رفتن به مطلب

دلیل قیمت بالای کیس Pars Evo و درخواست راهنمایی برای انتخاب کیس

اشتراک گذاری

Recommended Posts

درود دوستان عزیز

قصد خرید کیس دارم و کیس فعلیم Green Magnum Plus هست (نسخه قدیمیشه تقریبا ۱۴-۱۵ سالی میشه که هستش این کیس) در حال حاضر حتی یه قطعه RGB هم توی کیس ندارم و از طرف دیگه مادربردم هم H610 هست که Mini ATX هست و خیلی کوچیکه ، فکر میکنم اگر کیسم شیشه ای باشه اصلا قشنگ نمیشه.

گزینه هایی که دیدم و مناسب بود قیمتشون نسبت به بقیه کیس ها ، Green Pars Evo و Green Aria بودن. قیمتشون دقیقا یکیه ولی کیس آریا شیشه ای هستو RGB داره از طرف دیگه پارس اوو کلا شکل یه کیس اداری معمولیه.. 

از دوستان اگر کسی تجربه خرید یکی از این دو کیس رو داره و اگر پیشنهاد دیگری دارن خیلی ممنون میشم من رو راهنمایی کنند 🌹🙏

لینک به دیدگاه

درود بر همه

واقعا قیمت گذاری گرین مزحکه (احتمالا کسانی هستن بگن نه ربطی به گرین نداره و  این توطئه کاسب کاره)

کیسی که تا چند ماه پیش حدود 1 تمون بود شده حدود 2 تومن

گرین نخر دوست من ، این همه برند خوب که قیمتاشونم مناسبه و سیاست خاصی پشتش نیست

ویرایش شده توسط مهرزاد قائم مقامی
لینک به دیدگاه

۱ ساعت قبل، yasin1380 گفته است:

ممنون عزیز

زیاد نمیخوام هزینه کنم ، همون در حد ۲ تومن اگه چیز خوبی گیر بیاد خیلی بهتره..

39 دقیقه قبل، مهرزاد قائم مقامی گفته است:

درود بر همه

واقعا قیمت گذاری گرین مزحکه (احتمالا کسانی هستن بگن نه ربطی به گرین نداره و  این توطئه کاسب کاره)

کیسی که تا چند ماه پیش حدود 1 تمون بود شده حدود 2 تومن

گرین نخر دوست من ، این همه برند خوب که قیمتاشونم مناسبه و سیاست خاصی پشتش نیست

دقیقاا

خیلی الکی قیمتشون بالا رفته این چند وقت

پیشنهادی دارید شما؟

لینک به دیدگاه

8 دقیقه قبل، MiladZQ گفته است:

ممنون عزیز

زیاد نمیخوام هزینه کنم ، همون در حد ۲ تومن اگه چیز خوبی گیر بیاد خیلی بهتره..

دقیقاا

خیلی الکی قیمتشون بالا رفته این چند وقت

پیشنهادی دارید شما؟

توی مدلهای مستر تک یه سرچی بزن

هم کمتر از 2 داره هم تا حدود 2 چیزای خوبی داره

برند بدی هم نیست من یکی دوبار کار کردم متریالش بدک نبود

لینک به دیدگاه

در ۱۴۰۱/۱۲/۲۵ در 11:51، مهرزاد قائم مقامی گفته است:

این خوبه

اینم خوبه 

لینک به دیدگاه

ممنون عزیزان 🙏

در ۱۴۰۱/۱۲/۲۵ در 11:51، مهرزاد قائم مقامی گفته است:

در ۱۴۰۱/۱۲/۲۵ در 13:23، Sabertooth گفته است:

این خوبه 

اینم خوبه 

این دو مدل تو عکسا خوب بودن قیمتشونم اوکیه

دو مدلی که آقا مهدی معرفی کردن هم قشنگن ، باز حضوری اگه جایی بتونم کیسارو ببینم راحت تر میشه تصمیم گرفت

لینک به دیدگاه

سلام
کیس های گیم مکس هم هست که هم ظاهر خوب هم قیمت مناسبی دارن. 
من تجربه ایی از این برند ندارم اما نظرات مثبتی ازشون هست ، که البته در مورد کیفتشون باید حضوری ببینید .
https://www.lioncomputer.com/product/pkgxy/GAMEMAX-Aero-A367-Mid-Tower-Case
https://www.lioncomputer.com/product/vlp13/GAMEMAX-Paladin-T801-BK-ARGB-Mid-Tower-Case

لینک به دیدگاه

تو این رنج دنبال دست دو بگردید بهتره. هم که کیس باهاش کشتی نمیگیرن. تهش میخواد خط و خش بیفته که مشخصه. 

