رفتن به مطلب

درخواست راهنمایی راجب مشکلات درایور ویندوز ۱۱ و صدای عجیب سیستم

MiladZQ
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

دوستان گرامی سلام

من دیروز ویندوز ۱۱ پرو ریختم روی سیستم ، اما وقتی چک میکنم میبینم که یه سری از درایور ها به درستی نصب نشدن (اصلا شناخته هم نمیشن)

راهی هست کل درایور هارو بتونم بدون مشکل آپدیت یا نصب کنم؟ ضمنا از Windows Update هم چک کردم ، چیزی رو پیدا نمیکنه

-

مورد دوم این هست که الان مدتیه وقتی سیستم رو میخوام روشن کنم (یا حتی ریستارت) یه صدای هواپیما مانندی میده ، احتمال میدادم مشکل از فن باشه اما دیروز در کیسو باز کردم (کیسم اداریه ، گیمینگ و شیشه ای نیست) هیچ صدای نامتعارفی شنیده نمیشد + دیروز سیستم روی حالت Sleep بود و وقتی روشن کردم این صدارو میداد (وقتی باز کردم کیس رو و بستمش مجدد مشکل حل شد) مشکل از کجا میتونه باشه؟

https://uupload.ir/view/petal_20230403_100919_um8u.mp4/

لینک به دیدگاه

این صدا (همون صدای هواپیما xD) رو معمولا وقتی ریستارت میکنم سیستمو میده ، بعضی وقتا هم موقع روشن کردن

https://uupload.ir/view/vid_20230403_101415_23ps.mp4/

-

درایور های نصب نشده :

IMG_20230403_101917_920.thumb.jpg.dea22f9c3c8df6d969d9d53816f7550a.jpg

یه مورد رو فراموش کردم بگم ، سیستم قبلی من H310 m-k و i3 9100F بود ، مدتی قبل به h610 و i3 12100F ارتقا دادم و اگر اشتباه نکنم از همون موقع بود که این صداهارو داد کیس ، البته شاید قبل تر هم بوده ولی دقت نکردم

ویرایش شده توسط MiladZQ
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
1 ساعت قبل، MiladZQ گفته است:

این صدا (همون صدای هواپیما xD) رو معمولا وقتی ریستارت میکنم سیستمو میده ، بعضی وقتا هم موقع روشن کردن

این صدا طبیعیه موقع راه اندازی اکثر سیستم ها، وقتی سیستم ریستارت میشه، فن سیپیو 100 درصد کار میکنه و صدای اونه.

درایور ها رو هم با armory crate به راحتی میتونید نصب کنید، فقط ارموری رو بریزید و برید توی تب درایور، خودش بهترین درایور رو از سایت ایسوس میگیره و نصب میکنه.

لینک به دیدگاه

صدا که مربوط به فن هست حالا کیس یا cpu خودتون دقت کنید

درایور هم از سایت سازنده بگیر  

ویرایش شده توسط Sabertooth
لینک به دیدگاه

2 ساعت قبل، MiladZQ گفته است:

دوستان گرامی سلام

من دیروز ویندوز ۱۱ پرو ریختم روی سیستم ، اما وقتی چک میکنم میبینم که یه سری از درایور ها به درستی نصب نشدن (اصلا شناخته هم نمیشن)

راهی هست کل درایور هارو بتونم بدون مشکل آپدیت یا نصب کنم؟ ضمنا از Windows Update هم چک کردم ، چیزی رو پیدا نمیکنه

-

مورد دوم این هست که الان مدتیه وقتی سیستم رو میخوام روشن کنم (یا حتی ریستارت) یه صدای هواپیما مانندی میده ، احتمال میدادم مشکل از فن باشه اما دیروز در کیسو باز کردم (کیسم اداریه ، گیمینگ و شیشه ای نیست) هیچ صدای نامتعارفی شنیده نمیشد + دیروز سیستم روی حالت Sleep بود و وقتی روشن کردم این صدارو میداد (وقتی باز کردم کیس رو و بستمش مجدد مشکل حل شد) مشکل از کجا میتونه باشه؟

https://uupload.ir/view/petal_20230403_100919_um8u.mp4/

درود

- عزیز اول اینکه بنده توصیه میکنم ویندوز 10 نصب کن چون ویندوز 11 هنوز بعد این همه مدت باگ های فراوانی داره و مایکروسافت هم این موضوع رو میدونه ، برای همینه که درحال توسعه ویندوز 12 هست. واقعا حیف نیست ویندوزی که از سال 2015 به بهترین شکل ممکن اپتیمایز شده و با طیف وسیعی از کانفیگ ها سازگار هست رو بگذاریم کنار بریم سراغ سیستم عاملی که باگ هاش هنوز رو اعصابه.

