رفتن به مطلب

13100 بهتره یا 12400؟

اشتراک گذاری

Recommended Posts

درود با بودجه 20 تومن بخام باندل ببندم (فقط  رم سی پی یو مادربورد) کدومو پیشنهاد میدین؟

لینک به دیدگاه

درود قطعا مدل 12400 دوست عزیز مدل های زیر 13600k به نوعی ریبرند نسل ۱۲ هستند

لینک به دیدگاه

1 ساعت قبل، ho3einsa گفته است:

درود با بودجه 20 تومن بخام باندل ببندم (فقط  رم سی پی یو مادربورد) کدومو پیشنهاد میدین؟

12400

لینک به دیدگاه

2 ساعت قبل، matrix.trixx گفته است:

درود قطعا مدل 12400 دوست عزیز مدل های زیر 13600k به نوعی ریبرند نسل ۱۲ هستند

53 دقیقه قبل، ARMIN گفته است:

12400

درود ممنون. مابقی قطعات رو چی بگیرم دوستان؟ مادربورد و رم؟ ddr4 یا ddr5 ببندم؟ گرافیک 3060 خوبه؟ البته بودجش جداست از این 20 تومنه نیس.

لینک به دیدگاه

۱ ساعت قبل، ho3einsa گفته است:

درود ممنون. مابقی قطعات رو چی بگیرم دوستان؟ مادربورد و رم؟ ddr4 یا ddr5 ببندم؟ گرافیک 3060 خوبه؟ البته بودجش جداست از این 20 تومنه نیس.

رم ddr5 4800 بدون هیت سینک اگر قیمت مناسب پیدا کردید بله بیشتر توصیه میشه(قبل گرونی های اخیر دیدم بعضی مدل هاش قیمتش منطقی بود نسبت به ddr4) مادربورد هم سری B کفایت می کنه حالا چه DDR4 باشه چه DDR5

لینک به دیدگاه

2 ساعت قبل، ho3einsa گفته است:

به به میبینم که دست از پا درازتر برگشتی سمت pc  چقدر گفتم هی... یکسال گذشت

https://forum.persiantools.com/threads/باندل-گیمینگ-نسل11-فقط-10.984009/

داریم پیر میشیم به پای هم!

ویرایش شده توسط Sabertooth
لینک به دیدگاه

38 دقیقه قبل، yasin1380 گفته است:

دلیل ارزونی این مدل msi چیه؟

لینک به دیدگاه

32 دقیقه قبل، Sabertooth گفته است:

دلیل ارزونی این مدل msi چیه؟

واردکنندش چوب توسرش خورده،وقتی ملت هر آشغالی ایسوس بزنه میخرن آخرش میشه بازار دلالی و قیمت پرت و... وقتی هم جنس خوب میبینیم تعجب میکنیم چرا این قیمتش خوبه.

چند ماه پیش با بخش لیون صحبت کردم که چرا همش ایسوس میاری ۴تا مدل گیگابایت بیار ،۲ماه بعدش موجود شد الان دیگه از اون مدل ها موجود نداره یه مدلم که هست، قیمت بالا زده،الان باز همش پرشده ایسوس،نمیدونم بد بودن که دیگه موجود نکرد یا کلا چون ایسوس هرچی میزنه فروش میره دیگه دنبالشو نگرفتن یا این مابین توافقاتی با وارد کننده مشخصی صورت گرفته که گیگا و ام اس ای تهیه نکنند که دیگه بهت ایسوس به قیمت نمیدیم،نمیدونم! ... درکل وضعیت خوب نیست.

مثلاً msi b660mortar max   تو چندین فروشگاه یه بازه موجود شد بعد من هی لیون رو چک میکردم می‌دیدم که هیچ خبری نیست ،اخرشم نفهمیدم دلیلش چیه یعنی بخش تامین لیون اینقدر ... که مادربرد خوب نمیدونه چیه؟

ویرایش شده توسط yasin1380
لینک به دیدگاه

20 ساعت قبل، Sabertooth گفته است:

به به میبینم که دست از پا درازتر برگشتی سمت pc  چقدر گفتم هی... یکسال گذشت

https://forum.persiantools.com/threads/باندل-گیمینگ-نسل11-فقط-10.984009/

داریم پیر میشیم به پای هم!

داداچ دیگه به روم نیار. واقعیت هنوز دو دلم چرا دروغ... 🤣

لینک به دیدگاه

داداچ دیگه به روم نیار. واقعیت هنوز دو دلم چرا دروغ... 🤣

میگن چرا عاقل کند کاری که باز آرد پشیمانی

اگر میخواست اینطوری بشه کاش همون اول بسته بودید کیس که خیلی سیستم بهتری درمیومد.

گفتم تو لبتاپ این Mux  سوییچ نباشه کار دستتون میده ،ولی اسرار به تهیه حضوری داشتید ،سفارش داده بودید یه لبتاپ لجیون 5 با 3070داشتید بی دردسر و لذت بخش داشتید.

