رفتن به مطلب

سوال راجب پوش اند پول لطفا دوستان وارد راهنمایی کنید

Recommended Posts

سلام دوستان من یک cpu core i5 13600kf دارم به خاطر دمای بالای سی پی یو تو حالت 100 تصمیم گرفتم حالت پوش اند پول انجام بدم خنک کننده خودم deepcool LS720 360 هست که 3 عدد فن deepcool جدا با سرعت 1800 هم روی رادیاتور وصل کردم یعنی جمعن میشه 6 عدد فن حالا سوالم اینجاس ایا کار دیگه ای نیازه انجام بدم یا نه چون یه جا خوندم باید سرعت همه فنا باهم برابر باشن تو تنظیمات مادربردم که asus هست از داخل armory crate سرعت فنارو یکی کردم ولی بازم rpm فنا متفاوته میخواستم لطفا اگر عزیزی این کارو کرده یا اطلاعاتی داره کمک کنه ..

سوال دمم اینه که حس میکنم پاورم برای سیستم ضعیفه چون از وقتی 3 فن برای پوش اند پول اضافه کردم بعضی وقتا سیستم ری استارت میشه الان جمعه 9 عدد فن روی سیستم هست 
مشخصات سیستمم
core i5 13600k 
rtx 3080TI  tuf
b760 rog -f ddr5
32g ram ddr5 6000mhz
خنک کننده هم deepcool 360 
پاورمم هم xfx 1000w titanium هست

قبلا که فقط 6 عدد فن روی کیس بود مشکلی نبود از وقتی پوش اند پول کردم 3 فن دیگه اضافه شد بعضی وقتا سیستم ریستارت میشه حالا نمیدونم به خاطر پوش اند پول کردن و یکی نبودن سرعت فناس یا کمبود پاور 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
6 دقیقه قبل، AmirAmrolah گفته است:

سلام دوستان من یک cpu core i5 13600kf دارم به خاطر دمای بالای سی پی یو تو حالت 100 تصمیم گرفتم حالت پوش اند پول انجام بدم خنک کننده خودم deepcool LS720 360 هست که 3 عدد فن deepcool جدا با سرعت 1800 هم روی رادیاتور وصل کردم یعنی جمعن میشه 6 عدد فن حالا سوالم اینجاس ایا کار دیگه ای نیازه انجام بدم یا نه چون یه جا خوندم باید سرعت همه فنا باهم برابر باشن تو تنظیمات مادربردم که asus هست از داخل armory crate سرعت فنارو یکی کردم ولی بازم rpm فنا متفاوته میخواستم لطفا اگر عزیزی این کارو کرده یا اطلاعاتی داره کمک کنه ..

سوال دمم اینه که حس میکنم پاورم برای سیستم ضعیفه چون از وقتی 3 فن برای پوش اند پول اضافه کردم بعضی وقتا سیستم ری استارت میشه الان جمعه 9 عدد فن روی سیستم هست 
مشخصات سیستمم
core i5 13600k 
rtx 3080TI  tuf
b760 rog -f ddr5
32g ram ddr5 6000mhz

قبلا که فقط 6 عدد فن روی کیس بود مشکلی نبود از وقتی پوش اند پول کردم 3 فن دیگه اضافه شد بعضی وقتا سیستم ریستارت میشه حالا نمیدونم به خاطر پوش اند پول کردن و یکی نبودن سرعت فناس یا کمبود پاور 

درود

این 9 تا فن به چه طریقی به مادربرد متصل شدن؟ برد که 9 تا ورودی فن نداره

لینک به دیدگاه

6 دقیقه قبل، MAhmoOD Nazari گفته است:

درود

این 9 تا فن به چه طریقی به مادربرد متصل شدن؟ برد که 9 تا ورودی فن نداره

برد 4 تا جای فن داره 
هر پک دیپ کول 3 عددی یک هاب داره که خب 1 سه تا که بالای کیسه روی هاب خودش خورده و هاب خورده به جا فن 
یک سه تای دیگه که روبه روی رادیاتوره روی هاب خودش خورده و خورده روی جا فن بعدی 
و یک سه فن دیگه ک پشت رادیاتوره ک فنای خود رادیاتوره خورده به هاب خودش و خورده به cpu-fan

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
1 دقیقه قبل، AmirAmrolah گفته است:

برد 4 تا جای فن داره 
هر پک دیپ کول 3 عددی یک هاب داره که خب 1 سه تا که بالای کیسه روی هاب خودش خورده و هاب خورده به جا فن 
یک سه تای دیگه که روبه روی رادیاتوره روی هاب خودش خورده و خورده روی جا فن بعدی 
و یک سه فن دیگه ک پشت رادیاتوره ک فنای خود رادیاتوره خورده به هاب خودش و خورده به cpu-fan

هاب ها ورودی برق دارن یا فقط یه تبدیل یک به چند فن هستن؟

لینک به دیدگاه

27 دقیقه قبل، MAhmoOD Nazari گفته است:

هاب ها ورودی برق دارن یا فقط یه تبدیل یک به چند فن هستن؟

جز هاب اصلی خود خنک کننده 2 تا هاب دیگه که برای پک فنا هستن مستقیم میخورن به مادربرد و به پاور مستقیم وصل نمیشن 

لینک به دیدگاه

2 ساعت قبل، Sabertooth گفته است:

عکس از سوکت برق و argb فنها بدید

Tech Talk∣SilverStone
CPU Fan Connector, for PC Fan Connector at Rs 0.65/piece in Faridabad | ID:  14255102255
1.thumb.jpg.0342a94d4c68e6eb600efe20f32fa05b.jpg491e43aa-4ca0-4180-9647-a8fdd5988b0d.thumb.jpg.678daa2a3a95c6bd61203382016fe74c.jpg

سوکتای argb اون 3 پیناس که بالای مین زدم نور سبز هست 

اون که پایین مین هست سوکت خود هاب فناس

لینک به دیدگاه

3 ساعت قبل، AmirAmrolah گفته است:

مشخصات سیستمم
core i5 13600k 
rtx 3080TI  tuf
b760 rog -f ddr5
32g ram ddr5 6000mhz

سلام دوست عزیز،

مشکل دمای بالای پردازنده شما با فن حل نمیشه، پوش پول که هیچی، قطب شمال رو هم به واتر کولرت وصل کنی اون پردازنده خنک نمیشه.

دلیلش استفاده از برد B760 هستش. شما مجبور هستی بخشی از قدرت CPU رو از دست بدی و به این شیوه ای که در این مقاله گفتم آندر ولت کنی تا پردازنده خنک تر کار کنه:

https://sakhtafzarmag.com/?p=308061

ولی جهت اطلاع عمومی خودت میگم، پوش پول کردن واتر کولر نهایت 1 درجه خنک تر کار کنه و ارزش هزینه رو نداره.

تاپیک مشابه مشکل شما - که منم داشتم - دو سه تا توی انجمن هست.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
2 ساعت قبل، AmirAmrolah گفته است:

جز هاب اصلی خود خنک کننده 2 تا هاب دیگه که برای پک فنا هستن مستقیم میخورن به مادربرد و به پاور مستقیم وصل نمیشن 

دلیل ریستارت میتونه همین سیم های 1 به چند باشه، تغذیه ی چند فن از یک خروجی مادربرد، کار اصولی ای نیست

لینک به دیدگاه

1 ساعت قبل، ARMIN گفته است:

سلام دوست عزیز،

مشکل دمای بالای پردازنده شما با فن حل نمیشه، پوش پول که هیچی، قطب شمال رو هم به واتر کولرت وصل کنی اون پردازنده خنک نمیشه.

دلیلش استفاده از برد B760 هستش. شما مجبور هستی بخشی از قدرت CPU رو از دست بدی و به این شیوه ای که در این مقاله گفتم آندر ولت کنی تا پردازنده خنک تر کار کنه:

ولی جهت اطلاع عمومی خودت میگم، پوش پول کردن واتر کولر نهایت 1 درجه خنک تر کار کنه و ارزش هزینه رو نداره.

درسته حرفتون اتفاقا قبل از این مین یدونه z690 داشتم که فرکانس سی پی یو تا 5.1 راحت میبرد این مین جدید تا 5 بیشتر نمیبره 
در رابطه با هزینه اخه من هزینشو کردم فنارو خریدم میخواستم بدونم فقط باید ببندمشون یا اینکه کار نرم افزاری خاصیم باید انجام بدم برای سرعتشو اینا توی خنک شدن کلی کیسم یکم کمک کرد بم ولی این مشکل ری استارت شدن یهویی سیستمو نمیدونم چیکار کنم 

1 ساعت قبل، MAhmoOD Nazari گفته است:

دلیل ریستارت میتونه همین سیم های 1 به چند باشه، تغذیه ی چند فن از یک خروجی مادربرد، کار اصولی ای نیست

اخه راه دیگه این نیست شما پیشنهادتون چیه ؟ 

لینک به دیدگاه

1 ساعت قبل، ARMIN گفته است:

سلام دوست عزیز،

مطلبتونو خوندم خیلی دقیق و کامل توضیح دادید مرسی مشکلی که هست هم به خاطر شغلم که استریم و ضبط ویدیو هست هم خودم دلم نمیاد قدرت پردازندرو از اینم کمتر کنم چون میگم قبلا که z داشتم فرکانس تا 5.1 میرفت و معمولا رو 5.1 بود کلا بعد از سویچ روی این مین هم فرکانس یکم امد پایین هم دما رفت بالا 

امیدوارم اینتل در اینده آپدیتی چیزی حرکتی بزنه این مشکل حل شه 

لینک به دیدگاه

مدل فن هارو بفرمایید بلکه همینجا مشتری هم پیدا شد. واقعا حیف شد اون سیپیو رو مین سری b  گذاشتید .

