رفتن به مطلب

مشکل رم

a.v.buuren
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان من 3تارم 4گیگ باس 1600 دارم یه مارک دیگه مشخصات سیستم تو عکسی که گرفتم هست مشکل اینه وقتی 2تارم رو سیستم هست لگی داخل بازی نیست یعنی 8گیگ ولی وقتی 12 گیگ نصب هست کمال تعجب داخل بازی لگ هست ولی سیستم رم میشناسه دقیق وروان مشکلی نداره در محیط ویندوز خواستم بدونم داخل بایوس تنظیم چیزی باید بکنم یا نه چون گرافیک سرخود هست اینجوره راهنمائی کننین ممنون میشم

IMG_20230428_201046.jpg

ویرایش شده توسط a.v.buuren
لینک به دیدگاه

5 ساعت قبل، a.v.buuren گفته است:

سلام دوستان من 3تارم 4گیگ باس 1600 دارم یه مارک دیگه مشخصات سیستم تو عکسی که گرفتم هست مشکل اینه وقتی 2تارم رو سیستم هست لگی داخل بازی نیست یعنی 8گیگ ولی وقتی 12 گیگ نصب هست کمال تعجب داخل بازی لگ هست ولی سیستم رم میشناسه دقیق وروان مشکلی نداره در محیط ویندوز خواستم بدونم داخل بایوس تنظیم چیزی باید بکنم یا نه چون گرافیک سرخود هست اینجوره راهنمائی کننین ممنون میشم

IMG_20230428_201046.jpg

درود بر شما

این سه مورد رو برسی کن

1- خرابی و ناساز گاری رم که اینو با memtest86 میتونی تست کنی

2- ترتیب گذاشتن رمها رو طبق دفترچه راهنمای مادر بورد عمل کن

3-قرو قنبیلای عجیب AMD بزرگوار(کاری از دستت بر نمیاد)

موارد دیگر رو هم باید منتظر نظر دوستان بود

ویرایش شده توسط مهرزاد قائم مقامی
لینک به دیدگاه

حالا من یه اسکرین شات گرفتم ببینین چیزی دستتون میاد فکر میکنم فقط باید یه دوال چنل باشه یا دوتا دوال چون رم قبلیم 4تا 2بود مشکل نداشت این 3تا 4باس 1600 گرفتم اینطوره لابد 

2023-04-29 04_47_59-HWiNFO64 v7.34-4930.png

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...