رفتن به مطلب

اتصالی پورت های لپ تاپ

Recommended Posts

سلام من تمام پورت های لپ تاپم چه از شبکه بگیر تا usb جدیدا مشکل دار شدن ( لپ تاپ رو تقریبا یک ساله دارم استفاده میکنم )
رنگ کیبوردش که داره همینطور میپره واقعا نمیدونم چرا اینقدر بیکیفیته لپ تاپ 60 تومنی (g713qm asus rog )

پورت هاش هم لقی داره با کوچیکترین تکونی اگه با کابل شبکه وصل باشه اینترنت میپره اگه موس وصل باشه موس قطع و وصل میشه الان مشکلی که خیلی اذیت میکنه و آزار میده شارژر لپ تاپه که اولش لق شده بود با یکم چرخوندن درست میشد الان دیگه خیلی بدتر شده هرچی شارژر رو توی سوکت لپ تاپ میچرخونم اتصالی داره و اصلا شارژ نمیشه یا اگه بشه هم باید ثابت توی یه حالت خاصی نگه داشته بشه و اگه یه کوچولو بچرخه شارژ نمیشه لپ تاپ ؟ به گارانتی زنگ زدم گفتن بفرستش بیاد ولی خب الان تعطیلاته راهی نیست خودم یه جوری موقتی این مشکل شارژر رو حل کنم ؟ خیلی رو مخه

شارژر رو که وصل میکنم به لپ تاپ همش ارور میده که برق خارج شد برق وصل شد

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

این مشکلات بر میگرده به رفتار شما با لپتاپ! بدرد نخور ترین لپتاپ ها هم تحت شرایط درست استفاده بشن، چنین اتفاقی نمیفته، چه برسه به لپتاپ پرچمدار.

این جوری که توصیف میکنید، باید ماشین از روی لپتاپ رد شده باشه، همینجوری تمام پورت ها لق نمیشن، احتمالا پیچ های لپتاپ بازه شده و افتاده، بعدش قاب ول شده که برد سر جاش داره بازی میکنه و باعث لقی پورت ها شده. یا اینکه موقع کار لپتاپ رو روی پاتون گذاشتید و یا یه جوری استفاده میشده که پورت ها تحت فشار بودن، این اتفاق افتاده.

شارژر هم شاید مشکل از سیم شارژه. خیلی به ندرت پیش میاد مشکل از پورت باشه.

لینک به دیدگاه

۱ ساعت قبل، MAhmoOD Nazari گفته است:

درود

این مشکلات بر میگرده به رفتار شما با لپتاپ! بدرد نخور ترین لپتاپ ها هم تحت شرایط درست استفاده بشن، چنین اتفاقی نمیفته، چه برسه به لپتاپ پرچمدار.

این جوری که توصیف میکنید، باید ماشین از روی لپتاپ رد شده باشه، همینجوری تمام پورت ها لق نمیشن، احتمالا پیچ های لپتاپ بازه شده و افتاده، بعدش قاب ول شده که برد سر جاش داره بازی میکنه و باعث لقی پورت ها شده. یا اینکه موقع کار لپتاپ رو روی پاتون گذاشتید و یا یه جوری استفاده میشده که پورت ها تحت فشار بودن، این اتفاق افتاده.

شارژر هم شاید مشکل از سیم شارژه. خیلی به ندرت پیش میاد مشکل از پورت باشه.

این مشکلات از بدو خرید بودن ولی حالا بدتر شدن اتفاقا لپ تاپ رو تحت شرایط عادی استفاده کردم فقط روی پام بوده من لپ تاپ hp هم داشتم حدود 10 سال باهاش کار کردم ولی هیچ کدوم از این مشکلات به وجود نیومدن توش پس قطعا مشکل از لپ تاپه حتی همون ماه اول زنگ زدم گارانتی میگن دستت عرق کرده باعث شده ساییده بشه ! خب من کیبورد هم دارم چرا اون اینطوری نمیشه ؟ :|

لینک به دیدگاه

44 دقیقه قبل، Darksoul گفته است:

فقط روی پام بوده 

درود بر شما

لپ تاپ روی پا به هیچ وجح استیبل نیست و مدام در حرکته

البت مبحث رنگ پریدگی تاچ پد جای حرفو حدیث داره

برای یک سال خیلی زوده دچار رنگ پریدگی شه

ویرایش شده توسط مهرزاد قائم مقامی
لینک به دیدگاه

34 دقیقه قبل، مهرزاد قائم مقامی گفته است:

درود بر شما

لپ تاپ روی پا به هیچ وجح استیبل نیست و مدام در حرکته

البت مبحث رنگ پریدگی تاچ پد جای حرفو حدیث داره

برای یک سال خیلی زوده دچار رنگ پریدگی شه

خب آخه یکی از دلایلی که لپ تاپ گرفتم هم همین بود که روی پام باشه وگرنه کامپیوتر هم داشتم :|

لینک به دیدگاه

1 ساعت قبل، Darksoul گفته است:

خب آخه یکی از دلایلی که لپ تاپ گرفتم هم همین بود که روی پام باشه وگرنه کامپیوتر هم داشتم :|

در هر صورت تکون زیاد باعث این مشکلات میشه و کاریشم نمیشه کرد

لینک به دیدگاه

1 ساعت قبل، مهرزاد قائم مقامی گفته است:

در هر صورت تکون زیاد باعث این مشکلات میشه و کاریشم نمیشه کرد

نمیشه آقا. من خودم سری n  ایسوز داشتم .تا  5 سال هیچ  لقی پیش نیومد حتی تو usb  .سوکت برق که استیبل تره. رنگ پریدگی هم چون گیم میزدم صرفا رو دکمه های asdw  پیش اومد فقط.جابجایی و تکون خوردن اسیب نمیزنه اونم به این شکل که ظاهرا همه سوکت ها و پورت های لپتاپ لقی داره.کشیدگی کابل اگر پیش بیاد بله .

4 ساعت قبل، Darksoul گفته است:

این مشکلات از بدو خرید بودن ولی حالا بدتر شدن اتفاقا لپ تاپ رو تحت شرایط عادی استفاده کردم فقط روی پام بوده من لپ تاپ hp هم داشتم حدود 10 سال باهاش کار کردم ولی هیچ کدوم از این مشکلات به وجود نیومدن توش پس قطعا مشکل از لپ تاپه حتی همون ماه اول زنگ زدم گارانتی میگن دستت عرق کرده باعث شده ساییده بشه ! خب من کیبورد هم دارم چرا اون اینطوری نمیشه ؟ :|

ماژول کیت usb و سوکت پاور لپتاپ ها معمولا توی بازار هست . قیمت انچنانی هم نداره . میتونید تهیه کنید بدید تعویض کنن براتون.با این شرایط جدا از فرسودگی روح و روان ادم خسارت هم ممکنه بزنه به لپتاپ.

لپتاپ رو اکبندو نو تهیه کردید؟

ویرایش شده توسط Lawrence
لینک به دیدگاه

25 دقیقه قبل، Lawrence گفته است:

نمیشه آقا. من خودم سری n  ایسوز داشتم .تا  5 سال هیچ  لقی پیش نیومد حتی تو usb  .سوکت برق که استیبل تره. رنگ پریدگی هم چون گیم میزدم صرفا رو دکمه های asdw  پیش اومد فقط.جابجایی و تکون خوردن اسیب نمیزنه اونم به این شکل که ظاهرا همه سوکت ها و پورت های لپتاپ لقی داره.کشیدگی کابل اگر پیش بیاد بله .

