رفتن به مطلب

هارد ریفر

اشتراک گذاری

Recommended Posts

درود دوستان 

بنده چند وقت پیش از دیوار 2 عدد هارد 500 گیگ خریداری کردم . اشتباهی که کردم این بود که سلامت هارد هارو چک نکردم . تا دیروز گه چک کردم . هر کدوم بالای 10000 هزار ساعت استفاده شده بودن . اما در کمال تعجب هر دو 100 درصد سالم بودن . و با دو نرم افزار هم چک کردم و هر دو نرم افزار هارد ها رو سالم نشون میداد . 

به فروشنده که گفتم . گفتند هارد ریفر هست  . 

هر کدوم از این هارد هارو تقریبا پول یک هارد سالم تو دیجی کالا با من حساب کردن بعد که گفتم گفتند برو با شرکت گارانتی هارد ها صحبت کن ولی روی بسته بندی که به من دادن به هیچ چیزی ننوشته بود . 

به نظر شما این هارد ها مشکل داره و ممکنه زود خراب بشه ؟ اگه آره به نظرتون از این فروشنده شکایت ثبت کنم داخل دیوار ؟ 

لینک به دیدگاه

سلام ساعت کارکرد بالای  هارد دلیل نمیشه که هارد سلامتش بیاد پایین -یه عکس از هاردها بزار ببینیم چه مدلی هستش ؟  هارد 500 رو دونه ای چند خریدی ؟

ویرایش شده توسط TECHNISAT
لینک به دیدگاه

1 دقیقه قبل، TECHNISAT گفته است:

سلام یه عکس از هاردها بزار ببینیم چه مدلی هستش ؟  هارد 500 رو دونه ای چند خریدی ؟

هارد وسترن بلو 

adaf8556-cbde-11ed-a4d8-56382ee1289c.jpeg

ae53fac8-cbde-11ed-8d03-2e9e05e5fd7c.jpeg

لینک به دیدگاه

هم اکنون، TECHNISAT گفته است:

عکس از خود هاردها بفرست 

هارد ها الان متاسفانه رو سیستم بسته شده خودم نمیتونم بازشون کنم عکس بدم

لینک به دیدگاه

چند باهاتون حساب کرده ؟  هارد سلامتش 100 هستش و هیچ مشکلی نداره 

لینک به دیدگاه

هم اکنون، TECHNISAT گفته است:

چند باهاتون حساب کرده ؟  هارد سلامتش 100 هستش و هیچ مشکلی نداره 

500 هزار تومن هر هارد رو حساب کردن . خب این که اینهمه مصرف شدن مشکلی نداره یعنی ؟ 

لینک به دیدگاه

نه مشکلی ندارن  اگه برچسب گارانتی الاتصال داره روش هارد تقلبی هستن اگه نه که هارد تقلبی نیستش

لینک به دیدگاه

1 دقیقه قبل، TECHNISAT گفته است:

نه مشکلی ندارن  اگه برچسب گارانتی الاتصال داره روش هارد تقلبی هستن اگه نه که هارد تقلبی نیستش

روی بسته بندی که به عنوان بسته بندی هارد ها دادن که خیر هیچ چیزی نداره . یه پلاستیک سادست . 

ولی روی هارد هارو نگاه نکردم متاسفانه

لینک به دیدگاه

2 ساعت قبل، Mohsen22323 گفته است:

به فروشنده که گفتم . گفتند هارد ریفر هست  . 

درود بر شما و بقیه دوستان

فروشنده اطلاع کافی نداشته

هارد ریفر هم کار کردشو صفر میکنن هم سلامت رو 100 میکنن و اصولا بسیار کند هستن(من هرچی ریفر دیدم شدیدا کند بود)

هارد های کار کرده بهتر از ریفر هستن

3 سال کار کرد هم برا هارد بد نیست (البت بشرطی که کندی و اختلال نداشته باشه)

ویرایش شده توسط مهرزاد قائم مقامی
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
1 ساعت قبل، Mohsen22323 گفته است:

هارد وسترن بلو 

adaf8556-cbde-11ed-a4d8-56382ee1289c.jpeg

ae53fac8-cbde-11ed-8d03-2e9e05e5fd7c.jpeg

هارد اول 195 روز

هارد دوم 1067 روز کارکرد داره

کاش به جای دو تا 500 یه دونه 1 ترا میگرفتید

اگر هارد هارو به عنوان اکبند بهتون فروخته بله میتونید شکایت کنید در نهایت باید با خود فروشنده مسئله رو حل کنید

اگه به عنوان دست دو فروخته نمیتونید

با hd tune هم اسکن کامل انجام بدید

لینک به دیدگاه

29 دقیقه قبل، مهرزاد قائم مقامی گفته است:

درود بر شما و بقیه دوستان

فروشنده اطلاع کافی نداشته

هارد ریفر هم کار کردشو صفر میکنن هم سلامت رو 100 میکنن و اصولا بسیار کند هستن(من هرچی ریفر دیدم شدیدا کند بود)

هارد های کار کرده بهتر از ریفر هستن

3 سال کار کرد هم برا هارد بد نیست (البت بشرطی که کندی و اختلال نداشته باشه)

کندی خاصی ندیدم توش به نظرم عادی کار میکنه . ولی این همه زمان مصرف هارد و قالب کردن هارد به عنوان هارد آکبند اذیتم میکنه خیلی

35 دقیقه قبل، Hassan.SK گفته است:

هارد اول 195 روز

هارد دوم 1067 روز کارکرد داره

کاش به جای دو تا 500 یه دونه 1 ترا میگرفتید

اگر هارد هارو به عنوان اکبند بهتون فروخته بله میتونید شکایت کنید در نهایت باید با خود فروشنده مسئله رو حل کنید

اگه به عنوان دست دو فروخته نمیتونید

با hd tune هم اسکن کامل انجام بدید

بله متاسفانه به عنوان هارد آکبند فروختن . 