ویرایش شده توسط yasin1380
لینک به دیدگاه

15 ساعت قبل، yasin1380 گفته است:

میگن چرا عاقل کند کاری که باز آرد پشیمانی

اگر میخواست اینطوری بشه کاش همون اول بسته بودید کیس که خیلی سیستم بهتری درمیومد.

گفتم تو لبتاپ این Mux  سوییچ نباشه کار دستتون میده ،ولی اسرار به تهیه حضوری داشتید ،سفارش داده بودید یه لبتاپ لجیون 5 با 3070داشتید بی دردسر و لذت بخش داشتید.

دادا بعد اون لینکی که فرستاد داداشمون بنده 2 بار دیگه سیستم تهیه کردم و فروختم. بحث این چیزا نیس خیلی ازین سیستمی که گفتین بهترشو هم خریدم مراجعه کنین به پروفایلم فک کنم هنوز مشخصاتش باشه.  دلیل این خرید و فروشا بیشتر منشا روانی داره تا دلیل منطقی. یه نوع تفریح و تنوعه برام و متاسفانه هزینه بالایی هم برام داشته. اون لپتاپ ایسر هم خیلی وقته فروختم جاش الان یه لنوو دارم با 12700 و 3050ti که خیلی ازون ایسره بهتره ولی خب دنبال تنوعم.دیگه دلمو زده لپتاپه. الانم خداروشکر با پول اون ایسر نیتروئه یه پلی5 خریدم با این لپتاپی که گفتم. حالا متاسفانه یا خوشبختانه که مطمئنم نمیشه گفت این شده تفریح من. زیاد اهل گیم نیستم دیگه بالاخره سنی ازم گذشته ولی هنوز به ترکیب ایده الی که بخام نگهش دارم نرسیدم. میخام یه سری ایکس هم بخرم بذارم بغل این پلی5 بعد یه لپتاپ مالتی مدیا تهیه کنم ببینم چقد میتونه ارضام کنه.وقتی داشتم این تاپیکو باز میکردم واقعا میخاستم یه سیستم با بیس ddr5 ببندم ولی خب یبار از سمت کارت گرافیک ماینی خوردم 2-3 ماه پیش برا همین دل چرکینم برم دوباره سر این سیستم. سیستمو هم برا همین فروختم لپتاپ گرفتم که سر گرافیک ماینی که داشتم به گاج رفته بودم و اصلا دوس نداشتم کارت پایین تر ببندم و برا کارت بالاتر هم بودجه نبود.

لینک به دیدگاه

خب طبیعتا میتونی بگی اگه زیاد بازی نمیکنی چرا کنسول میگیری خب برا یه گیمر همیشه ممکنه یه بازی باشه که دلش بخاد تجربه کنه برا همین دوس دارم کنسولشو داشته باشم هرموقع بازی دلم خواست دستم خالی نباشه بتونم راحت تهیش کنم. مثلا بازی لست پارت2 رو رفتم الانم دارم هورایزن فوربیدن وست میرم. درکل میگم بیشتر جنبه روانی قضیه برا مهمه که بتونم با کمترین هزینه ممکن یه ترکیبی داشته باشم که باهاش همه کارامو انجام بدم.

لینک به دیدگاه

58 دقیقه قبل، ho3einsa گفته است:

خب طبیعتا میتونی بگی اگه زیاد بازی نمیکنی چرا کنسول میگیری خب برا یه گیمر همیشه ممکنه یه بازی باشه که دلش بخاد تجربه کنه برا همین دوس دارم کنسولشو داشته باشم هرموقع بازی دلم خواست دستم خالی نباشه بتونم راحت تهیش کنم. مثلا بازی لست پارت2 رو رفتم الانم دارم هورایزن فوربیدن وست میرم. درکل میگم بیشتر جنبه روانی قضیه برا مهمه که بتونم با کمترین هزینه ممکن یه ترکیبی داشته باشم که باهاش همه کارامو انجام بدم.

میفهمم چی میگید ولی آخرش اون چیزی نمیشه که بخواید،من یه دوستی داشتم از لحاظ تمکن مالی مشکلی نداشت،همه چیزم داشت هم پی سی هم هردو کنسول ،نینتندو داشت ،پی اس پی داشت ولی وقتی بچه هارو دعوت میکرد ،دورهم گیم میزدیم هممون تا یه هفته توپ توپ بودیم ،حالا بعد ها دوباره شد این جمع رو راه بندازیم ولی دیگه اوضاع کنکور و دانشگاه هرکی یه راهی رفته.

