رفتن به مطلب

سوال در مورد پاور پلن

اشتراک گذاری

Recommended Posts

من بعضی وقتا تو سیستم لگ میگیرم تو کار با سیستم وقتی برنامه ها زیاد میشه رمم 8 بعد اگه حالت ultimate performance رو تو پاور پلن فعال کنم بهتر میشه الان رو بالانس

لینک به دیدگاه

درود

بالانس باشه بهتره

لگ تقصیر رم ۸گیگ هست

حداقل ۱۶گیگ ارتقا بدید درست میشه

البته SSD هم تاثیر گذار هست اگه از هارد استفاده میکنید

لینک به دیدگاه

۱ ساعت قبل، Deutschland_LIVE گفته است:

من بعضی وقتا تو سیستم لگ میگیرم تو کار با سیستم وقتی برنامه ها زیاد میشه رمم 8 بعد اگه حالت ultimate performance رو تو پاور پلن فعال کنم بهتر میشه الان رو بالانس

درود

عزیز در مرحله اول شما لطف بفرمائید مشخصات کامل سیستم رو بفرمائید تا بهتر بشه نظر داد اما در کل :

- بر اساس سوالات گذشته شما ، سیستمتون از نسل سوم اینتل هست ، نمیدونم به نسل جدید ارتقا دادید یا خیر اما این نسل دیگه برای کار مناسب نیست به خصوص با هشت گیگ رم استفاده بشه که فاجعه میشه.

- اگر هم نسل جدیدتری دارید که از رم های ddr4 استفاده میکنن ، همچنلن مشکل اساسی شما کم بودن رم هست! ویندوز تا بخواد بوت شه بیاد بالا ، یه تب کروم باز کنی خیلی راحت 4 گیگ رمو استفاده میکنه. دیگه هشت گیگابایت رم که خودش شوخیه.

- تغییر پاور پلن طبق بررسی هایی که خودم داشتم در میزان سرعت کارکرد سی پی یو موثره و با فعال کردن حالت ultimate performance و High Performance سی پی یو در فرکانس بالاتر از بیس کلاکش کار میکنه و به اصطلاح دان کلاک نمیکنه.

در کل به فکر ارتقای رم باش. موفق باشید

لینک به دیدگاه

3 دقیقه قبل، M-AMIN گفته است:

درود

عزیز در مرحله اول شما لطف بفرمائید مشخصات کامل سیستم رو بفرمائید تا بهتر بشه نظر داد اما در کل :

- بر اساس سوالات گذشته شما ، سیستمتون از نسل سوم اینتل هست ، نمیدونم به نسل جدید ارتقا دادید یا خیر اما این نسل دیگه برای کار مناسب نیست به خصوص با هشت گیگ رم استفاده بشه که فاجعه میشه.

- اگر هم نسل جدیدتری دارید که از رم های ddr4 استفاده میکنن ، همچنلن مشکل اساسی شما کم بودن رم هست! ویندوز تا بخواد بوت شه بیاد بالا ، یه تب کروم باز کنی خیلی راحت 4 گیگ رمو استفاده میکنه. دیگه هشت گیگابایت رم که خودش شوخیه.

- تغییر پاور پلن طبق بررسی هایی که خودم داشتم در میزان سرعت کارکرد سی پی یو موثره و با فعال کردن حالت ultimate performance و High Performance سی پی یو در فرکانس بالاتر از بیس کلاکش کار میکنه و به اصطلاح دان کلاک نمیکنه.

در کل به فکر ارتقای رم باش. موفق باشید

میخوام به نسل 7 ارتقا بدم i3 7100

لینک به دیدگاه

5 دقیقه قبل، Deutschland_LIVE گفته است:

میخوام به نسل 7 ارتقا بدم i3 7100

پس هنوز روی همون کانفیگ نسل سومی.

نسل هفت که درکل ارزش نداره قبلا هم عرض کردم اما به هرحال پاور پلن تاثیری نداره و مشکل لگ شما در حین کار با سیستم بدلیل کمبود رم و البته سی پی یو ضعیفه.

ویرایش شده توسط M-AMIN
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...