رفتن به مطلب

سوال در مورد ارتیفکت گرافیک rX580

Recommended Posts

درود بر همه دوستان

گرافیک مورد نظر رو از مشتری خریدم(ماینی هست)

کلی تست نرم افزاری زدم و پولشو بش دادم

بعدش فروختیم مشتری دیگه و مشتری هم تا مدتی مشکل نداشت

تا اینکه بم گفت که تو گیم لوپ فریز میکنه(ولی تو بازی ها مشکل نداره)خلاصه گرافیک براش تعویض کردم

و الان نصب کردم رو سیستم خودم ،و کماکان توی بازی و تست و پایداری هیچ مشکلی نداره

ولی هنگام کار با اینترنت بروزر ارتیفکت میده

عموما توی فروم ها که اعلب نوشتاری هستن هم بدون مشکل کار میکنه

ولی تو بعضی از پیجها  ارتیفکت زیاد میشن ،بخصوص  پیجی که دارم میبینم عکس داشته باشه

تا حالا همیچین مشکلی داشتین؟ایا راهی براش سراغ دارین؟😅

این مشکل از مموری میشه یا از gpu؟

البت فعلا نمیخام  بزارمش زیر دستگاه ، چون bga ماشینم br 240 ایرانیه و بگیر نگیر داره و گاهی چیپو میترکونه😂

فعلا میخام نرم افزاری برسی کنم

ویرایش شده توسط مهرزاد قائم مقامی
لینک به دیدگاه

7 سال پیش r390x خریدم تو بازی مشکلی نداشت اما تو بیکاری تصویر برای 1 ثانیه فریز میشد بعد ها خاموش شد فرستادم تعمیر گویا چیپ تغذیه فن هاش بخاطر ماین به چوخ رفته بوده  رفیق و همساده موقع فروش حرفی از ماین نزد(رفیق خوبی بود)

لینک به دیدگاه

3 دقیقه قبل، Sabertooth گفته است:

7 سال پیش r390x خریدم تو بازی مشکلی نداشت اما تو بیکاری تصویر برای 1 ثانیه فریز میشد بعد ها خاموش شد فرستادم تعمیر گویا چیپ تغذیه فن هاش بخاطر ماین به چوخ رفته بوده  رفیق و همساده موقع فروش حرفی از ماین نزد(رفیق خوبی بود)

اتفاقا اینم خواستم فنهاشو از حالت سایلنت مود در بیارم ولی نه تو بایوس دوم فعال میشه نه نرم افزاری (تنظیمات ریست میشه)

لینک به دیدگاه

33 دقیقه قبل، مهرزاد قائم مقامی گفته است:

اتفاقا اینم خواستم فنهاشو از حالت سایلنت مود در بیارم ولی نه تو بایوس دوم فعال میشه نه نرم افزاری (تنظیمات ریست میشه)

سلام یعنی چی نرم افزاری فعال نمیشه ؟ یعنی با آدرنالین دورفن دستی تنظیم کنی بالا نمیره؟ تو سایلنت مود دور فن نهایتش چقدر میشه؟

ویرایش شده توسط sina-sarhadi
لینک به دیدگاه

سلام با برنامه occt میشه vram رو تست کرد اما کافی نیست . شما فقط میتونین گیم سنگیم تست کنین مثلا bf v رو بریم fullhd بزارین و حتما اسکیل رزولوشن رو 200% کنین حدود ۱ ساعت که بمونه مشخص میشه .

و این که یه gpuz بدید بینم اوضاع چطوریه . بعضی وقتا با کم کردن کورکلاک مشکل حل میشه

لینک به دیدگاه

من یه همچین مشکلی برخوردم مربوط به درایور بود،بخاطر همین هست تا درایوری درست و پایدار رو یه بازی بهم فریم میده نمیرم اپدیتش کنم،خودتون الان به آخرین ورژن اپدیت کردید؟

خواستید درایور 22.5.2 رو تست کنید ببینید همچنان مشکل داره .

لینک به دیدگاه

21 ساعت قبل، sina-sarhadi گفته است:

سلام یعنی چی نرم افزاری فعال نمیشه ؟ یعنی با آدرنالین دورفن دستی تنظیم کنی بالا نمیره؟ تو سایلنت مود دور فن نهایتش چقدر میشه؟

درود بر سینای عزیز نه تو ادرنالین فقط zeroRPM رو خاموش میکنم و فنها بین 700 تا 900 شروع به کار میکنن ولی وقتی سیستم خاموش روشن میشه تنظیمات ریست میشه

الب گاهی هم  power tuning رو منفی میکنم باز ریست میشه

چیز دیگه دستکاری نمیکنم

لینک به دیدگاه

18 ساعت قبل، میلاد بهرامن گفته است:

سلام با برنامه occt میشه vram رو تست کرد اما کافی نیست . شما فقط میتونین گیم سنگیم تست کنین مثلا bf v رو بریم fullhd بزارین و حتما اسکیل رزولوشن رو 200% کنین حدود ۱ ساعت که بمونه مشخص میشه .