دوما دیگه رویه زندگی ها و قیمتا طوریه خریدن جس نو خریته. همون کیس رو شما اکبند ببر اگهی کن تو دیوار ببین چی میگن.

من خودم asus gt301 گرفتم 1700 زمانیکه 2500 نوش بود.

لینک به دیدگاه

نکته ای که خیلیا تو خرید کیس توجه نمیکنن کیفیت فنهای روی کیس هست و گول کیسهای فندار رو میخورند سعی کنید برای جلوی کیس فن های بالای 1600 دور بزارید 

t500مسترتک داشتم فقط نور داشت پرتاب باد 0

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوست عزیز تا 2 میلیون کیس G1 گرین میتونی تهیه کنی. نمیدونم چرا رو مدل اداری pars دست گذاشتی؟

آخر ساله و یه سیستم عقب افتاده ای به اسم استعلام اداری هست که باعث میشه قیمت پارس (و کیس های اداری) بالا بره. یه عده فروشنده "زرنگ" تو شهرستان زیر پله نشستن و این دست کیس های اداریو تند تند خرید میزنن تا تو بازار کم بشه و قیمتش حباب پیدا کنه. چون آخر ساله و بعضی شرکتا تصمیم میگیرن سیستم هاشون رو بروز کنن و به اصطلاح مهندسشون نمیره سرچ کنه مدل جایگذین چی میشه خرید، همون فاکتور کیس پارس رو از آرشیو میکشه بیرون و میگه برید اینو برام بخرید مثلا 30 تا. مالی اون شرکت ها هم مثل منو شما نیست بره ببینه قیمت این کیس چقدر بوده و الان چقدر اومده روش خریدشو میزنه و اون زیر پله ایی که کلا اجاره مغازش ماهی 1 میلیونم نیست یه شبه سودی میزنه تو جیبش که من و تو تو خوابم نمیبینم. بعد اگه من هزار تومنم بکشم روی جنس خوم که دارم به نمایندم میدم صد تا اداره و بازرس میاد میگه چه جوری به عدد هزارتومان رسیدی که بکشی روی کالات، توضیح بده. این وضیع مملکت ماست. هرچی سوادت کمتر باشه، درآمدت بیشتره.

پ.ن: کیس آریا در ضمن در کیسش شیشه نیست و اکریلیکه. سری G ولی همه شیشه حرارت دیدس.

ویرایش شده توسط Devileytion
لینک به دیدگاه

2 ساعت قبل، Sabertooth گفته است:

نکته ای که خیلیا تو خرید کیس توجه نمیکنن کیفیت فنهای روی کیس هست و گول کیسهای فندار رو میخورند سعی کنید برای جلوی کیس فن های بالای 1600 دور بزارید 

کار به دور فن به طور مستقیم نداره مهم cfm اندازگیری شده هست .

لینک به دیدگاه

ممنونم عزیزان

در ۱۴۰۱/۱۲/۲۵ در 15:39، Lawrence گفته است:

تو این رنج دنبال دست دو بگردید بهتره. هم که کیس باهاش کشتی نمیگیرن. تهش میخواد خط و خش بیفته که مشخصه. 

دوما دیگه رویه زندگی ها و قیمتا طوریه خریدن جس نو خریته. همون کیس رو شما اکبند ببر اگهی کن تو دیوار ببین چی میگن.

من خودم asus gt301 گرفتم 1700 زمانیکه 2500 نوش بود.

