رفتن به مطلب

راهنمایی برای خرید پاور SFX توان 850 یا بالاتر

اشتراک گذاری

Recommended Posts

درود دوستان

لطفا راهنمایی بفرمایید این نوع پاور با ظرفیت نامبرده رو از کجا میتونم تهیه کنم؟ ترجیحا داخل ایران.

خرید از سایتهای واسط با توجه به قیمت تمام شده بالا مد نظرم نیست.

*پاور های با فرم ساخت کوچک SFX یا SFX-L برای کیس های Mini-ITX مثل NR200p مناسب هسنتد.

لینک به دیدگاه

سلام
همچین موردی رو بعیده بتونید توی ایران پیدا کنید .
بهترین انتخاب همون سایت های واسطه هستن .

لینک به دیدگاه

12 ساعت قبل، pKasra گفته است:

درود دوستان

لطفا راهنمایی بفرمایید این نوع پاور با ظرفیت نامبرده رو از کجا میتونم تهیه کنم؟ ترجیحا داخل ایران.

خرید از سایتهای واسط با توجه به قیمت تمام شده بالا مد نظرم نیست.

*پاور های با فرم ساخت کوچک SFX یا SFX-L برای کیس های Mini-ITX مثل NR200p مناسب هسنتد.

750 بکارت نمیاد؟

کانفیگ سیستم چیه؟

لینک به دیدگاه

7 ساعت قبل، rajah گفته است:

750 بکارت نمیاد؟

کانفیگ سیستم چیه؟

خیر در حال حاظر ۷۵۰ دارم کم هست. کیس کاستوم هست پاور ۸۵۰ یا ۱۰۰۰ نیاز دارم.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
32 دقیقه قبل، pKasra گفته است:

خیر در حال حاظر ۷۵۰ دارم کم هست. کیس کاستوم هست پاور ۸۵۰ یا ۱۰۰۰ نیاز دارم.

دوست عزیز. نمیخوام تو ذوقت بزنم یا نا امیدت کنم اتفاقا من همیشه از پروژه های این چنینی حمایت میکنم. اما نکته اینجاست که اسمبل این دست سیستم های 1%ـیی نیاز به یک فدا کاری داره اون هم پوله. شما همینجوری Tax رفتن روی پلتفرم جمعو جور رو روی سایر قطعات مثل مادربرد، گرافیک و... داری میدی؛ دیگه یه پاور برای استفاده شخصی تهش یکی دو تومانه اینو اونوره. بزن یکی برات بیاره دقیقا مدلی که میخوای و فراموش کن که تو بازار چی موجود هست چی موجود نیست.

لینک به دیدگاه

56 دقیقه قبل، Devileytion گفته است:

دوست عزیز. نمیخوام تو ذوقت بزنم یا نا امیدت کنم اتفاقا من همیشه از پروژه های این چنینی حمایت میکنم. اما نکته اینجاست که اسمبل این دست سیستم های 1%ـیی نیاز به یک فدا کاری داره اون هم پوله. شما همینجوری Tax رفتن روی پلتفرم جمعو جور رو روی سایر قطعات مثل مادربرد، گرافیک و... داری میدی؛ دیگه یه پاور برای استفاده شخصی تهش یکی دو تومانه اینو اونوره. بزن یکی برات بیاره دقیقا مدلی که میخوای و فراموش کن که تو بازار چی موجود هست چی موجود نیست.

اتفاقا همین کارو کردم. دادم این پاور رو برام از آمازون دوبی اوردند. هزینش اش هم زیاد پام تمام شد. اما متاسفانه وقتی رسید دیدم که نسخه قدیمی و ایراد دار این پاور رو ارسال کردند که خیلی وقت هست از طرف کمپانی بازخوانی و جایگزین شده. ایرادش کنترلر فن هست که مدام روی 100 درصد رمپ میکنه و خاموش میشه و بخاطر فن کوچیکش صدای خیلی بدی تولید میکنه. جزئیات بیشتر. لازمه ذکر کنم که هدف اصلی ساخت این سیستم، سایلنت بودنش بود که در انتخاب تمامی قطعات رعایت شده.

فروشنده مرجوع نکرد و از بازه مرجوعی آمازون هم گذشته بود. با کولرمستر تماس گرفتم گفتند که کشور امارات رو کاور نمیکنند. جالب اینجاست که فروشنده کالا در آمازون، خود "Cooler Master US" بود. کالا هنوز پلمب هست و باز نشده.