- اون صدا هم بدلیل فن سی پی یو هست و در زمان بوت شدن و بالا اومدن سیستم فن با RPM بالا کار میکنه (به خصوص اگر فن اورجینال اینتل باشه) و کاملا این موضوع طبیعیه.

- داخل ویدیوها بنظرم فقط صدای فن شنیده نمیشه و صدای دیگری مثل لرزش بدنه کیس هم میاد که فکر میکنم در اثر لرزشی که قطعات داخل کیس ایجاد میکنند از جمله هارد دیسک ، فن های سی پی یو و گرافیک این صدا ایجاد شده.

لینک به دیدگاه

ممنونم از همگی ❤️

42 دقیقه قبل، ARMIN گفته است:

درایور چیپست اینتل رو نصب کردی؟

اگه اشتباه نکنم بله
توی Windows Update یه سری از درایور هارو که داشت دانلود میکرد Intel هم بینشون بود

Untitled.thumb.png.c0118f4282b75279e1be35f4b2418e9f.png

1357440256_Untitled2.thumb.png.34c19eb6178ac4adfe0c3ee1f8f96129.png

35 دقیقه قبل، MAhmoOD Nazari گفته است:

این صدا طبیعیه موقع راه اندازی اکثر سیستم ها، وقتی سیستم ریستارت میشه، فن سیپیو 100 درصد کار میکنه و صدای اونه.

خداروشکر پس خیالم از این بابت راحت شد

35 دقیقه قبل، MAhmoOD Nazari گفته است:

درایور ها رو هم با armory crate به راحتی میتونید نصب کنید، فقط ارموری رو بریزید و برید توی تب درایور، خودش بهترین درایور رو از سایت ایسوس میگیره و نصب میکنه.

برنامه armory create رو همون موقعی که ویندوز عوض شد ریختم

ولی الان تا واردش میشم بسته میشه (سیستم رو هم ریستارت کردم تاثیری نداشت)

13 دقیقه قبل، Sabertooth گفته است:

صدا که مربوط به فن هست حالا کیس یا cpu خودتون دقت کنید

درایور هم از سایت سازنده بگیر  

راهی هست تمام درایور هایی که روی سیستم نصب شدنو پاک کنم و همشو از سایت بگیرم؟

چون الان یه سری از درایورا هستن روی سیستم ، اگه از اینجا مجدد همونا نصب شن مشکلی پیش نمیاد؟

7 دقیقه قبل، M-Amin گفته است:

درود

- عزیز اول اینکه بنده توصیه میکنم ویندوز 10 نصب کن چون ویندوز 11 هنوز بعد این همه مدت باگ های فراوانی داره و مایکروسافت هم این موضوع رو میدونه ، برای همینه که درحال توسعه ویندوز 12 هست. واقعا حیف نیست ویندوزی که از سال 2015 به بهترین شکل ممکن اپتیمایز شده و با طیف وسیعی از کانفیگ ها سازگار هست رو بگذاریم کنار بریم سراغ سیستم عاملی که باگ هاش هنوز رو اعصابه.

- اون صدا هم بدلیل فن سی پی یو هست و در زمان بوت شدن و بالا اومدن سیستم فن با RPM بالا کار میکنه (به خصوص اگر فن اورجینال اینتل باشه) و کاملا این موضوع طبیعیه.

