رفتن به مطلب

سوال در مورد پاور 885 گرین

Recommended Posts

با سلام خدمت دوستان عزیز.من قبلا ی پاور 685 سری قدیمی با فن مشکی داشتم که خیییلی بی صدا بود یعنی صدا از دیوار در میومد ازون نه البته دورشم پایین بود اما چند روزیه که ی 885 ازین سری جدیدا که فن سبز دارند گرفتم و زمانی که وصل کردم متوجه شدم دور فنش خیلی بالاست طوری که صدای بادشو میشه شنید البته نویز نداره فقط به دلیل دور بالا صدای هوا میاد و کمی رو اعصابمه خواستم بدونم این به نظرتون طبیعه ی؟؟یا راه حلی نداره؟؟

لینک به دیدگاه

عزیزم من این پاور رو دارم کلا صدا نداره ولی اگر لودش بالا بره چرا قابل شنیدن میشه ، بگید روی چه سیستمی استفاده می کنید ضمنا پاورهای جدید ضاهرا حالت توربو دارند که فن باسرعت فول کارمیکنه اما تا جایی که من میدونم این مدل نداره

ویرایش شده توسط sohail
لینک به دیدگاه

main:msi 870

ram:2*21600 corsair

cpu:x4 b55 3.4

vga:GTX 480 lightning

من کیسم بینهایت بی صداست چون کولر سی پی یو هم دارم تنها صدایی که شنیده میشه صدای پاوره

لینک به دیدگاه

main:msi 870

ram:2*21600 corsair

cpu:x4 b55 3.4

vga:GTX 480 lightning

من کیسم بینهایت بی صداست چون کولر سی پی یو هم دارم تنها صدایی که شنیده میشه صدای پاوره

در حالت عادی اگر صدای واضح از فن شنیده میشه با نماینده تماس بگیرید ولی اول یک تست ساده انجام بدید و سیستم رو در حالت استرس تست کنید و ببینید این صدا افزایش داره یا نه البته یک بارهم سیستم رو خاموش کنید و از برق بکشید بعد از چند دقیقه مجددا روشن کنید و برید بایوس ، لازم نیست کاری انجام بدید فقط به صدا برای چند دقیقه توجه کنید وببینید افزایش داره یا نه

ضمنا نگفتید اور کردید یا نه به هر حال سیستم شما در نهایت میتونه 70 درصد از توان شما رو مصرف کنه و نباید آنچنان صدا داشته باشه البته یک نکته دیگه اینه که واقعا صدا غیر طبیعیه یا شما سخت می گیرید ولی به هرحال صدای این پاور نباید آزاردهنده بشه

ویرایش شده توسط sohail
لینک به دیدگاه

اور کردم اما خیلی کم.با 685 یا 700 ممونکس که داشتم سی پی یو از 3.2 به 3.4 آوردمو صدا نداشتن.فکر نمیکنم مال اون باشه.من تا سیستمو روشن میکنم فنش دور بالا کار میکنه طوری که دست میبرم پشت پاور بادو راحت میشه حس کرد

لینک به دیدگاه

اور کردم اما خیلی کم.با 685 یا 700 ممونکس که داشتم سی پی یو از 3.2 به 3.4 آوردمو صدا نداشتن.فکر نمیکنم مال اون باشه.من تا سیستمو روشن میکنم فنش دور بالا کار میکنه طوری که دست میبرم پشت پاور بادو راحت میشه حس کرد

اون اور حساب نمیشه :p به نظر من با نماینده تماس بگیرید تا راهنمایی کنند ضمنا من با پاور مشکوک سیستم روش نمیکنم بهتره سیستم خاموش بشه ولی به هر حال دوستان فنی اگر نظری دارند بگن اگر نماینده قبول کرد که تعویض میشه ولی اگر نه بهتره خروجی ها تست بشه تا از سلامت خود پاور مطمئن بشید

ویرایش شده توسط sohail
لینک به دیدگاه

تماس گرفتم درست جواب نداد آخرشم گفت بیار ببینیم.آخه من شهرستانم باید اول مطمعا شم ایراد داره بعد بفرستم :(

لینک به دیدگاه

تماس گرفتم درست جواب نداد آخرشم گفت بیار ببینیم.آخه من شهرستانم باید اول مطمعا شم ایراد داره بعد بفرستم :(