در آخر به ناچار این مدل رو از ایران تهیه کردم که کافی نیست و از باقی ماجرا مطلع هستید. خلاصه الان من موندم و دو پاور و سیستم ناقص و بودجه تقریبا صفر.

ویرایش شده توسط pKasra
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

من هنوزم منتظرم وارد کننده ها LADEX سوپرفلاور وارد کنند برم بگیرم
:S

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

هرچند پاور هم مثل سایر قطعات نیاز به مطالعه ریویو داره (مخصوصا چیزای حساس مثل نویز) با این وجود نویز بالا، ذات SFX هست. چون فن 92mm بکار میره (علت اول) و ظرفیت زیادی هم ندارن. مثلا برای یه پاور 1300 رقم 750 وات 50 درصد توان پاور رو به کار میگیره ولی پاور 850 وات باید تقریبا تمام زورش رو بزنه 750 وات برای سیستم محیا کنه (علت دوم).

از اونجایی که کیس شما SFX-L ساپورت میکنه ایکاش تو این کلاس و با توان بالاتر تهیه میکردید. هم ظرفیت های 1000 و 1300 واتش هست، هم فن 120mm اسلیم میخوره که معمولا سایلنت تره. کسی به شما اشاره کرد مدل کولرمستر و lian li رو تهیه کنید یا طبق تحقیقات خودتون و از روی ناچاری دست روی این دو گزینه گذاشتید؟ البته پاور ها SFX-L معمولا یه سری از قابلیت های کیس های ITX رو بلاک میکنه.

ولی سوای از اون بنظرم یه فن 92 نکتوا تهیه کنید و پاور کولرمستر رو به کار بگیرید. بهتر از توقف فعلی هست. البته این مدل سال 2021 اومده و ساخت شرکت gospower هست، پرفرمنسی متوسط رو به بالاست اما گفتم فن 92 میل با دور 2000 شروع و وقتی به 80 درصد توان پاور میرسیم 3000 RPM میزنه که خب 46 db کاملا قابل شنیدنه حتی از روی هدفن. من خودم پاور 850 Thor رو کمتر از یک سال با فن A15 نکتوا عوض کردم.

لینک به دیدگاه

درود بر همه

اینو محض کنجکاوی خودم میپرسم

وقتی پاور 750 جواب گو نیست یعنی قطعات سیستم بسیار قدرتمندن

خوب با وجود اندازه کوچک کیس و تولید دمای بالای قطعات ایا تهویه به خوبی انجام میشه ؟

ایا محدودیت فضا دارید این کیسو خریدید؟

لینک به دیدگاه

۱ ساعت قبل، Devileytion گفته است:

هرچند پاور هم مثل سایر قطعات نیاز به مطالعه ریویو داره (مخصوصا چیزای حساس مثل نویز) با این وجود نویز بالا، ذات SFX هست. چون فن 92mm بکار میره (علت اول) و ظرفیت زیادی هم ندارن. مثلا برای یه پاور 1300 رقم 750 وات 50 درصد توان پاور رو به کار میگیره ولی پاور 850 وات باید تقریبا تمام زورش رو بزنه 750 وات برای سیستم محیا کنه (علت دوم).

از اونجایی که کیس شما SFX-L ساپورت میکنه ایکاش تو این کلاس و با توان بالاتر تهیه میکردید. هم ظرفیت های 1000 و 1300 واتش هست، هم فن 120mm اسلیم میخوره که معمولا سایلنت تره. کسی به شما اشاره کرد مدل کولرمستر و lian li رو تهیه کنید یا طبق تحقیقات خودتون و از روی ناچاری دست روی این دو گزینه گذاشتید؟ البته پاور ها SFX-L معمولا یه سری از قابلیت های کیس های ITX رو بلاک میکنه.

ولی سوای از اون بنظرم یه فن 92 نکتوا تهیه کنید و پاور کولرمستر رو به کار بگیرید. بهتر از توقف فعلی هست. البته این مدل سال 2021 اومده و ساخت شرکت gospower هست، پرفرمنسی متوسط رو به بالاست اما گفتم فن 92 میل با دور 2000 شروع و وقتی به 80 درصد توان پاور میرسیم 3000 RPM میزنه که خب 46 db کاملا قابل شنیدنه حتی از روی هدفن. من خودم پاور 850 Thor رو کمتر از یک سال با فن A15 نکتوا عوض کردم.

ممنون از توضیحتون.