لینک به دیدگاه

دوست عزیز شما داری سیپیو 4 هسته رو با 6 هسته مقایسه میکنی؟ اصلا این مقایسه به کل اشتباه هست، اگه برای گیم میخوای اون 13100 خیلی کم میاره بخاطر 4 هسته بودنش

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دادا بعد اون لینکی که فرستاد داداشمون بنده 2 بار دیگه سیستم تهیه کردم و فروختم. بحث این چیزا نیس خیلی ازین سیستمی که گفتین بهترشو هم خریدم مراجعه کنین به پروفایلم فک کنم هنوز مشخصاتش باشه.  دلیل این خرید و فروشا بیشتر منشا روانی داره تا دلیل منطقی. یه نوع تفریح و تنوعه برام و متاسفانه هزینه بالایی هم برام داشته. اون لپتاپ ایسر هم خیلی وقته فروختم جاش الان یه لنوو دارم با 12700 و 3050ti که خیلی ازون ایسره بهتره ولی خب دنبال تنوعم.دیگه دلمو زده لپتاپه. الانم خداروشکر با پول اون ایسر نیتروئه یه پلی5 خریدم با این لپتاپی که گفتم. حالا متاسفانه یا خوشبختانه که مطمئنم نمیشه گفت این شده تفریح من. زیاد اهل گیم نیستم دیگه بالاخره سنی ازم گذشته ولی هنوز به ترکیب ایده الی که بخام نگهش دارم نرسیدم. میخام یه سری ایکس هم بخرم بذارم بغل این پلی5 بعد یه لپتاپ مالتی مدیا تهیه کنم ببینم چقد میتونه ارضام کنه.وقتی داشتم این تاپیکو باز میکردم واقعا میخاستم یه سیستم با بیس ddr5 ببندم ولی خب یبار از سمت کارت گرافیک ماینی خوردم 2-3 ماه پیش برا همین دل چرکینم برم دوباره سر این سیستم. سیستمو هم برا همین فروختم لپتاپ گرفتم که سر گرافیک ماینی که داشتم به گاج رفته بودم و اصلا دوس نداشتم کارت پایین تر ببندم و برا کارت بالاتر هم بودجه نبود.

کارت ماینی چی شده بود ؟

لینک به دیدگاه

در ۱۴۰۱/۱۲/۲۹ در 15:53، Hassan.SK گفته است:

کارت ماینی چی شده بود ؟

شرمنده بابت دیر جواب دادن. بخاطر عید سرم شلوغ بود...

بلک اسکرین میداد بعد درایور استاپ میداد.

در ۱۴۰۱/۱۲/۲۹ در 15:52، MSF_SE7EN گفته است:

دوست عزیز شما داری سیپیو 4 هسته رو با 6 هسته مقایسه میکنی؟ اصلا این مقایسه به کل اشتباه هست، اگه برای گیم میخوای اون 13100 خیلی کم میاره بخاطر 4 هسته بودنش

من بیشتر بخاطر جدید بودنش راغب خریدش بودم وگرنه کسی منکر نیس سری i5 بهتره. حالا شاید طرح سوال از سمت بنده اشتباه بوده باشه. در کل گفتم شاید بخاطر جدید بودن نسل 13 فاصله انچنان زیاد نباشه و چون میتونم سری 13 رو ارتقا بدم با کمترین هزینه مد نظرم بود.

لینک به دیدگاه

بستگی به کاری که میخوای بکنی داره

نسل 13 تک هسته ایش خیلی بهتره

حدود 30 درصد فکر کنم تک هسته ایش بهتر باشه

اما خب اون i5 هسته بیشتر داره

من برام چون تک هسته مهم تره اگه میخواستم بگیرم i3 می گرفتم چون با بازی ها و چیزای قدیمی و تک هسته زیاد سر و کار دارم

ولی شما خودت ببین چه استفاده ای داری و تصمیم بگیر

لینک به دیدگاه

ضمن درود و تبریک سال نو به استارتر و دوستان گرامی🌹

عزیز درحال حاضر اصلا سراغ نسل 13 اینتل نرو مگر اینکه بخوای 13600K به بالا تهیه کنی ، الباقی همه همون نسل دوازده هستند که فقط ری برند شدن و درحد یه پشه پیشرفت داشتن😅 13100 که اصلا نگاهشم نکن چه برسه به فکر خریدش باشی.(در اصل همون 12100 هست با قیمت بالاتر و پنچ شش فریم بیشتر). حتی به خودش زحمت نداده با ترکیب 6C/12T یا 4P+2E/10T این سی پی یو رو بده بیرون اونم در سال 2023 که 4 هسته دیگه شوخی حساب میشه.

فعلا کلاهیه که اینتل هرسال داره سرمون میگذاره و جیباشو پر میکنه .

ویرایش شده توسط M-AMIN
لینک به دیدگاه

1 دقیقه قبل، M-AMIN گفته است:

ضمن درود و تبریک سال نو به استارتر و دوستان گرامی🌹

عزیز درحال حاضر اصلا سراغ نسل 13 اینتل نرو مگر اینکه بخوای 13600K به بالا تهیه کنی ، الباقی همه همون نسل دوازده هستند که فقط ری برند شدن و درحد یه پشه پیشرفت داشتن😅 13100 که اصلا نگاهشم نکن چه برسه به فکر خریدش باشی.(در اصل همون 12100 هست با قیمت بالاتر و پنچ شش فریم بیشتر).

فعلا کلاهیه که اینتل هرسال داره سرمون میگذاره و چیباشو پر میکنه .

بله تصمیمم به سمت و سوی همون 12400 یا 12500 عه

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...