من کرمانشاهم عزیز

اینجا قدیم میخواستم کیس دست دوم بخرم یه مقدار تو بازار گشتم چیز قشنگی پیدا نکردم ، توی دیوار و اینام که اصلا نیست 

مگه تو همین فروم پیدا کنم...

در ۱۴۰۱/۱۲/۲۵ در 13:55، _Shayan_ گفته است:

سلام
کیس های گیم مکس هم هست که هم ظاهر خوب هم قیمت مناسبی دارن. 
من تجربه ایی از این برند ندارم اما نظرات مثبتی ازشون هست ، که البته در مورد کیفتشون باید حضوری ببینید .
https://www.lioncomputer.com/product/pkgxy/GAMEMAX-Aero-A367-Mid-Tower-Case
https://www.lioncomputer.com/product/vlp13/GAMEMAX-Paladin-T801-BK-ARGB-Mid-Tower-Case

واسه یه مدلش دیدم یه نفر کامنت گذاشته بود که کیسای زیادی اسمبل کرده ولی این از همشون بی کیفیت تر بوده سر همین میترسم 😂

ولی خب باز اگر دوستان تجربه استفاده داشتن راهنمایی کنن ممنون میشم

در ۱۴۰۱/۱۲/۲۵ در 21:56، Sabertooth گفته است:

اگه اشتباه نکنم فنایی که خودم رو کیس دارم هم همینه قدرتشون 

ولی قطعات به اون صورت داغ نمیشن... باز شاید اگه قدرت فن بیشتر باشه دماشون بهترم بشه

در ۱۴۰۱/۱۲/۲۶ در 00:14، Devileytion گفته است:

دوست عزیز تا 2 میلیون کیس G1 گرین میتونی تهیه کنی. نمیدونم چرا رو مدل اداری pars دست گذاشتی؟

آخر ساله و یه سیستم عقب افتاده ای به اسم استعلام اداری هست که باعث میشه قیمت پارس (و کیس های اداری) بالا بره. یه عده فروشنده "زرنگ" تو شهرستان زیر پله نشستن و این دست کیس های اداریو تند تند خرید میزنن تا تو بازار کم بشه و قیمتش حباب پیدا کنه. چون آخر ساله و بعضی شرکتا تصمیم میگیرن سیستم هاشون رو بروز کنن و به اصطلاح مهندسشون نمیره سرچ کنه مدل جایگذین چی میشه خرید، همون فاکتور کیس پارس رو از آرشیو میکشه بیرون و میگه برید اینو برام بخرید مثلا 30 تا. مالی اون شرکت ها هم مثل منو شما نیست بره ببینه قیمت این کیس چقدر بوده و الان چقدر اومده روش خریدشو میزنه و اون زیر پله ایی که کلا اجاره مغازش ماهی 1 میلیونم نیست یه شبه سودی میزنه تو جیبش که من و تو تو خوابم نمیبینم. بعد اگه من هزار تومنم بکشم روی جنس خوم که دارم به نمایندم میدم صد تا اداره و بازرس میاد میگه چه جوری به عدد هزارتومان رسیدی که بکشی روی کالات، توضیح بده. این وضیع مملکت ماست. هرچی سوادت کمتر باشه، درآمدت بیشتره.

پ.ن: کیس آریا در ضمن در کیسش شیشه نیست و اکریلیکه. سری G ولی همه شیشه حرارت دیدس.

نه اصلا قصد خرید Pars Evo رو که نداشتم ، کلا واسم سوال بود چرا نسبت به بقیه کیسا انقدر گرونه

ممنونم از توضیحاتتون 🙏

در ۱۴۰۱/۱۲/۲۶ در 00:19، yasin1380 گفته است:

ممنونم ازتون

اتفاقا مدل g2 گرین هم جز گزینه هام بود

ولی شاید ارزش خرید g4 بالاتر باشه.. از نظر ظاهری هم بنظرم قشنگ تره

این مدل دیپ کولی که پیشنهاد دادین هم قشنگه منتها قیمت درستی نمیشه ازش پیدا کرد

فقط توی فروشگاه تاپ رایان دیدم موجوده که تا حالا ازشون خرید نداشتم

دوستان ندیدم اینجا کسی از کیس های فاطر پیشنهاد بده ، کیفیت اونا چطوره؟
این مدلش خیلی بنظرم جالب اومد

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

همه دولتیا فقط با گرین کار میکنن و خرید انجام میدن 

متاسفانه قیمت تمام کالاهاش هم خیلی بالاست مخصوصا پاور که اصلا منطقی نیست !