و این که یه gpuz بدید بینم اوضاع چطوریه . بعضی وقتا با کم کردن کورکلاک مشکل حل میشه

درود بر میلاد عزیز

occt  زدم ستا از یو انجینها رو زدم 3d مارک و فورمارک هم جواب میده 

و اینکه فارکرای 5 و مدرن 2 ریمستر باش ران میکنم و بدون مشکل بازی ها اجر میشه

من فار کرای 5 رو با اینکه مثل 3 و 4 نمیشه  دو یا سه ساعت هم بازی میکنم(کلا فار کرای دوستم😅)

جالبیش اینه فقط در حالت بیکاری و وب گردی و جدیدا حتی فیلم دیدن اینطوری میشه

کما کان اینایی رو که فرمودین تست میکنم اطلاع میدم

لینک به دیدگاه

4 ساعت قبل، yasin1380 گفته است:

من یه همچین مشکلی برخوردم مربوط به درایور بود،بخاطر همین هست تا درایوری درست و پایدار رو یه بازی بهم فریم میده نمیرم اپدیتش کنم،خودتون الان به آخرین ورژن اپدیت کردید؟

خواستید درایور 22.5.2 رو تست کنید ببینید همچنان مشکل داره .

درود بر یاسین عزیز

این برا بار دومه میزارمش رو سیستم

بار قبلی تقریبا 1 ماه پیش بود (قبل درایور جدید amd )باز هم همین بود

ولی اره داریور فعلی اخرین ورژنه

با درایور قدیمی هم تست میکنه اطلاع میدم

لینک به دیدگاه

3 ساعت قبل، مهرزاد قائم مقامی گفته است:

درود بر شما نه تو ادرنالین فقط zeroRPM رو خاموش میکنم و فنها بین 700 تا 900 شروع به کار میکنن ولی وقتی سیستم خاموش روشن میشه تنظیمات ریست میشه

الب گاهی هم  power tuning رو منفی میکنم باز ریست میشه

چیز دیگه دستکاری نمیکنم

والله اگر دقت کرده باشید دوتا تاپیک باز کردم مربوط به همین 580 بود ولی این مشکلی که شما میگید رو نداشتم تا حال یکی از دوستان تو همین انجمن همین مشکل ذخیره نشدن تنظیمات رو داشت که خودشون کشف کردن وقتی به صورتی فیزیکی ریست میکنن تنظیمات ذخیره نمیشه از طریق ویندوز که ریست میکنن ذخیره میشه.

3 ساعت قبل، مهرزاد قائم مقامی گفته است:

جالبیش اینه فقط در حالت بیکاری و وب گردی و جدیدا حتی فیلم دیدن اینطوری میشه

تو یوتوب دیدم همین 580 تو دو تا قسمت از مانیتور به صورت ثابت آرتیفکت میداد به صورت عمودی که مربوط به یکی از چیپ های vram  میشد . خودمم تا حال آرتیفکت رو  به این صورت تجربه کردم که کل صفحه شطرنجی میشد یا تو بازی تصویر روشن و تیره میشد گرافیک هم انواع تراتل هارو تجربه میکرد از داون کلاک گرفته تا داون ولتاژ و حتی داون rpm که خیلی عجیب اندرغریب بود برام بعد یه روز تو حالت بیکاری هم تصویر شطرنجی شد بعدش هم هنگ کرد مجبور به ریست شدم فقط نفهمیدم چرا با تعویض حالت دکمه بایوس درست شد(خودم فکر میکنم بخاطر سرد شدن چیپ های مموری بوده و ربطی به دکمه بایوس نداشته این موضوع) بعد چند روزم که پد هاش رو عوض کردم دیگه اونطوری نشد(آخه یکی از چیپ های مموری پد هم نداشت خدایی همینکه نسوخت خیلی لطف کرد بهمون چون رد دد 2 اساسین اورجین و چند بازی دیگه رو با این وضعیت تموم کرده بودم و از این مشکلش اطلاعی نداشتم که پد نداره😁)

اگر مشکل شما نرم افزاری نباشه احتمال داره چیپ ها دچار قلع سردی شدن( این البته یه نظریه هست ممکنه درست نباشه بخاطر همین با یه تعمیر کار هم مشورت کنید بد نیست)

ویرایش شده توسط sina-sarhadi
لینک به دیدگاه

من همین مشکل رو با 2080 استریکس داشتم مشکل مموری بود.

لینک به دیدگاه

در ۱۴۰۱/۱۲/۲۴ در 00:14، میلاد بهرامن گفته است:

خوب برا من به گیم سنگین نرسید(کما اینکه تو فار کرای هنو مشکل ندارم)و جالبه و وقتی دارم تست هم میگیرم و گرافیک لود میشه هم مشکل ندارم😂

occt  رو مجدد ران کردم  و نه تنها در VRAM مشکل هست بلکه در GPU هم ایراداتی وجود داره 

گرافیک رو همون موقع خرید زیر تست occt   گزاشتم که خوب و اون مقع موردی نداشت و احتمالا بعد از فروش این ایراد های بوجود امده

11111.PNG22222.thumb.PNG.fdf67be91ffdacc299b5880cc51a1463.PNG

لینک به دیدگاه

13 ساعت قبل، Slasher گفته است:

من همین مشکل رو با 2080 استریکس داشتم مشکل مموری بود.