من در زمان خرید خیلی تحقیق کردم و نتوع انتخاب زیادی هم نداشتم، مدل 1000 هم فقط از سیلوراستون بود که ریویو های بدی راجع بش خوندم. در نهایت به نتیجه رسیدم همین مدل برای شرایط من مناسب هست. در هنگام انتخاب فروشنده آمازون نظرات یک سال اخیر رو خوندم همه تایید کرده بودن که مدل اصلاح شده بدستشون رسیده. این شیطنت کولرمستر بود که خودشو راحت کرد و ایراد دار هارو برای کشور های جهان سوم فرستاده که پوشش گارانتی تعویض ندارن.

بفکر فن نکتوا بودم اما هم اینکه سایز 92 اینجا پیدا نکردم و قیمت خودش هم بکنار، باید دوبرابر اون 20 دلار رو پرداخت کنم تا بدستم برسه. اما در هر صورت باز هم مشکل پا برجاست. نسخه قبلی این پاور اصلا به fan curve اهمیت خاصی نمیده و بطور مکرر فن رو بالا پایین میکنه که در یوتیوب و ردیت نمونه های زیادی هست؛ و بعضی ها حتی با توجه به تعویض فن به NF-A9x14 از نوسان غیر موجه صدا ناراضی هستن. مثلا در حالت idle با بازکردن chrome یکدفعه برای چند ثانیه فن روی 100 میمونه و بعدش روی حالت zero fan برمیگرده. این رفتار فن بکل در نسخه جدید اصلاح شده و این مشکل هارو نداره اما متاسفانه راهی برای تعویض پاور با نسخه جدید پیدا نکردم.

پ.ن: پیشنهاد من در ردیت اما مطمعن نیستم.

ویرایش شده توسط pKasra
لینک به دیدگاه

3 ساعت قبل، مهرزاد قائم مقامی گفته است:

درود بر همه

اینو محض کنجکاوی خودم میپرسم

وقتی پاور 750 جواب گو نیست یعنی قطعات سیستم بسیار قدرتمندن

خوب با وجود اندازه کوچک کیس و تولید دمای بالای قطعات ایا تهویه به خوبی انجام میشه ؟

ایا محدودیت فضا دارید این کیسو خریدید؟

درود

طبیعتا در مقایسه با یک کیس full tower با airlow خوب، این سیستم ها بنسبت گرم تر هستند؛ اما اگر طبق اصول و حساب انجام بشه تهویه هم به اندازه کافی مهیا میشه.

نکته دیگه اینه که جدا از مساله توان قطعات، زمانی که بحث نویز فن وسط باشه انتخاب پاور توان بالاتر خیلی کمک کنندست. چون تقریبا اینجا تنها عامل اصلی ایجاد نویز، پاور میشه.

علت انتخاب اینجور کیس ها میتونه فضا باشه یا صرفا ذوق و سلیقه.

کیس من در حال حاضر O11 Dynamic Mini هست که فقط از این نوع پاور پشتیبانی میکنه. NR200p رو جهت مثال عرض کردم تا مفهوم SFF بهتر رسونده بشه.

ویرایش شده توسط pKasra
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

هرچند واضحه راهکار اصلاح کروچر فن نامطلوبی که پیشفرض یک قطعه هست ولی بنده صرفا جهت یادآوری میگم سایر دوستان هم در جریان باشن. بنده خودم به کروچر فن اعتقاد ندارم حتی برای گرافیک و CPU. البته قبلا سیستم عادی بود مثلا AiO برای CPU و گرافیک Air منم کاری به فن ها نداشتم کار خودشو میکردن (پیشفرض) ولی الان که رفتم روی OpenLoop خب یکم توی دما دستم باز تره. من کرو فن هارو یک عدد ثابت میزارم تا بسته به لود هیچ تغییری نکنن. غیر از این دو حالت دیگه هم هست یکی فول اسپید که با یه دکمه میزنم برای وقتی که بخوام آزمایشی چیزی بگیرم یکی هم فول استاپ برای وقتی که میخوام فیلم ببینم یا نیاز دارم سکوت مطلق باشه.

من خودمم فن پاورم رو به مادربرد زدم. هم کنترلش دست خودمه هم RPMش رو میبینم. البته چاره (اصولی) دیگه ای هم نداشتم. فن من PWM بود و با ولتاژ حداقل 4 ولت شروع به کار میکرد ولی فنی که خود ایسوس گذاشته بود با ولتاژ 2 هم شروع به چرخیدن میکرد. خلاصه پاور باید خیلی داغ میشد تا ولتاژ به 4 برسه و فن رو روشن کنه و خب به محظ اینکه یکم دما کم میشد و ولتاژ مثلا میود روی 3.5 دوباره فن قطع میشد. پاور دستور چرخش فن میداد ولی این ولتاژ برای فن نکتوا کم بود. همه این تست هارو هم قبل از تعویض فن پاور گرفتم چون حدث میزدم این مشکل پیش بیاد ولی فکر نمیکردم با غیر فعال کردن فنلس ولتاژ انقدر پایین باشه که اصلا فنو روشن نکنه یا نچرخه حتی.