آره متاسفانه دیوار که کاری انجام نمیده . خود فروشنده هم که گردن نمیگیره . از منم که گذشت ولی پیگیری میکنم سر یکی دیگه کلاه نره تو این وضعیت گرونی

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
1 ساعت قبل، Mohsen22323 گفته است:

کندی خاصی ندیدم توش به نظرم عادی کار میکنه . ولی این همه زمان مصرف هارد و قالب کردن هارد به عنوان هارد آکبند اذیتم میکنه خیلی

آره متاسفانه دیوار که کاری انجام نمیده . خود فروشنده هم که گردن نمیگیره . از منم که گذشت ولی پیگیری میکنم سر یکی دیگه کلاه نره تو این وضعیت گرونی

با فروشنده صحبت کن این هارد به عنوان اکبند فروختی ولی کارکردست ازت شکایت میکنم فلان یکم بترسونش بعضی ها دنبال دردسر نیستن و قضیه رو فیصره میدن

بگو کلاهبرداری کردی تو روز روشن اگه مغازه داره حضوری برو بگو ابروریزی میکنم باید یکمی ابتکار به خرج بدی تا به حقت برسی

پسش بده یک ترا بگیر

لینک به دیدگاه

5 دقیقه قبل، Hassan.SK گفته است:

با فروشنده صحبت کن این هارد به عنوان اکبند فروختی ولی کارکردست ازت شکایت میکنم فلان یکم بترسونش بعضی ها دنبال دردسر نیستن و قضیه رو فیصره میدن

بگو کلاهبرداری کردی تو روز روشن اگه مغازه داره حضوری برو بگو ابروریزی میکنم باید یکمی ابتکار به خرج بدی تا به حقت برسی

پسش بده یک ترا بگیر

دقیقا . احتمالا با چند تا از دوستان به صورت حضوری برم مزاحمشون بشم هارد رو پس بدم . از پشت گوشی ممکنه قبول دار نشن

لینک به دیدگاه

۱ ساعت قبل، Mohsen22323 گفته است:

چند ساله چیزی به اسم هارد 500 اکبند وجود نداره و خیلی وقته تولید هارد 500 متوقف شده!

ولی دیوار هر کی به هرکیه

شما یک پرسو جو میکردین قبل خرید

لینک به دیدگاه

41 دقیقه قبل، مهرزاد قائم مقامی گفته است:

چند ساله چیزی به اسم هارد 500 اکبند وجود نداره و خیلی وقته تولید هارد 500 متوقف شده!

ولی دیوار هر کی به هرکیه

شما یک پرسو جو میکردین قبل خرید

متاسفانه موقعی که خریدم هارد هارو هنوز با این سایت آشنا نشده بودم . دانش کافی هم تا این حد نداشتم  . 

لینک به دیدگاه

تو این آشفته بازار ایران همه هارد ها ریفر هستن بجز اونایی که گارانتی اصلی دارن که حدودا 70 درصد قیمتشون بالاتره و ارزش خرید ندارن آدم یکم دیگه میزاره روش m.2 میخره . دو سال پیش برا دوستم سیستم بستم هاردش ریفر بود (فروشگاه ها مینویسن آکبند) ولی از قیمتشون مشخصه ریفرن ، تا الان مشکلی نداشته

لینک به دیدگاه

سلام

به نظر من توی های HHD فقط ساعت کارکرد مهم و مقدار رایت و سلامت ۱۰۰ درصد اصلا ملاک نیست ، چون قطعات مکانیکی داره ممکنه از کار بیافتن، مقدار ۱۰۰۰۰ ساعت کارکرد زیاده و اگر می تونید پس بدید

لینک به دیدگاه

15 ساعت قبل، mohsen6281 گفته است:

سلام

به نظر من توی های HHD فقط ساعت کارکرد مهم و مقدار رایت و سلامت ۱۰۰ درصد اصلا ملاک نیست ، چون قطعات مکانیکی داره ممکنه از کار بیافتن، مقدار ۱۰۰۰۰ ساعت کارکرد زیاده و اگر می تونید پس بدید

پس که نمیگیره . ولی کسی تاحالا تجربه شکایت از شخصی یا فروشگاهی داخل دیوار داشته ؟ پیگیری برای این موارد چطوری هستش ؟ میشه اگه کسی تجربه داره راهنمایی کنه ؟ 

لینک به دیدگاه

19 ساعت قبل، Mohsen22323 گفته است:

پس که نمیگیره . ولی کسی تاحالا تجربه شکایت از شخصی یا فروشگاهی داخل دیوار داشته ؟ پیگیری برای این موارد چطوری هستش ؟ میشه اگه کسی تجربه داره راهنمایی کنه ؟ 

اگر مغازه دار هست از تعزیرات خیلی می ترسند ، از این طریق اقدام کنید

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...