رفتن به مطلب

تمیز کردن صفحه مانیتور

Recommended Posts

سلام دوستان شاید این تاپیک مسخره بیاد ولی میخاستم شماها وقتی صفحه مانیتور گیمینگتون کثیف میشه با چی تیمز می کنید که آسیب نبینه؟
بنده یادم میاد چند سال پیش با یکی از اسپری های به اصطلاح پاک کننده صفحه نمایش تمیز کردم ولی روش هاله افتاد که پاک هم نشد.
آیا الکل خالی کفایت می کنه؟ یا اسپری خاصی هست که تجربه استفاده شو دارید؟

لینک به دیدگاه

4 دقیقه قبل، Gazer گفته است:

سلام دوستان شاید این تاپیک مسخره بیاد ولی میخاستم شماها وقتی صفحه مانیتور گیمینگتون کثیف میشه با چی تیمز می کنید که آسیب نبینه؟
بنده یادم میاد چند سال پیش با یکی از اسپری های به اصطلاح پاک کننده صفحه نمایش تمیز کردم ولی روش هاله افتاد که پاک هم نشد.
آیا الکل خالی کفایت می کنه؟ یا اسپری خاصی هست که تجربه استفاده شو دارید؟

الکل و اسپری شیشه پاک کن ممنوع.

دستمال کاغذی رو با آب و صابون ولرم آغشته کن (آب ازش نچکه.) صفحه رو تمییز کن. بعد با دستمال خشک کف رو تمییز کن.

بعدش با آب گرم، گرماش طوری باشه دستت رو  نسوزونه ولی خیلی هم ولرم نباشه، پشتش بکش.

لینک به دیدگاه

7 دقیقه قبل، ARMIN گفته است:

الکل و اسپری شیشه پاک کن ممنوع.

دستمال کاغذی رو با آب و صابون ولرم آغشته کن (آب ازش نچکه.) صفحه رو تمییز کن. بعد با دستمال خشک کف رو تمییز کن.

بعدش با آب گرم، گرماش طوری باشه دستت رو  نسوزونه ولی خیلی هم ولرم نباشه، پشتش بکش.

مورد دومی رو متوجه نشدم یعنی بعد اینکه با دستمال خشک کف رو پاک کردم دوباره با آب گرم پاکش کنم؟

لینک به دیدگاه

1 دقیقه قبل، Gazer گفته است:

مورد دومی رو متوجه نشدم یعنی بعد اینکه با دستمال خشک کف رو پاک کردم دوباره با آب گرم پاکش کنم؟

آره اگر لکی باشه که با کف و صابون از بین نره مجبوری با آب گرمتر از آب ولرم پاکش کنی.

اگر اون زمان که با اسپری روی مانیتورت هاله افتاد بلافاصله همین سیستمی که توضیح دادم رو روش پیاده میکردی تا 90 درصد هاله اش از بین میرفت.

لینک به دیدگاه

اتفاقا امروز  نشستم مانیتور رو تمیز کردم.الان اومدم دیدم تاپیک زدی .  واس من اسپری مخصوص مانیتور و lcd بود. روش چک کردم نوشته بود با مواد معدنی و بدون الکل هست.

این هاله که نوشتید یعنی پنل اصلی آسیب دید یا محافظ و لایه رویی مثلا مات شد یا رنگ گرفت؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

والا من سالهاست تلویزیون و مانیتور رو نمیگذارم کسی دست بزنه خودم گرد روش رو اول با جارو برقی با فاصله یک سانت میگیرم

بعدشم اگر لک داشته باشه با دستمال نانو + اندکی رطوبت تمیز میکنم دوستان این نمایشگر ها با توجه به استفاده ای که میکنیم  نیاز به وایتکس و تیرک ندارن !!!!

لینک به دیدگاه

سلام

من فقط با دستمال میکرو فایبر مرطوب تمیز میکنم صفحه نمایش رو،خوب تمیز میشه،فقط گاها رد دستمال اندکی جا میمونه که در نور معمولی قابل مشاهده نیست

لینک به دیدگاه

با مایع مخصوص LCD تمیز کنید فقط یه نکته مایع را به دستمال اسپره کنید بعد روی LCD بکشید . دستمال باید نرم باشه که LCD خط و خش نشه. از دستمال عینک یا دستمال حوله ای نرم استفاده کنید.

لینک به دیدگاه

اول فوت :) و بعدش هم دستمال کاغذی خیس و خشک

4 ساله اینجوری تمیز میکنم هنوز هیچیش نشده :) 

لینک به دیدگاه

16 ساعت قبل، Lawrence گفته است:

اتفاقا امروز  نشستم مانیتور رو تمیز کردم.الان اومدم دیدم تاپیک زدی .  واس من اسپری مخصوص مانیتور و lcd بود. روش چک کردم نوشته بود با مواد معدنی و بدون الکل هست.

این هاله که نوشتید یعنی پنل اصلی آسیب دید یا محافظ و لایه رویی مثلا مات شد یا رنگ گرفت؟

البته این موضوع مربوط به چند سال پیشه. الان دیگه اون مانیتور چند سال فروش رفته و دست کس دیگه ای هست. پس این اسپری ها کلا آسیب میزنن درسته؟

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...