رفتن به مطلب

مشاوره خرید ssd برای لپ تاپ

smhk
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام می خواستم یک ssd برای لپ تاپ dell inspiron5110 بگیریم مدل مد نظرم وسترن دیجیتالBlue WDS500G2B0Aبا حجم 500 هست چند تا سوال داشتم

اول اینکه این مدل انتخاب مناسبیه و اینکه خوب عمر می کنه (من تاحالا ssd استفاده نکردم) کلا ssd ها عمرشون در عمل چه قدره؟

دوم اینکه حب بدنه‌ی ssd ها پلاستیکیه می خواستم ببینم مشکلی با دما ندارن؟ هارد فعلی من که اونم وسترن دیجیتاله تو بازی های (قدیمی) که بازی می‌کنم حداکثر تا 50 میره و سی پی یو و گرافیک تا 80-85 فکر می کنید این وضعیت دمای ssd رو تا چه قدر میبره؟ بیشتر از هارد می‌کنه؟

ssd قراره جای هارد قرار بگیره

nvidia gt525m

Core(TM) i7-2670QM

ممنون بابت کمکتون

ویرایش شده توسط smhk
لینک به دیدگاه

۱ ساعت قبل، smhk گفته است:

سلام می خواستم یک ssd برای لپ تاپ dell inspiron5110 بگیریم مدل مد نظرم وسترن دیجیتالBlue WDS500G2B0Aبا حجم 500 هست چند تا سوال داشتم

اول اینکه این مدل انتخاب مناسبیه و اینکه خوب عمر می کنه (من تاحالا ssd استفاده نکردم) کلا ssd ها عمرشون در عمل چه قدره؟

دوم اینکه حب بدنه‌ی ssd ها پلاستیکیه می خواستم ببینم مشکلی با دما ندارن؟ هارد فعلی من که اونم وسترن دیجیتاله تو بازی های (قدیمی) که بازی می‌کنم حداکثر تا 50 میره و سی پی یو و گرافیک تا 80-85 فکر می کنید این وضعیت دمای ssd رو تا چه قدر میبره؟ بیشتر از هارد می‌کنه؟

nvidia gt525m

Core(TM) i7-2670QM

ممنون بابت کمکتون

سلام

وسترن آبی انتخاب خوبیه. به نظرم بگیر

اس اس دی اگر واقعا اس اس دی باشه، کلا داغ نمیکنه.

وسترن آبی حافظه خوبیه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
6 ساعت قبل، smhk گفته است:

nvidia gt525m

Core(TM) i7-2670QM

ممنون بابت کمکتون

درود

اگر توانش رو دارید، بهتره کلا لپتاپ رو عوض کنید. نصب این ssd روی این لپتاپ، جواب میده، اما کلا دل های 5010 و 5110 مشکل شدید تهویه دارن و سوختن توی این مدل ها خیلی شایع هست، اینکه لپتاپ شما هم تا اینجا پیش اومده و نسوخته، خیلی مرام گذاشته.

لینک به دیدگاه

8 ساعت قبل، smhk گفته است:

nvidia gt525m

Core(TM) i7-2670QM

ممنون بابت کمکتون

سلام عزیز الان مناسب ترین ssd klevv 480gb neo حدود یک سالی هست برای مشتری ها می‌بندم یدونه برگشت نداشتم. سرعتش هم خوبه قیمت هم خیلی مناسب هست فقط 1/070/000. 

ویرایش شده توسط zen
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...