کیس استرایکر گرین رو من خریدم ۳۰۰ تومان الان شده ۸ میلیونو خرده ای زیبا نیست؟😂

ویرایش شده توسط reza05
لینک به دیدگاه

در ۱۴۰۲/۱/۱ در 02:22، reza05 گفته است:

همه دولتیا فقط با گرین کار میکنن و خرید انجام میدن 

متاسفانه قیمت تمام کالاهاش هم خیلی بالاست مخصوصا پاور که اصلا منطقی نیست !

کیس استرایکر گرین رو من خریدم ۳۰۰ تومان الان شده ۸ میلیونو خرده ای زیبا نیست؟😂

خیلی الکی گرونن واقعا

قیمت کیس های فاطر خیلی مناسبن ، از نظر ظاهری هم طراحی هاشون خوبه. از دوستان کسی داشته از این برند؟ کیفیتش در حد گرین هست؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

با سلام
مستر تک + گیم مکس به شما توصیه میشه و مدل های خوش قیمت گرین
دوستان کسی جایی تو بازار LanCool3 RGB رنگ مشکی دیده توی اسفند ماه ؟
هر چی میگردیم گیر نمیاد این نازنین غول کووول:x:x

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
13 ساعت قبل، MiladZQ گفته است:

خیلی الکی گرونن واقعا

قیمت کیس های فاطر خیلی مناسبن ، از نظر ظاهری هم طراحی هاشون خوبه. از دوستان کسی داشته از این برند؟ کیفیتش در حد گرین هست؟

سلام   باید  از نزدیک  ببینید  جنسشون و کیفیتش  بعیده  درحد گرین باشه!

این مدل نسبت به قیمتش  عالیه از  گرین    کیس  کاملیه  

کیس کامپیوتر گرین مدل G6

ویرایش شده توسط ferdosi
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
10 ساعت قبل، MiladZQ گفته است:

خیلی الکی گرونن واقعا

راستش هم کیس های فاطر رو از نزدیک دیدم هم گیم مکس کیس هاشون بسیار زیباست اما یک اشنایی هستش داخل پاساژ کیس فروشه میگفت گیم مکس زیاد خرابی داره بابت هاب و فن هاش زیاد میفرستن گارانتی خریدار ها ، فاطر هم هم رده گیم مکسه از نظر من ، تو رنج ۲ تا ۳ میلیون تومان ورق هایی که به کار رفتن تو برند گیم مکس و فاطر نازک تر از برند گرین هستش ی جورایی گرین جوندار تره ولی قیمتاش نا متعارفه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

گرین خیلی از سیاست هاش، شبیه خودروساز های داخلیه، میگه محصولاتش تولید داخله، ولی به بی کیفیت ترین تولید کنندگان چینی سفارش میده و وارد میکنه، تهش داخل مونتاژشون میکنه، ازونور کیس قوطی مثل z4 یا x2+ که زورکی 2 تومن می ارزه، 7 8 تومن الان قیمت اکبندشه، بعد میگی چرا قیمتش اینجوریه، میگن توقف تولید شده و شرکت دیگه عرضه نمیکنه و موجودی ته بازاره! این کیس ها 2 ساله توقف تولید شده، چجوری هنوز آکبندشون تو بازاره پس؟ بقیه کیس هاش هم همینطوره، کیس های چینی با برند های متفرقه خیلی با کیفیت تر از کیس های گرین هستن، به علاوه دیگه روی اکثرشون هم یه پک فن 3 تایی rgb هست که تو بازار حداقل 1 تومنی آب میخوره، در صورتی که کل اون کیس 2.500 قیمتشه، ازونور 2 تومن باید پول قوطی خالی گرین بدی، که اصلا توجیه برای خرید نداره.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...