رفتن به مطلب

راهنمایی در مورد خرید کیبورد مکانیکال

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام به همگی... 

دوستان من میخواستم یه کیبورد مکانیکال تا بودجه ۲ میلیون تا ۲ و پونصد بخرم...

ترجیحم اینه که سوییچ هاش قرمز باشن... 

خودم برای برنامه نویسی و تایپ میخوام بیشتر خیلی گیمر نیستم...

پیشنهادتون چیه؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

کیبورد مکانیکال گیمینگ ای دیتا XPG SUMMONER RED Switch

قیمتش رنج 2500 الی 3 تومنه

لینک به دیدگاه

12 ساعت قبل، Hassan.SK گفته است:

کیبورد مکانیکال گیمینگ ای دیتا XPG SUMMONER RED Switch

قیمتش رنج 2500 الی 3 تومنه

نسبت به ردراگون k596 چطور هست،بنظر ادیتا بهتر هست یا تفاوت ناچیزه؟

ویرایش شده توسط yasin1380
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
۱ ساعت قبل، yasin1380 گفته است:

نسبت به ردراگون k596 چطور هست،بنظر آدیتا بهتر هست یا تفاوت ناچیزه؟

@matrix.trixx

لینک به دیدگاه

در ۱۴۰۲/۱/۲۲ در 15:09، Hassan.SK گفته است:

XPG SUMMONER RED Switch

در رابطه با سامونر ایکس پی جی ( ای دیتا ) بنده نظر بدم با تجربه تقریبا یک ساله استفاده ... 

از نظر کیفیت چیزی که بنده دیدم ارزش خرید خوبی داره و کیفیت ساخت قطعات مورد قبول توی گیم هم تا به حال اذیت نکرده

برای کنترلر ار جی بی ها به وسیله نرم افزار خود ایکس پی جی دستتون بازه فقط رنگ هر دکمه رو نمیشه به صورت جدا تنظیم کرد ولی ممکنه اپدیت نرم افزاری بدن و اضافه بشه ( کنترل کاملی ام روی تنظیمات مربوط به هر کلید دارید و می تونید تمام موارد رو بر اساس نیاز تون شخصی سازی کنید و ماکرو تنظیم کنید )

از نظر معایب هم مواردی که به چشم بنده اومد

یه مورد خیلی رو مخی که داره سیم خشک محصوله یه سیم با روکش پارچه ایی داره که خیلی سخت شکل میگیره و خشن وای میسته اگر روی نظم میز کارتون حساس هستید یا باید روی میز داکت بزنید که سیم همون اول بره پایین یا یه بلایی سر سیم بیارید مثلا زیر کنسول مانیتور ببندیدش که خیلی خشن وای نسته البته اگر اشتباه نکنم یه مدل سامونر وایلس معرفی شده اما من داخل بازار ایران ندیدم

یه مورد دیگه هم که هست روی دکمه های بلند لبه مثل شیفت ها و اینتر یا بک اسپیس زمانی که سریع کار میکنید و دستتون رو روی لبه خارجی دکمه میزارید دکمه به صورت همسان پایین نمیره و گاهی یه حس گیر کردن و پله شدن میده بهتون ولی خب باید خیلی از لبه فشاروارد کنید تا این اتفاق بی افته ( برای من از هر سی چهل مرتبه شاید یه بار حسش کنم این موضوع رو ، توی کار اختلال ایجاد نمیکنه فقط خب حس خوبی به ادم نمیده )

در نهایت با توجه به قیمتش که میتونید با دو و پونصد تو بازار تهیش کنید از دید بنده کیبرد خوبیه

لینک به دیدگاه

6 ساعت قبل، Taridosh گفته است:

در رابطه با سامونر ایکس پی جی ( ای دیتا ) بنده نظر بدم با تجربه تقریبا یک ساله استفاده ... 

از نظر کیفیت چیزی که بنده دیدم ارزش خرید خوبی داره و کیفیت ساخت قطعات مورد قبول توی گیم هم تا به حال اذیت نکرده

برای کنترلر ار جی بی ها به وسیله نرم افزار خود ایکس پی جی دستتون بازه فقط رنگ هر دکمه رو نمیشه به صورت جدا تنظیم کرد ولی ممکنه اپدیت نرم افزاری بدن و اضافه بشه ( کنترل کاملی ام روی تنظیمات مربوط به هر کلید دارید و می تونید تمام موارد رو بر اساس نیاز تون شخصی سازی کنید و ماکرو تنظیم کنید )