لینک به دیدگاه

۱ ساعت قبل، Devileytion گفته است:

هرچند واضحه راهکار اصلاح کروچر فن نامطلوبی که پیشفرض یک قطعه هست ولی بنده صرفا جهت یادآوری میگم سایر دوستان هم در جریان باشن. بنده خودم به کروچر فن اعتقاد ندارم حتی برای گرافیک و CPU. البته قبلا سیستم عادی بود مثلا AiO برای CPU و گرافیک Air منم کاری به فن ها نداشتم کار خودشو میکردن (پیشفرض) ولی الان که رفتم روی OpenLoop خب یکم توی دما دستم باز تره. من کرو فن هارو یک عدد ثابت میزارم تا بسته به لود هیچ تغییری نکنن. غیر از این دو حالت دیگه هم هست یکی فول اسپید که با یه دکمه میزنم برای وقتی که بخوام آزمایشی چیزی بگیرم یکی هم فول استاپ برای وقتی که میخوام فیلم ببینم یا نیاز دارم سکوت مطلق باشه.

من خودمم فن پاورم رو به مادربرد زدم. هم کنترلش دست خودمه هم RPMش رو میبینم. البته چاره (اصولی) دیگه ای هم نداشتم. فن من PWM بود و با ولتاژ حداقل 4 ولت شروع به کار میکرد ولی فنی که خود ایسوس گذاشته بود با ولتاژ 2 هم شروع به چرخیدن میکرد. خلاصه پاور باید خیلی داغ میشد تا ولتاژ به 4 برسه و فن رو روشن کنه و خب به محظ اینکه یکم دما کم میشد و ولتاژ مثلا میود روی 3.5 دوباره فن قطع میشد. پاور دستور چرخش فن میداد ولی این ولتاژ برای فن نکتوا کم بود. همه این تست هارو هم قبل از تعویض فن پاور گرفتم چون حدث میزدم این مشکل پیش بیاد ولی فکر نمیکردم با غیر فعال کردن فنلس ولتاژ انقدر پایین باشه که اصلا فنو روشن نکنه یا نچرخه حتی.

خب اگر بنظر شما این راه اتصال به مادربرد جوابگو هست، میتونم بهش فکر کنم. ولی سوالی که بود اینه که سرعت فن رو به کدوم سنسور مپ کنم تا بشه روی کنترل اتوماتیکش حساب کرد. در حال حاضر 12700 + 3080ti دارم. قطعات ریزه میزه زیاد هست اما مسلما پرمصرف ترینشون اینها هستند. ماکزیمم لود سیستم (بدون درنظر گرفتن اسپایک ها و آندرولت) حدود 700وات هست.

و اینکه فن 92میل (ترجیحا نوکتوا) از کجا میتونم تهیه کنم؟

درمورد ولتاژ فنتون شاید یک Boost converter کمک کننده باشه اگر پاور headroom کافی داره که کنترل فن به ولتاژ مکس نرسه.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
14 ساعت قبل، pKasra گفته است:

خب اگر بنظر شما این راه اتصال به مادربرد جوابگو هست، میتونم بهش فکر کنم. ولی سوالی که بود اینه که سرعت فن رو به کدوم سنسور مپ کنم تا بشه روی کنترل اتوماتیکش حساب کرد. در حال حاضر 12700 + 3080ti دارم. قطعات ریزه میزه زیاد هست اما مسلما پرمصرف ترینشون اینها هستند. ماکزیمم لود سیستم (بدون درنظر گرفتن اسپایک ها و آندرولت) حدود 700وات هست.

و اینکه فن 92میل (ترجیحا نوکتوا) از کجا میتونم تهیه کنم؟

درمورد ولتاژ فنتون شاید یک Boost converter کمک کننده باشه اگر پاور headroom کافی داره که کنترل فن به ولتاژ مکس نرسه.

ناچارا به GPU که بیشترین مصرف رو داره و فشار بیشتری به پاور میاره.

سفارشی باید کسی براتون بیاره.

نمیخواستم دست به لحیم شم وگرنه جور میکردم برقشو.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...