کالا هایی که فروشنده دیگست، راحت قبول میکنن، اصلا نگاه نمیکنن.

اینجوری بود. بعد از اعتراض فروشنده ها الان خیلی سخت گیر تر شدن. منم برای اثبات فیک بودن AirDots خیلی توضیح دادم و عکس فرستادم تا قبول کردن.

نقل قول

این دیگه چه وضعشه؟ مگه جنس گرون شه به مبلغ روز مرجوع میکنن؟ همون مبلغ پرداختی رو میزنن دیگه!

خیلی ها موقع گرونی با قیمت قبل خرید میکنن تا یا سود کنن یا گرونتر بفروشن، اگر قیمت تکون نخورد مرجوع میکنند.

حالا داستان این چراق قوه اینجوری بود که من 4 مدل مختلف خریدم، زمانی که رسید یکیش درست بود و 3 تای دیگه عین هم بودن! منم یکی رو برداشتم و باقی رو با همون شرایط مرجوع کردم.

بعد گویا یکی از اون ها خراب بوده و اینا تماس گرفتند که آره شما پلمب رو باز کردی خرابش کردی و گذاشتی تو جعبه و دوباره چسب زدی. کارشناس تشخیص داده!

گفتم پلمب چی بابا مگه پی اس 5 خریدم. این کلا یه نوار چسب داشت. عکسشم هست. بعد همچین میگین کارشناس انگار دادم بدنه و شاسی ماشین کارشناسی کنید. کلا یه هارد کیس پلاستیکی بود و یه نوار چسب روش! من اگر اینو باز هم میکردم و دوباره چسب میزدم شما متوجه نمیشدید. و یا اگه همون اول مینوشتم که کالا خراب بدستم رسید باز هم قبول میکردید. ولی من صادقانه همونطوری که گرفتم تحویلش دادم و نوشتم در شرایط اولیه است.

گفتم یه نگاه به پروفایلم بندازین من فقط توی ماه گذشته ده ها میلیون خرید کردم بدون هیچ مرجوعی الان برای این کالای چینی noname که کلی خرابی توشون هست و از یه فروشنده با عملکرد ضعیفه، من رو مقصر میدونین؟ باز گفت نه آخه این کارشناسی شده.

بعد یک ساعت بحث آخرم زیر بار نرفت و گفت ارسال میکنیم برای خودتون. من هم وقتی اوردن تحویل نگرفتم. 50 هزار تومن ارزش این همه اعصاب خوردی رو نداشت. واقعا بهم برخورد.

ویرایش شده توسط pKasra
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...