رفتن به مطلب

ارزون ترین لپ تاپ برای کار با فتوشاپ

talazangane
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان 
من فقط نیاز دارم که لپ تاپ بدون هنگ بتونه فتوشاپ رو اجرا کنه و برای گیم و ... نمیخوام 
لطفا ارزون ترین مدلهایی که می شناسید رو معرفی کنید.

لینک به دیدگاه

10 ساعت قبل، talazangane گفته است:

سلام دوستان 
من فقط نیاز دارم که لپ تاپ بدون هنگ بتونه فتوشاپ رو اجرا کنه و برای گیم و ... نمیخوام 

سلام بودجه چقدر هست دوست عزیز

لینک به دیدگاه

1 ساعت قبل، yasin1380 گفته است:

hp victus rtx3050+i5-12500h که 40-44 تومن قیمتش هست.

بنظرم این کانفیگ برای فوتوشاپ لازم نیست و با هزینه کمتر هم میتونن کارشونو راه بندازن

با تجربه اندکی که توی استفاده از نرم افزار های ادوبی دارم بنظرم کانفیگی که شما گفتین خیلی راحت میتونه از پس نرم افزار پریمیر و حتی افتر افکت بر بیاد

لینک به دیدگاه

2 ساعت قبل، yasin1380 گفته است:

hp victus rtx3050+i5-12500h که 40-44 تومن قیمتش هست.

عزیز این لپ تاپ با این مشخصات خودش گیمینگ محسوب میشه و فکر نمیکنم برای ادوبی فتوشاپ به تنهایی چنین کانفیگی لازم باشه.

لینک به دیدگاه

15 ساعت قبل، talazangane گفته است:

سلام دوستان 

عزیز شما ابتدا بودجه ای که برای خرید لپ تاپ کنار گذاشتید رو بفرمائید تا بنده و دوستان بتونیم بهتر راهنمایی کنیم.

لینک به دیدگاه

20 دقیقه قبل، MiladZQ گفته است:

بنظرم این کانفیگ برای فوتوشاپ لازم نیست و با هزینه کمتر هم میتونن کارشونو راه بندازن

با تجربه اندکی که توی استفاده از نرم افزار های ادوبی دارم بنظرم کانفیگی که شما گفتین خیلی راحت میتونه از پس نرم افزار پریمیر و حتی افتر افکت بر بیاد

منم مبنا رو همون پریمیر گذاشتم ،چون همه اینها بنظرم مکمل هم هستند 🙂 وگرنه فتوشاپ خالی رو میشه با یه کانفیگ 20 تومنی هم ران کرد

لینک به دیدگاه

۱ ساعت قبل، yasin1380 گفته است:

منم مبنا رو همون پریمیر گذاشتم ،چون همه اینها بنظرم مکمل هم هستند 🙂 وگرنه فتوشاپ خالی رو میشه با یه کانفیگ 20 تومنی هم ران کرد

بله درسته ، ولی ممکنه استارتر اصلا قصد تدوین ویدیو نداشته باشه (با توجه به اینکه درخواست معرفی ارزان ترین لپتاپ مناسب فوتوشاپ رو داشتن)

البته اگر بخوان آینده نگری کنن قطعا کانفیگی که شما گفتید پیشنهاد بهتری خواهد بود.

ویرایش شده توسط MiladZQ
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...