رفتن به مطلب

روشن ماندن چراغ موس وکیبورد

a.v.buuren
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام باندل من a8 7600 هست استوک گرفتم بردشم asus a88 کامپیوتر خاموش میکنم یه چراغی رو برد هست اون روشن میمونه همچنین چراغ موس وکیبورد لطفا راهنمایی کنین کدام گزینه در محیط بایوس بزنم چون یسری اموزش دیدم والا من ندیدم شما راهنمایی کنین باتشکر

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
1 ساعت قبل، a.v.buuren گفته است:

سلام باندل من a8 7600 هست استوک گرفتم بردشم asus a88 کامپیوتر خاموش میکنم یه چراغی رو برد هست اون روشن میمونه همچنین چراغ موس وکیبورد لطفا راهنمایی کنین کدام گزینه در محیط بایوس بزنم چون یسری اموزش دیدم والا من ندیدم شما راهنمایی کنین باتشکر

Erp6 رو فعال کنید

لینک به دیدگاه

39 دقیقه قبل، Devileytion گفته است:

Erp6 رو فعال کنید

کدام قسمت هست

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
16 دقیقه قبل، a.v.buuren گفته است:

کدام قسمت هست

مادربرد با مادربرد فرق میکنه. معمولا تو قسمت های power saving هست. یا pdf راهنمای مادربردتون رو دانلود کنید و با Find سرچ کنید ببینید تو کدوم سربرگ بایوس هست.

لینک به دیدگاه

1 ساعت قبل، Devileytion گفته است:

مادربرد با مادربرد فرق میکنه. معمولا تو قسمت های power saving هست. یا pdf راهنمای مادربردتون رو دانلود کنید و با Find سرچ کنید ببینید تو کدوم سربرگ بایوس هست.

این قسمت مربوط میشه ؟الان زدم باماوس سیستم روشنم میشه

IMG_20230419_122552.jpg

لینک به دیدگاه

اقا من همان deep s4 رو فعال کردم مشکل حل شد فقط تو این گزینه ها چندتا غیر فعال کردم مشکلی پیش نمیاد یا کدوماش باید فعالی باشه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
38 دقیقه قبل، a.v.buuren گفته است:

اقا من همان deep s4 رو فعال کردم مشکل حل شد فقط تو این گزینه ها چندتا غیر فعال کردم مشکلی پیش نمیاد یا کدوماش باید فعالی باشه

بله همون s4 هست. S3 و S6 هم برای بعضی مادربرد های دیگه در دسترسه که خب شما ندارید.

ترجیها هر چیزی که مربوط نبوده ور به حالت قبل برگردونید.

لینک به دیدگاه

هم اکنون، Devileytion گفته است:

بله همون s4 هست. S3 و S6 هم برای بعضی مادربرد های دیگه در دسترسه که خب شما ندارید.

ترجیها هر چیزی که مربوط نبوده ور به حالت قبل برگردونید.

باتشکر

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...