درود بر شما

اراه ظاهرا مموری ها هم مشکل داره

مشکل شما چطور حل شد ؟

لینک به دیدگاه

1 ساعت قبل، مهرزاد قائم مقامی گفته است:

خوب برا من به گیم سنگین نرسید(کما اینکه تو فار کرای هنو مشکل ندارم)و جالبه و وقتی دارم تست هم میگیرم و گرافیک لود میشه هم مشکل ندارم😂

occt  رو مجدد ران کردم  و نه تنها در VRAM مشکل هست بلکه در GPU هم ایراداتی وجود داره 

گرافیک رو همون موقع خرید زیر تست occt   گزاشتم که خوب و اون مقع موردی نداشت و احتمالا بعد از فروش این ایراد های بوجود امده

آقا من زمانی که گرافیک خودمو گرفته بودم همون لحظه ایرادی نداشت یه ماه بعد بازی در آوردنش شروع شد و بعد شش ماه هم فهمیدم یکی از مموری ها پد هم نداشت و فکر کنم اکثر مشکلات من بخاطر نداشتن پد بود.

به نظرم ارزون ترین حالت برای شما عوض کردن پد و خمیر هست یه تستی بکنید شاید درست شد.

فکر کنم دستی تو تعمیر هم دارید چون گفته بودید دستگاه bga  دارید و فکر نکنم این کارا اصلا برای شما سخت باشه.

لینک به دیدگاه

تو gpuz چک کنین مموری کلاک نهایت ۲۰۰۰ باشه

کور هم نمدونم مدلش چیه ولی اکثرا ۱۳۶۰ یا ۱۳۶۶ هستن

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
11 ساعت قبل، مهرزاد قائم مقامی گفته است:

درود بر شما

مشکل شما چطور حل شد ؟

درود

100 مگاهرتز فرکانس مموری رو کم کنید ببینید مشکل پابرجاست یا خیر.

لینک به دیدگاه

در ۱۴۰۱/۱۲/۲۵ در 11:36، مهرزاد قائم مقامی گفته است:

درود بر شما

مشکل شما چطور حل شد ؟

یکی از چیپ های مموری ترک خورده بود ( نمیدونم چجوری ولی عجیب بود ) تعویض شد درست شد

لینک به دیدگاه

درود بر همه دوستان گلم

ببخشید کمی گرفتار شدم و نتونستم پیشنهادات دوستان رو انجام و اطلاع رسانی کنم

تا که امروز وقت کردم

در ۱۴۰۱/۱۲/۲۵ در 16:35، میلاد بهرامن گفته است:

تو gpuz چک کنین مموری کلاک نهایت ۲۰۰۰ باشه

کور هم نمدونم مدلش چیه ولی اکثرا ۱۳۶۰ یا ۱۳۶۶ هستن

این خدمت جناب میلاد خان

فک نمی کنم بایوس کاستوم باشه

33333.thumb.PNG.8cd3437b4c383dd6b88a933e2ab01b52.PNG

در ۱۴۰۱/۱۲/۲۵ در 23:03، HeX گفته است:

درود

100 مگاهرتز فرکانس مموری رو کم کنید ببینید مشکل پابرجاست یا خیر.

اردات خاص خدمت معین جان عزیز

انجام دادم و استیبل تر شده ولی مشکلی که هست گاهی باز ارتیفکت میده و تظیمات ریست میشه

راهی هست تو بایوس اعمالش کنم😅

در ۱۴۰۱/۱۲/۲۷ در 15:32، Slasher گفته است:

یکی از چیپ های مموری ترک خورده بود ( نمیدونم چجوری ولی عجیب بود ) تعویض شد درست شد

درود بر دوست خوبم

کمی گرفتارم ولی همین روزا بازش میکنم و ببینم جیزی دستگیر میشه یا نه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
19 ساعت قبل، مهرزاد قائم مقامی گفته است:

اردات خاص خدمت معین جان عزیز

انجام دادم و استیبل تر شده ولی مشکلی که هست گاهی باز ارتیفکت میده و تظیمات ریست میشه

راهی هست تو بایوس اعمالش کنم😅

درود

عرض ارادت. نوروز مبارک

مگه میشه بایوس پلاریس رو تغییر نداد؟😅

گرچه من خودم از این سری  نداشتم ولی میدونم که ماینر ها بایوس این خانواده رو با Polaris bios Editor ویرایش می کردند.

بعدش هم که با AMDVBFlash رایتش می کنید.

https://www.techpowerup.com/download/ati-atiflash/

لینک به دیدگاه

• 1 ماه بعد...

اقا یه چیز بگم در باره گرافیکه 

کلا هر وقت تو بازی میره که اصلا مشکلی نداره و تا ساعت ها بدون مشکل کار میکنه

هر وقتم تو فیلم دیدن یا مرور اینترنت دچار مشکل میشه کافیه کمی با فورمارک گرمش کنم تا بدون مشکل کار کنه(گرافیکه دیزلیه)

خدایی حال میکنم باش😂

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...