رفتن به مطلب

فروش سوئیچ قهوه ای کیبورد مکانیکال + ماوس پد لاجیتک

Recommended Posts

درود

پک 24 تایی سوئیچ قهوه ای ردراگون که به صورت دستی خودم لوب کردم برای فروش موجوده! (با لوب کردن صدای کلیدها کاهش پیدا میکنه و حس بهتری داره! این ویدئو رو میتونید ببینید تا متوجه تفاوتش بشید!)

قیمت 340 هزار تومان!

ماوس پد لاجیتک G440 هیچگونه پارگی نداره فقط کمی کثیف شده که قابلیت شست و شو هم داره!

قیمت نو بالای یه میلیون تومن! قیمت بنده ۳۳۰ هزار تومان!

عزیزی هردو رو باهم بخره پول ارسال با بنده خواهد بود وگرنه به عهده خریدار!

photo_2023-04-18_21-40-07.thumb.jpg.502d85150107cfb6728c767d79156b2f.jpg

photo_2023-04-18_21-40-39.thumb.jpg.8df60ac7de679b5caa971919d744def1.jpg

ویرایش شده توسط Alien87
لینک به دیدگاه

بسم ا...

سلام  موس پد برای بنده برادر تو پیام خصوص لیون شماره کارتتون  بفرستین لطفا  الان بریزم براتون  ، اگه ممکنه با پست هم ارسال بفرمایین گرون نشه

10 ساعت قبل، Alien87 گفته است:

ماوس پد لاجیتک G440 هیچگونه پارگی نداره فقط کمی کثیف شده که قابلیت شست و شو هم داره!

قیمت نو بالای یه میلیون تومن! قیمت بنده ۳۳۰ هزار تومان!

بسم ا...

سلام  موس پد برای بنده برادر تو پیام خصوص لیون شماره کارتتون  بفرستین لطفا  که   الان بریزم براتون  ، اگه ممکنه با پست هم ارسال بفرمایین گرون نشه

ویرایش شده توسط farhadii
لینک به دیدگاه

46 دقیقه قبل، farhadii گفته است:

بسم ا...

سلام  موس پد برای بنده برادر تو پیام خصوص لیون شماره کارتتون  بفرستین لطفا  الان بریزم براتون  ، اگه ممکنه با پست هم ارسال بفرمایین گرون نشه

بسم ا...

سلام  موس پد برای بنده برادر تو پیام خصوص لیون شماره کارتتون  بفرستین لطفا  که   الان بریزم براتون  ، اگه ممکنه با پست هم ارسال بفرمایین گرون نشه

درود

انلاین نبودم عزیز، عزیزی تو پرشین تولز از قبل شماره کارتمو داشت واریز کرد برام! 

سوئیچها مونده! اونو  اگه میخواید با پول پست 350 بهتون میدم! البته عزیزان دیگه با پول پست 380 ! 

ویرایش شده توسط Alien87
لینک به دیدگاه

16 ساعت قبل، Alien87 گفته است:

درود

انلاین نبودم عزیز، عزیزی تو پرشین تولز از قبل شماره کارتمو داشت واریز کرد برام! 

سوئیچها مونده! اونو  اگه میخواید با پول پست 350 بهتون میدم! البته عزیزان دیگه با پول پست 380 ! 

برادر میدونی از سوییچ قهوه لوب شده خیلی خوشم میاد اما اخه رو چی سوارش کنم اشکال نداره ماله من  مقداری هم لطفا گریس لوب اشانتون بفرستین شماره کارتتون را تو لیون برام پیغام بزنین ممنونم

ویرایش شده توسط farhadii
لینک به دیدگاه

تایید میشه

هردو جنس فروخته شد ختم تاپیک

لینک به دیدگاه

14 ساعت قبل، Alien87 گفته است:

تایید میشه

هردو جنس فروخته شد ختم تاپیک

ممنونم برادر

ویرایش شده توسط farhadii
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...