از نظر معایب هم مواردی که به چشم بنده اومد

یه مورد خیلی رو مخی که داره سیم خشک محصوله یه سیم با روکش پارچه ایی داره که خیلی سخت شکل میگیره و خشن وای میسته اگر روی نظم میز کارتون حساس هستید یا باید روی میز داکت بزنید که سیم همون اول بره پایین یا یه بلایی سر سیم بیارید مثلا زیر کنسول مانیتور ببندیدش که خیلی خشن وای نسته البته اگر اشتباه نکنم یه مدل سامونر وایلس معرفی شده اما من داخل بازار ایران ندیدم

یه مورد دیگه هم که هست روی دکمه های بلند لبه مثل شیفت ها و اینتر یا بک اسپیس زمانی که سریع کار میکنید و دستتون رو روی لبه خارجی دکمه میزارید دکمه به صورت همسان پایین نمیره و گاهی یه حس گیر کردن و پله شدن میده بهتون ولی خب باید خیلی از لبه فشاروارد کنید تا این اتفاق بی افته ( برای من از هر سی چهل مرتبه شاید یه بار حسش کنم این موضوع رو ، توی کار اختلال ایجاد نمیکنه فقط خب حس خوبی به ادم نمیده )

در نهایت با توجه به قیمتش که میتونید با دو و پونصد تو بازار تهیش کنید از دید بنده کیبرد خوبیه

به نظرت برای برنامه نویسی خوبه؟ زیاد برای گیم نمیخوامش

لینک به دیدگاه

8 ساعت قبل، hamidi1380 گفته است:

از دید بنده اوکی هست و به نسبت قیمتش ارزش خرید واقعا خوبی داره 

فقط حواست باشه چند مدلش موجود سوییچ سیلورش رو نگیری که به درد برنامه نویسی نمیخوره و خیلی حساس هست .

لینک به دیدگاه

7 ساعت قبل، hamidi1380 گفته است:

اگر بیس کارت برنامه نویسی هست من فکر میکنم logitech signature k650 تهیه کنی بهتر باشه ،از سقف بودجت مقداری هزینش بیشتره .

ردراگون هم یه نکته ای که داره قابلیت وایرلس داره ،گفتم که مطلع باشی ولی کیفیت ساختش چیزی که از دیدن حس میکنم اینه که از ادیتا مقداری ضعیف تر میزنه.

لینک به دیدگاه

3 ساعت قبل، yasin1380 گفته است:

اگر بیس کارت برنامه نویسی هست من فکر میکنم logitech signature k650 تهیه کنی بهتر باشه ،از سقف بودجت مقداری هزینش بیشتره .

ردراگون هم یه نکته ای که داره قابلیت وایرلس داره ،گفتم که مطلع باشی ولی کیفیت ساختش چیزی که از دیدن حس میکنم اینه که از ادیتا مقداری ضعیف تر میزنه.

لاجیتک واقعا پول برندش رو می خوره من این کیبورد رو قبلا تحقیق کردم درباره اش... کیفیتش در حد پولی که میدی نیست. یا ردراگون میگیرم یا ای دیتا

لینک به دیدگاه

در ۱۴۰۲/۱/۲۲ در 14:52، hamidi1380 گفته است:

سلام به همگی... 

دوستان من میخواستم یه کیبورد مکانیکال تا بودجه ۲ میلیون تا ۲ و پونصد بخرم...

ترجیحم اینه که سوییچ هاش قرمز باشن... 

خودم برای برنامه نویسی و تایپ میخوام بیشتر خیلی گیمر نیستم...

پیشنهادتون چیه؟

سلام بنده مدل های bloody را پیشنهاد میدم با سوییچ های اپتیکال

لینک به دیدگاه

سلام. من کیبرد اسکپتر رو پیشنهاد میکنم با قیمت حدودی دو و نیم میلیون تومان.

لینک به دیدگاه

خیلی ممنون از دوستان گرامی من کیبرد Adata sumoner رو خریدم کیبرد خوبی هست....

حالا یکی از دوستان بنده هم دنبال خرید کیبرد البته تا بودجه ۴۵۰۰ هست که خودش گفته سوئیچ قهوه ای میخواد 

لینک به دیدگاه

والا من سوییچ اینا سر در نمیارم ولی A4tech bloody کارش فوق العاده هست یه کیبوردشو نزدیک 7-8 ساله دارم هیچیش نشده! دیگه کم کم دکمه هاش داره نابود میشه ( کی کپ هاش نه خود سوییچ)

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...