سیستم رو ببرید پیش نماینده و نشون بدید اگر تست نکرد و یا واحد فنی نداشت ازش بخواهید پاور رو براتون تضمین کنه تا برای دیگر قطعات مشکلی بوجود نیاره

فردا با خود شرکت هم تماس بگیرید ببینید چی میگن معمولا کارشناساشون بهتر جواب میدن

لینک به دیدگاه

نه داداش

من هم این پاور رو دارم

نویز فنش زیاده،

که اونم به خاطر اینه که قطعات به فن خیلی نزدیک هستن،و

دورش بالا تره،

تو سایت گرین هم اگه نگاه کنید کاملا مشخصه که نویزش بیشتره

لینک به دیدگاه

نه داداش

من هم این پاور رو دارم

نویز فنش زیاده،

که اونم به خاطر اینه که قطعات به فن خیلی نزدیک هستن،و

دورش بالا تره،

تو سایت گرین هم اگه نگاه کنید کاملا مشخصه که نویزش بیشتره

نمایندگیم که زنگ زدم حرف شما رو زد اما چرا اینقدر دورش بالاست؟؟؟پاور 685 که داشتم دست میگرفتی پشتش اصلا نمیشد بادو حس کرد اما این به راحتی شدت بادو میشه حس کرد تازه توی بیکاری کامل

لینک به دیدگاه

نمایندگیم که زنگ زدم حرف شما رو زد اما چرا اینقدر دورش بالاست؟؟؟پاور 685 که داشتم دست میگرفتی پشتش اصلا نمیشد بادو حس کرد اما این به راحتی شدت بادو میشه حس کرد تازه توی بیکاری کامل

ببینید اینکه به نظر شما زیاده ویا اینکه واقعا صداش زیاده با هم فرق داره

من هر دو این پاورها رو دارم استفاده میکنم و هردو بی صدا هستند به هر حال با خود شرکت تماس بگیرید ولی این مورد رو از طریق تلفن نمیشه مشخص کرد

ویرایش شده توسط sohail
لینک به دیدگاه

نه ببینید منظورم از بیصدا اینه که هیچ گونه صدایی از کیس نیاد یعنی با 685 وقتی روشن میکردم انگار که سیستم خاموش بود اما با این پاور نه

لینک به دیدگاه

نه ببینید منظورم از بیصدا اینه که هیچ گونه صدایی از کیس نیاد یعنی با 685 وقتی روشن میکردم انگار که سیستم خاموش بود اما با این پاور نه

باید همینطور باشه ولی چیزی داریم بنام صدای محیط و بطور کلی فن زیر 25 دسی بل میشه بی صدا

ویرایش شده توسط sohail
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام

نویزش بیشتره حتی اگه دقت کنی نوع فنش هم فرق میکنه تا اونجا که یادمه میزان باد دهی تو 885 بیتشره و همین حجم بیشتر صدا داره وقتی هم دست به پشتش بزنی کاملا احساس میکنی این تفاوت بیتشر شما رو حساس کرده

بازم میتونی ارسال کن ((الان یا هر وقت سیستمت بیکار شد)) بدم واحد گرین برات تست بزنند

بنظرم از استاد پوریا که آخردانش پاور هست میتونی راهنمائی کامل رو بگیری

http://lioncomputer.ir/forum/index.php?showuser=1711

ویرایش شده توسط otello
لینک به دیدگاه

سلام

نویزش بیشتره حتی اگه دقت کنی نوع فنش هم فرق میکنه تا اونجا که یادمه میزان باد دهی تو 885 بیتشره و همین حجم بیشتر صدا داره وقتی هم دست به پشتش بزنی کاملا احساس میکنی این تفاوت بیتشر شما رو حساس کرده

بازم میتونی ارسال کن ((الان یا هر وقت سیستمت بیکار شد)) بدم واحد گرین برات تست بزنند

بنظرم از استاد پوریا که آخردانش پاور هست میتونی راهنمائی کامل رو بگیری

مخلص آقای شعبانیم هستم.به ایشون که فرمودید پیام دادم.باید اول مطمعا شم که دورش بالاستو بقیه 885 اینطور نیستند بعد شما رو به زحمت بندازم آخه من عادت به این صدا ندارم بدجوری رو مغزمه :(

لینک به دیدگاه

درود.

