رفتن به مطلب

برترین فروشگاه های اینترنتی تازه وارد به بازار

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان.توی این تاپیک میخواستم درباره ی تجربه ی خرید از فروشگاه های اینترنتی کالای دیجیتال که به تازگی وارد دنیای دیجیتال شده اند صحبت کنیم  و یه چند تاشون رو معرفی کنیم.من خودم به شخصه برای خرید سیستم گیمینگ داشتم میچرخیدم توی نت که با وب سایت ...............آشنا شدم و دیدم قیمت هاشون خیلی مناسبه و نماد الکترونیک و درگاه پرداخت و غیره همه چی اوکی بود و اولین خریدمو زدم.من به عنوان ............... که قیمت اون پردازنده خیلی مناسب بود و من از خریدم راضی بودم و ارسالشون هم توی بسته بندی خیلی اوکی و خیلی خیلی سریع بود.

شما هم از تجربیات تون بگید و اگر فروشگاه خوب دیگه ای میشناسید.

• حالم خوب شد 2
  • چرا؟! 1
لینک به دیدگاه

18 دقیقه قبل، mhasani1998 گفته است:

سلام دوستان.توی این تاپیک میخواستم درباره ی تجربه ی خرید از فروشگاه های اینترنتی کالای دیجیتال که به تازگی وارد دنیای دیجیتال شده اند صحبت کنیم  و یه چند تاشون رو معرفی کنیم.من خودم به شخصه برای خرید سیستم گیمینگ داشتم میچرخیدم توی نت که با وب سایت ...............آشنا شدم و دیدم قیمت هاشون خیلی مناسبه و نماد الکترونیک و درگاه پرداخت و غیره همه چی اوکی بود و اولین خریدمو زدم.من به عنوان ............... که قیمت اون پردازنده خیلی مناسب بود و من از خریدم راضی بودم و ارسالشون هم توی بسته بندی خیلی اوکی و خیلی خیلی سریع بود.

شما هم از تجربیات تون بگید و اگر فروشگاه خوب دیگه ای میشناسید.

برترین فروشگاه اینترنتی کامپیوتر - لیون کامپیوتر هست و بس.

کاری که شما دارید میکنید رسما تبلیغ فروشگاه های دیگه است که بر اساس قوانین در انجمن ممنوعه.

بنابراین تاپیک بسته میشه. لطفا به هیچ فروشگاه دیگر نه لینک بدین و نه تبلیغ کنید.

• لایک 3
  • حالم خوب شد 7
لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...