رفتن به مطلب

تصویر ندادن سیستم ryzen 3600 + B450 Tomhawk

M.Data
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان من سی پی یو و مادربرد مورد نظر رو دست دو خریداری کردم و رم و گرافیک رو از قبل داشتم، قطعات رو وصل کردم و سیستم تصویر داد و داخل تنظیمات بایوس رفتم، مجدد ssd نصب کردم تا ویندوز از طریق فلش بوت شده نصب کنم و داخل تنظیمات نصب رفتم ولی درایور اس اس دی رو نشناخت و سیستم رو ریست کردم تا از طریق تنظیمات بایوس ufei رو تغییر بدم تا مشکل حل بشه ولی بعد ریست سیستم تصویر نداد و تمامی قطعات رو هم باز کردم و مجدد زدم به غیر از سی پی یو، ولی هنوز مشکل دارم

باتری برد رو هم درآوردم وclear-cmos انجام شد و چراغ دیباگ روی مادربرد روی سی پی یو روشن میمونه و جلوتر نمیره که بعد از سی پی یو، رم و گرافیک و بوت رو چک میکنه

ممنون میشم راهنمایی کنید

لینک به دیدگاه

با تک رم سیستم رو تست کنید ،اگر میتونید از وضعیت داخل کیس یا هنگام استارت سیستم ویدیو و عکس بزارید.

بازر صدای خاصی نمیده؟

گرافیک چی هست مدلش؟

با تک رم سیستم رو تست کنید ،اگر میتونید از وضعیت داخل کیس یا هنگام استارت سیستم ویدیو و عکس بزارید.

بازر صدای خاصی نمیده؟

گرافیک چی هست مدلش؟

لینک به دیدگاه

سلطان علامت خوبی نیست

معمولا وقتی گیر میکنه و بوق نمیده مشکل از رمه و رم سوخته

رم و دربیار ببین بوق میزنه

اگه بدون رم بوق زد یعنی مشکل از رمه

اگه بدون رم بوق نزد یعنی سی پی یو معیوب شده

بایوس رو اپدیت کرده بودی ؟

لینک به دیدگاه

سلام 

در ۱۴۰۲/۱/۱۱ در 03:58، M.Data گفته است:

سلام دوستان من سی پی یو و مادربرد مورد نظر رو دست دو خریداری کردم و رم و گرافیک رو از قبل داشتم، قطعات رو وصل کردم و سیستم تصویر داد و داخل تنظیمات بایوس رفتم، مجدد ssd نصب کردم تا ویندوز از طریق فلش بوت شده نصب کنم و داخل تنظیمات نصب رفتم ولی درایور اس اس دی رو نشناخت و سیستم رو ریست کردم تا از طریق تنظیمات بایوس ufei رو تغییر بدم تا مشکل حل بشه ولی بعد ریست سیستم تصویر نداد و تمامی قطعات رو هم باز کردم و مجدد زدم به غیر از سی پی یو، ولی هنوز مشکل دارم

باتری برد رو هم درآوردم وclear-cmos انجام شد و چراغ دیباگ روی مادربرد روی سی پی یو روشن میمونه و جلوتر نمیره که بعد از سی پی یو، رم و گرافیک و بوت رو چک میکنه

ممنون میشم راهنمایی کنید

سلام بردار نتیجه چی شد. 

لینک به دیدگاه

اول ممنون از دوستانی که لطف کردن و راهنمایی کردن

از اونجایی که سیستم تک رم بود رم رو در آوردم و بدون رم اصلا بوق نمیزد و فقط چراغ دیباگ مادربرد روشن میشد و گرافیک هم که 3050 بود رو برداشتم باز هم فرقی نکرد، یک بار کلا سی پی یو رو باز کردم و مجدد بستم و این بار مجدد که روشن کردم ، تصویر داد و ویندوز هم روش نصب کردم،

فقط نمیدونم اگر مشکل از سوار کردن سی پی یو بوده، چطور تصویر داده و تا مرحله قبل نصب ویندوز رفت، فن هم به درستی روی سی پی یو سوار شده بود و خمیر هم همه جای کارت به اندازه پخش شده بود.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...