سری گیمینگ های شرکت گرین ابتدا که وارد شدند رنگ فن مشکی داشتند و مدل های 585 و 685 اونها از فن 12 سانتی استفاده می کردند و 785 و 885 از فن 14 سانت. یک سری مواردی از صدای زیاد این فن ها بود که شرکت گرین توی نسخه بروز شده (که فن سبز رنگ دارند) طراحی فن کنترلر و خود فن رو به صورت سفارشی تغییر داد که باعث شد دور فن پایین بیاد و میزان CFM یا جابجایی هواش بیشتر بشه و همچنین نویز پاور در این سری کمتر شده.

مصرف سیستمتون زیاد هستش ولی نه برای این پاور که حتی دامنه OPP بالایی داره (Over Power Protection) فکر نکنم حداکثر لودی که پاورتون متحمل بشه از 600 وات بیشتر بشه که می شه لود 70% برای پاور 885 :

51338038467062236198.jpg

طبق این جدول که بر گرفته شده از سایت گرین هستش شما باید دور فن پاورت روی حالت فول لود سیستمت به 1400 دور برسه که نویزش می شه 28 dBA . اگه با sound meter و دسی بل سنج کار کرده باشید می بینید که توی کمترین حالت نویز محیطی رو که مشاهده می کنید 30 db هستش. پس روی حالت طبیعی شما نباید صدای این پاور رو بشنوی.

حالا 2 امکان وجود داره :

1) مدار فن کنترلر پاور خرابه و در هر حالتی دور فن روی 100% خودش قرار می گیره (توی این حالت دور فن کم و زیاد نمی شه) که با مراجعه به نماینده گرین ، اون رو برای دفتر مرکزی ارسال می کنند.

2) شما زیادی روی صدای این پاور حساس شدی و فقط صدای جریان هوا رو می شونی که به خاطر 14 سانت بودن فن پاور این امر طبیعی هستش و فن های 14 جریان زیادی رو جابجا می کنند. فکر کنم که خودتون هم اشاره کردید که خود فن صدا نمی ده...

ویرایش شده توسط Poorya_Lion
لینک به دیدگاه

ممنون از پاسخ کاملتون.من حساس نشدم صدای این پاور به راحتی میشه گفت 10 برابر صدای پاور قبلیمه طوری که از دور هم شنیده میشه.در ضمن تست هم که اگرفتم توی فول لود دور فن هیچ تغییری نکرد و همیشه بالاست

ویرایش شده توسط zaminz
لینک به دیدگاه

• 1 ماه بعد...

با سلام خدمت همه دوستان عزیز جهت اطلاع رسانی عرض میکنم.پاورو دادم گارانتی تغعویض کردن چون فن کنترلش مشکل داشت.ممنون

لینک به دیدگاه

در ضمن با تشکر فراوان از دوست عزیزم آقای شعبانی که زحمتش رو کشیدن و دادن گارانتی.ممنون.

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...

با سلام خدمت دوستان

امروز داشتم کیس رو تمیز میکردم،و به یاد این تاپیک افتادم

برای همین همه قطعات رو از پاور جدا کردم(هارد ها،فن های کیس و ...

cpu cooler هم بدون فن هست(ماچو))

بعد که روشن کردم سیستم رو دیدم وقتی تو فصله 6.5متری کیسم

کاملا صدای فن قابل شنیدنه!

حالا ممنون میشم منم راهنمایی کنید تا بدم اینم برام تعویض کنن

کلا تو تبریز کسی هست که این کارو بدون دردسر بکنه؟

اقای شعبانی ممنون میشم منم راهنمایی کنن

در ضمن این اولین باری هست که با گارانتی گرین رو در رو میشم

در چه حده؟

من نمیخوام پاورم تعمیر بشه،اینا تعمیر میکنن یا تعویض؟

گارانتی پاورم تا 94.8.19 هستش

لینک به دیدگاه

دوستان نمیخوان راهنمایی کنن؟!

نمیخوام تاپیک جدید بزنم واسه مشکل مشابه×

لینک به دیدگاه

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...