لینک به دیدگاه

۱ ساعت قبل، AmirAmrolah گفته است:

مطلبتونو خوندم خیلی دقیق و کامل توضیح دادید مرسی مشکلی که هست هم به خاطر شغلم که استریم و ضبط ویدیو هست هم خودم دلم نمیاد قدرت پردازندرو از اینم کمتر کنم چون میگم قبلا که z داشتم فرکانس تا 5.1 میرفت و معمولا رو 5.1 بود کلا بعد از سویچ روی این مین هم فرکانس یکم امد پایین هم دما رفت بالا 

امیدوارم اینتل در اینده آپدیتی چیزی حرکتی بزنه این مشکل حل شه 

امید به خدا، موفق باشی. 🍒

لینک به دیدگاه

۱ ساعت قبل، Lawrence گفته است:

مدل فن هارو بفرمایید بلکه همینجا مشتری هم پیدا شد. واقعا حیف شد اون سیپیو رو مین سری b  گذاشتید .

داستانش طولانیه از مین راضیم فقط مشکلش همینه دیگه چون رم ddr5 داشتم مین z790 یا z690 ddr5 خیلی گرون میشد مدل فنارم نمیفروشم همین پوش اند پول میزارم بمونه چون فضای داخلی کیسو خنک کرده 

لینک به دیدگاه

2 ساعت قبل، AmirAmrolah گفته است:

داستانش طولانیه از مین راضیم فقط مشکلش همینه دیگه چون رم ddr5 داشتم مین z790 یا z690 ddr5 خیلی گرون میشد مدل فنارم نمیفروشم همین پوش اند پول میزارم بمونه چون فضای داخلی کیسو خنک کرده 

نظر شخصی:من باشم رمها و مادربرد میفروشم 32گیگ ddr4 میخرم با z690    برای استریم باس 3200 کافیه

در مورد استفاده از فن بیشتر دنبال هاب فن باشید 

hub-fan.jpg1_-512x512.jpg

ویرایش شده توسط Sabertooth
لینک به دیدگاه

14 ساعت قبل، ARMIN گفته است:

امید به خدا، موفق باشی. 🍒

عزیز یک سوال دیگه چه برنامه ای پیشنهاد میکنید که مثلا ریت سی پی یومو الان ببینم بعد اون کارایی که گفتید انجام بدم بعد باز ریتشو ببینم چقدر افت داشته برنامه ای که کار باش خیلی پیچیده نباشه حس میکنم Cibench یکم پیچیدس

12 ساعت قبل، Sabertooth گفته است:

نظر شخصی:من باشم رمها و مادربرد میفروشم 32گیگ ddr4 میخرم با z690    برای استریم باس 3200 کافیه

در مورد استفاده از فن بیشتر دنبال هاب فن باشید 

hub-fan.jpg1_-512x512.jpg

تشکر همین الان هاب دارم منظورتون اینه مثلا یک هاب بگیرم با 10 تا جای فن بعد همه فنارو بزنم بش بعد بزنم به یک هدر فن ؟ خب اینجوری خیلی فشار به اون تک هدر فن نمیاد ؟

لینک به دیدگاه

1 ساعت قبل، AmirAmrolah گفته است:

عزیز یک سوال دیگه چه برنامه ای پیشنهاد میکنید که مثلا ریت سی پی یومو الان ببینم بعد اون کارایی که گفتید انجام بدم بعد باز ریتشو ببینم چقدر افت داشته برنامه ای که کار باش خیلی پیچیده نباشه حس میکنم Cibench یکم پیچیدس

برادر برنامه Cinebench R20 کجاش پیچیده است؟

این برنامه فقط 1 دونه دکمه داره، 2 دقیقه تست میگیره، یک عدد به شما میده. دیگه از این ساده تر چیزی نداریم.

Captureمممممم.PNG

لینک به دیدگاه

4 ساعت قبل، ARMIN گفته است:

برادر برنامه Cinebench R20 کجاش پیچیده است؟

این برنامه فقط 1 دونه دکمه داره، 2 دقیقه تست میگیره، یک عدد به شما میده. دیگه از این ساده تر چیزی نداریم.

Captureمممممم.PNG

حله دمت گرم 

لینک به دیدگاه

8 ساعت قبل، AmirAmrolah گفته است:

تشکر همین الان هاب دارم منظورتون اینه مثلا یک هاب بگیرم با 10 تا جای فن بعد همه فنارو بزنم بش بعد بزنم به یک هدر فن ؟ خب اینجوری خیلی فشار به اون تک هدر فن نمیاد ؟

اون هدر فقط دستور کم و زیاد شدن سرعت فنها رو میفرسته برق فن از برق ساتا پاور میاد

ویرایش شده توسط Sabertooth
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...