قطعا اگر قرار باشه برا همه اتفاق بی افته دلیل بر بی کیفیتی تولیدات برند ایسوس میشه(که اینطور نیست)

وقتی برای یک نفر اتفاق بی افته و اونم برا اغلب اتصالات خوب یه چیز غیر عادیه

تو موارد غیر عادی هم باید بگردیم دنبال فرضیات

تکون و جابه جایی زیاد حین اتصال کابل ها محتمل ترین فرضیه هست(بخصوص که امکان کشیدگی و ضربه خودن سوکت هم فراهم میشه)

لینک به دیدگاه

5 ساعت قبل، Darksoul گفته است:

این مشکلات از بدو خرید بودن ولی حالا بدتر شدن 

قطعا این همه ایراد یه جا نمیتوه توی لپ تاپ نو باشه(کما اینکه من هیچ وقت منکر چیز های عجیب و غریب نیستم )

بخصوی اداپتور این دستگا که به دلیل امپر بالا کابل ضخیم و قدرتمندی هم داره و به این راحتیا خراب نمیشه

لینک به دیدگاه

14 ساعت قبل، Lawrence گفته است:

ماژول کیت usb و سوکت پاور لپتاپ ها معمولا توی بازار هست . قیمت انچنانی هم نداره . میتونید تهیه کنید بدید تعویض کنن براتون.با این شرایط جدا از فرسودگی روح و روان ادم خسارت هم ممکنه بزنه به لپتاپ.

لپتاپ رو اکبندو نو تهیه کردید؟

همین دیگه دقیقا الان یادم اومد این رنگ پریدگی اگه اتفاق میوفتاد قطعا باید روی دکمه های asdw اتفاق میوفتاد مثلا اینتر که سمت راسته من سالی یه بار هم استفاده نمیکنم ازش چرا رنگش باید بپره ؟
منم گفتم 10 سال لپ تاپ داشتم با همین وضع باهاش کار کردم هیچ اتفاقی واسش نیوفتاد
نه بهتره بدم خود گارانتی عوض کنه چون گارانتیش باطل میشه هرچند یکی دو ماه بیشتر ازش نمونده
بله نو و آکبند خریدم همون روز اول دل خوشی نسبت بهش نداشتم کیفیت rgb ایش از کیبورد گرین هم ضعیف تره واقعا لپ تاپ های خیلی رده پایین تر رو که میبینم حسرت میخورم چرا باید کیفیتشون از مال من بهتر باشه

14 ساعت قبل، مهرزاد قائم مقامی گفته است:

قطعا این همه ایراد یه جا نمیتوه توی لپ تاپ نو باشه(کما اینکه من هیچ وقت منکر چیز های عجیب و غریب نیستم )

بخصوی اداپتور این دستگا که به دلیل امپر بالا کابل ضخیم و قدرتمندی هم داره و به این راحتیا خراب نمیشه

من حتی اگه کشتی هم بگیرم با لپ تاپ نباید این اتفاق واسش بیوفته ! اونم واسه بهترین و قدرتمند ترین و با کیفیت ترین سری لپ تاپ ایسوس که rog هست و مخصوص گیم هست

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در ۱۴۰۲/۱/۲ در 19:05، Darksoul گفته است:

من لپ تاپ hp هم داشتم

مقایسه ی اچ پی و ایسوس، مثل مقایسه ی رولز رویس و بنز عه. لپتاپ های hp زیادی مقاومن، وگرنه اون هم به همین روز باید میفتاد

در ۱۴۰۲/۱/۳ در 14:24، Darksoul گفته است:

من حتی اگه کشتی هم بگیرم با لپ تاپ نباید این اتفاق واسش بیوفته ! اونم واسه بهترین و قدرتمند ترین و با کیفیت ترین سری لپ تاپ ایسوس که rog هست و مخصوص گیم هست

یه ضرب المثلی هست که میگه، هر چی گرون تر، سوسول تر. پرداخت پول بیشتر برای خرید پرچمدار به این معنی نیست که قراره اون پرچمدار مقاومت بیشتری داشته باشه که باهاش کشتی گرفت

لینک به دیدگاه

سلام

اگه گارانتی داره لپتاپ و کابل و اینا هرچی داره اعم از شارژر و جعبه و اینا وردار حضوری ببر نمایندگی گارانتی