احتمالا همین کارو انجام میدم ، صبح به وای فای وصل میشدم همه چیز اوکی بود هیچ علامت خاصی هم نشون نمیداد ولی وقتی چیزی سرچ میکردم یا به قند شکن میخواستم وصل شم انگار اینترنت قطع بود ولی با هات اسپات گوشی مشکلی نداشت ، آخر متوجه شدم DNS تعریف کرده برای خودش :D

فن سی پی یوم GAMMAXX 400S هست

7 دقیقه قبل، M-Amin گفته است:

- داخل ویدیوها بنظرم فقط صدای فن شنیده نمیشه و صدای دیگری مثل لرزش بدنه کیس هم میاد که فکر میکنم در اثر لرزشی که قطعات داخل کیس ایجاد میکنند از جمله هارد دیسک ، فن های سی پی یو و گرافیک این صدا ایجاد شده.

بعید میدونم کیس لرزش داشته باشه به اون صورت ، ولی اگه هم باشه مشکلی برای هارد هام پیش نمیاد؟

البته کیس رو میخوام عوض کنم ، ولی در کنارش از همین کیس روی سیستم دیگه استفاده کنم

اگر مشکلی هم به وجود میاره ، راه حلش چیه که لرزشش رو کمتر کنم؟

لینک به دیدگاه

1 دقیقه قبل، MiladZQ گفته است:

ممنونم از همگی ❤️

اگه اشتباه نکنم بله
توی Windows Update یه سری از درایور هارو که داشت دانلود میکرد Intel هم بینشون بود

نه اون فایده نداره درایور ها رو دستی یا از سایت ایسوس بگیر که بیشنون درایور اصلی چیپست اینتل اصلا وجود نداره اونو باید جداگانه از اینجا بگیری.

یا اینکه وی پی ئن بزن درایور ها رو از آرموری کریت ایسوس بگیر.

هر وقت درایور ها رو ریختی بعد اگر مشکلی بود دوباره بیا ببینیم چه  خبر.

لینک به دیدگاه

5 دقیقه قبل، ARMIN گفته است:

نه اون فایده نداره درایور ها رو دستی یا از سایت ایسوس بگیر که بیشنون درایور اصلی چیپست اینتل اصلا وجود نداره اونو باید جداگانه از اینجا بگیری.

یا اینکه وی پی ئن بزن درایور ها رو از آرموری کریت ایسوس بگیر.

هر وقت درایور ها رو ریختی بعد اگر مشکلی بود دوباره بیا ببینیم چه  خبر.

https://uupload.ir/view/2023-04-03_13-49-22_hnav.mkv/

نمیدونم چرا اینطوری شده این

حذف و نصبش کنم؟

لینک به دیدگاه

بعد نصب ویندوز افلاین بشین درایورها مخصوصا گرافیک رو نصب کنید ویندوز 11 عشقش آپدیت کردن درایورهاس از نوع بدش

لینک به دیدگاه

1 دقیقه قبل، MiladZQ گفته است:

حذف و نصبش کنم؟

آقا نیازی به فیلم گرفتن نیست. میشه تایپ کرد و توضیح داد. اگر آرموری باز نمیشه، برو درایور ها رو دستی از سایت ایسوس بگیر، درایور چیپست هم که من بهت دادم. خلاص.

لینک به دیدگاه

3 دقیقه قبل، MiladZQ گفته است:

حذف و نصبش کنم؟

آرموری هر بار نصب میکنید 2گیگ به بالا میخوره تهش هم باید پاک شه از سایت دانلود کن خو

لینک به دیدگاه

4 دقیقه قبل، Sabertooth گفته است:

بعد نصب ویندوز افلاین بشین درایورها مخصوصا گرافیک رو نصب کنید ویندوز 11 عشقش آپدیت کردن درایورهاس از نوع بدش

نمیشد آفلاین نصبش کرد ، حتما باید تو اکانت مایکروسافت لاگین میکردی

4 دقیقه قبل، ARMIN گفته است:

آقا نیازی به فیلم گرفتن نیست. میشه تایپ کرد و توضیح داد. اگر آرموری باز نمیشه، برو درایور ها رو دستی از سایت ایسوس بگیر، درایور چیپست هم که من بهت دادم. خلاص.

خواستم این هنگ کردنشو نشون بدم :D

ممنون آرمین جان

3 دقیقه قبل، Sabertooth گفته است:

آرموری هر بار نصب میکنید 2گیگ به بالا میخوره تهش هم باید پاک شه از سایت دانلود کن خو

ممنونم ❤️

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...