رفتن به مطلب

مچ بودن مادربرد و رم RAM & Mainboard

Recommended Posts

سلام و وقت بخیر

همونطور که از تاپیک پیداست راجب مچ بودن رم و مادربرد سوال دارم

شما به سایت هر سازنده مادربرد و رم که مراجعه کنید وقتی یک محصول رو انخاب میکنید یک تب ساپرت هم داره

اونجا قطعاتی که با اون قطعه مچ هستن و سازنده تاییدشون کرده وجود داره

مثلا برای ایسوس همچین صفحه ای هستش

TUF Gaming Z590-PLUS WIFI|Motherboards|ASUS Global

یا مثلا برای رم 

F4-4000C18D-16GVK - QVL - G.SKILL International Enterprise Co., Ltd. (gskill.com)

حالا اگر به این لیست ها نگاهی بنداریم یه سری سوال پیش میاد

الان این رم فرکانس 4000 داره

ولی توی سایت جی اسکیل بجز برای مادربرد برند msi هیچ شرکت دیگه ای روی چیپ z690 برای این رم مادربرد نساخته و تاییدیه نداره

سوالی که پیش میاد اینه که اگر من بلفرض رفتم یه مادربرد ایسوس 690 گرفتم که فرکانس رم بالاتر مثلا تا 5600 هم پشتیبانی میکرد اما سریال این رم توی قیمت مموری ساپرتش نبود مشکلی ایجاد میشه؟

نباید طوری باشه که بشه روی هر مادربرد با فرکانس رم بالاتر از 4000 بشه این رم هارو نصب کرد و به درستی کار کنن؟

حتما باید با توجه به مموری یا مادربرد ساپورت خرید قطعه دیگه رو انجام داد؟

به طور مشخص سوال بپرسم من الان یه رم با پارت نامبر F4-4000C18D-16GVK خریداری کردم

ایا لازمه حتما از مادربرد های مورد تایید خود جی اسکیل استفاده کنم؟

image.thumb.png.361dbd82c804804015f32bcf305c26ea.png

image.thumb.png.d539b82ba019160d6606915f9f1f1ac5.png

لینک به دیدگاه

الان درگیر چی هستی دقیقا😀 میخوای یه مادربرد بخری ؟چی z590یا z690؟ اینقدر مساعل رو برای خودت پیچیده نکن،به گفته آقا آرمین مدل قدیمی هست ممکنه ولیست مطابق با تمام مدل های جدید بروز شاید نشده و اینکه شما اینو درنظر داشته باش رم ها و مادربرد ها یه استاندارد مشخص دارند عدم همخوانی درموارد معدود هست حالا بیشتر نظر به رایزن ها هست وگرنه اینتل ها درکل کمترین مشکل رو با رم دارند

بعدم شما به این بخش اهمیت بده به بقیش زیاد فکر نکن

trt.png

لینک به دیدگاه

درگیر اینم که اگر مادربرد دیگه بگیرم که خود جی اسکیل تو لیستش نیاورده ممکنه نشه از تمام توان رم استفاده کرد یا نه

خودمم اول نگاهم به همین بخش بود

بعد که رم رو خریداری کردم رفتم سایت رو نگا کردم دیدم اینجوری خود جی اسکیل مشخص کرده فلان برد فلان برد

مثلا بعضی از b560 های گیگا هم فرکانس بالتر پشتیبانی میکنن ولی توی لیست نیستن

ایا اگر اونا رو بگیریم تفاوت پرفورمنس داره مثلا با نمونه ایسوسش که ساپرت میشه؟

ویرایش شده توسط aref.faridy
لینک به دیدگاه

4000MHZ برای حالت XMP هست(اورکلاک اتوماتیک) با فعال کردنش شما به صورت استاندارد به این فرکانس میرسی اگر مادربرد ساپورت این فرکانس وبالاتر رو داشته باشه ،برای بالاترش دیگه نیاز به دانش فنی هست.

لینک به دیدگاه

اره xmp 2.0 داره رم ها نیازی به اورکلاک منوآل نداره

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...