برای رفتن رنگ کاری برات نمیکنن البته چون کلا ایرادات فیزیکی نه تنها شامل گارانتی نیس توی ایران بلکه گاها خود گارانتی هم موقع تعمیر میزنه یه جاییشو به فنا میده(برا خودم روی صفحش یه خش انداختن که موقع تحویل گرفتن مشخص نبود منم دیگه خسته شده بودم انقد رفتم و اومدم گارانتی که بیخیالش شدم)

ولی به هرحال ببری گارانتی اگه بخوای خودت درشو باز کنی تعمیر کنی اگه مشکلش یه موقعی سخت افزاری باشه ممکنه خرج ورداره گارانتی هم باطل میشه و... کلا ریسک بزرگیه بنظرم

ریسک یه آسیب فیزیکی احتمالی کوچیک مث خش بنظر من بهتر یه خرج سنگینه ولی بازم خودت میدونی

البته به شرکت گارانتی و نمایندگیش هم بستگی داره بعضی از شرکت ها خیلی اذیت میکنن و کار درست انجام نمیدن ولی بعضا هم رفتار خوبی دارن و بهونه نمیارن

اگه اتفاقی هم بیوفته معمولا میشه شکایت کرد از اون نمایندگی و معمولا خوب پیگیری میکنن جای نگرانی چندانی نیس

بگذریم بریم سر اصل مطلب

اول اینکه شما لپتاپو سعی کن ترجیحا روی پات نذاری یه میزی چیزی حتی از این میز های تاشو که روی زمین میذارن روی اون بذار هم تکون میخوره روی پا و در دراز مدت خوب نیس، هم نمیتونه خوب هوا بکشه خنک کنه و ...

البته منظورم این نیس که 2 بار بذاری روی پات منفجر شه😂 من خودم بعضی وقتا که میز در دسترس نیس میذارم و ماشالا خیلی هم تکونش میدم آروم و قرار ندارم😂 ولی در مدت طولانی آسیب میبینه

شل شدن کابل شارژ هم از اینکه میگی میذاری روی پات میشه حدس زد که هربار شارژرشو جدا میکنی دوباره بهش وصل میکنی که خب در مدت طولانی قطعا هی شارژرو دراوردن و جا زدن باعث میشه سوکت و ایناش شل بشه حالا اینکه توی 1 سال این اتفاق افتاده یه کم غیر طبیعیه ولی در کل سعی کن هی چیزای مختلف میزنی به سوکت هاش هی هربار درنیاری بعد دوباره بزنی هرچقدر هم لپتاپ با کیفیت باشه بلاخره به مرور شل میشه

رفتن رنگ و اینا هم طبیعی نیست خصوصا توی 1 سال ولی در کل عرق کردن دست یا دست کثیف زدن به دکمه ها و اینا معمولا باعث رفتن رنگ و اینا میشه به مرور

ولی خب رنگ و اینارو کاریش نمیتونی بکنی فقط اگه زیاد عرق میکنه دستت یه دستمالی چیزی بذار زیر دستت برای پیشگیری از پیشرفت از بین رفتن رنگ و ایناش

ولی برای سوکت و اینا ببر گارانتی خودت هم حضوری برو براشون توضیح بده و نشونشون بده اوکی میکنن

ببخشید یه کم طولانی شد :) 

لینک به دیدگاه

در ۱۴۰۲/۱/۴ در 16:26، MAhmoOD Nazari گفته است:

مقایسه ی اچ پی و ایسوس، مثل مقایسه ی رولز رویس و بنز عه. لپتاپ های hp زیادی مقاومن، وگرنه اون هم به همین روز باید میفتاد

یه ضرب المثلی هست که میگه، هر چی گرون تر، سوسول تر. پرداخت پول بیشتر برای خرید پرچمدار به این معنی نیست که قراره اون پرچمدار مقاومت بیشتری داشته باشه که باهاش کشتی گرفت

داداش این hp مثال بود من واست از هر برندی که مدل لپ تاپ نشون میدم که طی مدت زمان طولانی این اتفاقات واسش نیوفتاد !
حتی لنوو

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...